Elite håndværker

Blikkenslageren Int.

4.5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Blikkenslageren Int.

Blikkenslageren Int.

- Ekspert i VVS, blik og specialløsninger

Erfaring og ekspertise er bestemt noget, der kendetegner firmaet Blikkenslageren Int. Med indehaveren Per Bloch-Kristensen i spidsen har firmaet nemlig leveret kvalitetsløsninger i hele Danmark siden 1997, og det stopper ikke her. Per Bloch-Kristensen er nemlig en af de samarbejdspartnere, som 3byggetilbud.dk har haft længst. En trofast leverandør, som siden 2003 har hjulpet både private, erhverv og boligforeninger godt i mål med deres VVS-opgaver. Blikkenslageren Int. dækker med sit netværk af dygtige samarbejdspartnere stadig både Østjylland, Fyn og Sjælland, hvor løsninger, store som små, udføres med stor præcision. Og du kan også få glæde af firmaets specialiststatus indenfor blikkenslager- og VVS-branchen.

Kvalitet og glade kunder i højsædet

Spørger man den erfarne blikkenslager Per Bloch-Kristensen, hvad han vægter højest i firmaet Blikkenslageren Int. er der ingen tvivl. Kvalitet og god kundeservice er nemlig de to ord, som firmaet aldrig går på kompromis med. For Per Bloch-Kristensen er det nemlig vigtigt, at arbejdet udføres rigtigt første gang. Ligesom en god behandling, dialog og opfølgning er en fast del af firmaets kundekontakt.

Blikkenslageren Int. tilbyder:

 • Blikkenslagerarbejde
 • VVS-løsninger
 • Ventilation
 • Zink og kobber
 • Tagrender
 • Skorstensarbejde
 • Skotrender
 • Professionel rådgivning
 • Specialopgaver er også velkomne

  Hvad end det drejer sig om en mindre vedligeholdesopgave eller en større tagløsning, er du garanteret et professionelt resultat, når Blikkenslageren Int. er på sagen. Firmaet er altid klar på at tage en udfordring op, og derfor byder Per Bloch-Kristensen altid specialopgaver velkommen.

  Ønsker du et uforpligtende tilbud eller et godt råd til din næste blik- eller VVS-opgave, så kontakt Blikkenslageren Int. Du kan trykke på 'kontakt-knappen' her på siden eller ringe direkte til Per Bloch-Kristensen på tlf.: 20476511.

  Vi udfører opgaver i brancherne:
  Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
  Ambassadør 2018
  Ambassadør 2019
  Ambassadør 2020
  Ambassadør 2021
  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver Blikkenslageren Int. senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

  Kontakt os her
  Per Bloch-Kristensen Indehaver
  20 47 ** **
  [email protected]***.com
  Blikkenslageren Int. Teglværksvej 47G 5220 Odense SØ
  CVR: 20372230
  0.0
  0 anmeldelser
  Fordeling af stjerner
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu