Norca ApS

Hos Norca ApS er vi en virksomhed med et bredt kompetencefelt. Vores medarbejdere har forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og derfor har vi mulighed for at tilbyde en stor række af løsninger, der hovedsageligt forgrener sig inden for to felter: Energirenovering og ingeniørrådgivning.

Vi hjælper både private boligejere, erhverv og boligforeninger med: 

  • Tilstandsrapport
  • Eleftersyn
  • Energimærkning
  • Køberrådgivning
  • Byggetilsyn
  • Ansøgning om byggetilladelse 

Uanset om du skal have råd til nogle energirigtige tiltag i hjemmet, der kan spare dig penge på den lange bane eller om du skal have fjernet en bærende konstruktion, så kan du trygt kontakte os. Vores hovedkontor er beliggende i Næstved på Sjælland, men vi udfører opgaver i hele Danmark.

Derudover har vi tæt samarbejde med både montør- og murervirksomheder, så vi kan også stå for at finde en pålidelig og kompetent håndværker til udførelsen. 

En ærlig kundedialog

Vi går hos Norca ApS særligt op i at have en ærlig og god dialog med vores kunder. Dertil sigter vi altid efter at give vores kunder en realistisk forestilling, som de kan regne med, og ikke bliver overraskede over hverken pris eller tidshorisont, når projektet er ved at skulle rundes af. Derfor får vi også ofte stor ros for at være servicemindede, når vi har været i dialog med vores kunder.

Kontakt os

Leder du efter en kompetent og alsidig rådgiver til at hjælpe med enten at pege din ejendom i en grøn retning eller ønsker hjælp til dit byggeprojekt, så skal du ikke tøve med at kontakt os. Vi sidder klar på telefonen 60514788 eller på kontaktknapperne her på siden. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Chris Skaarup
Chris Skaarup Indehaver
30 70 ** ** Vis nummer
30 70 14 49

Norca ApS

Broksøvej 14

4160 Herlufmagle

CVR: 40013296

Læs vores seneste anmeldelser

0
29 anmeldelser
google.com 6 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 23 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

De har udført opgaven og sendt energimærkning. Men der er 2 væsentlige problemer. 1. Jeg har bedt om at blive ringet op mht. en uddybning. På trods af flere henvendelser er de ikke vendt tilb...
De har udført opgaven og sendt energimærkning. Men der er 2 væsentlige problemer. 1. Jeg har bedt om at blive ringet op mht. en uddybning. På trods af flere henvendelser er de ikke vendt tilbage. 2. Jeg betalte regningen til tiden. På trods af det modtog jeg en "venlig reminder". Jeg talte med en fra deres invoicehåndtering som fandt betalingen og troede at alt så var fint. Nu har jeg modtaget en rykker med rykkergebyr. Svært at forstå og acceptere. Det er jo ikke mere end et irritationsmoment. Men alligevel.
Læs mere

Mogens, 05 sep, 2022

Super professionelt firma. Både før, under og efter. Og så til en fornuftig pris👌

Ann Rheinlænder, 28 feb, 2022

Jeg vil helt bestemt anbefale Norca, da deres medarbejdere yder en super god og professionel service. De har en helt fair og skarp pris på energimærke og jeg fik det endda leveret før den aftalte tid. Alt i alt en helt fantastisk service og god oplevelse!

Mathias Sigel, 07 dec, 2021

Prisen holder, kommer til tiden og resultatet leveret før tiden. Kun +++ herfra

Henrik, 20 nov, 2021

Jeg skulle bruge et energi-mærke med kort varsel, da min mor pludselig skulle på plejehjem og sælge sin bolig. Jeg har før fået energimærket en ejendom af flere omgange - men Norca har givet ...
Jeg skulle bruge et energi-mærke med kort varsel, da min mor pludselig skulle på plejehjem og sælge sin bolig. Jeg har før fået energimærket en ejendom af flere omgange - men Norca har givet den bedste service jeg har modtaget indtil nu. Norca ApS løste opgaven meget professionelt på en godt og effektivt måde. Jeg har kun gode ting at sige om hele processen.
Læs mere

Dennis Bo Hansen, 20 aug, 2021

Meget positiv oplevelse og kan varmt anbefale Norca ApS?

Mark, 02 maj, 2021

Jeg skulle bruge professionel hjælp og vejledning i forbindelse med tegninger på mit nye hus. Jeg har bl.a. fået plantegning, 3 D billeder og Norca kommer også til at stå for byggetilladelse o...
Jeg skulle bruge professionel hjælp og vejledning i forbindelse med tegninger på mit nye hus. Jeg har bl.a. fået plantegning, 3 D billeder og Norca kommer også til at stå for byggetilladelse og være min byggesagkyndig under hele projektet. Jeg er blevet mødt af smilende og faglig dygtige medarbejder, som er meget professionelle og har helt styr på deres arbejde. De giver sig god tid til mig som kunde.
Læs mere

Jannie Christiansen, 25 apr, 2021

Det fungerede godt. Fik 3 tilbud hurtigt

Morten, 23 apr, 2021

Jeg kontaktede NORCA ift. udarbejdelse af et energimærke til mit hus. De reagerede med det samme og energimærket var allerede klar efter et par dage. Deres medarbejder var utrolig professionel, d...
Jeg kontaktede NORCA ift. udarbejdelse af et energimærke til mit hus. De reagerede med det samme og energimærket var allerede klar efter et par dage. Deres medarbejder var utrolig professionel, dygtig og serviceminded. Jeg vil uden tvivl bruge NORCA igen og anbefale dem til andre ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Læs mere

Line Christiansen, 22 apr, 2021

Chris fra Norca var helt fantastisk - rolig og meget professionel, og sympatisk tillidsfuld

Mette, 05 mar, 2021

det er godt nok ikke meget man får for 4000 kr.

Keld, 23 feb, 2021

Fint samarbejde og gode drøftelser om mulige energiforbedringer

Kasper, 01 feb, 2021

Opgaven løst til 5 stjerner, som jeg har givet Norca på Trust Pilot

Steen, 27 nov, 2020

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Norca ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

3 dage siden
Tilbud på udarbejdelse af energimærkning 3650 Ølstykke
4 dage siden
Tilstandsrapport ifm. spejderhytte 4450 Jyderup
1 uge siden
Tilstandsrapport og elrapport 3520 Farum
1 uge siden
Tilstands og el-rapport 3600 Frederikssund
1 uge siden
Tilstandsrapport og elrapport 4220 Korsør

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Norca ApS