Få 3 tilbud

Få 3 tilbud på glarmesteropgaven

En glarmester er løsningen, hvis I skal have nye vinduer i butikken, boligforeningen, eller du ønsker glasværn til terrassen eller en flot skræddersyet glasmontre til butikken.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Glarmestre i hele landet
Se hvor enkelt det er

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

En glarmester laver både stort og småt i glas

Ønsker du også at give din butik et eksklusivt look? Eller er det bare en helt ordinær opgave, som at få udskiftet ruder i boligforeningen, som trænger sig på? Så skal du kontakte en glarmester.

Glarmesteren sliber, skærer og polerer alle former for glas. Og så er han rigtig god til at give de gamle vinduer og døre nyt liv. Det gælder både den store butiksfacade, hvor dine produkter bliver vist frem, men det gælder også hvis ejendommen skal have nyt glasværn.

Vi starter ud med at kigge på de mange muligheder, hvor en glarmester vil kunne hjælpe boligforeninger. Her er fokus på det praktiske. Nemlig nye ruder i døre og vinduer.

Glarmesteren kan hjælpe med:

 • Glasværn
 • Store og små spejle
 • Glasborde og glashylder
 • Glasdøre og glasmontrer
 • Ruder i vinduer og døre
 • Tonede vinduer og solfilm
 • Indgangspartier i glas

Glarmesteren og boligforeningen

En glarmester er rigtig god at få ud, når I i boligforeningen ønsker at få udskiftet jeres gamle ruder til nogle i bedre kvalitet, energivenlige ruder eller ruder med støjreducerende lag. En glarmester vil kunne hjælpe jer med at måle op og få de helt rigtige ruder sat i.

Det rigtige vindue for jer, kan enten være 2-lag eller 3-lags ruder, og kun en glarmester vil kunne vejlede jer i forhold til det rigtige valg. Mange undersøgelser viser nemlig, at 3-lags ikke altid er den eneste løsning, så spørg en glarmester til råds. Han vil kunne rådgive og vejlede jer i beslutningen. Her kan du indhente 3 uforpligtende tilbud på glarmesteropgaven.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Ruder med glasværn

Du kender dem måske. De flotte altaner eller terrasser med glasværn, der pryder ejendomme. Dem kan glarmesteren også hjælpe dig med. Skal boligforeningens beboere nyde godt af denne form for altan eller vil det pryde boligens facade i dit hjem, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har nemlig mange dygtige og kompetente glarmestre ombord.

Energiruder

En energirude er for dig og din boligforening, som ønsker at spare penge på varmeregningen. Og ønsker I ekstra isolering, skal I netop vælge en energirude, da de isolerer mere end termoruder. En termorude består typisk af to lag glas med et hulrum, der er fyldt med isolerende gas eller luft. En energirude har også to lag glas, men på ydresiden af det inderste glaslag et meget tyndt lag metal.

Om energiruder:

 • Energiruder fås med et, to eller tre lag glas
 • Jo flere glaslag jo bedre isolering
 • Få bedre indeklima og slip for kondens og træk
 • Energiruder egner sig bedst til store vinduer, da varmetabet her er størst

Energiruden sørger for at sollyset kan trænge i stuen, det samme gør en termorude, men energiruden søger for at varmen fra sollyset bliver der. Det gør, at I kan skrue ned for radiatoren. Og derved sparer penge på varmregningen.

Støjreducerende ruder

Bor du tæt på en trafikeret vej eller sover du blot let om natten? Så kan støjdæmpende ruder være noget for dig. Med støjdæmpende ruder kan du få din nattesøvn tilbage, og vågne frisk og veludhvilet op.

Jo tykkere et glas du vælger, jo mere vil de tage af lyden. Og jo flere forskellige glasstørrelser du vælger, jo bedre. To forskellige tykkelser gør nemlig, at glassene ikke kan svinge i takt, og dermed transportere lyden ind til dig.

Glarmesteren kan hjælpe dig som erhvervsdrivende med at få kundernes øjne hen på bestemte produkter, varer og ydelser. Og dermed stort set gøre et køb uundgåeligt.

Om støjreducerende glas:

 • Jo tykkere glas jo bedre lydisolering
 • Vælg gerne to forskellige slags glas tykkelser
 • Glas med folie imellem har en større lyddæmpende effekt
 • En dobbeltkonstruktion kan også være en løsning. Den består af en termorude og en forsatsrude
 • Din vindueskarm bør også være lyddæmpende
 • Vinduer der kan åbnes bærer lyd lettere end vinduer som er fastmonsteret

Glasmontren i butikken oser af eksklusivitet

En glasmontre giver et eksklusivt look, hvor du kan vise dine flotte varer frem. Det gør nemlig dine produkter til noget specielt og unikt at stå bag et udstillingsskab med sider af glas. Du giver nemlig kunderne en følelse af, at dine produkter er yderst eksklusive. Og hvem vil ikke gerne købe noget unikt.

En glasmontre eller et udstillingsskab fremhæver dine varer og sætter dem i centrum. En glarmester kan skræddersy din glasmontre til netop dine varer. Eller måske har du en speciel udstillingsgenstand i butikken, som du gerne vil fremhæve. Her vil en glasmontre også være oplagt at bruge.

Glashylder i butikken skaber klarhed

Glashylder giver et rent look. Væk med dikkedarer og krummelurer. Kundernes øjne skal mødes med klarhed og ro. Alt står overskueligt og dine varer er til at se. Det gør, at kunderne bedre kan få et overblik over dine produkter og ydelser – og beslutte sig til, hvilke de ønsker at købe.

Dine nye glashylder kan leveres så lange, dybe og brede du ønsker. Tag kontakt til en glarmester gennem denne side. Han vil nemlig kunne hjælpe dig med netop dine behov. Det samme gælder, hvis du ønsker et glasbord, Et sikkert hit ville være, hvis du på midten af dit nye glasbord placerer en af dine flotte nye glasmontre. Sikken en wauw-effekt at få i din butik.

Glasdøren er smuk og moderne

Få glasdøre på kontoret, i butikken, i ejendommen eller i det private hjem i hærdet glas. Om du med din flotte aftenbelysning vil drage kunderne hen til din butik, hvor de kan betragte morgendagens indkøb, eller du vil skabe et mere åbent kontormiljø, så er glasdøren en god investering.. Alt sammen noget en professionel glarmester vil kunne lave til dig.

Gør din butik til noget specielt

Gør din butik til en oplevelse at komme ind i. Bestil 2-3 glasmontre, og placer dem strategiske steder, hvor kunderne vil lægge mærke til dem.

Store ruder giver stort indkig

En stor flot glasfacade giver ejendommen et helt nyt udseende. I butikslokalet giver den mulighed for at kigge ind i hele din butik og lokke kunderne til. På kontoret skaber det lys og et professionelt udtryk.

Samtidig giver en ny flot rude eller glasfacade en fantastisk varmeisolering. Slut med at fyre for gråspurvene, nu er det kun kundernes køb, som skal der skal fyres op under.

Glarmesteren er naturligvis klar til at lave en skræddersyet butiks rude, som passer til netop din ejendom. Er du derfor mere til et stort sprossevindue, så fortæller du blot glarmesteren om dine ønsker. Intet er umuligt og alle ønsker bliver imødekommet. Og den varme sol, kan naturligvis også klares med solfilm eller en varmeafvisende glasfacade.

Få 3 tilbud

Hos 3byggetilbud.dk kan du ganske uforpligtende indhente tilbud på glarmesterarbejdet – stort som småt. En professionel glarmester kan også hjælpe med rådgivning i valg af den rette løsning samt specialdesigns.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere