Anlægsgartner: Få 3 uforpligtende tilbud fra udvalgte lokale firmaer

Få 3 tilbud fra udvalgte anlægsgartnere

Du kan med faguddannede anlægsgartnere få hjælp til både små og store anlægsopgaver, og dermed også sikre professionelle og kompetente løsninger.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Anlægsgartere i hele landet

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så let er det at få tilbud

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Læs mere om fordele ved at benytte en anlægsgartner

Det laver en anlægsgartner

En anlægsgartner er løsningen, uanset om du skal have trimmet din have, vil have ny terrasse, skal have anlagt et havebassin eller har brug for at få anlagt en hel ny have fra bunden af. Anlægsgartneren kan både være med til at udforme dine udendørsområder, såvel som renovere dem og udføre den løbende vedligeholdelse.

Anlægsgartneren er også løsningen, hvis du f.eks. skal have fældet eller topkappet et af havens træer. Her vil anlægsgartneren sørge for, at træet bliver fældet eller topkappet sikkert og uden at hverken bygninger, mennesker eller andre beplantninger i haven lider overlast. Efter fældning af et træ, kan anlægsgartneren også rodfræse den tilbageværende træstub, så du kan bruge arealet hvor træet stod til noget andet.

Større anlægsgartnerfirmaer har oftest ansat forskellige specialister. F.eks. landskabsarkitekter, der kan være med til at planlægge og udforme alt lige fra private haver til store boligområder eller brolæggere, som er eksperter i at udforme stier, terrasser og større arealer i belægningssten.

Udnyt anlægsgartnerens erfaring til dit haveprojekt

Selv om du måske har en god ide til, hvordan dit haveprojekt kan udformes, vil det oftest kunne tages til et helt nyt niveau, hvis du tager en anlægsgartner med på råd.

Anlægsgartneren har mange års erfaring med udformning af udendørsarealer som indkørsler, haver og terrasser og kender de forskellige materialer indgående. Derfor vil anlægsgartneren kunne tilføje nye aspekter til dine ideer, ved f.eks. at bruge nye eller anvende kendte materialer på en ny måde.

Samtidig undgår du at tage forkerte beslutninger, der med tiden vil resultere i, at du bliver ked af din have. Det kan f.eks. være fordi den er for besværlig at holde eller at stensætninger, volde eller lignende ikke kan holde til det danske vejr og derfor falder sammen eller bliver skyllet væk ved et skybrud.

Du kan også overlade udformningen af haven, eller det udendørsareal du vil have ændret til anlægsgartneren. Det kommer der tit de bedste løsninger ud af.

Brug en anlægsgartner til anlægning af terrasser, indkørsler og gangarealer

De fleste anlægsgartnere udfører også større eller mindre brolæggerarbejder. Så skal du f.eks. have anlagt en ny terrasse, ny indkørsel eller have nye gangarealer i haven, kan anlægsgartneren stå for at ordne det.

Derved får du udført arbejdet professionelt, så f.eks. regnvandet løber fra terrassen og ud i haven i stedet for ind i huset. Samtidig undgår du at dele af indkørslen ender med at stå under vand efter et regnskyl, fordi hældningen er forkert eller underlaget ikke kan håndtere vandmængderne.

Især regnvandsproblemer på brolagte arealer bliver et større og større problem i disse år, på grund af de mange ekstreme regnskyl og skybrud der er blevet en almindelig del af det danske sommervejr. Det stiller nye krav til dræning og regnvandshåndtering, som du vil være sikker på bliver foretaget korrekt, hvis du bestiller en anlægsgartner til arbejdet.

Opsætning og plantning af hegn

Mange anlægsgartnere opsætter og planter også hegn. De kan således klare alt lige fra det skærmende hegn ind mod naboen, opsætte raftehegn i haven eller plante levende hegn rundt om hele grunden.

Et levende hegn kan både være en helt almindelig hæk eller større eller mindre træer, der med tiden kan gro op og skærme for både blæst og sol. Der er rigtig mange forskellige muligheder, og oftest kan anlægsgartneren finde en løsning, der er væsentlig mere ideel, end den du selv havde tænkt på.

Ved at lade anlægsgartneren stå for opsætningen af hegn, sikrer du dig en løsning, der kan holde – også til de storme, som oftere og oftere hærger landet.

Lad anlægsgartneren stå for vedligeholdelsen af dine udendørsarealer

Har du en meget stor have eller store udendørsarealer eller kniber det bare med tiden? Så kan du også tegne en vedligeholdelsesaftale med en anlægsgartner. Så kommer anlægsgartneren forbi med jævne mellemrum og kan sørge for alt lige fra græsklipning over lugning af ukrudt og til beskæring af træer og buske, når det er tid til det.

Du kan også nøjes med at lave en fast aftale med anlægsgartneren om f.eks. en årlig beskæring af træer og buske eller andre ting, du enten ikke har forstand på eller ikke kan overkomme. Så kan du selv stå for de mere almindelige vedligeholdelsesopgaver som græsklipning og lugning af ukrudt.

Det bliver meget nemmere og grønnere med en anlægsgartner

Så ved at vælge en anlægsgartner til anlæggelse, omlægning eller pleje af dine udendørsarealer, bliver havearbejdet meget nemmere. Ikke alene slipper du for det beskidte og tit tunge arbejde. Du får også en meget bedre løsning, lige som du sikrer dig, at alt bliver anlagt i overensstemmelse med den gældende lovgivning på området.

Det gælder også bortskafning af gammel havejord, planter, træer og gammel brolægning. For anlægsgartneren er naturligvis meget miljøbevidst og bruger derfor også kun materialer, der ikke er til skade for miljøet.

Du kan ligefrem finde anlægsgartnerfirmaer, der har specialiseret sig i grønne, økologiske løsninger, ligesom de oftest også anlægger haver og udendørsarealer, så de kan vedligeholdes økologisk korrekt i fremtiden uden brug af sprøjtemidler og andre kemikalier.

Anlægsgartneren har også en meget stor maskinpark, der gør arbejdet meget nemmere, samt behandler jorden mere skånsomt. Det vil sige, at du ikke skal døje med f.eks. kørespor efter store maskiner, som har trykket jorden i haven sammen eller at arbejdet sviner unødigt meget.

Hvad koster en anlægsgartner

Prisen på en anlægsgartner afhænger først og fremmest af anlægsgartnerens timepriser. For de fleste anlægsgartnere bruger oftest de samme grossister, hvorfor prisen på materialerne ikke svinger særlig meget.

Hvor høj en timepris den enkelte anlægsgartner tager, afgør anlægsgartneren helt selv. Så tit er der store forskelle, selv mellem anlægsgartnere der bor i det samme område. Derfor anbefaler vi altid, at du får minimum 3 tilbud på dine anlægsopgaver.

Så undgår du, at du kun få spurgt de to dyreste anlægsgartnere om en pris. Samtidig vil anlægsgartnerne finde det interessant at byde ind på din opgave, fordi de kun er i konkurrence med to andre anlægsgartnerfirmaer.

Hos os får du ikke bare fat i en billig anlægsgartner

Du kan naturligvis vælge selv at ringe rundt til anlægsgartnerne for at få et tilbud. Men mange anlægsgartnere har opgavebogen fuld langt ud i fremtiden og atter andre har specialiseret sig i bestemte opgavetyper, hvorfor de måske slet ikke er interesserede i at byde ind på din opgave.

Vælger du i stedet at bruge vores tilbudstjeneste, finder vi tre anlægsgartnere i nærheden af dig, som er interesseret i at byde ind på opgaven. Vi har et stort netværk af anlægsgartnere, som vi kender indgående fra andre opgaver, de har løst for vores kunder.

Derfor har vi et godt erfaringsgrundlag og kan udvælge de tre anlægsgartnere, der passer bedst til netop din opgave og som har fået gode anmeldelser fra vores brugere. Så ikke nok med, at du slipper for at ringe forgæves til en masse anlægsgartnere, du får også de bedst kvalificerede til at give tilbud på din opgave, når du anvender os.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud