Boligstand ApS

Vores mål er at udarbejde retvisende og uvildige rapporter til gavn for både køber og sælger til den aftalte tid og pris.

Med over 30 år i byggebranchen har Jacob Hansen, indehaver af Boligstand ApS, tilegnet sig en bred palette af kompetencer. Dette er opnået gennem den årlange karriere, hvor han har begået sig som tømrer, bygningskonstruktør, beskikket bygningssagkyndig samt energikonsulent – Boligstand ApS er derfor mere end bare almindelig godt klædt på til at vurdere tilstanden på din bolig.

Boligstand ApS holder til i Horsens, men kører ud og hjælper hele den sydlige halvdel af Jylland og kan tilmed også lokkes over broen, når boligen skal købes, sælges eller du har brug for anbefalinger ifht. energioptimering. I forbindelse med salg ønskes der altid at give kunden så gnidningsfri en proces som muligt, hvorfor der er gjort en dyd ud af at kunne levere alle slags tilstandsrapporter. Netop derfor er der også sørget for muligheden for at tilkøbe en fotopakke, så man undgår at skulle skaffe en ekstern fotograf.

Opgaver Boligstand ApS varetager: 

  • Tilstandsrapporter
  • Energimærke
  • El-eftersyn
  • Fotopakke

Som person er Jacob Hansen...

… Yderst detaljeorienteret, hvilket i høj grad kommer til udtryk gennem hans arbejde. Det afspejler sig naturligvis i selve gennemgangen af boligen, men ligeledes også i hans punktlighed. Alle aftaler bliver overholdt og ingen hjørner eller afkroge går hans øje forbi. Du kan derfor være helt rolig med Boligstand ApS på sagen.

Du kan forvente...

… En grundig og komplet gennemgang af din bolig, hvad enten det er et el-eftersyn, en energimærkning, en tilstandsrapport eller alle tre ting du har behov for. Gennemgangen er naturligvis retvisende og uvildig, samt indeholder forslag til de mest rentable forbedringer, baseret på mange års erfaring.

Skal din bolig have et eftersyn?

Så kontakt Boligstand ApS på 61 48 89 48 eller benyt kontaktknapperne her på siden for en uforpligtende snak. 

Læs mere

Kontakt os her

Jacob Hansen
Jacob Hansen Indehaver
61 48 ** ** Vis nummer
61 48 89 48

Boligstand ApS

Nylandsalle 4

8700 Horsens

CVR: 41926074

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Boligstand ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

150 opgaver vundet

Tilstandsrapport, el-rapport og energimærke 7330 Brande
4 dage siden
Tilstands- og elrapport samt energimærkning 8840 Rødkærsbro
5 dage siden
Energimærkning 8530 Hjortshøj
6 dage siden
Boligforening - Energimærkning 6000 Kolding
1 uge siden
Boligforening - Energimærkning af ejendom 8000 Aarhus C
1 uge siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
126 anmeldelser
trustpilot.dk 86 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 40 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Gode priser Hurtigt service. Lige til at gå til.

Tonny Jacobsen, 24 maj 2024

Alt har bare været ubeskrivelig godt. Det er sjældent man oplever så god service. Jeg opsøgte Boligstand på en hellidag efterfulgt af en weekend, og om mandagen fik jeg mine rapporter tilsendt. Helt kanon service, og jeg kan bestemt anbefale dem til andre.

Sanne Bisballe, 13 maj 2024

Eftersynet blev lavet på aftalt dag og tidspunkt, samt rapport var modtaget næste morgen. Kan kun anbefales.

Erik, 01 maj 2024

Super effektiv💪🏼

Dennis Thinesen, 09 apr. 2024

Fik vi vurderet energimærke på vores hus. Skal fortsætte med el. og tilstand rapporter. Nemt, hurtigt, professionelt. Kun bedste anbefalinger herfra.

Nerijus Noreika, 11 mar. 2024

Jacob fra Boligstand ApS var i stand til at rykke hurtigt ud på et ønske fra vores side. Han gennemførte eftersynet dagen efter jeg havde ringet første gang til ham. Konkurrencedygtig pris. Vi havde rapporten samme dag.

Jens Beck, 21 feb. 2024

Fantastisk service

Peter Hessellund Sørensen, 20 feb. 2024

Rigtig god oplevelse at have Jacob på besøg til at lave tilstandsrapport på vores hus. Han er dygtig, grundig og sympatisk.

Stinne R., 15 feb. 2024

Jeg kontaktede Boligstand tirsdag d.13.02.2024 mht. en El & Tilstandsrapport på vores hus, i forbindelse med salg. Begge rapporter blev udført, onsdag d.14.02.2024 (dagen efter henvendelsen) - inden kl. var 11. Rare mennesker at have med og gøre - og hurtig udrykning, skønt.

Jens Meldgaard, 15 feb. 2024

Fleksibel, nem af komme i kontakt med og ikke mindst skarp pris.

Carsten, 08 feb. 2024

God, seriøs og hurtig ekspedition.

Brian Tronier, 25 jan. 2024

Hurtig respons og behagelig person

Finn Langballe , 25 jan. 2024

Hurtigt feedback ,og klar information

Jens bønnerup sørensen, 29 dec. 2023

Hurtig response på første henvendelse. Efterfølgende klar kommunikation hvor alle aftaler blev overholdt og selve opgaven udført professionelt.

J. Jørgensen, 27 dec. 2023

Både Steen og Jacob er to super skarpe, hurtige og kompetente mænd som nemt og hurtigt fik opdateret vires energimærke. Kæmpe anbefaling herfra!

Emil Kristiansen, 13 dec. 2023

Meget behagelig person. Kom hurtigt og til aftalt tid, og udførte et tilfredsstillende arbejde. Vi skulle bruge et energi mærke og en tilstands rapport. Kan klart anbefales

Bo Silkeborg, 06 dec. 2023

God kommunikation, hurtig proces. Giver de bedste anbefalinger.

Marie Louise, 17 nov. 2023

Vi benyttede Boligstand til en opgave i huset vedr. energimærkning, og færdigmelding. Der var hurtig kontakt, god og hurtig besigtigelse i huset. Derefter kompetent rådgivning og godt arbejde f...
Vi benyttede Boligstand til en opgave i huset vedr. energimærkning, og færdigmelding. Der var hurtig kontakt, god og hurtig besigtigelse i huset. Derefter kompetent rådgivning og godt arbejde frem til nødvendige dokumenter. Absolut anbefalelsesværdigt. Skulle vi få brug for hjælp inden for Boligstands kompetencer bruges firmaet helt klart igen. De bedste hilsner Stefan B. Hansen
Læs mere

Stefan B.Hansen, 19 okt. 2023

Vi stod og havde akut brug for en fornyelse af vores tilstandsrapport. Boligstand kom nærmest indenfor 24 timer. Super service, kan varmt anbefales til andre husejere, der går i salgstanker.

Michael Prip, 02 okt. 2023

Hurtig, pålideligt og sympatisk. Kan anbefales

Ralf, 21 sep. 2023

Meget let at lave en aftale, og meget hurtig service. Tilstandstjek blev foretaget dagen efter det var bestilt og rapport leveret følgende morgen. Meget præcis tilbagemelding efter gennemgang af hus.

Kunde, 06 sep. 2023

Hurtig ekspedition

Rene` K., 09 maj 2023

Fantastisk hjælp

Ghita J., 30 jan. 2023

Alt gik som lovet, og jeg har nu et energimærke, som kan bruges ved ansøgninger om tilskud til diverse forbedringer i mit hus. Da der åbenbart ikke gives tilskud til luft-til-luft-varmepumper, s...
Alt gik som lovet, og jeg har nu et energimærke, som kan bruges ved ansøgninger om tilskud til diverse forbedringer i mit hus. Da der åbenbart ikke gives tilskud til luft-til-luft-varmepumper, som jeg havde planlagt at købe til erstatning for el-varmen, har jeg bestilt en ny hoveddør, da den gamle er meget utæt efter at være flyttet ved en af ombygningerne. Så vil jeg se på mulighed for at anskaffe varmepumpen inden næste vinter. Jeg er tilfreds med nu at have et energimærke på mit hus. Tak for hjælpen.
Læs mere

Astrid K., 03 mar. 2022

Super hurtig tilbagemelding og allerede inden for 2 uger var det hele klaret. Kan meget varmt anbefales 👍🏻

Kenneth S., 27 jan. 2022

Hurtig og fint arbejde

Dinna ., 19 jan. 2022

fint og pålideligt arbejde

Aksel S., 12 jan. 2022

Dygtig og kompetent firma.

Kenny H., 04 jan. 2022

Både el og tilstand udført hurtigt og kompetent - skulle jeg opleve og få brug for det igen så ville jeg gerne benytte begge udbydere :-)

., 25 okt. 2021

God og hurtig betjening

Steffen J., 15 apr. 2021

Hurtig service og han undersøgte om jeg havde behov for en energimærkning. Vildt god service.

Mette D., 29 mar. 2021

Super godt forløb.

Henrik K., 18 mar. 2021

Meget omhyggelig og venlig.

Jørnn L., 02 mar. 2021

Boligstand har udført tilstands- og el-rapport meget tilfredsstillende, og kan anbefales.

Jørn M., 15 feb. 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Boligstand ApS

Send en forespørgsel til Boligstand ApS