Fjordland Kloak og Anlæg ApS

- Når kvalitet og kundeservice er en selvfølge

Fjordland Kloak og Anlæg ApS udfører kompetent og kvalitetsbevidst kloak-, anlægs- og entreprenørarbejde på hele Sjælland. Vi består af to garvede og friske fagmænd med grønne fingre og stor passion for vores arbejde. Vi har autorisationen på plads og hjælper blandt andet med:

  • Autoriseret kloakarbejde
  • Strømpeforing og TV-inspektion 
  • Omfangsdræn
  • Højvandssikring
  • Anlægsarbejde
  • Terrasser og brolægning
  • Entreprenør- og gravearbejde

Vi er eksperter i feltet og hjælper både private boligejere, erhverv og boligforeninger trygt i mål med havedrømmene. Fjordland Kloak og Anlæg ApS er nemlig altid garant for gennemarbejdede resultater og professionelt håndværk.

Prioriterer tiden til dine spørgsmål

God kundeservice er ikke bare noget vi snakker om, det er noget vi værner om. Den gode kunderelation er nemlig centrum for vores arbejde, da vi mener, at en konstruktiv dialog fra start til slut giver en bedre proces og det bedste resultat. Derfor tager vi altid ud og besigtiger din opgave, så vi kan få en snak om, hvad du ønsker og du samtidig får mulighed for at stille alle de spørgsmål, du nu skulle have. På den måde kan vi nemt afklare alle projektets facetter, informere om flere løsninger og afstemme hele forløbet.

Står du over for et lille som stort udendørsprojekt, så hopper Fjordland Kloak og Anlæg ApS hurtigt i arbejdstøjet. Kontakt os i dag for et godt tilbud eller professionel rådgivning. Tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ring direkte til os på tlf.: 6171 8453.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Michael Peter Abildgaard Drewsen Indehaver
61 71 ** ** Vis nummer
61 71 84 53

Fjordland Kloak & Anlæg ApS

Søndergade 71A

4130 Viby Sjælland

CVR: 39596555

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Fjordland Kloak & Anlæg ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Kloakseparering 4100 Ringsted
2 uger siden
Kloakseparering 4100 Ringsted
2 måneder siden
Omfangsdræn 4000 Roskilde
2 måneder siden
Etablering af omfangsdræn 2770 Kastrup
2 måneder siden
Etablering af ny brønd 2610 Rødovre
4 måneder siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
86 anmeldelser
trustpilot.dk 45 anmeldelser
0
google.com 7 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 34 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Overholdt aftalerne og lavede et flot arbejde, kan anbefales.

Anonym, 04 jan. 2024

Super godt forløb med at få lagt dræn. Effektivt planlagt og eksekveret👌

Kasper Iven Skjold, 21 dec. 2023

Det er sgu godt arbejde. Vi er så tilfredse.

Henrik Rasmussen, 15 okt. 2023

De for 2 stjerner fordi de kom med et godt tilbud på kloak separering som andre ikke kunne være med på, og synes også bedst om deres løsning. Jeg kan så ikke give nogle stjerner for den tra...
De for 2 stjerner fordi de kom med et godt tilbud på kloak separering som andre ikke kunne være med på, og synes også bedst om deres løsning. Jeg kan så ikke give nogle stjerner for den trappe de skulle murer op igen som ligner noget jeg selv kunne lave og ikke noget fra et firma der laver det til dagligt... Ved vores vandhane skulle der ny afløbsrist op og den er så placeret skævt under hanen. Under byggeriet skulle de jo have et sted til jord som blev gravet op og det var så op af vores plankeværk ind mod naboen hvor der er niveauforskel så der nu ligger jord jeg ikke kan fjerne op mod træet... synes bare det hele virkede lidt sjusket og ikke så professionel. Som svar så sagde jeg at brønden var ikke ud for vandhanen og der virkede det som om du var ligeglad så tænkte jeg ikke ville få noget ud af og klage bagefter. Og hvorfor ikke lave den trappe pæn fra start af ? Hvis jeg hade klaget ville i så have banket den op igen og lavet den pæn i 2 forsøg ?
Læs mere

Nicolai, 22 jun. 2023

Søde mennesker som holder hvad de lover, både mht. tid og kvalitet

Kasper P., 05 jun. 2023

God service og grundigt arbejde.

Robert Lockwood, 24 apr. 2023

Hurtigt og pænt arbejde!

Rune Riberholt, 05 jul. 2022

Fjordland kloak og anlæg aps etablerede ny kloak til vores tilbygning og vi har kun positive feedback at give. Selve løsningen, kvaliteten, prisen, tiden, kommunikationen og ikke mindste meget b...
Fjordland kloak og anlæg aps etablerede ny kloak til vores tilbygning og vi har kun positive feedback at give. Selve løsningen, kvaliteten, prisen, tiden, kommunikationen og ikke mindste meget behagelige mennesker, som er helt nede på jorden og nemme at tale med. Tak for at gøre den opgave vi frygtede, til en meget behagelig og tilfredsstillende oplevelse.
Læs mere

Jonas Nielsen, 25 maj 2022

Super tilfredse! Vi benyttede dem til etablering af dræn omkring vores hus, bortskaffelse af en forlængst nedlagt olietank, højtvandsluklere i kælderen, og selvfølgelig reetablering af omgivel...
Super tilfredse! Vi benyttede dem til etablering af dræn omkring vores hus, bortskaffelse af en forlængst nedlagt olietank, højtvandsluklere i kælderen, og selvfølgelig reetablering af omgivelserne (flise belægning hele vejen rundt om huset). Det var ikke det billigste tilbud, men rigtig rigtig godt stykke arbejde leveret, med gode opdateringer på fremdriften, når der opstod uventede udfordringer havde vi en god dialog om mulighederne. Michael har styr på sit sh.t og beviste at selv med meget lidt manøvreplads kan man komme 2 meter i dybde uden at ødelægge alt omkring. Jeg vil til enhver tid anbefale dem!!
Læs mere

Daniel, 14 maj 2022

Profesionelle og hjælpsomme. Fokuseret på at løse de problemer vi havde, og oplyse om dæknings berettiget skader. Meget fleksible. Konkurrence dygtige prise. Vil til enhver tid bruge dette firma igen.

Louise Schreiber Pedersen, 09 mar. 2022

Har benyttet Fjordland Kloak & anlæg Aps. Super hurtig udrykning, super hurtig skade udbedring og en særdeles professionel tilgang til rådgivning og opfølgning både før, under og efter arbejdsudførslen. Tak fra start til slut.

M. Nielsen, 14 maj 2021

Vi kan varmt anbefale Fjordland. Fik lavet stor belægningsopgave hvor tidsplanen holdt, godt tilbud, føler vi fik mere end vi forventede, pænt arbejde, service i top og god rådgivning.

Bettina Panek, 08 maj 2021

Vi kan varmt anbefale Fjordland Kloak og Anlæg. De udførte et rigtigt godt arbejde med omfangsdræn og brønde. De var fagligt oprigtige, fleksibel, ordholdende med tid og pris og transparente i tilbud og faktura. Derudover var de ganske enkelt rare personligheder.

Christine Stokkebye, 28 apr. 2021

Et fantastisk firma med professionelle medarbejdere der udfører et rigtig godt stykke arbejde.

Bjørn Drewsen, 15 apr. 2021

Godt lille firma. Fjordland gav en god pris på foring af gammelt kloakrør og de fiksede det til tiden. Da en af foringerne faldt sammen, kom de dagen efter og gravede op og reparerede. Jeg er rigtig godt tilfreds.

Henrik Karlsen, 15 apr. 2021

Vi havde en positiv oplevelse med Fjordland kloak, da vi fik nyt rensningsanlæg. Personalet var pligtopfyldende og der var en god og hyggelig tone. Vi følte, at de prøvede at tage hensyn til vores ønsker med fx placering og niveau af rensningsanlægget.

Kirsten Christensen, 14 apr. 2021

Godt lille firma. Fjordland gav en god pris på foring af gammelt kloakrør og de fiksede det til tiden. Da en af foringerne faldt sammen, kom de dagen efter og gravede op og reparerede. Jeg er rigtig godt tilfreds.

Henrik Karlsen, 31 mar. 2021

Højtvandslås og nyt nedløbsrør blev installeret, tjekket af professionelle, varme, arbejdsomme, venlige og imødekommende medarbejdere - på 2½ dag. Faktura og tilbud stemmer helt overens. Du kan ikke se at de har gravet fliser op, fjernet jord, lagt rør eller i det hele taget har været her.

Linda/Ulrik S. Christensen, 25 mar. 2021

Fjordland kloak & anlæg ApS kom hurtigt og til aftalt tid, så vi kunne komme videre med renoveringen af vores hus. Vi fik udskiftet kloakledninger inde i huset, og udenfor blev der ført ny kloak...
Fjordland kloak & anlæg ApS kom hurtigt og til aftalt tid, så vi kunne komme videre med renoveringen af vores hus. Vi fik udskiftet kloakledninger inde i huset, og udenfor blev der ført ny kloakledning ud til brønd, samt opsat en rottespærrer. Vi er meget tilfredse med arbejdet og kan varmt anbefale firmaet.
Læs mere

Ole Seidling, 14 mar. 2021

Michael & co er meget professionel, og kan deres håndværk, de har et godt humør, men da de skulle komme og ligge fliserne om sidste år 2021 har ikke set dem endnu 😭 så derfor får de ikke flere stjerner herfra

Berit Bøgelund, 24 feb. 2021

Fjordland Kloak og Anlæg har anlagt omfangsdræn omkring vores kælderrum. Fra start til slut en fantastisk god oplevelse. Først og fremmest oplevede vi et hold professionelle, arbejdsomme og gru...
Fjordland Kloak og Anlæg har anlagt omfangsdræn omkring vores kælderrum. Fra start til slut en fantastisk god oplevelse. Først og fremmest oplevede vi et hold professionelle, arbejdsomme og grundige folk der gav os super vejledning og et godt og ærligt tilbud. Dertil blev opgaven fuldført til punkt og prikke og under højt humør af enormt behagelige folk! Vores kælder er nu lun og tør, vi kan kun anbefale Michael og Co - og vi ville ønske de også kunne udskifte vores tag!!!
Læs mere

josephine, 19 jan. 2021

Kundeorienteret og høj service Meget fin årsservice på vores højvandslukke, som Fjordland Kloak installeret sidste år hos os. Det er et firma, som vender tilbage på ens kontakt og som strækker sig langt i sin kundeservice - og levere et godt arbejde.

Hanne Steffensen, 14 dec. 2020

jeg fik lave et minirenseanlæg.De kom til aftalt tid og udførte et godt stykke arbejde med en god dialog hele vejen igennem,Fantastisk stykke arbejde fra en god og positiv kloakmester, Tusinde tusinde tak for det flotte arbejde. Det var en fornøjelse. så top stjerner her fra mvh karsten

karsten, 11 dec. 2020

Sørgede for det hele selv

Flemming grage, 29 nov. 2020

Jeg syntes at fjordland kloak og anlæg var meget professionelt og jeg giver dem UG+++ hilsen jørgen

Jørgen T., 22 jul. 2020

Det er et flot stykke håndværk de har lavet og de har virkelig arbejdet igennem

Sune B., 03 jul. 2020

5 stjerner til Fjordland kloak

Anders P., 01 jul. 2020

Min nabo og undertegnede er overordentlig tilfreds med både det arbejde der er udført og prisen for samme. Hvis der er en tilfredshedsskala fra 1-10 får Fjordland hel klart 10. Venlig hilsen Bent Præst

Bent P., 22 jun. 2020

Udført til min tilfredshed og pris ok.

Flemming H., 11 maj 2020

Kim N., 29 aug. 2019

Vi har fået lavet en større omgang på vores hus med ny kloak, dræn og ny indkørsel. Det hele har bare spillet perfekt. Det er rigtig flot og gjort til tiden. Kan klart anbefale Fjordland Hilsen Peter hasbo pihl

Peter H., 23 aug. 2019

Alle aftaler overholdt og flot arbejde udført.

Dennis R., 08 aug. 2019

Vi aftaler med Fjordland Kloak og Anlæg at han skal udbedre de fejl i vores kloaksystem som blev fundet. Vi er mægtig glad for Fjordland, så han skal have en høj karakter - noget som "super" eller "Udmærket".

Robert L., 25 jun. 2019

Lynhurtigt udført arbejde, og det er blevet SÅ pænt. Fjordland er de mest pålidelige håndværkere jeg har oplevet, vores terrasse og havegange var lagt om i løbet af en uge, og der har været...
Lynhurtigt udført arbejde, og det er blevet SÅ pænt. Fjordland er de mest pålidelige håndværkere jeg har oplevet, vores terrasse og havegange var lagt om i løbet af en uge, og der har været fornuftig, prisbevidst sparring gennem hele forløbet. Kvaliteten er i top, de har overholdt alle mødeaftaler og prisen blev som aftalt - kan kun anbefale.
Læs mere

Marie R. A., 15 apr. 2019

Superfint og lynhurtigt udført. Fra jeg havde sagt ja til tilbuddet, gik der halvanden uge, så var arbejdet færdigt. Jeg er meget imponeret, og det ser virkelig godt ud.

Marie A., 04 jan. 2019

De skal have 5 stjerner. Fint og hurtigt

Poul T., 03 jan. 2019

Vi har været 100 % tilfredse med arbejdet. De har været gode til at forklare og spørge ind til det opgaven, så der ikke har været tvivl om noget. Og de har været gode til at informere om hvornår de kom og overholdt det. Super flot arbejde og kan ikke andet end anbefale firmaet til andre.

Rene S., 26 sep. 2018

Superfint samarbejde og udførelse af opgaven. Vil gerne anbefale til andre.

Lise H., 26 jul. 2018

Dygtige og effektive folk. Har udført arbejdet perfekt og til den aftalte pris. Kan varmt anbefales.

., 02 jul. 2018

Virkelig god kemi med firmaet. God kontakt og de gjorde et fint stykke arbejde. Og ikke mindst ryddede de 100% op efter endt arbejde, og fik jorden kørt væk samme dag arbejdet blev afsluttet

Lars O., 12 jun. 2018

flot arbejde og rigtig god kommunikation

., 11 jun. 2018

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Fjordland Kloak & Anlæg ApS

Send en forespørgsel til Fjordland Kloak & Anlæg ApS