Spørg Egon ApS

I Bagsværd på Sjælland ligger Spørg Egon ApS. Et gulvfirma, der godt tør kalde sig specialister inden for gulvbranchen. Vi rykker ud til alverdens gulvopgaver på hele Sjælland – og med et godt hold af dygtige samarbejdspartnere tager vi både store som små opgaver ind.

Der er ingen tvivl om, at vores ekspertise er inden for gulvafslibning og gulvbehandling, men hvis loftet eller væggen trænger til en klat maling i samme ombæring, så klarer vi også den. Vores faglighed spænder nemlig bredt efter mange år i faget.

Rådgivning i højsædet

Som eksperter på området ved vi, hvor vigtigt det er at træffe de rigtige valg, når det kommer til gulvet. Det skal nemlig både passe ind æstetisk, men det skal også være praktisk og slidstærkt til gøremålet. Derfor tilbyder vi vejledning og rådgivning løbende i processen, sådan du er sikret den bedste kvalitet og det rigtige gulv til dine individuelle behov.

En kontaktperson fra start til slut

Hos Spørg Egon ApS har du én og samme kontaktperson hele vejen igennem. Vores gulvmand er nemlig ude hos dig og sikrer et godt stykke håndværk til tiden, alt imens din kontaktperson på kontoret sikrer dig hurtigt svar og god vejledning. 

Indhent et uforpligtende tilbud

Hvis du mangler en kompetent og kvalitetsbevidst gulvmand, så tøv ikke – Spørg Egon! Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak og give et godt tilbud på telefonnummer 22 22 50 31. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Jelena Prelevich Tilbudsansvarlig
22 22 ** ** Vis nummer
22 22 50 31

Spørg Egon ApS

Værebrovej 16

2880 Bagsværd

CVR: 40319964

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Spørg Egon ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Slibning og behandling 4622 Havdrup
3 dage siden
Gulvafslibning og efterbehandling 4000 Roskilde
4 dage siden
Gulvafslibning og efterbehandling 2200 København N
5 dage siden
Gulvafslibning og efterbehandling 2500 Valby
5 dage siden
Slibning og lakering af gulv 2605 Brøndby
5 dage siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
59 anmeldelser
trustpilot.dk 36 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 23 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

superflot arbejde, rigtig god kommunikation, kan varmt anbefales

Helga T. Thomsen, 28 apr. 2024

Super flot arbejde - Kom til tiden og knoklede igennem. Søde og venlige! Kan klart anbefales!

Lotte B, 03 feb. 2024

Super godt arbejde! Skulle have slebet alle gulvene på vores 1. Sal i huset. De var professionelle fra første kontakt, hvor er blev aftalt en rigtig fornuftig pris, samt de kunne træde til hurti...
Super godt arbejde! Skulle have slebet alle gulvene på vores 1. Sal i huset. De var professionelle fra første kontakt, hvor er blev aftalt en rigtig fornuftig pris, samt de kunne træde til hurtigt. På dagen mødte de til tiden og knoklede på fra start af. Meget seriøst og veludført arbejde. Vil helt sikkert anbefale dem til andre :-)
Læs mere

Andreas, 21 nov. 2023

Vi er meget glade! Vi var meget i tvivl om hvilken behandling vi burde vælge og var i kontakt med flere firmaer. Her fik vi bedst rådgivning og service fra Spørg Egon Resultatet blev også rigtig godt, på trods af at der var tale om nogen meget slidte og gamle Københavnergulve.

Consumer, 19 nov. 2023

Virkelig flot arbejde, mega hurtig og fin service. Kan kun give min varmeste anbefaling🤗

Kristina J., 11 sep. 2023

Fantastisk kundeservice og medarbejdere.

Erika C., 29 aug. 2023

Det er bare superfint og hurtigt.

Torben H., 17 aug. 2023

Rigtig godt stykke arbejde til en rigtig god pris. Begge gulvmænd + kundeservice var utrolig flinke. Kan klart anbefale.

Peter Ortved Andersen, 12 jul. 2023

Vi fik ordnet vores trægulv og gelænder på vores altan af Spørg Egon og resultatet er blevet så flot :) Og så kunne de komme hurtigt ud, hvilket var et kæmpe plus, så altanan er klar til so...
Vi fik ordnet vores trægulv og gelænder på vores altan af Spørg Egon og resultatet er blevet så flot :) Og så kunne de komme hurtigt ud, hvilket var et kæmpe plus, så altanan er klar til sommer. Der var desværre lidt misforståelser ift. omfanget af opgaven. Men er meget glad for, at der kom styr på det.
Læs mere

Regitze, 16 jun. 2023

Super godt stykke arbejde til en virkelig fornuftig pris. Min terrasse blev som ny og gulvmanden var utrolig flink og smilende. Kan klart anbefale.

Julie Yde, 10 maj 2023

Meget service-minded og højt serviceniveau i forbindelse med en gulvafslibnings opgave. Vi er meget glade for resultatet.

Petronela CT, 26 apr. 2023

Super flinke folk og godt resultat

Julie Y., 18 apr. 2023

Super professionelt arbejde. Kom til tiden, bruger tip-top udstyr, meget skånsom over for gulv og paneler. Flot rengøring - ingen efterladt støv. Hurtig og venlig kundeservice på telefonen. Billigst af 3 tilbud - Kan kraftigt anbefales.

Peter Trampe, 09 feb. 2023

Spørg Egon har lavet et utroligt flot stykke arbejde i min to-værelses lejlighed, der havde nogle meget gamle og trætte gulve. Alle gulve skulle slibes og lakeres, og det er bare blevet så flot...
Spørg Egon har lavet et utroligt flot stykke arbejde i min to-værelses lejlighed, der havde nogle meget gamle og trætte gulve. Alle gulve skulle slibes og lakeres, og det er bare blevet så flot! De tog sig masser af tid til at svare på mine spørgsmål og forklare mig processen inden jeg accepterede tilbuddet, og de gav grundig vejledning til hvilken slags behandling der matchede det, jeg ønskede. De kom til tiden, passede godt på mine ting, var enormt flinke og behagelige. Jeg kan kun anbefale dem på det varmeste.
Læs mere

mia friis, 31 jan. 2023

Flot stykke arbejde og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, kan klart anbefales.

Tedros I., 23 jan. 2023

Rigtigt fint resultat med slibning og lakering af parketgulve. Meget behagelig kommunikation med vejledning til det bedste tidspunkt at få slebet gulvene i forhold til resten af istandsættelsesprocessen. Alle aftaler overholdt - vi er meget tilfredse:-)

Inger Koldsø, 21 jan. 2023

Vi stod og skulle bruge en gulvmand med kort varsel, til en ny lejlighed samt til flytte lejlighed. Og det må man sige vi fik - arbejdet kunne påbegyndes allerede dagen efter. Og min mor har fåe...
Vi stod og skulle bruge en gulvmand med kort varsel, til en ny lejlighed samt til flytte lejlighed. Og det må man sige vi fik - arbejdet kunne påbegyndes allerede dagen efter. Og min mor har fået de flotteste gulve og virkelig god service fra spørg Egons lille team. Jeg vil klart anbefale dette firma. Og selv bruge ham igen en anden gang.
Læs mere

Sofia Borgen, 24 jun. 2022

Super flot gulvarbejde. Har fået slebet og oliebehandlet mine gulve af 2 omgange og begge gange udførte de et flot stykke arbejde.

Susanne Bonde, 09 maj 2022

Jeg har lige fået ordnet gulv i hele lejligheden, slebet, behandlet med hvid lud og mat lak. De har udført et suverænt stykke arbejde og vi er enormt glade. Fleksibilitet og søde medarbejdere. Jeg vil klart anbefale Spørg Egon til andre!

Gaia, 01 jul. 2021

God Service Veludført arbejde Gode priser som holdte Super flinke, hjælpsomme og imødekommende håndværkere Kan godt anbefales

Kim, 01 jun. 2021

Fremragende arbejde! Spørg Egon har udført arbejde i vores kolonihave. Godt slibearbejde samt lakering. Super god service, dialog og ikke mindst de afholdte de aftaler der blev lavet til tiden! ...
Fremragende arbejde! Spørg Egon har udført arbejde i vores kolonihave. Godt slibearbejde samt lakering. Super god service, dialog og ikke mindst de afholdte de aftaler der blev lavet til tiden! Vi havde nogle tilføjelser vi gerne ville have lavet, hvor de var virkelig hjælpsomme og kom med ideer til hvordan arbejdet kunne udføres. Det helt klart ikke sidste gang vi ringer til Spørg Egon.
Læs mere

Dalibor Hadanovic, 28 maj 2021

Vi bestilte slibning og oliering af træterrasse i hårdt træ. Vi bad om 2-3 gange olie "afhængig af hvad der er behov for". Vi modtog et tilbud på slibning samt 2 x olie, men var efter snakken ...
Vi bestilte slibning og oliering af træterrasse i hårdt træ. Vi bad om 2-3 gange olie "afhængig af hvad der er behov for". Vi modtog et tilbud på slibning samt 2 x olie, men var efter snakken overbevist om at vi var enige om "2-3 gange olie afhængig af hvad der er behov for". Slibearbejdet var super fint og grundigt udført. Dog blev der ikke gjort ordentlig rent inden oliering, hvorfor støv stadig lå i fuger og skruehuller under og efter oliering, og derfor har kunne blande sig i olien. Samtidig var der fyldt med fnuller i olien, som man åbenbart ikke skal forvente de sikrer bliver tørret af så det ikke sætter sig fast. Derudover var træet IKKE mættet hele vejen rundt om terrassen, til trods for at denne kant var specifikt nævnt. Samtidig var der IKKE olieret mellem brædderne eller på kanten af yderbrædderne, til trods for at dette er en forudsætning for en god behandling af en udendørs terrasse. Spørg Egon henviser til deres generelle vilkår, hvor der står at de "ikke udfører noget fugearbejde, med mindre det er specificeret". Vi anser ikke revnerne mellem brædder som fuger, og mener derfor ikke vi har modtaget korrekt rådgivning herom, såfremt Spørg Egon har været bekendt med dette og samtidig som virksomhed med mange års erfaring kender til behovet for oliering af en træterrasse. Derfor mener vi at vi har modtaget ukorrekt rådgivning og tilbud på uklart grundlag og derved nu også står med et halvfærdigt arbejde. Så hvis i skal bruge Spørg Egon må vi anbefale at sørge for at få ALLE detaljer på skrift, da de ellers kun laver et minimum af det arbejdet lyder på, og fraskriver sig næsten alt ansvar i deres generelle vilkår.
Læs mere

Kean Nørskov, 27 maj 2021

Ren fornøjelse fra første kontakt til slut resultatet. 5 stjerner herfra.

Kenneth Hansen, 06 maj 2021

Alle aftaler overholdt. Veludført arbejde. Meget tilfreds. Kan anbefales

JOS, 30 apr. 2021

Meget hurtig løsning på opgaven

Arne B., 23 dec. 2020

Veludført arbejde! Vi brugte dem til endnu et projekt, så de kan klart anbefales.

Sara L., 06 okt. 2020

Spørg Egon lavede nogle træls fejl i forbindelse med deres opgave hos mig. Det var nogle jeg selv måtte opdage og gøre opmærksom på, og konsekvensen blev, at jeg måtte rykke mine flytteplane...
Spørg Egon lavede nogle træls fejl i forbindelse med deres opgave hos mig. Det var nogle jeg selv måtte opdage og gøre opmærksom på, og konsekvensen blev, at jeg måtte rykke mine flytteplaner for at få lavet arbejdet om. På den anden side af arbejdet, er jeg ikke helt tilfreds med nuancen mit trægulv fået. Jeg mistænker, at håndværkeren grundet tidspresset, har undladt det sidste lag lak... Men jeg havde desværre ikke tid til yderligere udskydelse. Derudover glemte håndværkeren at lukke mine vinduer, så jeg selv måtte cykle ud og gøre dette sent om aftenen... Dette til trods var Spørg Egon venlige, imødekommende og anerkendende ift. fejlene. Alt i alt en klodset men venlig indsats - med en træls proces og et tvivlsomt resultat.
Læs mere

Luna N., 18 aug. 2020

Fantastisk service, søde medarbejder, flot resultat til en god pris = varm anbefaling herfra.

Chris, 10 aug. 2020

Selvom mine gulve blev forsinket i en uge pga. sygdom, skal dette firma have 5 stjerner. Super service og søde medarbejder. Meget veludført arbejde. Jeg er så glad for mine nye gulve. Kun ros herfra :))

Birgithe Hofman, 06 aug. 2020

Super arbejde og folk

Søren G., 20 feb. 2020

Det var et super tilfredsstillende stykke arbejde Spørg Egon leverede, og så var de søde og rare at kommunikere med.

Sara E., 12 nov. 2019

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Spørg Egon ApS

Send en forespørgsel til Spørg Egon ApS