Spørg Egon ApS

I Bagsværd på Sjælland ligger Spørg Egon ApS. Et gulvfirma, der godt tør kalde sig specialister inden for gulvbranchen. Vi rykker ud til alverdens gulvopgaver på hele Sjælland – og med et godt hold af dygtige samarbejdspartnere tager vi både store som små opgaver ind.

Der er ingen tvivl om, at vores ekspertise er inden for gulvafslibning og gulvbehandling, men hvis loftet eller væggen trænger til en klat maling i samme ombæring, så klarer vi også den. Vores faglighed spænder nemlig bredt efter mange år i faget.

Rådgivning i højsædet

Som eksperter på området ved vi, hvor vigtigt det er at træffe de rigtige valg, når det kommer til gulvet. Det skal nemlig både passe ind æstetisk, men det skal også være praktisk og slidstærkt til gøremålet. Derfor tilbyder vi vejledning og rådgivning løbende i processen, sådan du er sikret den bedste kvalitet og det rigtige gulv til dine individuelle behov.

En kontaktperson fra start til slut

Hos Spørg Egon ApS har du én og samme kontaktperson hele vejen igennem. Vores gulvmand er nemlig ude hos dig og sikrer et godt stykke håndværk til tiden, alt imens din kontaktperson på kontoret sikrer dig hurtigt svar og god vejledning. 

Indhent et uforpligtende tilbud

Hvis du mangler en kompetent og kvalitetsbevidst gulvmand, så tøv ikke – Spørg Egon! Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak og give et godt tilbud på telefonnummer 22 22 50 31. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Jelena Prelevich Tilbudsansvarlig
22 22 ** ** Vis nummer
22 22 50 31

Spørg Egon ApS

Værebrovej 16

2880 Bagsværd

CVR: 40319964

Læs vores seneste anmeldelser

0
38 anmeldelser
trustpilot.dk 25 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 13 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Vi stod og skulle bruge en gulvmand med kort varsel, til en ny lejlighed samt til flytte lejlighed. Og det må man sige vi fik - arbejdet kunne påbegyndes allerede dagen efter. Og min mor har fåe...
Vi stod og skulle bruge en gulvmand med kort varsel, til en ny lejlighed samt til flytte lejlighed. Og det må man sige vi fik - arbejdet kunne påbegyndes allerede dagen efter. Og min mor har fået de flotteste gulve og virkelig god service fra spørg Egons lille team. Jeg vil klart anbefale dette firma. Og selv bruge ham igen en anden gang.
Læs mere

Sofia Borgen, 24 jun, 2022

Super flot gulvarbejde. Har fået slebet og oliebehandlet mine gulve af 2 omgange og begge gange udførte de et flot stykke arbejde.

Susanne Bonde, 09 maj, 2022

Jeg har lige fået ordnet gulv i hele lejligheden, slebet, behandlet med hvid lud og mat lak. De har udført et suverænt stykke arbejde og vi er enormt glade. Fleksibilitet og søde medarbejdere. Jeg vil klart anbefale Spørg Egon til andre!

Gaia, 01 jul, 2021

God Service Veludført arbejde Gode priser som holdte Super flinke, hjælpsomme og imødekommende håndværkere Kan godt anbefales

Kim, 01 jun, 2021

Fremragende arbejde! Spørg Egon har udført arbejde i vores kolonihave. Godt slibearbejde samt lakering. Super god service, dialog og ikke mindst de afholdte de aftaler der blev lavet til tiden! ...
Fremragende arbejde! Spørg Egon har udført arbejde i vores kolonihave. Godt slibearbejde samt lakering. Super god service, dialog og ikke mindst de afholdte de aftaler der blev lavet til tiden! Vi havde nogle tilføjelser vi gerne ville have lavet, hvor de var virkelig hjælpsomme og kom med ideer til hvordan arbejdet kunne udføres. Det helt klart ikke sidste gang vi ringer til Spørg Egon.
Læs mere

Dalibor Hadanovic, 28 maj, 2021

Vi bestilte slibning og oliering af træterrasse i hårdt træ. Vi bad om 2-3 gange olie "afhængig af hvad der er behov for". Vi modtog et tilbud på slibning samt 2 x olie, men var efter snakken ...
Vi bestilte slibning og oliering af træterrasse i hårdt træ. Vi bad om 2-3 gange olie "afhængig af hvad der er behov for". Vi modtog et tilbud på slibning samt 2 x olie, men var efter snakken overbevist om at vi var enige om "2-3 gange olie afhængig af hvad der er behov for". Slibearbejdet var super fint og grundigt udført. Dog blev der ikke gjort ordentlig rent inden oliering, hvorfor støv stadig lå i fuger og skruehuller under og efter oliering, og derfor har kunne blande sig i olien. Samtidig var der fyldt med fnuller i olien, som man åbenbart ikke skal forvente de sikrer bliver tørret af så det ikke sætter sig fast. Derudover var træet IKKE mættet hele vejen rundt om terrassen, til trods for at denne kant var specifikt nævnt. Samtidig var der IKKE olieret mellem brædderne eller på kanten af yderbrædderne, til trods for at dette er en forudsætning for en god behandling af en udendørs terrasse. Spørg Egon henviser til deres generelle vilkår, hvor der står at de "ikke udfører noget fugearbejde, med mindre det er specificeret". Vi anser ikke revnerne mellem brædder som fuger, og mener derfor ikke vi har modtaget korrekt rådgivning herom, såfremt Spørg Egon har været bekendt med dette og samtidig som virksomhed med mange års erfaring kender til behovet for oliering af en træterrasse. Derfor mener vi at vi har modtaget ukorrekt rådgivning og tilbud på uklart grundlag og derved nu også står med et halvfærdigt arbejde. Så hvis i skal bruge Spørg Egon må vi anbefale at sørge for at få ALLE detaljer på skrift, da de ellers kun laver et minimum af det arbejdet lyder på, og fraskriver sig næsten alt ansvar i deres generelle vilkår.
Læs mere

Kean Nørskov, 27 maj, 2021

Ren fornøjelse fra første kontakt til slut resultatet. 5 stjerner herfra.

Kenneth Hansen, 06 maj, 2021

Alle aftaler overholdt. Veludført arbejde. Meget tilfreds. Kan anbefales

JOS, 30 apr, 2021

Meget hurtig løsning på opgaven

Arne, 04 jan, 2021

Veludført arbejde! Vi brugte dem til endnu et projekt, så de kan klart anbefales.

Sara, 20 okt, 2020

Super arbejde og folk

Søren, 22 sep, 2020

Spørg Egon lavede nogle træls fejl i forbindelse med deres opgave hos mig. Det var nogle jeg selv måtte opdage og gøre opmærksom på, og konsekvensen blev, at jeg måtte rykke mine flytteplane...
Spørg Egon lavede nogle træls fejl i forbindelse med deres opgave hos mig. Det var nogle jeg selv måtte opdage og gøre opmærksom på, og konsekvensen blev, at jeg måtte rykke mine flytteplaner for at få lavet arbejdet om. På den anden side af arbejdet, er jeg ikke helt tilfreds med nuancen mit trægulv fået. Jeg mistænker, at håndværkeren grundet tidspresset, har undladt det sidste lag lak... Men jeg havde desværre ikke tid til yderligere udskydelse. Derudover glemte håndværkeren at lukke mine vinduer, så jeg selv måtte cykle ud og gøre dette sent om aftenen... Dette til trods var Spørg Egon venlige, imødekommende og anerkendende ift. fejlene. Alt i alt en klodset men venlig indsats - med en træls proces og et tvivlsomt resultat.
Læs mere

Luna, 17 sep, 2020

Fantastisk service, søde medarbejder, flot resultat til en god pris = varm anbefaling herfra.

Chris, 10 aug, 2020

Selvom mine gulve blev forsinket i en uge pga. sygdom, skal dette firma have 5 stjerner. Super service og søde medarbejder. Meget veludført arbejde. Jeg er så glad for mine nye gulve. Kun ros herfra :))

Birgithe Hofman, 06 aug, 2020

Jeg er lige flyttet ind i en gammel lejlighed, der havde gulve der nok ikke er blevet gjort noget ved i rigtig mange år. Så fandt jeg Spørg Egon på nettet, og fik dem ud til en uforpligtende sa...
Jeg er lige flyttet ind i en gammel lejlighed, der havde gulve der nok ikke er blevet gjort noget ved i rigtig mange år. Så fandt jeg Spørg Egon på nettet, og fik dem ud til en uforpligtende samtale, hvor en af deres folk kunne vurdere hvilken behandling der ville være bedst for lige præcis mit gulv. Resultatet blev vanvittigt godt, og jeg kunne ikke have forventet en bedre service/rådgivning samt resultat. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen en anden gang!
Læs mere

Stefan Stesevic, 03 mar, 2020

Skønne håndværkere at få besøg af. Grundige og søde, super flot gulv de efterlod. Varm anbefaling

Søren Gensbøl, 02 mar, 2020

Super Service og Effektive.

Steenbøl, 02 mar, 2020

Glad for at vi valgte dette firma. Vi fik slebet og lakeret et ret hærget parketgulv og er meget tilfredse med resultatet. Spørg Egon Aps er pålidelige. Alt til tiden og som aftalt.

Berit Raldin, 14 dec, 2019

Spørg Egon har lige slebet og lakeret mine gulve og det er blevet så godt! Rigtig professionelle og grundige. Kan varmt anbefales ☺️

Sarah, 21 nov, 2019

Det var et super tilfredsstillende stykke arbejde Spørg Egon leverede, og så var de søde og rare at kommunikere med.

Sara, 20 nov, 2019

Godt arbejde. For en måned siden fik vi lavet vores trægulve, hvilket inkluderede gulvslibning, fyldning af fugerne og oliering. Arbejdet var gjort til UG og vi er simpelthen så glade for gulvene i dag. Endvidere, var de billige. Velfortjente 5 stjerner.

Per Gregersen, 13 nov, 2019

Spørg Egon har slebet min gulve herhjemme som virkelig bare trængte til en omgang. De var i lejligheden få dage efter og fik jobbet klaret i en fart og så gør de rent efter sig. Resultatet er bare super godt. Klart anbefalelsesværdig

Oliver, 06 nov, 2019

Fantastisk firma Jeg var så heldig at vinde jeres konkurrence på Facebook: en gulvslibning af 30 kvm. Jeg valgte vores stue som virkelig trængte. Jeg havde ikke i min vildelse fantasi forestill...
Fantastisk firma Jeg var så heldig at vinde jeres konkurrence på Facebook: en gulvslibning af 30 kvm. Jeg valgte vores stue som virkelig trængte. Jeg havde ikke i min vildelse fantasi forestillede mig det resultat. Hvid lud og mat lak wow siger jeg bare. Og så havde i også lige snuppet dørtrinnet. Fantastisk service og dygtige håndværkere. 👍👍😁 Jeg har anbefalet jer vidt og bredt og delt mine før/ efter billeder i div. Grupper på facebook. Der er allerede god respons. Håber i får en kæmpe kundekreds. Mine bedste anbefalinger herfra.
Læs mere

Maria Aamann Hansen, 06 nov, 2019

Spørg Egon har været ude og slibe og lakere gulvet i min lejlighed (ca 90 m2) og resultatet er blevet så godt! Næsten som at få et nyt gulv 👏🏼 De har været top-professionelle igennem h...
Spørg Egon har været ude og slibe og lakere gulvet i min lejlighed (ca 90 m2) og resultatet er blevet så godt! Næsten som at få et nyt gulv 👏🏼 De har været top-professionelle igennem hele forløbet, fra første kontakt til jeg så det endelige resultat - og det til en fair pris. Jeg er super begejstret og vil klart anbefale dem til alle som ønsker en god service og et flot gulv.
Læs mere

Bojana, 16 okt, 2019

Super service hele vejen igennem. Kan bestemt anbefale firmaet.

Ingelise, 30 sep, 2019

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Spørg Egon ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

3 dage siden
Afslibning og ludbehandling af gulv 2500 Valby
4 dage siden
Gulvafslibning samt lakering 3600 Frederikssund
1 uge siden
Gulvafslibning samt lakering 2100 København Ø
1 uge siden
Gulvafslibning samt lakering 2400 København NV
2 uger siden
Afslibning og ludbehandling af gulv 2920 Charlottenlund
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Spørg Egon ApS