Elite håndværker

Perfekt Have

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Perfekt Have

Perfekt Have

I Helsinge i Nordsjælland er der et væld af perfekte haver – særligt fordi, at det er der, hvor Perfekt Have holder til. Med alt fra beplantning og brolægning til bortskaffelse af affald i opgavekataloget er der ingen grænser for, hvad Perfekt Have kan tilbyde. Det gælder både, når det kommer til haven i privaten eller fællesarealerne i boligforeningen eller på arbejdspladsen. 

Vi løser blandt andet:

  • Klipning af hæk
  • Brolægning
  • Renovering og vedligeholdelse af haver
  • Beplantning
  • Bekæmpelse af ukrudt
  • Anlæg af græsplæner
  • Gravearbejde

Grundig pleje af haven

Vi ved hvor hurtigt, at haven kan stige en til hovedet – samtidig ved vi også, at det er de færreste, der har tid og overskud til at pleje den, som den behøver. Derfor tilbyder Perfekt Have professionel og komplet pleje af haven.

Høj faglig stolthed

Perfekt Have besidder en stor portion af faglig stolthed. Derfor sikrer vi altid et resultat, der sidder lige i skabet. Vi går hverken ned på den gode og professionelle vejledning, ej heller det flotte resultat. Kort fortalt betyder det meget for os, at kunden er tilfreds, og at slutresultatet lever op til både kundens og vores forventninger.

Få et uforpligtende tilbud

Trænger fællesarealerne i foreningen til en kærlig hånd? Uanset størrelsen på din opgave kan du give os et kald på telefonnummer: 30 60 32 60 eller bruge kontaktknapperne her på siden, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Kontakt os her
Claus Tanggaard Indehaver
30 60 ** **
[email protected]***.dk
Perfekt Have Rørmosevej 90 3200 Helsinge
CVR: 33025432
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Perfekt Have senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Perfekt Have
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu