Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud på nedrivning

Spar tid ved at sende din nedrivningsopgave ind til 3byggetilbud.dk – så modtager du tre gratis og helt uforpligtende tilbud på dit projekt fra dygtige nedrivningsfirmaer i dit lokalområde.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Nedrivningsfirmaer i hele landet
Se hvor enkelt det er
Nedrivning

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Nedrivning handler ikke bare om at jævne huset med jorden

Når du hører ordet nedrivning, tænker du sikkert straks på det klassiske billede af den store kran med nedrivningskuglen og et hus, der bliver flået fra hinanden, hver gang kuglen banker gennem murværk, mellemværk og tagkonstruktion.

Men nedrivning er meget mere end det og meget nedrivningsarbejde kræver stor præcision og ekspertise for ikke at komme til at rive mere med ned, end det var meningen. Det gælder eksempelvis, når der skal rives indvendige vægge ned i en bygning, eller hvis to lejligheder skal lægges sammen. Så skal der nemlig tit rives hele eller dele af bærende vægkonstruktioner ned. Det kræver et grundigt forarbejde og stor indsigt i bygningens konstruktion.

Vælg en professionel til din nedrivningsopgave

Nedrivning handler nemlig langt fra bare om at slippe den indre Smadremand løs og banke vægge ned. Udover hensynet til bygningens konstruktion, er der også en masse miljø- og sundhedsmæssige hensyn, som skal tages, inden du går i gang med nedrivningen.

Alle større nedrivningsopgaver skal i dag indberettes, før du går i gang. Oftest kræver det også en miljøscreening, hvis du vil sikre dig, at du eller nedrivningsfolkene ikke pludselig står og arbejder ubeskyttet med farlige byggematerialer som f.eks. asbestholdige tagplader eller gulvbelægning med PCB eller andre giftige stoffer.

Så alt i alt vil det oftest være både nemmere og mere sikkert at lade et professionelt nedrivningsfirma stå for opgaven – også selv om det ”bare” er en indervæg. Nedrivningsfirmaerne kan både rådgive og udføre selve nedrivningsarbejdet, bortskaffe nedrevne byggematerialer på forsvarlig vis, og give gode råd til, hvad du skal gøre efter nedrivningen er færdig.

Typiske nedrivningsopgaver, som firmaerne udfører, er nedrivning af:

 • Bærende og ikke-bærende vægge
 • Køkkener og badeværelser
 • Gulve
 • Lofter
 • Etageadskillelser
 • Skorstene
 • Ydremure og andet murværk
 • Garager, skure og udhuse
 • Beton- og jernkonstruktioner
 • Hele huse eller etageejendomme

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Hvorfor kan jeg ikke bare selv stå for nedrivningen?

Selvfølgelig er der nogle ting, du sagtens selv kan rive ned. Et gammelt køkken eller en gipspladevæg, der ikke er bærende. Men selv om opgaven synes lige til, kan du nemt ende med at udsætte dig selv for både en unødig risiko og meget sundhedsskadelige stoffer. Især hvis det, du skal rive ned, stammer fra før 1980’erne.

Her var der væsentligt mindre fokus på sundheden, når det drejede sig om byggematerialer. Sundhedsskadelige materialer som asbest, PCB, kviksølv og mange andre blev ofte brugt i alt lige fra tagplader over isolering til gulvbelægninger. Så selv om det, du skal rive ned, ikke udgør en risiko rent sikkerhedsmæssigt, kan du nemt sætte dit helbred på spil ved at gøre det selv.

Og hvordan er du stillet, hvis du selv vælger at gå i gang med nedrivningen, og noget går galt? Ikke alene kan du komme til skade, men du kan også meget nemt stå uheldigt rent forsikringsmæssigt. Har du ikke tegnet en særlig forsikring for det byggeri, du skal til at i gang med, kommer du selv til at stå med regningen for de skader, nedrivningen eventuelt påfører den del af bygningen, der ikke skal rives ned. Så tjek lige forsikringen en ekstra gang, inden du svinger mukkerten.

Her vil et professionelt nedrivningsfirma kunne tage de fornødne sikkerhedsforanstaltninger – både med hensyn til bygningskonstruktionen og miljøfaren, men også forsikringsdelen, hvis der noget mod forventning skulle gå galt.

Nedrivning
Nedrivning
Nedrivning
Nedrivning

Hvad koster nedrivning?

Der er naturligvis stor forskel på, hvad det koster at få revet en indervæg ned, og hvad det koster at rive et helt hus ned. Men selv prisen på en helt konkret nedrivningsopgave kan svinge meget fra nedrivningsfirma til nedrivningsfirma. Derfor anbefaler vi, at du indhenter minimum 3 tilbud på nedrivning for at være sikker på, at du ikke kun får priser fra de dyreste på markedet.

Derudover skal du være mere end almindelig heldig, hvis du kan nøjes med at ringe til 3 nedrivningsfirmaer, når du skal indhente tilbud. For de fleste firmaer er oftest booket langt ud i fremtiden eller har specialiseret sig i bestemte former for nedrivningsopgaver.

Hvordan finder jeg nedrivning til den bedste pris?

Samtidig er det også en lidt uvant situation at stå i, at skulle ringe til et nedrivningsfirma. For selvfølgelig kan du bare sige, hvad du gerne vil have revet ned og få en pris. Men hvordan vurderer du, hvilket firma som er bedst? Og er du i det hele taget sikker på, at de firmaer du får tilbud fra, gør tingene på en ordentlig og sikker måde samt rydder ordentligt op efter sig? Det er trods alt for sent at finde ud af, når først nedrivningen er gået i gang.

Ved at benytte vores tilbudstjeneste får du en ekstra tryghed i udvælgelsen af nedrivningsfirmaer. Vi samarbejder med en række af branchens bedste nedrivningsfirmaer over hele landet. Så snart vi har modtaget din forespørgsel, tager vi fat i de firmaer, der ligger nærmest dig, og som matcher din opgave bedst ud fra tidligere anmeldelser af firmaet samt deres kompetencer.

Så ikke alene sparer du tid på at ringe rundt til en masse nedrivningsfirmaer. Du er også sikker på, at du kun får henvendelser fra nogle af branchens bedste firmaer, som har mange positive kundeudtalelser bag sig. Det giver dig sikkerhed for, at din nedrivningsopgave bliver udført ordentligt og lever op til både sikkerheds- og miljømæssige krav. En tryghed, du kun får ved at indhente 3 tilbud på nedrivning via vores tjeneste.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere