Få 3 tilbud

Elitekåringer 2021

Vi har set nærmere på vores data og igen i år kåret håndværkere i 14 forskellige fagkategorier. De 14 vindere er kåret ud fra den data vi får ind fra bygherrerne, som indsender opgaver til vores portaler. Håndværkereliten hos 3byggetilbud.dk består i år af …


Vinderne af 3byggetilbud.dks elite-titler 2021 er nu fundet. Igen i år har der været stor konkurrence om titlerne blandt vores mere end 1.500 dygtige håndværkere og samarbejdspartnere landet over. Vi har set nærmere på firmaernes svarprocenter, kundetilfredshed, antallet af vundne opgaver og de mange positive anmeldelser, de har modtaget fra bygherrerne.

Vinderne er fundet og over de næste to uger vil vi offentliggøre, hvem der løber med elitetitlen i de 14 forskellige fagkategorier og ikke mindst, hvem der løber med den helt store pris, som elitehåndværkeren 2021.

Elite-Gulvfirma hos 3byggetilbud.dk

Spørg Egon ApS

“Vi overholder vores aftaler og er meget reelle – det gælder både i forhold til pris, service og kvalitet. Hos os får kunderne det, de reelt set har brug for. Vi kommer aldrig med løsninger for at sælge eller tjene mere på produktet, tværtimod”

Sådan lyder ordene fra Jelena, der er tilbudsansvarlig og den ene halvdel af Spørg Egon ApS. Et professionelt gulvfirma, der ved, hvad de står for. Og spørger man Jelena, er der ingen tvivl om, at rådgivning og personlig dialog højt prioriteret i firmaet.

“Jeg taler altid med kunderne og finder den rigtige løsning. Vi går meget op i rådgivning og den personlige kundekontakt, jeg tror helt klart, at det er det, vi vinder flest opgaver på,” siger Jelena, og tilføjer, at kunden kan være sikker på altid at få fat i den samme kontaktperson med dem på opgaven – det er nemlig altid Jelena, der sidder klar ved telefonen med kompetent service og rådgivning.


Elite-Elektriker hos 3byggetilbud.dk

Bramming El ApS

“Det vigtigste for mig er at skabe værdi for kunden gennem grundig rådgivning og de helt rigtige løsninger. Min faglighed gør mig nemlig i stand til at finde den bedste løsning sammen med kunden. Jeg er heller ikke bange for at sige til kunden, hvis deres forslag ikke fungerer, men jeg er samtidig også altid parat med et godt alternativ.” Sådan lyder det fra Henrik Toft, der er stolt indehaver af Bramming El ApS.

En autoriseret el-installatør, der udover at have eminente anmeldelser nu også kan prale med titlen som ‘Elite-Elektriker 2021’ hos 3byggetilbud.dk.

“Jeg taler altid med kunderne og finder den rigtige løsning. Vi går meget op i rådgivning og den personlige kundekontakt, jeg tror helt klart, at det er det, vi vinder flest opgaver på,” siger Jelena, og tilføjer, at kunden kan være sikker på altid at få fat i den samme kontaktperson med dem på o

Jeg hører tit, at jeg vinder opgaverne, fordi jeg hjælper kunderne med at finde den rigtige løsning. Mange siger, at de er glade for, at jeg rent faktisk er ærlig og siger det, når de er ved at bruge penge på noget, der måske er unødvendigt eller som kan gøres smartere.” – Indehaver Henrik Toft.

Tilsidst understreger indehaveren, at firmaet går op i at være reel og oprigtig i sin tilgang.


Elite-Murer ApS hos 3byggetilbud.dk

Fyns Murer ApS

Fyns Murer ApS har styr på firmaværdierne, og mottoet: “Bygget på solid tillid”, er ingen undtagelse. Selvom murerfirmaet er vokset meget det seneste år, er indehaveren, Tais Friis Vallestrand, ikke i tvivl om, hvilke grundværdier firmaet bygger på.

“Vi arbejder ud fra den samme filosofi som altid. Selvom vi er blevet flere folk i firmaet, er det stadig vigtigt for os, at kunderne kommer i første række. Vi får nærmest et familiært bånd til nogle af vores kunder.” – Indehaver Tais Friis Vallestrand.

Fyns Murer ApS er, som mottoet beskriver, bygget på tillid. Den stolte indehaver tror nemlig på, at det betaler sig at være oprigtig og tillidsvækkende.

“Jeg er virkelig taknemlig for alle vores kunder – og særligt dem, der har været med fra start. Flere af kunderne har en helt speciel plads i mit hjerte, fordi de troede på mig fra dag et,” afslutter Tais og tilføjer, at titlen som ‘Elite-Murer 2021’ også er de dygtige medarbejderes fortjeneste.


Elite-Isolatør hos 3byggetilbud.dk

A-Z Isolering & Totalentreprise ApS

”Det handler om at opføre sig ordentligt, komme som aftalt og altid sikre den gode kommunikation med kunden,” svarer Michael Ludvig Kruse, da vi spørger ham om opskriften til glade kunder.

Michael er er den stolte indehaver af A-Z Isolering & Totalentreprise ApS, som er kåret til den velfortjente titel som ’Elite-Isolatør 2021′. Gode råd er altid gratis hos det dygtige isoleringsfirma, for som Michael understreger koster det ikke noget at gøre andre klogere på det gode isoleringsvalg. For netop valget af isoleringsmateriale kan være lidt af en jungle selv at finde rundt i.

“Vi har oplevet stor vækst i antallet af isoleringsopgaver det seneste år grundet tilskud og fradrag, men det betyder langt fra, at vi går på kompromis med den gode service. Vores ben er solidt plantet på jorden. Jeg plejer at sige, at vores medarbejdere er guld fordi de simpelthen er så dygtige til deres arbejde med også til den personlige service ude hos kunderne.” – Indehaver Michael Ludvig Kruse.


Elite-Glarmester hos 3byggetilbud.dk

DK Glas Og Montage ApS

Handling tæller mere end ord, siger man – og hos DK Glas Og Montage ApS holder de altid, hvad de lover. De udfører opgaven som aftalt, sikrer en god og stabil kundedialog og så er de med deres mere end 25 år i branchen bestemt eksperter i at udskifte og montere glas og vinduer. Firmaets store fokus på den gode kundeproces ses ikke kun i deres flotte kundeanmeldelser, men også i praksis, hvor de glade kunder kommer igen.

“Vi oplever ofte, at vi rykker ud til den samme kunde flere gange. De starter måske med at skulle udskifte et enkelt vinduesparti, men kontakter os igen et halvt år efter for at udskifte resten. Det skyldes, at de er glade for løsningen og vores nærvær på opgaven. Det er jeg stolt af.” – Indehaver Kim Hou Vangsaae.

DK Glas og Montage ApS kører ud til opgaver på hele Sjælland og nu med den stolte titel som ‘Elite-Glarmester 2021’ i bagagen.


Elite-Brolægger hos 3byggetilbud.dk

Bruuns Entreprenørservice

På hele Fyn kører Bruuns Entreprenørservice ud på brolægningsopgaver, store som små, og altid med den gode kundeoplevelse for øje. Derfor modtager firmaet også den eksklusive og velfortjente titel som ’Elite-Brolægger 2021’. En titel den erfarne indehaver Claus Bruun er yderst stolt af.

“Vi gør en dyd ud af at være konkrette og præcise i samtalen med kunden – og så handler det også om at lytte. Det prioriterer vi altid tiden til. Så kan vi komme med konkrete løsningsforslag til den enkelte.” – Indehaver Claus Bruun.

Og Bruuns Entreprenørservice tager uden tvivl professionel hånd om processen fra start til slut. For laver man en aftale med firmaet onsdag kl. 10 – er det også onsdag kl. 10, at de står klar til at påbegynde opgaven.

“Det er ikke kun tidsplanen vi værner om at overholde. Som kunde kan du trygt regne med, at den aftalte pris er den endelige pris. Vi udspecificerer altid tilbuddet, så kunden med ro i maven ved, hvad der betales for og at der ikke kommer nogle ubehagelige ekstrategninger. En tryghed der giver tilfredse kunder,” slutter indehaveren.


Den Grønne Eliteprofil hos 3byggetilbud.dk

KNN Energirådgivning ApS

”Vi er altid hurtige til at svare vores kunder på deres henvendelser. Vi har også rigtig mange henvendelser, som kommer af anbefalinger fra tidligere kunder vi har serviceret og rådgivet. Alt dette kommer sig af, at vi har et stærkt team og super godt sammenhold, hvor fordelingen af vores ressourcer er et kanonmatch, der gør at vi kan håndtere de mange opgaver vi får ind,” fortæller Kristina Dahl, der sammen med Niclas Rieper og Kjeld Dahl står bag KNN Energirådgivning.

Sådan fortæller KNN Energirådgivning, der med deres bundærlige og professionelle vejledning altid har kundens behov 100 procent for øje. Og med en kundeorienteret tilgang, der gennem det seneste år er blevet krydset med kvalitetsrigt arbejde, er det velfortjent at virksomheden løber afsted med titlen som ’Den Grønne Eliteprofil 2021´.

“Vi har altid et højt serviceniveau og er ekstremt vellidt hos vores kunder, som også kommer af, at vi altid leverer en høj kvalitet i vores arbejde,” siger Kristina Dahl.

Med en kundetilfredshed og svarprocent, der begge er helt oppe og ringe, kan du altså føle dig helt sikker og prioriteret, hvis du vælger at kaste dig i KNN Energirådgivnings grønne hænder.


Elite-Maler hos 3byggetilbud.dk

Malerfirmaet Holbech

”Vi har kundeoplevelsen i højsædet – derfor er det altid kvaliteten af vores arbejde og vores kundedialog der er første prioritet her i firmaet. Vi sørger altid for at komme i god dialog med vores kunder så tidligt i processen som muligt – og hvis kunden i sidste ende ikke er 100 % tilfreds med resultatet, laver vi det selvfølgelig om på vores egen regning.”

Det fortæller frontløberen fra Malerfirmaet Holbech – et firma der om noget udstråler Katrines identitet. Og efter et år med hårdt arbejde, kan den farverige supermaler fra Midtjylland nu også varme sig med et stempel som ’Elite-Maler 2021’ hos 3byggetilbud.dk.

På trods af styrken i feltet for de indstillede malere til titel som årets ’Elite-Maler 2021’, havde Malerfirmaet Holbech lagt sig tungt i spidsen med en svarrate på 100% og en kundetilfredshed på tilsvarende 100%. Og virksomheden der er gået gennem et år udelukkende med 5-stjernede anmeldelser ser frem til endnu et år, med samme mål for øje.


Elite-Anlægsgartner hos 3byggetilbud.dk

Svalgaard Træ og Stub ApS

Med ekspertise i træfældning og stubfræsning løber Svalgaard Træ og Stub ApS den velfortjente titel som ’Elite-Anlægsgartner 2021’ hos 3byggetilbud.dk. Og der er ingen tvivl: Svalgaard Træ Og Stub ApS er et firma, der fra start til slut udfører arbejdet ordentligt og værner om det gode håndværk til punkt og prikke. Og det er ikke kun kvalitetsløsningerne, der giver det friske firma denne fine kåring.

“Vi tager hurtigt kontakt til kunden, når vi får en opgave. Faktisk er vi oftest den første, der ringer. Vi tager alle opgaver seriøst og løber altid sagen igennem med kunden, så vi er sikre på, at alt sidder lige i skabet og tilfredsheden er stor.” – Indehaveren af Svalgaard Træ Og Stub ApS.

Det store fokus på kundetilfredshed betyder også, at indehaveren ikke kan mindes en eneste dårlig anmeldelse i de fire år, firmaet har eksisteret. Svalgaard Træ Og Stub ApS kører ud til store som små opgaver på det meste af Sjælland – og nåh ja, så er firmaet også fleksibelt og indehaveren hjælper derfor gerne kunderne i weekenden.


Elite-Specialist hos 3byggetilbud.dk

Dkhegn A/S

Hos Dkhegn A/S, der opsætter og producerer hegn, er der særligt tre faktorer, der er i centrum, når de vil skabe den gode kundeoplevelse. Og de er selv overbeviste om, at det er netop de tre faktorer, der ligger til grund for den fine titel som Elite-Specialist 2021 hos 3byggetilbud.dk.

“For det første bruger vi det meste af vores tid på at tale med vores kunder. Her prøver vi at finde ud af, hvad kunderne egentlig har brug for. Vi stiller altid kunderne en række konkrete spørgsmål for at finde ud af, hvad den rigtige løsning er for dem,” – vicedirektør hos Dkhegn, Christian Svendsen. Han uddyber den anden faktor, som firmaet vægter meget højt:

“Foruden den gode service tror jeg, at mange kunder finder en sikkerhed og tryghed hos os – blandt andet fordi vi har så mange gode anmeldelser. Vi har ikke nødvendigvis de laveste priser, vi har heller ikke de dyreste, vi ligger os midt i mellem, og dét kombineret med vores gode anmeldelser, tror jeg, giver kunderne en følelse af tryghed hos os,” siger Christian Svendsen og afslutter med at understrege Dkhegns gode kvalitetsprodukter, som udgør den tredje faktor, der får Dkhegn til at skille sig ud.


Elite-Tømrer hos 3byggetilbud.dk

Staby Tømrermester ApS

Man skal gå op i det man laver og gøre noget ud af det, så får alle parter den bedste oplevelse. Det mener Lars Schmidt, der er indehaver af Staby Tømrermester ApS, som netop har vundet den flotte titel som ‘Elite-Tømrer 2021’ trods stor konkurrence i branchen.

“Jeg sætter en ære i det jeg laver. Jeg bestræber mig meget på, at kunden er tilfreds – om det så tager en dag eller to ekstra. Når jeg går derfra, så skal kunden være helt tilfreds og der skal ikke være noget at komme efter – det skal bare spille!” – Indehaver Lars Schmidt.

At Staby Tømrermester ApS altid går den ekstra mil for tilfredse kunder, er den overvejende grund til, at firmaet nu kan kalde sig Elite-Tømrer 2021 – og med rette. For sikke en flot indsats de har leveret det seneste år!


Elite-VVS’er hos 3byggetilbud.dk

Bendix VVS Og Kloakservice ApS

Spørger man Lars Bendix, indehaver af Bendix VVS Og Kloakservice ApS, skal grunden til denne fornemme udmærkelse findes i den høje grad af professionalisme og hans personlige tilgang til alle opgaver. Tilsammen udgør det den troværdighed, som firmaet er bygget på.

“Jeg er sikker på, at de kunder jeg har været ude hos, er godt tilfredse med mit arbejde, men ikke mindst med den person jeg er.” – Indehaver Lars Bendix.

Lars Bendix har da også mange gange hørt fra glade bygherrer: “Det kan godt være du ikke er den billigste, men du er ubetinget den jeg stoler mest på!”

Men tilfredse kunder kommer ikke udelukkende af en troværdig indehaver, også arbejdet skal være i top – og med en kundetilfredshed på hele 98 procent tør vi godt sige, at Bendix VVS og Kloakservice ApS kan sit håndværksmæssige kram.


Elite-Entreprenør hos 3byggetilbud.dk

Fjordland Kloak & Anlæg ApS

Spændingen er stor. Hvem løber med den eksklusive titel som ”Elite-Håndværker 2021” af alle de dygtige, indstillede firmaer? Du skal ikke vente længere. Det er nemlig Fjordland Kloak & Anlæg ApS, som også får den flotte titel som ”Elite-Entreprenør 2021”, der stolt kan skrive den velfortjente titel på CV’et. Og faktisk er det 2. gang i træk, at den professionelle entreprenørvirksomhed kan bryste sig med den ultimative udmærkelse.

“Det er en stor cadeau, at vi vinder titlen to år i træk! Det skyldes nok vores enorme dedikation til vores fag. Kvalitet, konkurrencedygtige priser og en personlig service er en naturlig del af vores hverdag – ligesom at vi altid møder op med et smil og godt humør.” – Indehaver Michael Peter Abildgaard Drewsen.

Og det gode humør smitter. Fjordland Kloak & Anlæg ApS har nemlig et hav af tilfredse og glade kunder med i bagagen.

“Den sag vi starter på, afslutter vi også før vi tager en ny opgave ind. Det betyder, at vi er nærværende på den enkelte opgave og at kunden føler sig helt trygge ved, at alt forløber efter bogen,” slutter den stolte indehaver. Fjordland Kloak & Anlæg ApS har udover entreprenørarbejde også specialiseret sig i klimasikring, som det erfarne firma udfører på det meste af Sjælland.