Boligstand ApS

Vores mål er at udarbejde retvisende og uvildige rapporter til gavn for både køber og sælger til den aftalte tid og pris.

Med over 30 år i byggebranchen har Jacob Hansen, indehaver af Boligstand ApS, tilegnet sig en bred palette af kompetencer. Dette er opnået gennem den årlange karriere, hvor han har begået sig som tømrer, bygningskonstruktør, beskikket bygningssagkyndig samt energikonsulent – Boligstand ApS er derfor mere end bare almindelig godt klædt på til at vurdere tilstanden på din bolig.

Boligstand ApS holder til i Horsens, men kører ud og hjælper hele den sydlige halvdel af Jylland og kan tilmed også lokkes over broen, når boligen skal købes, sælges eller du har brug for anbefalinger ifht. energioptimering. I forbindelse med salg ønskes der altid at give kunden så gnidningsfri en proces som muligt, hvorfor der er gjort en dyd ud af at kunne levere alle slags tilstandsrapporter. Netop derfor er der også sørget for muligheden for at tilkøbe en fotopakke, så man undgår at skulle skaffe en ekstern fotograf.

Opgaver Boligstand ApS varetager:

  • Tilstandsrapporter
  • Energimærke
  • El-eftersyn
  • Fotopakke

Som person er Jacob Hansen...

… Yderst detaljeorienteret, hvilket i høj grad kommer til udtryk gennem hans arbejde. Det afspejler sig naturligvis i selve gennemgangen af boligen, men ligeledes også i hans punktlighed. Alle aftaler bliver overholdt og ingen hjørner eller afkroge går hans øje forbi. Du kan derfor være helt rolig med Boligstand ApS på sagen.

Du kan forvente...

… En grundig og komplet gennemgang af din bolig, hvad enten det er et el-eftersyn, en energimærkning, en tilstandsrapport eller alle tre ting du har behov for. Gennemgangen er naturligvis retvisende og uvildig, samt indeholder forslag til de mest rentable forbedringer, baseret på mange års erfaring.

Skal din bolig have et eftersyn?

Så kontakt Boligstand ApS på 61 48 89 48 eller benyt kontaktknapperne her på siden for en uforpligtende snak.

Læs mere

Kontakt os her

Jacob Hansen
Jacob Hansen Indehaver
61 48 ** ** Vis nummer
61 48 89 48

Boligstand ApS

Nylandsalle 4

8700 Horsens

CVR: 41926074

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Boligstand ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

150 opgaver vundet

Tilstands- og elrapport ifm. salg 7840 Højslev
1 uge siden
Tilstandsrapport 8500 Grenå
1 uge siden
Energimærkning 7660 Bækmarksbro
1 uge siden
Energimærkning og eltjek 6360 Tinglev
1 uge siden
Energimærkning ifm. salg 6541 Bevtoft
1 uge siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
109 anmeldelser
trustpilot.dk 70 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 39 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

God kommunikation, hurtig proces. Giver de bedste anbefalinger.

Marie Louise, 17 nov, 2023

Vi benyttede Boligstand til en opgave i huset vedr. energimærkning, og færdigmelding. Der var hurtig kontakt, god og hurtig besigtigelse i huset. Derefter kompetent rådgivning og godt arbejde f...
Vi benyttede Boligstand til en opgave i huset vedr. energimærkning, og færdigmelding. Der var hurtig kontakt, god og hurtig besigtigelse i huset. Derefter kompetent rådgivning og godt arbejde frem til nødvendige dokumenter. Absolut anbefalelsesværdigt. Skulle vi få brug for hjælp inden for Boligstands kompetencer bruges firmaet helt klart igen. De bedste hilsner Stefan B. Hansen
Læs mere

Stefan B.Hansen, 19 okt, 2023

Vi stod og havde akut brug for en fornyelse af vores tilstandsrapport. Boligstand kom nærmest indenfor 24 timer. Super service, kan varmt anbefales til andre husejere, der går i salgstanker.

Michael Prip, 02 okt, 2023

Hurtig, pålideligt og sympatisk. Kan anbefales

Ralf, 21 sep, 2023

Meget let at lave en aftale, og meget hurtig service. Tilstandstjek blev foretaget dagen efter det var bestilt og rapport leveret følgende morgen. Meget præcis tilbagemelding efter gennemgang af hus.

Kunde, 06 sep, 2023

Høflig service og mulighed for hurtig aftale. Kan helt sikkert anbefale Boligstand.dk. :-)

Christine, 31 aug, 2023

Rigtig god kommunikation og behagelig mand, der udførte opgaven. Kan varmt anbefales.

Helene, 24 aug, 2023

Rigtig hurtig og god service. Behagelig mennesker.

Ruben Thomey, 15 aug, 2023

Super god service. Der var tid til at gennemgå mangler efterfølgende... og dagen efter var rapporten allerede sendt pr. mail.

Louise, 09 aug, 2023

et meget seriøst firma, venlig og fin service ved tilsynet fik allerede rapporterne dagen efter

ken johansen, 21 jul, 2023

Venlig og imødekommende. Kommer som aftalt. Man får hurtigt besked om resultatet, ved energimærkning.

Jens, 19 jul, 2023

Hurtig respons og god kommunikation

Martin Rostved, 18 jul, 2023

Boligstand reagerer hurtigt og udfører et professionelt arbejde. Jacob er kompetent og en meget omgængelig person at få på besøg.

Finn Langballe , 06 jul, 2023

Hurtig og God service Kan absolut anbefales, det kunne mange firma’ere lære af. Dagen efter Jacob havde været ude så havde jeg energi rapporten næste morgen. 5 ud af 5 stjerner

Lasse, 02 jun, 2023

Det gik hurtig.

Birgit, 31 maj, 2023

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Boligstand ApS. For det første var de meget hurtige til at komme ud og fleksible med hvordan og hvornår. Derudover følte jeg vi var i gode og professionelle hænder. Hvis jeg skal sælge et hus igen vil jeg tage fat i Boligstand igen.

Sune, 09 maj, 2023

Hurtig ekspedition

Rene` K., 09 maj, 2023

Hurtig og professionel hjælp. God kommunikation, klare aftale der overholdes samt en god rådgivning omkring hvorledes boligen kan forbedres. Rigtig godt arbejde.

Claus Fredslund Andersen, 04 maj, 2023

God og kort proces.

Mette Hedegaard, 27 apr, 2023

Har nu brugt Jacob / Boligstand for anden gang da rapporterne var udløbet. Samme gode service, og pålidlighed.

Henrik Feld-Jakobsen, 10 apr, 2023

Særdeles tilfreds med forløbet. Hele tiden hurtig reaktion på spørgsmål. Meget flexibel. Kan absolut anbefales.

Winnie Brenholdt-Stocks, 05 apr, 2023

BoligStand er hurtige til at få lavet en aftale. Der er god service og rigtig god kommunikation.

Jeppe Lyng Paulsen, 04 apr, 2023

Jacob var virkelig nem at snakke med og det var dejligt at han havde sim egen elektriker med. Super at han kom med fejl og mangler jeg kunne udbedre. Vil helt klart anbefale ham til andre.

Emil, 24 mar, 2023

Kom til aftalt tid, og var færdig før aftalt tid :) Rapporten udarbejdet indeholder fair beskrivelse af bygningens tilstand. Findings blev gennemgået inden de gik. Rapport kom senere samme dag. Alt i alt fuldt tilfreds.

René Vutborg, 24 feb, 2023

Positiv oplevelse ved udarbejdelse af tilstandsrapport og energimærke. Jacob var meget behjælpelig med forslag til udbedring af fejl og mangler. Grundig gennemgang og forklaring. Vi vil helt sikker anbefale dette firma. Mvh Lone og Tommy

Tommy, 24 feb, 2023

Hurtig til at komme ud og besigtige ejendommen. Hurtig til at udarbejde rapporten.

Merethe Hjøllund, 08 feb, 2023

Kan klart anbefale Boligstand.Aps. Alt spillede. Særdeles god kommunikation, kompetente og venlige fagfolk, og meget hurtige til at udføre arbejdet på både energimærke, tilstandsrapport og el-rapport.

Marie Louise, 06 feb, 2023

Jeg skrev til boligstand onsdag aften og fik svar samme aften om at ønsket energirapport kunne udføres dagen efter eller fredag (afhængig af mit ønske). Jeg ønskede fredag og det blev udført ...
Jeg skrev til boligstand onsdag aften og fik svar samme aften om at ønsket energirapport kunne udføres dagen efter eller fredag (afhængig af mit ønske). Jeg ønskede fredag og det blev udført fredag og med modtaget rapport samme aften. Super god service og god kommunikation hele vejen i gennem. Top klasse 👍
Læs mere

Lars Stilling Pedersen, 05 feb, 2023

Utrolig professionelt - veludført arbejde. Jacob har lavet tilstandsrapport på vores hus 2 gange - ingen ventetid, hurtig tilbagemelding - og meget favorable priser. Jeg vil til enhver tid anbefale firmaet :-)

Mette, 31 jan, 2023

Fantastisk hjælp

Ghita J., 30 jan, 2023

De havde tid samme dag vi ringede, og vi fik rapporten dagen efter. Flink og rar mand som kom ud til os. Der var ikke nogen finger at sætte på noget.

Kasper, 02 jan, 2023

Selve tilstandsrapporten er vi godt tilfreds med, hurtig ekspedition, - men Elrapporten, udført af VISU-el er vi ikke tilfreds med. Huset er lejet ud og lejerne er ved at flytte ind, det var ikk...
Selve tilstandsrapporten er vi godt tilfreds med, hurtig ekspedition, - men Elrapporten, udført af VISU-el er vi ikke tilfreds med. Huset er lejet ud og lejerne er ved at flytte ind, det var ikke let at kommet til eltavlen, der var lige 4 skruer, der let kunne fjernes, - min mand var der selv, og kunne have gjort det, hvis han var blevet oplyst om betydningen. Det er bare ikke godt nok.
Læs mere

kirsten andersen, 23 dec, 2022

Vi fik lavet tilstands- og el-rapport på vores hus i Hadsten. Det hele blev udført hurtigt, vi fik mundtlig tilbagemelding med det samme og selve rapporterne kom kort efter. Vi var meget tilfredse, både med det udførte arbejde og prisen. Vi anbefaler gerne videre.

Dorthe Pedersen, 05 dec, 2022

Vi ringede og bestilte energimærke, tilstandsrapport og allerede dagen efter kom de ud og lavede dem. Hurtig service og behagelige fagfolk. Kan kun anbefales!

Michelle Hyberts, 01 dec, 2022

Hurtig professionel og billig

Gitte Rasmussen, 28 nov, 2022

Super effektiv og hurtig til at komme

Maiken Daura, 15 nov, 2022

Hurtig og nem kommunikation.

DJ, 21 okt, 2022

Der har fra min første mail vedr. spørgsmål omkring energimærkning og samt udførelse af selve energimærke af et nyt hus, til den sidste rapport og regning var sendt, intet at komme efter. Arb...
Der har fra min første mail vedr. spørgsmål omkring energimærkning og samt udførelse af selve energimærke af et nyt hus, til den sidste rapport og regning var sendt, intet at komme efter. Arbejdet blev udført af BoligStand med største tilfredshed fra min side. Med hensyn til pris, var det ligeledes yderst rimeligt. Jeg vil til en hver tid anbefale BoligStand til andre.
Læs mere

Kunde, 19 okt, 2022

Energimærke Behagelig og kompetent Aftaler overholdt 100%

kirsten andersen, 18 okt, 2022

Uhyre effektive og nem kommunikation, meget behagelige medarbejdere, der er fleksible. Samtidig er prisen konkurrencedygtig.

Heino Salling, 04 okt, 2022

Alt gik som lovet, og jeg har nu et energimærke, som kan bruges ved ansøgninger om tilskud til diverse forbedringer i mit hus. Da der åbenbart ikke gives tilskud til luft-til-luft-varmepumper, s...
Alt gik som lovet, og jeg har nu et energimærke, som kan bruges ved ansøgninger om tilskud til diverse forbedringer i mit hus. Da der åbenbart ikke gives tilskud til luft-til-luft-varmepumper, som jeg havde planlagt at købe til erstatning for el-varmen, har jeg bestilt en ny hoveddør, da den gamle er meget utæt efter at være flyttet ved en af ombygningerne. Så vil jeg se på mulighed for at anskaffe varmepumpen inden næste vinter. Jeg er tilfreds med nu at have et energimærke på mit hus. Tak for hjælpen.
Læs mere

Astrid K., 03 mar, 2022

Super hurtig tilbagemelding og allerede inden for 2 uger var det hele klaret. Kan meget varmt anbefales 👍🏻

Kenneth S., 27 jan, 2022

Hurtig og fint arbejde

Dinna ., 19 jan, 2022

fint og pålideligt arbejde

Aksel S., 12 jan, 2022

Dygtig og kompetent firma.

Kenny H., 04 jan, 2022

Både el og tilstand udført hurtigt og kompetent - skulle jeg opleve og få brug for det igen så ville jeg gerne benytte begge udbydere :-)

., 25 okt, 2021

God og hurtig betjening

Steffen J., 15 apr, 2021

Hurtig service og han undersøgte om jeg havde behov for en energimærkning. Vildt god service.

Mette D., 29 mar, 2021

Super godt forløb.

Henrik K., 18 mar, 2021

Meget omhyggelig og venlig.

Jørnn L., 02 mar, 2021

Boligstand har udført tilstands- og el-rapport meget tilfredsstillende, og kan anbefales.

Jørn M., 15 feb, 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Boligstand ApS

Send en forespørgsel til Boligstand ApS