Få 3 tilbud

Elitekåringer 2022

Vi har set nærmere på vores data og igen i år kåret håndværkere i 17 forskellige fagkategorier. De 17 vindere er kåret ud fra den data vi får ind fra bygherrerne, som indsender opgaver til vores portaler. En af de 17 vindere løber også med den endelige titel som årets Elite-Håndværker 2022. Håndværkereliten hos 3byggetilbud.dk består i år af …

Vinderne af 3byggetilbud.dks elite-titler 2022 er nu fundet. Igen i år har der været stor konkurrence om titlerne blandt vores mere end 1.700 dygtige håndværkere og samarbejdspartnere landet over. Og udvælgelsen er svær. Vores juri har gransket firmaernes svarprocenter, kundetilfredshed, antallet af vundne opgaver og de mange positive anmeldelser, de har modtaget fra bygherrerne – og vinderne er nu fundet.

Elite-Anlægsgartner hos 3byggetilbud.dk

Perfekt Have

Det er ikke kun haverne, som Claus Tanggaard sikrer er perfekte. Indehaveren af Perfekt Have yder nemlig et serviceniveau, der ligger i top, hver eneste gang!

Perfekt Have besidder en stor portion af faglig stolthed, som altid er i højsædet, når firmaet rykker ud på de grønne opgaver. Derfor er du altid sikret et resultat, der sidder lige i skabet og professionel vejledning, når Perfekt Have er på sagen.

De mange gode anmeldelser og kundetilfredshedsmålinger, taler for sig selv. Personlig service, effektivt arbejde og faglige løsninger, beskriver den ydelse, som Claus Tanggaard og hans team yder. Perfekt Have løber derfor med titlen som Elite-Anlægsgartner 2022 – og det er mere end velfortjent. Om det er beplantning eller anlæg af græsplæner udfører Perfekt Have nemlig perfekte resultater.

Arbejdet er udført med stor tilfredshed af et effektivt team fra Perfekt Have.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Elektriker hos 3byggetilbud.dk

JJ El-Teknik ApS

Hver gang JJ El-Teknik ApS, med indehaver Jonas Koch Johnsen i spidsen, kaster lys på elektrikeropgaver for private- og erhvervskunder, er det med akkuratesse ned til allermindste detalje. Den gennemgående præcision JJ El-Teknik ApS leverer gang på gang. vises tydeligt igennem de mange 5-stjernede anmeldelser, 3byggetilbud.dk’s bygherrer har givet firmaet.  

JJ El-Teknik ApS’ omhu for kundeservice og kvalitetshåndværk opleves allerede fra opgavens spæde opstart ved tilbudsgivningen. Her sikrer JJ El-Teknik ApS, at tilbuddene er udspecificeret så alle dele og omkostninger ved renoveringen, er tydelige. Læg dertil. at deres arbejde udføres i højeste kvalitet og til aftalte tid.

Derfor er det med stolthed, vi kan tildele titlen Elite-Elektriker 2022 til JJ El-Teknik ApS, der altid sikrer at 3byggetilbud.dk’s bygherrer får lavet elektrikerarbejde efter alle kunstens regler.

Jeg er super tilfreds med arbejdet. Fik fjernet alt gammel el og fræset nyt. Super høflige og effektive drenge.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Den Grønne Eliteprofil hos 3byggetilbud.dk

Gørding Ventilationsmontage ApS

Hos Gørding Ventilationsmontage ApS er de eksperter i skræddersyede ventilationsløsninger til private hjem, og har mere end 20 års erfaring i branchen. Indehaver Jørgen Skjøt Kokholm er en sand fagmand med stort F, der gerne deler ud af sine gode råd og vejleder kunderne til den bedste og mest energirigtige løsning.

Ventileres boligen ikke korrekt, er det som at tage en plastisk pose ned over huset, hvilket resulterer i, at indeklimaet bliver dårligt og at boligens levetid forringes. Derfor arbejder det dygtige team hos Gørding Ventilationsmontage ApS altid med kvalitetsikre løsninger, der sikrer velvære i de danske husstande. Du er altså i trygge og kvalificerede hænder, når Gørding Ventilationsmontage ApS er firmaet på din opgave.

De mange glade kunder taler for dem selv – og derfor er der ingen tvivl om, at Gørding Ventilationsmontage ApS fortjener titlen Den Grønne Eliteprofil 2022 hos 3byggetilbud.dk.

Super god og professionelt udført arbejde. Lige fra rådgivning, tilbudsgivning, installation og efterfølgende justering af Genveks anlæg. Jeg kan kun give min bedste anbefaling af Gørding Ventilationsmontage ApS.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Brolægger hos 3byggetilbud.dk

B.K. Brolægning Og Teltudlejning ApS

Intet kan gøre boligen mere indbydende end en flot forhave og indkørsel. Netop dét er man garanteret, hvis man tager B.K. Brolægning Og Teltudlejning ApS med på råd. De løser alt slags brolægningsarbejde helt fra granit til betonfliser. Firmaet holder til i Brøndby Strand med indehaver Brian Kiehn Wilhelmsen i spidsen.

Brian er perfektionist helt ind til benet, hvorfor enhver opgave løses med den største faglige ekspertise helt ned til den mindste detalje – og det gør sig gældende helt fra den korrekte bundopbygning til selve lægningen af stenene. Hos Brian er en aftale en aftale, og ønsker man kompetent rådgivning, er Brian heller ikke nervøs for at tage rådgiverkasketten på, som gøres med en stor portion ydmyghed. Hos B.K. Brolægning Og Teltudlejning ApS er det vigtigste, at du som kunde får den helt rette løsning, der holder mange år ud i fremtiden.

Og netop den høje kvalitet og professionelle service er B.K. Brolægning Og Teltudlejning ApS’ kunder glade for – firmaet har nemlig femstjernede anmeldelser og kan ganske velfortjent løbe med titlen som Elite-Brolægger 2022.

“B. K. Brolægning har anlagt en superflot belægning i vores have. Mødte altid til tiden, og var altid i godt humør. Er flinke og imødekommende. Vil absolut bruge dem igen. Kan varmt anbefales Hilsen Jim.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Glarmester hos 3byggetilbud.dk

DK Glas og Montage ApS

Med mere end 25 års erfaring inden for glarmesterbranchen repræsenterer DK Glas og Montage ApS, med indehaver Kim Hou Vangsaae i spidsen, ekspertviden og kvalitetshåndværk, når det gælder glasløsninger.

Ærekærheden for det gode håndværk og den eminente kundeservice DK Glas og Montage ApS står for, ses tydeligt i deres høje kundetilfredshed hos 3bygggetilbud.dk.

Ved at præsentere kunderne for flere forskellige løsninger sørger DK Glas og Montage ApS for, at en sund kundedialog affødes, og den rette løsning på opgaven findes i samspil med kunderne. Ydermere bygger DK Glas og Montage deres forretning på, at alle aftaler overholdes, fordi det er almindelig god skik og skaber grobund for en gensidig tillid – kunder og håndværker imellem. Titlen som 3byggetilbud.dk’s Elite-Glarmester 2022 går derfor velfortjent til DK Glas og Montage ApS.

Alle aftaler overholdt. Flinke og dygtige håndværkere. Jeg kan i den grad anbefale DK Glas og Montage og 3byggetilbud igen. Tak for en på alle måder god oplevelse.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Entreprenør hos 3byggetilbud.dk

Grave-Eksperten ApS

Grave-Eksperten ApS er ikke blot eksperter i entreprenørløsninger. Firmaet går nemlig altid en ekstra mil for kunderne. Det betyder, at indehaveren Michael Jannek Lykke Larsen altid prioriterer tiden til en grundig rådgivning og sikrer en god, løbende dialog gennem hele projektet.

Firmaets store erfaring i branchen kan mærkes. Når Grave-Eksperten ApS rykker ud på en opgave er det nemlig en garanti, at du får en udendørsløsning, hvor både funktionalitet og fremtidssikring er indtænkt. Samtidig afstemmer Michael Jannek Lykke Larsen altid kundens behov inden opstart og sikrer, at du kun betaler for det arbejde, der giver mening. Der er altså stor gennemsigtighed og ingen overraskende ekstraregninger, når Grave-Eksperten ApS er ude på opgaverne. Alt sammen værdier, der giver firmaet den velfortjente titel som Elite-Entreprenør 2022 hos 3byggetilbud.dk.

Vi havde hele vejen fra start til slut et godt samarbejde og en god kommunikation om hvad der skulle ske og hvornår. En mand, som er venlig og god til sit arbejde.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Gulvfirma hos 3byggetilbud.dk

Gulvfix

Bor man på Fyn og har trægulve, der trænger til en kærlighed hånd – så er man heldig. Årets Elite-Gulvfirma holder nemlig til i Odense, hvor du altid er garanteret gulvservice af den højeste kaliber og ekspertrådgivning.

Gulvfix ejes og drives af Ziad El Chanty, hvis varemærke er høj kvalitet. Firmaet er eksperter i trægulve og specialister i gulvservice, og her kan du både få hjælp gulvafslibning og -afhøvling, afslibning af trapper og bordplader, reparationer og efterbehandlinger samt montering af nye trægulve.

Med kunden i fokus løses alle opgaver af uddannede og erfarne fagfolk ­– uanset omfanget af opgaven – med de bedste produkter og materialer. Og så endda til nogle af markedets skarpeste priser! Kort fortalt er dine trægulve i meget trygge hænder, når Gulvfix er på opgaven. Gulvfix kan pryde sig med udelukkende at have femstjernede anmeldelser og rosende ord fra deres kunder. Det efterlader ikke meget tvivl: Gulvfix får fortjent titlen som Elite-Gulvfirma 2022.

Afslibningen forløb godt, alle tidspunkter overholdt og resultatet blev et “nyt” smukt, trægulv. Tilmed fungerede kommunikationen fremragende. Og vi fik overskydende hvidpigmenteret sæbe tilbage. Vi ringer til Gulvfix igen til de næste gulve, vi ikke nåede i denne omgang.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Isolatør hos 3byggetilbud.dk

3S ENERGI ISOLERING

Med stor håndværksmæssig alsidighed inden for isolering, udfører 3S ENERGI ISOLERING, isoleringsopgaver fra kælder til kvist. For 3S ENERGI ISOLERING, ejet af Keld Bach, er selve undersøgelse af boligens isoleringsmuligheder og vejledning til valg af løsning, en fast del af den service 3S ENERGI ISOLERING tilbyder bygherrerne.

Den tætte dialog 3S ENERGI ISOLERING tilbyder bygherrerne, roser de i stor stil hos 3byggetilbud.dk, hvorfor firmaet har en 5-stjernet kundetilfredshed. Aftaler, der overholdes, løsninger der giver økonomiske og energimæssige forbedringer og materialer af bedste kvalitet er fundamentet for 3S ENERGI ISOLERING.

Derfor er det mere end velfortjent at 3S ENERGI ISOLERING med deres perfekte arbejde og kundeservice, løber med 3byggetilbud.dk’s titel som årets Elite-Isolatør 2022.

Godt professionelt arbejde, hvor aftaler bliver overholdt.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Maler hos 3byggetilbud.dk

Maler & Murer Hytten ApS

Den faglige snilde, som gedigent malerarbejde kræver, sætter Maler & Murer Hytten ApS en ære i at opretholde og udvikle. Ved altid at være opdateret på tidens nyeste udvikling inden for teknikker og materialer, leverer Maler & Murer Hytten ApS holdbare og pæne resultater.

Det kvalitetssikre og omhyggelige arbejde Maler & Murer Hytten ApS udfører er ikke til at tage fejl af, for 3byggetilbud.dk’s bygherrer giver Maler & Murer Hytten ApS top vurderinger, når firmaet har været på opgaven. Og dette er klart, da Dennis Pedersen, der står for den daglige drift, har gjort det til Maler & Murer Hytten ApS’ signatur, at alle medarbejdere deler ud af deres faglige viden for at rådgive bygherrerne fra start til slut. Derfor er Maler & Murer Hytten ApS’ arbejde – kombineret med sansen for kvalitet og æstetik – altid i centrum.

Titlen som 3byggetilbud.dk’s Elite-Maler 2022 går derfor fuldt berettiget til Maler & Murer Hytten ApS, der altid sikrer malerarbejde til perfektion.

Udført til aftalt tid, til aftalt pris og kvalitetsmæssigt rigtig godt. Varm anbefaling herfra!”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Murer hos 3byggetilbud.dk

Murermester Kristian F.

Med mottoet ”Viden slår alt” har Kristian Foldal, indehaver af Murermester Kristan F. et evigt iver for at lære murefagets kunstner til punkt og prikke og være på forkant med nye tendenser. Murermester Kristian F. bistår derfor som bygherrernes professionelle sparringspartner af højeste kvalitet.

Med den ekstraordinære passion for at være den bedste i murerfaget, er det velfortjent, at Murermester Kristian F.’s professionelle arbejde bliver vurderet til top karakter af 3byggetilbud.dk’s kunder. Ydermere bliver alle opgaver, som firmaet varetager, udført med en umådelig sans for detaljen. Det gælder både processen, hvor alle aftaler holdes, og hvor resultatet ikke kun er flot, men også er udført med et skarpt finish efter alle kunstens regler.

Murermester Kristian F.’s passion for at udføre et enestående murerarbejde samt give bygherrerne den bedste service er nogle af de mange velfortjente grunde til, at firmaet løber med titlen som 3byggetilbud.dk’s Elite-Murer 2022.  

Under hele processen, fra tilbudsgivning til udførelse og afslutning, har jeg oplevet at være i kyndige faglige og menneskelige hænder. Rådgivende, lyttende og fleksibel undervejs, og jeg er på alle måder meget tilfreds med det færdige resultat, der er fornemt arbejde. Kan i den grad anbefale Murermester Kristian F.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Tømrer hos 3byggetilbud.dk

Forsbi Byg ApS

Med en klar forståelse for tømrerfagets håndværksmæssige dyder står Forsbi Byg ApS for at udføre grønne kvalitetsløsninger. Forsbi Byg ApS, der drives af indehaver Mark Biener Longfors, har gjort det til sit varemærke at løfte opgaverne ud fra et bæredygtigt perspektiv, der både giver plus på den økonomiske- og energimæssige konto hos bygherrerne.

De rette tømrerløsninger, som Forsbi Byg ApS leverer, giver mindre vedligehold, større besparelser på sigt og en stor tilfredshed blandt bygherrerne hos 3byggetilbud.dk. Faktisk har bygherrerne vurderet Forsbi Byg ApS til værende intet mindre end helt perfekte med en kundetilfredshed på 100 procent.

Når kundeservice og faglig finesse går op i en højere enhed, som hos Forsbi Byg ApS, er det mere end velfortjent, at firmaet løber med titlen som årets Elite-Tømrer 2022 hos 3byggetilbud.dk.

Opgaven er afsluttet til perfektion. Et godt og pålideligt firma: Venlig, god kommunikation og præcis med opgaveløsning. Høj kvalitet.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Specialist hos 3byggetilbud.dk

Blik&Facade Tagrendeexperten

Kun det bedste er godt nok – det er mottoet hos Dennis Hansen, som er indehaver af blikkenslagerfirmaet Blik&Facade Tagrendeexperten, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten. Firmaets adresse er i Ølstykke, hvorfra Midt- og Nordsjælland kan få hjælp til deres blikopgaver.

Professionelle løsninger, der passer til netop din bolig, og en nærværende kundedialog er det, du får hos Blik&Facade Tagrendeexperten, der er specialister i blikkenslagerfaget. Her får du hjælp til inddækninger, tag- og skrotrender samt reparationer af skiffertage, der altid løses til perfektion. Med stor faglig stolthed og snilde løser Blik&Facade Tagrendeexperten kundernes ønsker, hvor materialerne håndbukkes af dem selv, så deres løsninger er specialdesignet til netop din boligs behov.

Elite-Specialistens kunder er glade for dem. De giver dem fem ud af fem mulige stjerner hele vejen igennem. Det er derfor meget fortjent, at de løber med prisen i år.

Jeg valgte Blik&Facade, fordi Dennis var super grundig i opstartsfasen og kom med et tilbud, hvor prisen var fair og detajlegraden tilpas. Jeg stillede en masse dumme spørgsmål og Dennis svarede med tålmodighed og på en måde, så det var til at forstå – og så jeg dermed kunne træffe nogle beslutninger på oplyst grundlag. Kæmpe anbefaling til Dennis – og hans svend, Patrick – som gjorde et virkelig godt arbejde. Kan nærmest ikke anbefale dem nok :)”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Byggesagkyndig hos 3byggetilbud.dk

Boligstand ApS

Som kunde er du garanteret en grundig og komplet gennemgang af din bolig, når Boligstand ApS er på opgaven. Hvad enten det er et el-eftersyn, en energimærkning, en tilstandsrapport eller alle tre ting du har behov for, sikrer firmaet nemlig altid et retvisende og uvildigt resultat, som kunden har stor glæde af. Læg dertil, at firmaet udarbejder alle rapporter til den aftalte tid og pris.

Indehaveren Jacob Hansen går altid forrest og hans sans for detaljen er lige så stor som hans sans for den gode kundeoplevelse. Faktisk har indehaveren en årelang karriere, hvor han har begået sig som tømrer, bygningskonstruktør, beskikket bygningssagkyndig samt energikonsulent. Du er derfor i professionelle og erfarne hænder med Boligstand ApS på opgaven.

Det er derfor fuldt ud fortjent, at Boligstand ApS får titlen som Elite-Byggesagkyndig 2022 hos 3byggetilbud.dk.

Super hurtig tilbagemelding og allerede inden for 2 uger var det hele klaret. Kan meget varmt anbefales.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Kloakmester hos 3byggetilbud.dk

MPEntreprise

Elite-Kloakmesteren er fra Helsingør, hvorfra de i mere end 25 år har hjulpet et utal af glade kunder, private boligejere såvel som erhvervsvirksomheder, med små kloakproblemer til større kloakrenoveringer – ja, sågar omfangsdræn.

MPEntreprise er et familiedrevet og autoriseret kloakmesterfirma med far og søn, Michael og Mikkel, som begge er kloakmestre, og Mette, der styrer sekretariatet, i spidsen. Her er kvalitet og de rette løsninger en selvfølge. En stor ydmyghed, høj faglighed og tophøj professionalisme er karaktertræk hos Elite-Kloakmesteren, der bringes i spil, hver gang de er på en opgave.

Kundeservice er essentielt for deres forretning, og da kloakproblemer kan opstå om natten, rykker de ud i alle døgnets timer for at afhjælpe store skader hos deres kunder. Er der tale om en forsikringssag, hjælper de dig med sagen fra A til Å. Kort sagt er man i trygge hænder hos MPEntreprise – og det er tydeligt i den flotte feedback fra deres kunder.

“Super service-mindet firma – meget tilfreds med det udførte arbejde – rigtig god service – kan absolut anbefales – svarede hver gang hurtigt når jeg kontaktede firmaet.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Energikonsulent hos 3byggetilbud.dk

Norca ApS

Skal du have udarbejdet et energimærke, eller ønsker du professionelle råd til, hvordan dit hjem kan energioptimeres? Så er Norca ApS brancheeksperten at kontakte. Norca ApS gennemgår boligen og giver dig altid en realistisk rapport over energiforbedringer, så du ikke bliver overrasket over hverken pris eller tidshorisont på projekterne. Indehaveren Chris Skaarup værner nemlig altid om den ærlige og personlige dialog fra start til slut.

Og kundeanmeldelserne taler for dem selv. Norca ApS yder altid kompetent rådgivning side om side med gode kundeoplevelser. Leder du efter en kompetent og kvalitetssikker energikonsulent, er Norca ApS altså den helt rigtige at gå i dialog med. Det er derfor mere end velfortjent, at firmaet løber med titlen som Elite-Energikonsulent 2022 hos 3byggetilbud.dk.

Prisen holder, kommer til tiden og resultatet leveret før tiden. Kun +++ herfra.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Træfælder hos 3byggetilbud.dk

Wincentz Træfældning ApS

For Wincentz Træfældning ApS, med Michael Wincentz Jensen i spidsen, er en opgave ikke afsluttet før alle parter er tilfredse og glade for resultatet. Både med knivskarpe træfældninger, og et omhyggeligt oprydningsarbejde er bygherrerne garanteret et resultat af ypperste karakter.

Foruden håndværk af højeste kvalitet, roser kunderne hos 3byggetilbud.dk også Wincentz Træfældning ApS for deres gode service. Igennem rådgivning formår Wincentz Træfældning ApS at udføre træfældningsopgaver, hvor bygherrerne er trygge igennem hele processen. Stor håndværksmæssig kyndighed og seriøs kunderådgivning gør, at Wincentz Træfældning ApS formår at være mere end værdige til at modtage 3byggetilbud.dk’s titel som Elite-Træfælder 2022.

Super fleksible, effektive og ordenlige. Opgaven blev løst inden for budget, kvalitet og aftalte pris. Tilmed var deres pris god. Jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk

Elite-Håndværker & Elite-VVS’er hos 3byggetilbud.dk

MK VVS & Teknik ApS

Der er absolut ingen slinger i valsen, når den autoriserede VVS-firma, MK VVS & Teknik ApS, er på opgaven. Claus Kjellstrøm står i spidsen for firmaet, hvor et tårnhøjt fagligt niveau, professionel rådgivning og fantastisk kundeservice er grundstenene. MK VVS & Teknik ApS både se sig kåret som Elite-VVS’er og Elite-Håndværker 2022.

MK VVS & Teknik ApS har sin base i Otterup og løser alle slags VVS-opgaver på hele Fyn, herunder luft til vand-varmepumper, gulvvarme, badeværelsesrenoveringer samt udskiftning af vandrør – og naturligvis også mindre VVS-opgaver. Ingen opgave er hverken for stor eller lille.

Elite-Håndværkeren & Elite-VVS’erens slogan er: ”God service koster ikke ekstra”. Det giver dem nemlig en større tilfredsstillelse, at alt løses ordentligt og rigtigt – derfor bruger de gerne en halv time ekstra uden afregning, hvis den sidste finish krævede lidt mere end først antaget. De samler nemlig udelukkende på glade kunder, og i deres optik er alle opgaver lige vigtige. I praksis betyder det, at de løser enhver opgave med den største ydmyghed og med kvaliteten for øjet – og det gælder, uanset om det er en badeværelsesentreprise eller udskiftning af et toilet.

Vi er meget tilfredse med det arbejde MK VVS & TEKNIK har udført. Behagelige medarbejdere der var gode til samarbejde – såvel internt som med andre håndværkere. Det er et flot resultat og til den aftalt pris. Vi vil klart anbefale at bruge dette firma.”

– Anmeldelse fra en bygherre via 3byggetilbud.dk