Nedrivning - få 3 gode tilbud nu

Få en god pris på nedrivning

Har du en nedrivningsopgave, så er du landet det rigtige sted. Hos 3byggetilbud.dk får du 3 tilbud på din nedrivningsopgave helt gratis.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Nedrivere i hele Danmark

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Det er nemt at få tilbud på nedrivning

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Bliv klogere på nedrivningsopgaver

Nedrivning handler ikke bare om at jævne huset med jorden

Når du hører ordet nedrivning, tænker du sikkert straks på det klassiske billede af den store kran med nedrivningskuglen og et hus, der bliver flået fra hinanden, hver gang kuglen banker gennem murværk, mellemværk og tagkonstruktion.

Men nedrivning er meget mere end det og meget nedrivningsarbejde kræver stor præcision og ekspertise, for ikke at komme til at rive mere med ned, end det var meningen. Det gælder f.eks. når der skal rives indvendige vægge ned i en bygning eller hvis f.eks. to lejligheder skal lægges sammen. Så skal der nemlig tit rives hele eller dele af bærende vægkonstruktioner ned. Det kræver et grundigt forarbejde og stor indsigt i bygningens konstruktion.

Vælg en professionel til din nedrivningsopgave

Så nedrivning handler langt fra bare om at slippe den indre Smadremand løs og banke vægge ned. Samtidig er der også en masse miljø- og sundhedsmæssige hensyn, der skal tages, inden du går i gang med nedrivningen.

Således skal alle større nedrivningsopgaver i dag indberettes, før du går i gang. Oftest kræver det også en miljøscreening, hvis du vil sikre dig, at du eller nedrivningsfolkene ikke pludselig står og arbejder ubeskyttet med farlige byggematerialer som f.eks. asbestholdige tagplader eller gulvbelægning med PCB eller andre farlige stoffer.

Så alt i alt vil det oftest være både nemmere og mere sikkert at lade et professionelt nedrivningsfirma står for opgaven – også selv om det ”bare” er en indervæg.

Nedrivningsfirmaerne kan både rådgive og udføre selve nedrivningsarbejdet, bortskaffe nedrevne byggematerialer på forsvarlig vis og komme med gode råd til, hvad du skal gøre efter nedrivningen er færdig.

Typiske nedrivningsopgaver som firmaerne udfører, er nedrivning af:

 • Bærende og ikke-bærende vægge
 • Køkkener og badeværelser
 • Gulve
 • Lofter
 • Etageadskillelser
 • Skorstene
 • Ydremure og andet murværk
 • Garager, skure og udhuse
 • Beton- og jernkonstruktioner
 • Hele huse eller etageejendomme

Hvorfor kan jeg ikke bare selv stå for nedrivningen?

Selvfølgelig er der nogle ting, du sagtens selv kan rive ned. Et gammelt køkken eller en gipspladevæg, der ikke er bærende. Men selv om opgaven synes lige til, kan du nemt ende med at udsætte dig selv for både en unødig risiko og meget sundhedsskadelige stoffer. Især hvis det du skal rive ned, stammer fra før 1980’erne.

Her var der væsentligt mindre fokus på sundheden, når det drejede sig om byggematerialer. Sundhedsskadelige materialer som asbest, PCB, kviksølv og mange andre blev rask væk brugt i alt lige fra tagplader over isolering og til gulvbelægninger. Så selv om det du skal rive ned, ikke udgør en risiko rent sikkerhedsmæssigt, kan du nemt sætte dit helbred på spil ved at gøre det selv.

Og hvordan er du stillet, hvis der alligevel er noget, som går galt. Ikke alene kan du komme til skade, men du kan også meget nemt stå uheldigt rent forsikringsmæssigt. Har du ikke tegnet en særlig forsikring for det byggeri, du skal til at i gang med, kommer du selv til at stå med regningen for de skader, nedrivningen eventuelt påfører den del af bygningen, der ikke skal rives ned. Så tjek lige forsikringen en ekstra gang, inden du svinger mukkerten.

Her vil et professionelt nedrivningsfirma kunne tage de fornødne sikkerhedsforanstaltninger – både med hensyn til bygningskonstruktionen og miljøfaren – og er godt forsikrede, hvis der alligevel er noget, som går galt.

Hvad koster nedrivning?

Der er naturligvis stor forskel på, hvad det koster at få revet en indervæg ned og hvad det koster at rive et helt hus ned. Men selv prisen på en helt konkret nedrivningsopgave kan svinge meget fra nedrivningsfirma til nedrivningsfirma. Derfor anbefaler vi, at du indhenter minimum 3 tilbud på nedrivning, for at være sikker på, at du ikke kun få priser fra de dyreste på markedet.

Men du skal være mere end almindelig heldig, hvis du kan nøjes med at ringe til 3 nedrivningsfirmaer, når du skal indhente tilbud. For de fleste firmaer er oftest booket langt ud i fremtiden eller har specialiseret sig i bestemte former for nedrivningsopgaver.

Hvordan finder jeg nedrivning til den bedste pris?

Samtidig er det også en lidt uvant situation at stå i, at skulle ringe til et nedrivningsfirma. For selvfølgelig kan du bare sige, at du gerne vil have revet det og det ned og så få en pris. Men hvordan vurderer du, hvilket firma som er bedst? Og er du i det hele taget sikker på, at de firmaer du får tilbud fra, gør tingene på en ordentlig og sikker måde og rydder ordentligt op? Det er jo for sent at finde ud af, når først nedrivningen er gået i gang.

Her kan vores tilbudstjeneste give dig noget ekstra tryghed i udvælgelsen af nedrivningsfirmaer. Vi samarbejder med en række af branchens bedste nedrivningsfirmaer over hele landet. Så snart vi har modtaget din forespørgsel, tager vi fat i de firmaer, der ligger nærmest dig.

Samtidig kigger vi på de anmeldelser, som andre brugere har givet firmaerne og vurderer på den baggrund, hvilke af vores samarbejdspartnere der vil være det perfekte match til din nedrivningsopgave.

Så ikke alene sparer du tid på at ringe rundt til en masse nedrivningsfirmaer. Du er også sikker på, at du kun får henvendelser fra nogle af branchens bedste firmaer, som har mange positive kundeudtalelser bag sig. Det giver dig sikkerhed for, at din nedrivningsopgave bliver udført ordentligt og lever op til både sikkerheds- og miljømæssige krav. Den tryghed havde du ikke haft, hvis du selv skulle indhente 3 tilbud på nedrivning.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud