Gulvfix

– Kvalitetsbevidst håndværk og professionel rådgivning til skarpe priser 

Gulvfix er eksperter i trægulve og med speciale i gulvservice. Uanset om du ønsker en genopfriskning af dit nuværende gulv eller et helt nyt gulv, så har vi den rette løsning til en skarp pris. Vi kører på hele Fyn, og vores erfarne og uddannede håndværkere er klar til at udføre din opgave uanset størrelsen. Vi udfører både opgaver for private kunder, erhverv og boligforeninger og står altid til rådighed med vores professionelle rådgivning, så kontakt os endelig! 

Vi udfører alle opgaver indenfor: 

  • Gulvafslibning  
  • Gulvafhøvling 
  • Afslibning af trapper
  • Afslibning af bordplader 
  • Alle former for efterbehandlinger (lak, olie, lud- og sæbebehandlinger)
  • Montering af alle typer trægulve  
  • Gulvreparationer

Kvalitet er vores varemærke 

Hos Gulvfix er kvaliteten vores førsteprioritet! Derfor anvender vi kun de bedste produkter og materialer med fokus på æstetik, indeklima og holdbarhed. Vi er uddannede og kompetente håndværkere med mange års erfaring, og vi sætter en stolthed i vores arbejde. Dette gør at du kan overlade din opgave trygt i vores hænder og forvente det bedste resultat.

Anmeldelser og service 

Kunden er altid i centrum! Vi yder den bedste service for vores kunder igennem hele processen. Både før, under og efter arbejdet udføres, vil der altid være en god kommunikation og rådgivning. Dette er også tydeligt afspejlet på vores anmeldelser og kundetilfredshed, som er i top! 

Skal vi også hjælpe dig? 

Kontakt os og få et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på din næste gulvopgave! Ring til os på tlf. 42 30 03 74 eller klik på kontaktknapperne her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Læs mere

Kontakt os her

Ziad El Chanty
Ziad El Chanty Indehaver
42 30 ** ** Vis nummer
42 30 03 74

Gulvfix

Egeparken 134

5240 Odense NØ

CVR: 40849009

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Gulvfix senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Gulvafslibning og efterbehandling 5250 Odense SV
2 dage siden
Gulvafslibning og efterbehandling 5591 Gelsted
1 uge siden
Slibning og behandling af gulv 5000 Odense C
1 uge siden
Slibning og lakering af gulv 5000 Odense C
2 uger siden
Slibning og behandling af gulve 5000 Odense C
3 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
39 anmeldelser
trustpilot.dk 28 anmeldelser
0
google.com 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 10 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Det bedste service og lige gulv.

Camilla R. Pedersen, 03 apr. 2024

Vores gulv i vores gamle 70'er hus er blevet så flot. Vi fik professionel og kyndig vejledning hos Gulvfix. Klar anbefaling herfra!

Julia Højme Kreiberg, 04 mar. 2024

Meget behageligt firma og god kundeservice. Yderst kompetent vejledning. Tak for besøget!

Jesper Bøttiger, 02 feb. 2024

Grundig og har på få dage lavet projektet, og kvaliteten er stadig helt i top. Gjorde at vi kan flytte ind hele 3 dage før end planlagt. Aldrig har jeg set et så perfekt stykke arbejde. Gulv...
Grundig og har på få dage lavet projektet, og kvaliteten er stadig helt i top. Gjorde at vi kan flytte ind hele 3 dage før end planlagt. Aldrig har jeg set et så perfekt stykke arbejde. Gulvet er snur lige, der var ingen slinger i valsen fra første snak, til sms, til mail, og især prisen sætter jeg også meget pris på. Det var hele stue etagien i mig og min mands hus på 161 kvm. Vi fik først en snak, så en pris og en tid det kunne gøres. Der var kemi fra første samtale. Frisk og glad og energisk som jeg godt kan lide det. Gulvet skulle laves fra mandag til fredag. Det blev lavet fra lørdag til tirsdag. Så både før tid som var super dejligt for os, så vi hurtigere kan flytte ind. Men et super arbejde. Glat lækkert lige gulv og helt igennem super pris og service hele vejen. Når det gamle køkken skal rives ned så bliver Gulvfix kontaktet igen til ordne gulvet neden under det, inden nyt køkken kommer op. Så vi ses til sommer.
Læs mere

Camilla R. Pedersen, 24 jan. 2024

Super god oplevelse, med Gulvfix - Han har lavet vores opgang, så flot, høvlet, slebet og givet 3 gange lak, desuden er alle aftaler overholdt til punkt og prikke, vi vil altid anbefale gulvfix, fremadrettet.

Susanne, 06 nov. 2023

Gulvfix trådte til med kort varsel og gjorde et flot stykke arbejde på vores trappe og gulv. Vi ville helt sikkert hyre ham igen :-)

Ida Marie Kristensen, 21 sep. 2023

Kan varmt anbefale Gulvfix. Fik slebet gulve og 3 gange lak på få dage. De kunne rykke hurtigt ud, hvilket var super dejligt. Derudover var servicen i top. Gulvene er blevet super flotte, og der var ryddet pænt op efter arbejdet.

Andreas Møller Jensen, 03 sep. 2023

De kom hurtigt og ordnede det, og arbejdede også i weekenden, men alle kanter i alle rummene er en stor helligdag, de er ikke ordnet så fint som de store flader af gulvet og der er derfor tydelig farveforskel

Emma C., 01 maj 2023

Jeg havde en god oplevelse med ludbehandling og lakering af gulve. Prisen er besemt også OK.

Povl Jørgensen, 18 jul. 2022

Gulvfix har slebet gulvene i vores nye og fraflyttede hus. Vi er meget tilfredse med resultatet, Det var to forskellige typer gulve, der skulle slibes og behandles. Begge steder er det blevet utrol...
Gulvfix har slebet gulvene i vores nye og fraflyttede hus. Vi er meget tilfredse med resultatet, Det var to forskellige typer gulve, der skulle slibes og behandles. Begge steder er det blevet utrolig flot. Derudover er det en flink, dygtig og reel ejer. Der altid ringer tilbage, når han er optaget. Naboerne har begge steder fortalt, at Gulvfix har brugt mange timer i begge huse. Gulvfix var det billigste tilbud vi fik.
Læs mere

Mette Kornbeck, 02 maj 2022

Meget fint arbejde med slibning og oliebehandling af tre rum. Omhyggelig og rigtig godt samarbejde. Kan bestemt anbefales.

Susanne, 13 mar. 2022

Vi har brugt dem til vores lokaler i butikken , effektivt og bæredygtig

rabih, 12 mar. 2022

Vi fik vores gulv slebet og lakeret, og selvom opgaven var stor, blev hver en krog grundigt behandlet og vi har ikke en finger at sætte på det endelige resultat. Derudover havde vi en god og løb...
Vi fik vores gulv slebet og lakeret, og selvom opgaven var stor, blev hver en krog grundigt behandlet og vi har ikke en finger at sætte på det endelige resultat. Derudover havde vi en god og løbende dialog, hvor spørgsmål blev besvaret og processen forklaret. Vi kan derfor på det varmeste anbefale Gulvfix!
Læs mere

JONAS, 25 feb. 2022

Flot stykke arbejde

Erik, 08 feb. 2022

God og grundig slibning og sæbebehandle. Hurtig udrykning, da det skulle være færdig inden jul og de nåede det. Godt og sublimt arbejde!

Simon Mølgaard Andersen, 24 dec. 2021

Gulvfix skal have mine varmeste anbefalinger. De har lavet et meget smukt stykke arbejde, og jeg er fuld tilfreds. Meget dygtig og kompetent. Kunne ikke ønske mig et bedre resultat.

Karina Clausen, 22 nov. 2021

De bedste anbefalinger herfra. Søde, imødekommende, overholdt alle aftaler og flot stykke arbejde!

Sabine, 28 okt. 2021

Hurtigt og fair tilbud fra Gulvfix og veludført arbejde! Mange hilsner Dorthe

Dorthe J., 08 okt. 2021

Vi er så godt tilfreds med gulvfix. Kommer som aftalt. Og laver et super fint stykke arbejde. Rydder op efter sig.👍

Torben Andersen, 06 okt. 2021

Jeg har kun ros at give, jobbet er udført til perfektion. Derudover er kommunikationen mellem gulvfix og os som kunde virkelig god. Vi vidste altid, hvor vi var i tidsplan, og hvad næste skridt v...
Jeg har kun ros at give, jobbet er udført til perfektion. Derudover er kommunikationen mellem gulvfix og os som kunde virkelig god. Vi vidste altid, hvor vi var i tidsplan, og hvad næste skridt var. Jeg har ikke før oplevet en håndværker med så god styr på den del... stor ros, og det er ikke sidste gang vi vælger gulvfix
Læs mere

Lene Frederiksen, 18 aug. 2021

Vi havde Gulvfix forbi til afslibning og oliering af træterrasse. Alt fra pris, service, planlægning og arbejde var fremragende. Aftalen måtte rykkes med kort varsel grundet regn, men også her ...
Vi havde Gulvfix forbi til afslibning og oliering af træterrasse. Alt fra pris, service, planlægning og arbejde var fremragende. Aftalen måtte rykkes med kort varsel grundet regn, men også her var der fuld fleksibilitet. Manden der dukkede op var imødekommende, fagligt kompetent, og han udførte arbejdet flot. Ville klart bruge igen til anden slibeopgave hvis det blev aktuelt.
Læs mere

Emil, 03 aug. 2021

Super godt udført arbejde. Her bliver man bestemt ikke skuffet over resultatet. Og der var også fleksibilitet og gode tips med på vejen i forhold til specifikke ønsker til opgaven. Varme anbefalinger herfra

Anja Elisabeth Svenstrup, 27 jun. 2021

Super service minded. Virkelig dygtig til at kommunikere med os om opgaven. Og arbejdet var perfekt

lene F., 21 jun. 2021

I dag kom vi hjem fra ferie, og jeg har svært ved at få armene ned! Gulvfix har forvandlet vores grimme og slidte trægulve til lyse, glatte, hvidolierede gulve, der faktisk blev meget flottere, ...
I dag kom vi hjem fra ferie, og jeg har svært ved at få armene ned! Gulvfix har forvandlet vores grimme og slidte trægulve til lyse, glatte, hvidolierede gulve, der faktisk blev meget flottere, end vi havde forventet. Derudover var rummene (køkken og spisestue) også gjort fint rene. Gulvfix er professionel, yderst pålidelig og tillidsvækkende i de samtaler, vi har haft. Desuden billigst blandt de tilbud, vi indhentede. Vi vil helt sikker bruge Gulvfix, når resten af husets gulve skal slibes.
Læs mere

Hanne, 31 maj 2021

Afslibningen forløb godt, alle tidspunkter overholdt og resultatet blev et "nyt" smukt, trægulv. Tilmed fungerede kommunikationen fremragende. Og vi fik overskydende hvidpigmenteret sæbe tilbage. Vi ringer til Gulvfix igen til de næste gulve, vi ikke nåede i denne omgang.

Helmuth J., 18 feb. 2021

Virkelig god service!’

Signe L., 05 jan. 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Gulvfix

Send en forespørgsel til Gulvfix