Malerfirmaet Holbech

- Din kvalitetsmaler i Midtjylland

Om væggene trænger til et pift, eller du drømmer om en ny farve på tilbygningen i haven, er vi altid klar med en kvalitetsløsning til en god pris. Hos Malerfirmaet Holbech mestrer vi nemlig malerarbejde både ude og inde, stort som småt. Vi rykker ud til private boligejere og erhverv i hele Midtjylland - og vi er også klar til at hjælpe dig!

Vi har deltaget i DM for malere

Hos Malerfirmaet Holbech kan vi stolt nævne, at vi i 2018 deltog i ‘Danmarksmester i maleropgaver’. Grunden dertil skal findes i vores store fokus på at levere solidt arbejde over hele linjen og vores sans for detaljer og en flot finish. Du kan derfor trygt overlade dit malerprojekt til os. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Maling af vægge, lofter og gulve
  • Udendørs malerarbejde
  • Tapet og filt
  • Professionel vejledning

Derover sælger vi også maling, hvis du selv ønsker at gå i gang med pensel og rulle. Vores maling er ligesom vores arbejde naturligvis også af den bedste kvalitet.

Glade kunder er vores varemærke

Udover at vi værner om det gode håndværk, værner vi også om vores kunder. Det betyder, at vi tager dine ønsker seriøst og altid prioriterer tiden til en god kundedialog. Du kan derfor regne med en personlig service, hurtig kontakt og gode aftaler, når Malerfirmaet Holbech er på sagen. 

Skal vi også hjælpe dig? Vi er altid klar med et godt og uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller giv os et kald på telefon: 2828 1818, så vender vi hurtigt retur. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Læs mere

Kontakt os her

Katrine Holbech Jensen
Katrine Holbech Jensen Mester
28 28 ** ** Vis nummer
28 28 18 18

Malerfirmaet Holbech

Skovlunden 15

8783 Hornsyld

CVR: 40181180

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Malerfirmaet Holbech senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Maling af lejlighed 8000 Aarhus C
1 uge siden
Maling af træfacade på hus 7100 Vejle
2 uger siden
Maling af villa 8220 Brabrand
2 uger siden
Maling af bolig indvendigt 8340 Malling
3 uger siden
Spartling, filtning og maling af hus 8732 Hovedgård
3 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
25 anmeldelser
3byggetilbud.dk 25 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Flinke, positive, smilende og glade mennesker, både ejer og medarbejdere. Desværre var der flere ting, der gjorde, at oplevelsen ikke var fantastisk. Dels var de ikke færdige inden for den aftal...
Flinke, positive, smilende og glade mennesker, både ejer og medarbejdere. Desværre var der flere ting, der gjorde, at oplevelsen ikke var fantastisk. Dels var de ikke færdige inden for den aftalte tid (to uger), selvom de endda havde fået tre dage ekstra, fordi vi inden da var foran tidsplanen. Deres begrundelse var, at mureren var der samtidig, men det var kun i anden uge, og i den første uge, hvor de havde hele huset for sig selv, skete der næsten ingenting (+ de havde fået de tre dage ekstra). Derudover tog vi en af medarbejderne i at RYGE INDENFOR i vores nyrenoverede hus. Det er ikke forventningen, når man laver en dyr renovering og booker en professionel maler. Der blev ikke tilbudt kompensation e.l. Slutteligt, blev vi nødt til selv at bede dem om at komme ud igen, efter at de skulle have lavet "finish" (mod ekstra betaling). Det var slet ikke færdigt og i orden, hvilket der er billeddokumentation af, og her begyndte ejeren så at snakke om forventninger, standarder m.v. i stedet for bare at lægge sig ned og erkende det manglende arbejde eller selv komme ud af kigge. Vi følte i sidste ende, at der virkelig manglende lidt en voksen til stede i firmaet. 2 stjerner fordi arbejdet i sidste ende endte med at se godt ud de fleste steder.
Læs mere

Jacob S., 09 nov, 2022

Fantastisk oplevelse med Katrine som er ejer af Malerfirmaet Holbech. Det har været en perfekt oplevelse lige fra tilbudsgivning samt til udførslen af selve malerarbejdet. Udført af dygtige og s...
Fantastisk oplevelse med Katrine som er ejer af Malerfirmaet Holbech. Det har været en perfekt oplevelse lige fra tilbudsgivning samt til udførslen af selve malerarbejdet. Udført af dygtige og super friske medarbejdere fra firmaet. Kan kun anbefales til andre, vi ved godt hvem der fremadrettet skal udføre maleropgaver i vores forening.
Læs mere

Jan H., 22 mar, 2022

Super søde og rare mennesker, de spildte lidt maling på vores træterasse, som de efterfølgende kom og fik renset af. Flot arbejde, kunne dog godt have tænkt mig, at de havde fået renset træ...
Super søde og rare mennesker, de spildte lidt maling på vores træterasse, som de efterfølgende kom og fik renset af. Flot arbejde, kunne dog godt have tænkt mig, at de havde fået renset træværket grundigere af inden maling, da der er steder hvor de bare har malet oven på fugleklatter mv. de kunne også have været grundigere til at fjerne løst gammelt maling enkelte steder.
Læs mere

Niels F., 07 apr, 2021

Meget fint udført malerarbejde.

Helle L., 02 mar, 2021

Rigtig søde malere, hurtige og fleksible! De kunne hurtigt hjælpe med maling af vores hus, og vi er helt tilfredse med resultatet! Vil helt klart anbefale dem ☺️

Lotte L., 16 nov, 2020

Kan varmt anbefale Malerfirmaet Holbech.

Annette H., 23 apr, 2020

Jeg er mega tilfreds med deres arbejde kan kun anbefales lavede en fast pris. Tommelfingeren op????

Ole H., 23 apr, 2019

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Malerfirmaet Holbech

Send en forespørgsel til Malerfirmaet Holbech