Wincentz Træfældning ApS

Wincentz Træfældning ApS dækker stortset hele Sjælland med alt fra træfældning til stubfræsning og haveservice. Med et stort smil på læben rykker vi ud til både private boligejere og boligforeninger.

Hos Wincentz Træfældning ApS har vi flere dygtige og loyale samarbejdspartnere tilknyttet, derfor er der heller ingen grænser for størrelsen eller kompleksiteten på de opgaver, vi kan hjælpe dig i mål med.

Opgaven er ikke afsluttet, før alle parter er glade for resultatet

Med Wincentz Træfældning ApS på opgaven er du garanteret et godt resultat. Det er nemlig meget vigtigt for os, at resultatet altid står knivskarpt, når vi afslutter en opgave – ellers er den nemlig ikke afsluttet.

Foruden den høje kvalitet går vi også meget op i, at det er ryddeligt, når vi er færdig med arbejdet. Derfor roser kunderne os altid for at efterlade alt ryddeligt, når vi er færdig med en opgave – vi har nemlig stor respekt for, at vi arbejder på privat grund.

Rådgivning og den gode service i centrum

Det er alfa og omega for os at yde en god service og rådgivning over for vores kunder. Som kunde hos os kan du derfor være helt sikker på, at du kommer trygt i mål, og at vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning ud fra dine behov og ønsker.

Indhent et uforpligtende tilbud

Ring til os på telefonnummer: 57 80 88 08 eller brug kontaktknapperne her på siden, så tager vi en god snak om dit haveprojekt! Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud skræddersyet efter dine behov. Vi er frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Michael Wincentz Jensen
Michael Wincentz Jensen Indehaver
57 80 ** ** Vis nummer
57 80 88 08

Wincentz Træfældning ApS

Fuglebakken 25

4291 Ruds Vedby

CVR: 42023132

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Wincentz Træfældning ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

100 opgaver vundet

Klipning af hæk 4130 Viby Sjælland
6 dage siden
Træfældning af fyrretræ 3630 Jægerspris
6 dage siden
Boligforenening - Bortskaffelse af væltet træ m.m. 1874 Frederiksberg C
1 uge siden
Haveservice 4330 Hvalsø
1 uge siden
Fældning og stubfrædsning 2650 Hvidovre
1 uge siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
42 anmeldelser
3byggetilbud.dk 42 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Opgaven er udført til UG, 3 dygtige mænd mødte op.. kan varmt anbefales til andre.

Dorte E., 25 apr. 2024

Hurtig udførsel og holder hvad der er aftalt👍

Anders J., 08 apr. 2024

Bedste oplevelse i lange tider. Virkelig dygtig og fik langt ud over den service jeg havde bedt om. Meget professionelt udført. Høflig, punktlig og kun rosende ord herfra. Tak for en god dag :-)

Kenneth H., 04 apr. 2024

Dejlig service/ nemt kommunikation/ resultat over forventning/ anbefales herfra

Raimundo R., 18 mar. 2024

Super service og tilmed venlig

mai S., 14 feb. 2024

Sød og kompetent

Annette M., 13 feb. 2024

Særdeles effektivt og kompetent arbejdsindsats til fuld tilfredshed, kan helt klart anbefales!

Helena B., 18 okt. 2023

Michael Wincentz kom hurtigt og arbejdede sikkert og professionelt. Uheldigvis knækkede et par terrassefliser, og det blev repareret senere. Det er god stil. Jeg kan varmt anbefale firmaet

Lotte T., 15 aug. 2023

Kan kun anbefale han gjord et godt stykke Arbejde.

Heino J., 03 jul. 2023

Hurtigt og effektivt til en fornuftig pris.

Steen J., 23 maj 2023

Super fin dialog om opgaven. Inden opkald til mig havde firmaet undersøgt med kommunen om lukning af strøm - det viste seriøsitet. Kan kun anbefales

Lene N., 26 apr. 2023

Super effektivt arbejde, og fordi han komforbi inden tilbudsgivning kunne han foreslå nogle løsninger jeg ikke selv havde set, hvilken gav en bedre opgaveløsning end oprindeligt forventet.

Morten G., 14 apr. 2023

Startdatoen på opgaven gik i vasken, Wincentz var overbooket, Fik en ny dato. Arbejdet gik rigtig godt da der var en masse ting i haven der gjorde at bøgetræet skulle skæres ned i små stykker....
Startdatoen på opgaven gik i vasken, Wincentz var overbooket, Fik en ny dato. Arbejdet gik rigtig godt da der var en masse ting i haven der gjorde at bøgetræet skulle skæres ned i små stykker. Wincentz satte sikkerhed og sit arbejde i højsædet, og et godt samarbejde med kunden, med at få løst opgaven. Kan varmt anbefale Wincentz. Mvh. Jens
Læs mere

Jens P., 10 mar. 2023

Har intet negativt at sige. Har ryddet fint op efter udført opgave. Kan klart anbefales til andre. En vi vil bruge til andre ting i haven.

Annie D., 20 dec. 2022

Holdte den aftalte dag og tid og de klarede opgaven uden problemer, så selve servicen og arbejdet er tip top. Eneste minus er at de efterlod et kæmpe rod ud på vejen fra alt der er blevet fræs...
Holdte den aftalte dag og tid og de klarede opgaven uden problemer, så selve servicen og arbejdet er tip top. Eneste minus er at de efterlod et kæmpe rod ud på vejen fra alt der er blevet fræset, inkl. en masse andet træ der var blevet kørt med til vores hus (fra en anden opgave?) som så også blev fræset hos os. Vi bor på en privat fællesvej, og rodet var efterladt ude foran vores nabos del af vejen, og min kone der var hjemme den dag var derfor nødt til at tage sig af det hele. Har forståelse for lidt rod, men i dette tilfælde var det simpelthen dårlig stil, da de netop også havde en masse andet med der var med til at gøre rodet større.
Læs mere

Kasper L., 19 aug. 2022

Lynhurtig respons tid

Tomas J., 22 feb. 2022

Virkelig en professionel tilgang til opgaven. Hurtig henvendelse og et seriøst tilbud. Kom og så hvad opgaven gik ud på, i modsætning til de to andre tilbudsgivere. En virkelig vanskelig opgave...
Virkelig en professionel tilgang til opgaven. Hurtig henvendelse og et seriøst tilbud. Kom og så hvad opgaven gik ud på, i modsætning til de to andre tilbudsgivere. En virkelig vanskelig opgave blev løst til fuld tilfredshed. Godt grej og beundringsværdig arbejdsindsats. Min bedste anbefaling. Sten Sjølund
Læs mere

Sten S., 07 feb. 2022

Imødekommende, flittig og fleksibel

Jonas O., 03 jun. 2021

Fin opgaveløsning.

Maja-Louise S., 02 jun. 2021

Super fleksible, effektive og ordenlige. Opgaven blev løst inden for budget, kvalitet og aftalte pris. Til med var deres pris god. Jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen.

Lars-Kristian L., 19 apr. 2021

Wincentz Træfældning ApS kan absolut anbefales. De fældede træet hurtigt og til en rimelig pris. Adgangsforholdene var ret besværlige, men vi fandt en god løsning, som ikke generede naboer mm. unødigt.

Thomas L., 16 apr. 2021

Fin service og godt arbejde.

susan B., 08 mar. 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Wincentz Træfældning ApS

Send en forespørgsel til Wincentz Træfældning ApS