Thrane & Hansen I/S

4.2 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Thrane & Hansen I/S

T&H I/S

Hos T&H I/S rummer vi hele 33 års erfaring, som vi hver dag servicerer hele Fyn og dele af Sjælland med. Vi er et alsidigt firma, som varetager alt fra maler-, murer-, tømrer- og kloakarbejde. Ingen opgave er for lille til os, så længe kunden bliver tilfreds. 

Samme ildhu trods mange år i branchen

På trods af, at vi har været mange år branchen og har over 30 års erfaring, så hviler vi ikke på laurbærrene. Vi varetager stadig alle opgaver, store som små, med samme grundighed og præcision. Vores store erfaring inde for de mange fagområder giver os den fornødne ekspertise til at løse enhver byggeopgave på bedste og mest tilfredsstillende vis. Hos T&H I/S lægger vi stor vægt på kvalitet og sørger derfor altid for at levere den bedst mulige kvalitet til prisen.

Samarbejde – både med hinanden og med bygherre

Hos T&H I/S vægter vi rådgivning og dialog højt. Vi er ikke bange for at tage ekspertrollen på os og sætter en glæde i at rådgive. Vi tror på, at et godt og fleksibelt samarbejde med kunden giver de bedste resultater, da man løbende får forventningsafstemt byggeprocessen. Vi nyder også at samarbejde med vores faste troværdige samarbejdspartnere, som vi benytter os af under totalentrepriser. 

Ét firma til alle dine opgaver

Du kan trygt overlade ansvaret over den uoverskuelige byggeproces til os. Vores store ekspertise med håndværkere fra flere forskellige fagområder sikrer dig, at du får de mest kompetente fagmænd til opgaven. Det betyder også, at du slipper for at bekymre dig om at finde den rigtige håndværker, da vi er ét firma, som varetager alle dine byggeopgaver. Hvad enten opgaven er stor eller lille, så står T&H I/S til rådighed. 

Du er velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud på tlf: 93802091 eller på mail: [email protected]

Kontakt os her
Klaus Thrane Indehaver
93 80 ** **
[email protected]***.com
Thrane & Hansen I/S Frederiksgade 61B 5000 Odense C
CVR: 36238283
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Thrane & Hansen I/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu