DK Glas ApS

DK Glas ApS varetager alle former for glarmesteropgaver. Udover renovering af glas, så laver de også hele udskiftninger af døre og vinduer. Firmaet er beliggende i Greve og tager imod opgaver fra hele hovedstadsregionen. Ring for mere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til DK Glas ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

DK Glas ApS

Hos DK Glas ApS har vi over 25 års erfaring med udskiftning og montering af glas i døre og vinduer. Vi udfører også tømreropgaver og servicerer hele Sjælland med holdbare- og energirigtige løsninger. Vores team består af 16 medarbejdere, hvilket giver os muligheden for at varetage store som små opgaver for både private, erhverv og boligforeninger.

Bliv præsenteret for de bedste løsninger

Hos DK Glas ApS bryster vi os af at være eksperter i alt, der har med glas at gøre. Qua vores mange års erfaring føler vi os godt rustede til at løfte ekspertrollen, og vi deler derfor glædeligt ud af gode råd og fornuftig vejledning. Vi sætter nemlig en ære i at præsentere vores kunder for flere forskellige løsninger, og åbner derefter op for en sund kundedialog, så vi sammen sikrer, at vi finder den mest optimale løsning. Det er alfa og omega for os hos DK Glas ApS, at kundeoplevelsen er i top hver gang. Det tror vi nemlig betaler sig på den lange bane.

Altid til aftalte tid og pris

Vi lægger meget stor vægt på, at vi skal være til at regne med hos DK Glas ApS. Derfor kan I som kunder altid forvente, at vi ringer tilbage og overholder vores aftaler. Det mener vi simpelthen er ganske almindelig god skik, og så danner det grobund for et stærkt gensidigt tillidsbånd. Hos DK Glas ApS bestræber vi os på at blive vores kunders foretrukne samarbejdspartner mange år frem i tiden. Det betyder naturligvis, at vi altid skal holde vores aftaler, levere en god service og være ærekære og ansvarlige i udførelsen af vores arbejde.

Vi tilbyder:
 • Tømrerarbejde stort som småt
 • Udskiftning af glas i døre og vinduer
 • Brusedøre
 • Butiks- og termoruder
 • Brandglas
 • Renovering af glas

Klik på kontakt-knappen øverst og lad os tage en snak om mulighederne ved jeres opgave. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og et godt råd med på vejen.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Referencer

DK Glas ApS har blandt andet udført opgaver for:

 • Nordic Health (erhverv)
  København
 • Brandruder
  Erhverv
 • Udskiftning af rude
  Havnebusser
 • Døre og vinduer
  Kontorlokaler
 • Butiksruder
  Kronen, Vanløse
Kontakt DK Glas ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du DK Glas ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne DK Glas ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

DK Glas ApS

DK Glas ApS varetager alle former for glarmesteropgaver. Udover renovering af glas, så laver de også hele udskiftninger af døre og vinduer. Firmaet er beliggende i Greve og tager imod opgaver fra hele hovedstadsregionen. Ring for mere info.

Hovedkontor

Geminivej 60
2670 Greve

CVR: 25240308

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen