Elite håndværker

Norca ApS

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Norca ApS

Norca ApS

Hos Norca ApS er vi en virksomhed med et bredt kompetencefelt. Vores medarbejdere har forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og derfor har vi mulighed for at tilbyde en stor række af løsninger, der hovedsageligt forgrener sig inden for to felter: Energirenovering og ingeniørrådgivning.

Vi hjælper både private boligejere, erhverv og boligforeninger med: 

  • Tilstandsrapport
  • Eleftersyn
  • Energimærkning
  • Køberrådgivning
  • Byggetilsyn
  • Ansøgning om byggetilladelse 

Uanset om du skal have råd til nogle energirigtige tiltag i hjemmet, der kan spare dig penge på den lange bane eller om du skal have fjernet en bærende konstruktion, så kan du trygt kontakte os. Vores hovedkontor er beliggende i Næstved på Sjælland, men vi udfører opgaver i hele Danmark.

Derudover har vi tæt samarbejde med både montør- og murervirksomheder, så vi kan også stå for at finde en pålidelig og kompetent håndværker til udførelsen. 

En ærlig kundedialog

Vi går hos Norca ApS særligt op i at have en ærlig og god dialog med vores kunder. Dertil sigter vi altid efter at give vores kunder en realistisk forestilling, som de kan regne med, og ikke bliver overraskede over hverken pris eller tidshorisont, når projektet er ved at skulle rundes af. Derfor får vi også ofte stor ros for at være servicemindede, når vi har været i dialog med vores kunder.

Kontakt os

Leder du efter en kompetent og alsidig rådgiver til at hjælpe med enten at pege din ejendom i en grøn retning eller ønsker hjælp til dit byggeprojekt, så skal du ikke tøve med at kontakt os. Vi sidder klar på telefonen 60514788 eller på kontaktknapperne her på siden. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Norca ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Chris Skaarup Mortensen
Chris Skaarup Mortensen Indehaver
30 70 ** **
csm@***.dk
Norca ApS Transportbuen 5 1tv 4700 Næstved
CVR: 40013296
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Norca ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Norca ApS har blandt andet udført opgaver for