Elite håndværker

DK Glas ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

DK Glas ApS

DK Glas ApS

Hos DK Glas ApS har vi over 25 års erfaring med udskiftning og montering af glas i døre og vinduer. Vi udfører også tømreropgaver og servicerer hele Sjælland med holdbare- og energirigtige løsninger. Vores team består af 16 medarbejdere, hvilket giver os muligheden for at varetage store som små opgaver for både private, erhverv og boligforeninger.

Bliv præsenteret for de bedste løsninger

Hos DK Glas ApS bryster vi os af at være eksperter i alt, der har med glas at gøre. Qua vores mange års erfaring føler vi os godt rustede til at løfte ekspertrollen, og vi deler derfor glædeligt ud af gode råd og fornuftig vejledning. Vi sætter nemlig en ære i at præsentere vores kunder for flere forskellige løsninger, og åbner derefter op for en sund kundedialog, så vi sammen sikrer, at vi finder den mest optimale løsning. Det er alfa og omega for os hos DK Glas ApS, at kundeoplevelsen er i top hver gang. Det tror vi nemlig betaler sig på den lange bane.

Altid til aftalte tid og pris

Vi lægger meget stor vægt på, at vi skal være til at regne med hos DK Glas ApS. Derfor kan I som kunder altid forvente, at vi ringer tilbage og overholder vores aftaler. Det mener vi simpelthen er ganske almindelig god skik, og så danner det grobund for et stærkt gensidigt tillidsbånd. Hos DK Glas ApS bestræber vi os på at blive vores kunders foretrukne samarbejdspartner mange år frem i tiden. Det betyder naturligvis, at vi altid skal holde vores aftaler, levere en god service og være ærekære og ansvarlige i udførelsen af vores arbejde.

Vi tilbyder:
  • Tømrerarbejde stort som småt
  • Udskiftning af glas i døre og vinduer
  • Brusedøre
  • Butiks- og termoruder
  • Brandglas
  • Renovering af glas

Klik på kontakt-knappen øverst og lad os tage en snak om mulighederne ved jeres opgave. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og et godt råd med på vejen.
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2019
Kontakt os her
Kim Hou Vangsaae
Kim Hou Vangsaae Indehaver
70 27 ** **
khv@***.dk
DK Glas ApS Geminivej 60 2670 Greve
CVR: 25240308
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver DK Glas ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du DK Glas ApS
Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?
Referencer

DK Glas ApS har blandt andet udført opgaver for

Butiksruder Kronen, Vanløse
Brandruder Erhverv
Nordic Health (erhverv) København
Døre og vinduer Kontorlokaler
Udskiftning af rude Havnebusser