Bruuns Entreprenørservice

- Høj kvalitet til den aftalte tid og pris

Bruuns Entreprenørservice er et alsidigt entreprenørfirma, der udfører alt fra havearbejde, træfældning og belægning til nedbrydning, omfangsdræn og jord- og betonarbejde. Arbejdsopgaverne favner bredt, og det kvalitetsbevidste entreprenørfirma har ligeledes et netværk af faste samarbejdspartnere til murer-, kloak- og entrepriseprojekter.

Bruuns Entreprenørservice har siden 2007 udført en bred vifte af entreprenøropgaver på Fyn og Langeland. Firmaet kører også gerne til Jylland og Sjælland efter aftale. 

Kvalitetsarbejde i tæt dialog med kunden

Bruuns Entreprenørservice sætter kunden i centrum. Indehaver Claus Bruun tager derfor hurtig kontakt til sine kunder og får altid en god dialog om projektet inden opstart. Kvalitetsarbejde er ligeledes noget, som Bruuns Entreprenørservice har i højsæde. Entreprenørarbejdet udføres derfor med moderne udstyr og gode maskiner – for at sikre kvalitet og effektivitet. 

Bruuns Entreprenørservice udfører arbejdsopgaverne til den aftalte tid og til den aftalte pris. Vil du have gode råd eller et uforpligtende tilbud fra et erfarent entreprenørfirma, så kontakt Claus Bruun på til.: 51505589 eller mail: clausbruun5772@gmail.com.  

 

Læs mere

Kontakt os her

Claus Bruun
Claus Bruun Indehaver
51 50 ** ** Vis nummer
51 50 55 89

Bruuns Entreprenørservice

Søltvej 21

5772 Kværndrup

CVR: 20430281

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Bruuns Entreprenørservice senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

100 opgaver vundet

Nedrivning af hus med miljøscreening 5200 Odense V
5 dage siden
Lægning af fliser 5270 Odense N
1 uge siden
Erhverv - Nedtagning af asbesttag på gård 5500 Middelfart
1 uge siden
Miljøscreening og nedrivning af sommerhus 5450 Otterup
1 uge siden
Etablering af ekstra parkering i indkørsel 5500 Middelfart
2 uger siden

Det synes kunderne om os

0
49 anmeldelser
google.com 9 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 40 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Ved rigtig god rådgivning og vejledning fandt vi en løsning på problemet der ikke var nær så omfattende som vi troede, det skulle være. Vi kan bestemt anbefale Bruuns entreprenørservice.

Marike L., 09 apr. 2024

Rigtig god dialog, overholder aftaler, samt virkelig god til at rådegive. Vi har følt os meget trygge i hele processen. Tømreren som har udført det videre arbejde har rost Klaus’ (og hans mænd) arbejde.

Kristoffer H., 16 jan. 2024

Claus er meget punktlig og yder en god rådgivning, så man føler sig tryg i processen. Vi har fået gravet omfangsdræn og er meget tilfredse med udførelsen.

Christoffer Pedersen, 11 jan. 2024

God kommunikation og flinke folk.

Michael G., 19 okt. 2023

De er behagelige at tale med og de laver et godt stykke arbejde , de kan klart anbefales 😊😊😊😊😊

Bjørn D., 25 aug. 2023

Fantastisk service, rigtig godt arbejde!

Jonas M., 22 maj 2023

Vi har nu fået lagt vores indkørsel og kan fortælle at projektet er udført til vores fulde tilfredshed. Der har været en god dialog og de har udført deres job som forventet og holdt hvad der...
Vi har nu fået lagt vores indkørsel og kan fortælle at projektet er udført til vores fulde tilfredshed. Der har været en god dialog og de har udført deres job som forventet og holdt hvad der var lovet. Vi kan derfor klart anbefale Claus Bruun. Tak for denne gang, vi kunne godt finde på at benytte de 3 byggetilbud næste gang vi skal have håndværker.
Læs mere

Karin C., 14 mar. 2023

Vi er meget tilfredse med Claus ift. vores opgave, som er blevet leveret til rette tid, rette sted og kvalitet.

Christian B., 08 mar. 2023

Virkelig gode til at lytte og samarbejde med

Torben T., 06 feb. 2023

Så er arbejdet endelig udført, og har kun rosende ord til Bruuns Entreprenørservice. De var super flinke, og dygtige. Resultatet er blevet rigtig godt, og de lod en 20 kg pose med fugesand stå...
Så er arbejdet endelig udført, og har kun rosende ord til Bruuns Entreprenørservice. De var super flinke, og dygtige. Resultatet er blevet rigtig godt, og de lod en 20 kg pose med fugesand stå, så jeg har noget at fylde efter med, når vind og vejr sikkert fjerner noget af det + fliserne vil gi sig lidt, så der vil komme nogle små mellemrum, som jeg skal fylde noget sand i.. Jeg er meget tilfreds, og de overholdt den aftalte pris i tilbuddet jeg havde fået, så alt er som det skal være..
Læs mere

., 24 jun. 2022

God og konstruktiv behandling af opgaven

Leif Groendahl, 11 jun. 2022

Claus har renoveret vores gamle kælder, med opgravning, isolering både udvendig og indvendig. Et kæmpe projekt, og hele vejen i forløbet har Claus informeret os om forløbet, været stabil, kommunikativ og afleveret et flot stykke arbejde! De bedste anbefalinger og ros herfra!

Kit Brøndlund, 11 jun. 2022

Profesionel håndværks mester, som forstår kundernes ønsker, så er det osse en fantastisk arbejdsplads

kenny griepentrog, 11 jun. 2021

Bruuns Entreprenørservice har lavet et større brolægningsopgave for os. Claus leverede til tiden, kvaliteten var i top og han var rigtig dygtig til at rådgive os undervejs. Vores varmeste anbefaling!

Per Bruun Madsen, 11 jun. 2021

Indkørsel blev færdig i mandags, og den blev rigtig flot. Jeg er meget glad og tilfreds med arbejdet😊

Hanne G., 17 sep. 2020

Super god service, flot arbejde. Overholder aftaler eller informere om evt. ændringer. Er god til at forklare og rådgive. Vi er super tilfredse og har brugt Claus Bruun til både store og små opgaver.

svend Andersen, 11 jun. 2020

Jeg kan kun anbefale Bruuns entreprenør service! Vi har fået gravet vores kælder på 63 m2 ud, (i hånden), støbt gulv og fundament, lagt omfangsdræn omkring vores hus og etableret en ny pumpe...
Jeg kan kun anbefale Bruuns entreprenør service! Vi har fået gravet vores kælder på 63 m2 ud, (i hånden), støbt gulv og fundament, lagt omfangsdræn omkring vores hus og etableret en ny pumpebrøn. Vi har været mere en glad og tilfreds over det udførte arbejde, den gode kundeservice og den faglige viden! Kan kun anbefale dem! :) Endnu engang, tak Claus.
Læs mere

Malerfirma Nordic painthouse (Nordic painthouse), 11 jun. 2020

KLAUS B. ordnede opgaven her torsdag d.15 oktober og d.16okt. Det har varet rigtig godt og Klaus har holdt sine aftaler. Vi er meget tilfredse Vi er glade for resultatet. Alle fra vores kvarter ros...
KLAUS B. ordnede opgaven her torsdag d.15 oktober og d.16okt. Det har varet rigtig godt og Klaus har holdt sine aftaler. Vi er meget tilfredse Vi er glade for resultatet. Alle fra vores kvarter roser det til skyerne.Stor ros til Klaus og firmaet.Betalingen har vi ikke ordnet endnu. Vi forventer da at tilbudet holder. Jeg vil klart anbefale Ham til andre, hvis de skal og skal bruge en dygtig brolegger.[ Stor tilfredshed her fra os. Mange hilsner fra Ole Bendtsen Middelfart
Læs mere

Ole B., 10 jun. 2020

Et rigtig godt stykke arbejde og tog mig med hele vejen hvad der skete undervejs.

Anders S., 04 mar. 2020

Opgaven er afsluttet med stor tilfredshed for det udførte arbejde :-)

Per J., 21 aug. 2019

Vi har haft et gennemført,behageligt og trygt forhold til Bruun og det arbejde vi aftalte at de skulle udføre. Netop i dag har vi haft den afsluttende samtale, hvor de sidste aftaler skulle afslu...
Vi har haft et gennemført,behageligt og trygt forhold til Bruun og det arbejde vi aftalte at de skulle udføre. Netop i dag har vi haft den afsluttende samtale, hvor de sidste aftaler skulle afsluttes. Disse er afsluttet med tilfredshed, og herfra skal kun lyde pæne ord til firmaet! Med venlig hilsen og tak for opmærksomheden! Hans Lærke
Læs mere

Hans L., 17 aug. 2018

Opgaven Udført meget tilfredsstillende, til tiden og til den aftalte pris.???? Mvh Poul

Poul N., 21 aug. 2017

Virkelig fin og tillidsvækkende information, god og meget hurtig service, og alt er perfekt løst til vor fulde tilfredshed, og aftalt pris overholdt

Gunnar L., 18 aug. 2017

Det er ikke tilfredsstillende, at man får kontakt til tre håndværkere, hvor de to bor uden for Fyn med over 50 km til byggepladsen, når der er mange lokale anlægsgartnere og mindre entreprenø...
Det er ikke tilfredsstillende, at man får kontakt til tre håndværkere, hvor de to bor uden for Fyn med over 50 km til byggepladsen, når der er mange lokale anlægsgartnere og mindre entreprenører. Samtale med kontoret inden opgaven blev udbudt, gav heller ikke indtryk af professionelt personale. Tre minutter efter, at jeg havde talt med en medarbejder, kunne hun ikke huske vores samtale, da jeg ringe op.
Læs mere

Palle O., 25 feb. 2017

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Bruuns Entreprenørservice

Send en forespørgsel til Bruuns Entreprenørservice