Staby Tømrermester ApS

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Staby Tømrermester ApS

Staby Tømrermester ApS

Fra den vestjyske by Ulfborg kører det kompetente og erfarne firma Staby Tømrermester ApS ud på tømrerprojekter hos både private boligejere, erhvervsdrivende og boligforeninger. Hvad enten dit projekt er stor eller småt kan du altid regne med, at vi ankommer med en positiv og professionel indstilling lige fra det øjeblik, at vi drejer ind af din indkørsel. Hos Staby Tømrermester ApS sætter vi nemlig altid den gode kundeoplevelse højt.

Intet for stort - intet for småt

Vi mener det, når vi siger, at ingen tømreropgave er for lille eller for stor for os. Om det er en enkelt dør, der skal udskiftes eller en ny terrasse, som skal bygges fra bunden bliver du behandlet med samme indstilling til god kvalitet, personlig service og en flot finish. Staby Tømrermester ApS kan hjælpe dig med:

  • Tilbygninger og terrasser
  • Tagopgaver
  • Udskift af vinduer og døre
  • Mindre reparationssager
  • Alt i indendørs og udendørs tømrerarbejde

Glade kunder kommer med ihærdighed

Hos Staby Tømrermester ApS kan vi stolt bryste os med at have en tilfreds kundebase. Vores kunder kommer nemlig gerne igen og anbefaler os også til både nabo og familie, når en tømreropgave kalder. Og glade kunder kommer ikke bare af sig selv. De kommer fordi, at vi som tømrerfirma, gør en dyd ud af at levere kvalitetsresultater hver eneste gang.

Udover kvalitet bliver vi også rost for vores imødekommenhed ude på en opgave. Vi møder nemlig vores kunder i øjenhøjde og vender altid retur, når de kontakter os for en dialog om det nuværende eller et kommende tømrerprojekt.

Skal vi også hjælpe dig?

Lyder Staby Tømrermester ApS som et firma, du gerne vil have på besøg, når bygge- eller renoveringsdrømmene banker på? Jamen så skal du ikke tøve med at kontakte os. Tryk blot på kontakt-knapperne her på siden eller giv os et kald på tlf.: 5383 8078. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Staby Tømrermester ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Lars Schmidt Jakobsen Indehaver
53 83 ** **
[email protected]***.dk
Staby Tømrermester ApS Nedervej 6 6990 Ulfborg
CVR: 41140321
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Staby Tømrermester ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu