Få 3 tilbud

Få 3 tilbud på opsætning af hegn

Har du brug for et hegn? Her på 3byggetilbud.dk kan du få 3 gratis tilbud på opsætning af alle typer hegn.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Firmaer med speciale i hegn i hele landet
Se hvor enkelt det er

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Et hegn giver læ – også omkring dit privatliv

Et hegn grænser din have eller din grund af, giver læ for vinden og – hvis det er højt nok – for forbipasserende og naboernes nysgerrige øjne. Hegnet signalerer samtidig, hvor åbne I er for omverdenen. Folk uden for hegnet vil måske også bruge det til at foretage en første vurdering af jer, jeres bolig og den vedligeholdelsesmæssige standard, som I holder jer.

Skal du have nyt hegn i haven

Kort sagt betyder et hegn meget mere, end de fleste lige går og tænker over i hverdagen. Så skal hegnet skiftes, er det en god ide at vælge dit nye havehegn med omtanke – og sørge for at det bliver sat ordentligt op. Det kræver, at du først opstiller en liste over, hvad hegnets formål skal være.

Stil dig selv spørgsmålene: Skal dit hegn:

 • Give læ for vinden?
 • Give skygge for solen?
 • Give noget mere privatliv i haven eller omkring grunden?
 • Holde naboernes kæledyr ude af din have eller dine egen inde?
 • Være lige højt hele vejen, eller skal der være sektioner, hvor det er lavere eller højere?
 • Være af bestemte materialer eller have et bestemt design?

Der er kort sagt masser af spørgsmål, du bør overveje, før du beslutter dig for, hvilket nyt hegn du ønsker dig.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Forskellige typer af hegn

Tit mikses flere forskellige hegnstyper – enten af historiske grunde eller fordi det høje hegn ikke kan fås i en lav version, der hvor du gerne vil kunne se ud over hegnet.

Eksempler på hegn:

 • Traditionelt bræddehegn
 • Lavt stakit med spidse eller afrundede brædder – forhavehegn
 • Havehegn i sektioner
 • Pileflethegn eller pilehegn
 • Raftehegn
 • Trådhegn

Hegn eller hæk?

Alternativet til et hegn er en hæk. Men dels fylder hækken mere og tager derfor mere plads op på din grund og dels skal hækken klippes og vedligeholdes hvert år. Her kan du nøjes med at male dit hegn måske hvert 4-6 år, samt gå hegnet igennem for skader hvert forår.

Så vil du udnytte mest muligt af din have og have så lidt vedligeholdelse som muligt, skal du vælge et hegn frem for en hæk.

Hegn og tyveknægte

Det er ikke kun for, at du bedre kan se ud, at du bør overveje, om dit hegn skal have samme højde hele vejen rundt. Det er også for at gøre det nemmere at kigge ind for forbipasserende og naboer. Derved nedsætter du nemlig risikoen for, at tyveknægte kan få frit spil til uset at bryde ind i din bolig, mens du ikke er hjemme. Danmark har det højeste antal indbrud i private hjem i Skandinavien, så denne form for tyverisikring er desværre også nødvendig at tage med i overvejelserne, når du skal vælge hegn.

Få inspiration fra en fagmand til dit nye hegn

Med så mange muligheder og så meget at overveje, kan det være svært at vælge. Derfor kan det være godt at få noget inspiration fra en erfaren fagmand. Det kan være en tømrer, der har praktisk erfaring med at sætte hegn op og en anlægsgartner, der ser mere på den landskabsarkitektoniske brug af hegnet.

Samtidig er det også en god ide at få en professionel håndværker til at sætte hegnet op. Derved er du sikker på, at det er opsat korrekt og står pænt, så hverken naboer eller forbipasserende kan sætte en finger på dit nye hegn.

Der er dog stor forskel på, hvad håndværkerne tager for at sætte hegn op. Derfor skal du altid indhente mindst 3 tilbud på opsætning af nyt hegn fra lige så mange håndværkere. Det kan dog nemt kræve, at du tager kontakt til en del flere end de 3, du skal bruge, for at være sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for hegnet. For tit har håndværkerne andre opgaver, de skal have lavet først og nogle – oftest tømrermestre – tager ikke den slags opgaver ind.

Den trygge måde at finde opsætning af hegn til gode priser

Her kan du spare en masse tid ved at indhente uforpligtende tilbud gennem vores tjeneste. Samtidig får du større tryghed i processen. For det at vælge en håndværker, er ikke helt det samme, som at købe et produkt i en butik eller webshop. Her kan du se og føle på den vare, du køber.

Ganske vist kan du se andre hegn, som håndværkeren har sat op. Men det er primært håndværkerens know-how og håndværksmæssige evner, du køber og dem har du kun håndværkerens egne ord for, hvis du selv står for at indhente tilbuddene.

Bruger du derimod vores tilbudstjeneste, trækker du på vores pulje af faste håndværkere, som vi samarbejder med. Samtidig tager vi højde for andre brugeres vurderinger af håndværkerne, når vi skal udvælge de håndværkere, som vi henviser til dig. Det er din garanti for, at du kun får henvendelser fra seriøse håndværkere, der har sat hegn op for andre, som har været tilfredse med deres arbejde.

Så ved at bruge 3byggetilbud.dk får du mere tryghed ind i processen med at finde en god håndværker og sparer en masse tid på at kontakte håndværkere, som alligevel ikke har tid til at sætte hegn op for dig.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere