Få 3 tilbud

Få tilbud fra dygtige ingeniører

Med en ingeniør på sidelinjen er du sikker på kompetent rådgivning og en sparringspartner, der sørger for at dit byggeprojekt bliver løst bedst muligt.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Ingeniører i hele Danmark
Se hvor enkelt det er
placeholder

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Regn byggeriet rigtigt ud med en ingeniør

Med en ingeniør som rådgiver på dit byggeri, kan du sikre dig mod dårlige konstruktioner, og at dit byggeprojekt lever op til både dine og de lovgivningsmæssige kvalitetskrav, samt at byggeriet holder sig både inden for budgettet og tidsrammen.

Samtidig kan ingeniøren fungere som det samlende led mellem arkitekt, bygherre og entreprenør. Ingeniøren kan også træde til og rådgive, hvis det bliver nødvendigt at ændre på byggeriet eller planerne for det på grund af uforudsete komplikationer eller andre ændringer.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Hvad laver en ingeniør?

En ingeniør er uddannet til at foretage tekniske beregninger og løse tekniske spørgsmål og problemstillinger inden for det fagområde, ingeniøren har specialiseret sig i. Så skal du bygge, skal du have fat i en bygningsingeniør, der kan rådgive dig. Samtidig sikrer du, at alle bygningskonstruktioner og løsninger er tidssvarende og lever op til de krav, som lovgivningen opstiller for et byggeri af din type.

Således kan ingeniøren hjælpe med:

 • Sparring og rådgivning under byggeprocessen
 • Teknisk rådgivning
 • Statiske beregninger på alle konstruktioner
 • Varmetabsberegninger
 • Byggetilladelser
 • Byggetilsyn
 • Fagtilsyn på byggepladsen
 • Syn og skøn
 • Udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner
 • Projektering og koordinering
 • Byggeledelse
 • Bygherrerådgivning
 • Totalrådgivning
 • Tilstandsrapporter

Ingeniøren kan således spille en helt central rolle for afviklingen af dit byggeprojekt og fungere som projektleder for hele byggeriet. Derved kan du trække på ingeniørens fagekspertise og begrænse antallet af parter i byggeprojektet, som du behøver kommunikere med.

Omvendt kan ingeniøren også bare være med til at rådgive omkring de dele af byggeriet, hvor der er behov for det. Det gælder, uanset om det er inden for:

 • VVS-installationer
 • Ventilationsanlæg
 • Elinstallationer
 • Data-installationer
 • Vej- og kloakanlæg
 • Bygningskonstruktioner
 • Jord- og betonanlæg

Det kan også bare være, at du har brug for en teknisk kyndig rådgiver i opstartsfasen og så derefter overlader selve projektledelsen i byggeriet til enten arkitektfirmaet eller den entreprenør, der skal stå for byggeriet.

Få hjælp fra en ingeniør til din ombygning

Du kan også få brug for en ingeniør i forbindelse med en om- eller tilbygning eller ved udskiftning af centrale bygningsdele som f.eks. taget. Eller hvis du har brug for at fjerne en bærende væg i boligen og derfor skal bruge en beregning på, hvilke konstruktionsmæssige ændringer der er nødvendige, for at væggen kan rives ned uden at give problemer for resten af bygningen.

Her kan ingeniøren hjælpe dig med at få overblik over bygningens nuværende tilstand omkring det sted, hvor om-, ny- eller tilbygningen skal foretages, samt sammen med en arkitekt sikre, at byggeriet stil- og konstruktionsmæssigt passer sammen med det eksisterende byggeri.

Få en ingeniør til at lægge en vedligeholdelsesplan

En bygningsingeniør kan også lægge en vedligeholdelsesplan for jeres hus, etageejendom, bolig- eller ejerforening eller andet større bygningsværk. Her gennemgår ingeniøren hele konstruktionen og vurderer dennes tilstand, hvorefter der lægges en plan for vedligeholdelsen af de enkelte komponenter, så den kan foretages løbende og holdes inden for jeres budgetmæssige rammer.

Derved sikrer I, at I får vedligeholdt alle dele af bygningen, inden deres tilstand bliver kritisk. På den måde undgår I dyre akutte reparationer, og nedsætter risikoen for, at bygningen bliver beskadiget ved storme, skybrud og andre voldsomme vejrsituationer.

Hvad koster en ingeniør?

Prisen på en ingeniør kan svinge meget. Hver enkelt ingeniør kan nemlig selv bestemme sin timeløn. Tit afhænger prisen også af opgavens størrelse og hvor mange forskellige dele af byggeprojektet, ingeniøren er involveret i.

Derfor anbefales det, at du indhenter mindst 3 tilbud fra 3 forskellige ingeniører på din opgave. Det giver dig en bedre indikation af prisniveauet for opgaven og måske flere forskellige løsningsforslag. Samtidig er der også flere ingeniører, som er interesserede i at byde ind på dit projekt, da de kun er i konkurrence med 2 andre ingeniører om opgaven.

Problemet kan dog være at finde 3 ingeniører, som rent faktisk har tid til din opgave eller som tager den slags opgaver. Derfor kan du nemt komme til at skulle have fat i væsentlig flere ingeniører end de 3, du har brug for at få et tilbud fra. Det kan gøre det til en tidskrævende proces, selv at skulle finde ingeniørerne.

Den trygge måde at finde den bedste ingeniør til opgaven

Samtidig er det noget helt andet end at købe noget i en butik, når du skal bedømme, om de ingeniører du har fået fat i, rent faktisk også er de rigtige eller de bedste til din opgave. For det du køber, er deres know-how og evne til at beregne de elementer af byggeriet, som du har brug for deres hjælp til.

Det er ikke noget, der er håndgribeligt – i hvert fald ikke før den dag byggeriet står færdigt. Og så er det jo for sent at finde ud af, at det ikke var den rigtige ingeniør.

Her kan du få mere tryghed ind i udvælgelsesprocessen ved at bruge vores online tilbudstjeneste. Vi har et fast samarbejde med bygningsingeniører over hele landet, som kan bistå dig i dit byggeri. Det faste samarbejde betyder, at vi har et godt kendskab til de enkelte ingeniører og ved hvad de er gode til. Samtidig bruger vi andre brugeres vurderinger af ingeniørerne, når vi skal beslutte os for, hvilke ingeniører vi henviser til dig for at give tilbud på din opgave.

På den måde sparer du både en masse tid på at finde ingeniørerne og er sikker på, at du kun får tilbud fra nogle ingeniører, der har leveret kvalitetsarbejde og god rådgivning til andre brugere af vores tilbudstjeneste. Det giver dig mere ro i maven, end hvis du selv havde fundet 3 ingeniører til at give en pris på dit byggeprojekt.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere