Fyns Murer ApS

- Et murerfirma, du kan regne med! 

Går du rundt og drømmer om et nyt badeværelse? Eller trænger den falmede facade til en kærlig hånd? Så er Fyns Murer ApS det rette firma at kontakte. Jeg, indehaver Tais Friis Vallestrand, rykker nemlig ud på mureropgaver, store som små, på det meste af Fyn - og jeg er også klar til at hjælpe dig!


Fyns Murer ApS er ekspert i:

  • Renovering af badeværelser
  • Nye klinker og fliser
  • Facaderenovering og omfugning
  • Professionel rådgivning fra start til slut

Et firma bygget på tillid

For mig er tillid den vigtigste grundsten, når det kommer til et succesfuldt byggeprojekt. Du kan derfor stole på, at jeg overholder tidsplanen og kommer som aftalt. Jeg er nemlig en loyal murermester, der holder, hvad jeg lover. Hos Fyns Murer ApS er du også garanteret kvalitet over hele linjen, og jeg efterlader først et projekt, når du er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Skal jeg også hjælpe dig? Ønsker du et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på din næste mureropgave, så kontakt mig i dag. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring på tlf.: 4015 3672, så vender jeg hurtigt retur.

Læs mere

Kontakt os her

Tais Friis Vallestrand
Tais Friis Vallestrand Indehaver
40 15 ** ** Vis nummer
40 15 36 72

Fyns Murer ApS

Dronningensgade 2D

5000 Odense C

CVR: 40537260

Læs vores seneste anmeldelser

0
21 anmeldelser
google.com 3 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 18 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Det har været en super oplevelse. Tais har været rigtig god til at kommunikere med og rigtig god at snakke med. Det var noget også noget vi satte meget pris på. Der var god faglig og kompetent...
Det har været en super oplevelse. Tais har været rigtig god til at kommunikere med og rigtig god at snakke med. Det var noget også noget vi satte meget pris på. Der var god faglig og kompetent vejledning, samt god beskrivelse af hvad der skulle laves. Udover det, havde vi løbende kontakt under hele arbejdet. Han sørgede for at høre os om at arbejdet var tilfredsstillende. Derudover var Tais og hans kollegaer en fornøjelse at have herover. De kom altid med dejlig højt humør. Vi fik repareret vores sokkel. Det krævede man banket det gamle ned og sat helt nyt op. Resultatet er blevet super flot. Det står snor lige og skarpt. Det er vi blevet rigtig glade for. Vi vil absolut ringe til dem igen, hvis vi får brug for en murer igen.
Læs mere

Anochjhn, 06 dec, 2021

Kan anbefale :)

Esben, 13 jan, 2021

Fyns Murer var hurtige, kom til tiden og lavede et rigtig godt stykke arbejde. Klart anbefalelsesværdige.

Henrik, 02 okt, 2020

Vores projekt trak en del ud, da vi havde valgt selv at forberede det meste, og vi jo erfarede at det tog en del længere tid end først antaget. Tais, Fyns Murer, var forstående, og kunne stå k...
Vores projekt trak en del ud, da vi havde valgt selv at forberede det meste, og vi jo erfarede at det tog en del længere tid end først antaget. Tais, Fyns Murer, var forstående, og kunne stå klar med en uges varsel. Vi var i løbende kontakt, med sparring og fik gode råd, så alt var klar. Da vi meldte klar kom Tais halvanden uge efter med cementblander og pumpe, og fik ordnet vores kældergulv inden for få timer. Der blev støbt 60m2 gulv over en omgang, og det står flot uden revner! Fyns Murer er serviceminded, har hurtige svartider og leverer et godt stykke arbejde. De skal også lave vores skorsten om et par måneder. Vi kan kun anbefale at hyre Fyns Murer!
Læs mere

Marie, 22 jun, 2020

Det var en fornøjelse at have Fyns murer til at udføre opgaven for os. Der var en go dialog fra start til slut, og man mærker tydeligt at de brænder for deres arbejde, og fokusere på go dial...
Det var en fornøjelse at have Fyns murer til at udføre opgaven for os. Der var en go dialog fra start til slut, og man mærker tydeligt at de brænder for deres arbejde, og fokusere på go dialog og respekt over for kunden. Er dybt imponeret over den stand de efterlod huset i. Det krævede minimalt med rengøring efter de var færdig med deres arbejde, Jeg kan kun anbefale Fyns murer
Læs mere

Simon, 17 jun, 2020

Veludført arbejde både hurtigt og super prof.

Jesper, 13 apr, 2020

Tais er en yderst kompetent murer, der går op i sit arbejde og som ikke går på kompromis med kvaliteteten. Han får mine bedste anbefalinger.

anonym, 27 mar, 2020

Vi har benyttet FYNS MURER v/ TAIS FRIIS VALLENSTRAND. Arbejdet er afsluttet, og vi er særdeles tilfredse. Det har været en fornøjelse at have Tais til at styre hele processen, og de samarbejds...
Vi har benyttet FYNS MURER v/ TAIS FRIIS VALLENSTRAND. Arbejdet er afsluttet, og vi er særdeles tilfredse. Det har været en fornøjelse at have Tais til at styre hele processen, og de samarbejdspartnere han har valg er yderst kompetente. Ikke mindst Tais's evne til at se muligheder og have gode ideer undervejs i processen har været rigtig god. Murer arbejdet er en fryd for øjet. Vi kan varmt anbefale Fyns Murer.
Læs mere

Ole-David, 29 jan, 2020

Jeg har været rigtig godt tilfreds med Fyns Murer Aps og deres arbejde med omfugningen af min villa. Tais var god til at forklare om de forskellige tekniske muligheder. så jeg fik en løsning, j...
Jeg har været rigtig godt tilfreds med Fyns Murer Aps og deres arbejde med omfugningen af min villa. Tais var god til at forklare om de forskellige tekniske muligheder. så jeg fik en løsning, jeg nu er glad for. Han tog positivt imod alle ønsker om små rettelser, og udførte jobbet til min fulde tilfredshed. Jeg kan klart anbefale Fyns Murer Aps, og vil helt sikkert bruge firmaet igen.
Læs mere

Stine, 21 nov, 2019

Vi fik renoveret køkken og skulle have lukket 2 dør huller og pudset vægene og have rettet gulvet op i gulv spartel. Fliserne i køkken satte han også op og alt gik efter planen til aftalt pris. Så 5 stjerne med pil op :-)

Martin Madsen, 03 okt, 2019

God murer, holder sine aftaler.

Adam Krzemieniecki, 02 aug, 2019

God kommunikation med murer, udførligt tilbud, opgave løst til aftalt pris og tid med rigtig pænt resultat

Jørgen, 27 jun, 2019

Fyns Murer har lavet flisearbejde på vores badeværelse. Der er bl.a. lagt store 60x60 cm fliser på gulvene og det er lavet rigtig pænt. Tais fra Fyns Murer er en reel håndværker, der gør meget for at lytte til kunden, og kommer også gerne med råd og vejledning.

Tonny, 05 jun, 2019

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Fyns Murer ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

3 dage siden
Udbedring af sokkel 5220 Odense SØ
1 uge siden
Boligforening - Facaderenovering 5000 Odense C
1 uge siden
Omfugning af hus 5230 Odense M
1 uge siden
Renovering af badeværelse 5953 Tranekær
3 uger siden
Renovering af badeværelse 5260 Odense S
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Fyns Murer ApS