Få 3 tilbud

Få 3 tilbud på døre

En ny dør kan både reducere dit varmeforbrug og give din bolig et nyt look. Få 3 tilbud på nye døre.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Tømrerfirmaer i hele landet
Se hvor enkelt det er
Hvid dør, der står lidt åben, med stål håndtag

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Døren er et statement

Døren – eller retter hoveddøren – er det første folk ser, når de ankommer til jeres bolig. Dens og resten af indgangspartiets udseende og materialevalg, giver de besøgende en indikation af, både hvilken stil jer der bor bag døren har, og hvilket syn I har på omgivelserne.

Samtidig sætter døren sammen med vinduerne i boligen et kraftigt præg på facaden, og hvordan huset fremstår på grunden. Vælger du mørke eller kraftige farver til døre og vinduer, vil de fremtræde tydeligere i facaden, end hvis du holder dig til den traditionelle hvide farve, som mange vindues- og dørfabrikanter anvender som standard.

Der findes altid en dør, der passer

De fleste har mange døre både udvendigt og indvendigt i boligen – og der er masser af dørtyper at vælge imellem, f.eks.:

 • Hoved-, yder- eller facadedøre
 • Indvendige døre
 • Skydedøre
 • Terrassedøre
 • Franske og andre dobbeltdøre
 • Branddøre
 • Sikkerhedsdøre

… og vi kunne blive ved. Til hver eneste dørtype kan du vælge mellem mange forskellige modeller, materialer, farver, lige som du kan variere parametre som f.eks. bredde, højde og tykkelse. Der findes med andre ord altid en dør, som passer til dig og det sted, hvor døren skal sidde.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Vedligeholdelse eller udskiftning af døren

Tidens tand kan ikke undgå at sætte sit præg på døren. Det gælder ikke kun facadedøren, men også de indvendige døre. Det betyder, at du med jævne mellemrum har brug for at vedligeholde eller udskifte dine døre.

Vedligeholdelsen kan opfatte alt lige fra at male døren og til at få repareret hængsler, dørgreb eller låsesystem. Det kan også være, at vejrets indvirkning eller en uheldig opsætning af døren i sin tid, har fået døren til at blive skæv. En skæv dør kan være svær at få rettet op uden at få hjælp af en håndværker.

Håndværkeren skal du oftest også have fat i, hvis dørene – og måske vinduerne – skal udskiftes i huset. Det er en opgave for en tømrer eller et dør- eller vinduesfirma, der oftest både kan levere dørene og sætte dem op. Du kan også vælge at bestille dørene selv via en af de mange vindues- og dørfabrikker, der sælger på nettet, eller ved at købe dem i det lokale byggemarked og så få hjælp af en tømrer til at sætte dørene op.

Det er et præcisionsarbejde, der kræver stor erfaring. For sidder døren ikke præcist og i både vatter og lod, kan du ikke undgå, at der vil opstå problemer med tiden. I værste fald afkortes levetiden på døren.

Hvad koster nye døre?

Så uanset om du skal have monteret en ny inder- eller yderdør, som du selv har købt, eller har brug for en total levering af nye døre og vinduer til hele huset med tilhørende opsætning, skal du have fat i en tømrer- eller et dørfirma til opgaven.

Da firmaerne selv bestemmer deres timepris, kan der være stor forskel på prisen på at få monteret en dør, alt efter hvilket firma du spørger om et tilbud. Så skal du sikre dig mod, kun at få priser fra det dyreste firma, skal du indhente minimum 3 tilbud på montering af døre. Derved får du et mere retvisende billede af prisniveauet i dit lokalområde.

Problemet er bare, at mange firmaer har ordrebogen fuld langt ud i fremtiden, ligesom mange tømrerfirmaer har specialiseret sig inden for et eller flere nicheområder inden for tømrerfaget. Derfor kan du let komme til at maile eller ringe forgæves til mange firmaer, før du har tre, som vil give dig et tilbud på opsætning af døre og eventuelt vinduer.

Så let kan du få 3 tilbud på montering af døre

Vil du slippe for en masse forgæves opkald, kan du i stedet benytte vores tilbudsservice her på 3byggetilbud.dk. Ved hjælp af tilbudsformularen her på siden, kan du beskrive din opgave og eventuelt lægge billeder af de døre, det handler om eller tegninger, der viser målene på dørhullerne, hvis opgaven også omfatter levering af døren.

Angiv desuden dine kontaktoplysninger og indsend så formularen. Derefter går vores team i gang med at kontakte de tømrermestre og/eller dørproducenter, som vi samarbejder med i dit lokalområde. Vi anvender nemlig et fast netværk af håndværkere og leverandører, som vi kender indgående. Dette kendskab og de anmeldelser, som vores brugere har givet de enkelte firmaer, bruger vi til at udvælge dem, som er bedst egnet til at give et tilbud på din opgave og som har tid til at udføre den snart.

De enkelte firmaer kontakter dig så, for at aftale tid til at komme ud og se på opgaven. Derved er det firmaerne, der kommer til dig, i stedet for at du skal kontakte en masse forgæves. Samtidig er du sikker på, at de firmaer som henvender sig, er nogle af de bedste på deres felt. Den sikkerhed havde du ikke haft, hvis du selv havde indhentet tilbuddene.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere

Døre baggrund

Eksempler på døropgaver, vi giver tilbud på:

 • Vi ønsker udskiftning af 2 opgangsdøre og 16 lejlighedsdøre for vores boligforening
 • Udskiftning af hoveddør og badeværelsesdør
 • Jeg skal have udskiftet 2 almindelige døre og 2 foldedøre i et parcelhus
 • Etablering af dobbelt terrassedøre
 • Udskiftning af 2 yderdøre i hus
 • Vi ønsker at få udskiftet 8 indvendige døre
 • Montering af skydedør
 • Udskiftning af dannebrogsdør
 • Montering af en terrasse dør, en facadedør og en hoveddør med sideparti
 • Vi skal have udskiftet 2 terrassedøre og 1 hoveddør
 • Udskiftning af 3 døre som skal være i træ med energiruder