Boligstand ApS

5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Boligstand ApS

Boligstand ApS

Vores mål er at udarbejde retvisende og uvildige rapporter til gavn for både køber og sælger til den aftalte tid og pris.

Med over 30 år i byggebranchen har Jacob Hansen, indehaver af Boligstand ApS, tilegnet sig en bred palette af kompetencer. Dette er opnået gennem den årlange karriere, hvor han har begået sig som tømrer, bygningskonstruktør, beskikket bygningssagkyndig samt energikonsulent – Boligstand ApS er derfor mere end bare almindelig godt klædt på til at vurdere tilstanden på din bolig.

Boligstand ApS holder til i Horsens, men kører ud og hjælper hele den sydlige halvdel af Jylland og kan tilmed også lokkes over broen, når boligen skal købes, sælges eller du har brug for anbefalinger ifht. energioptimering. I forbindelse med salg ønskes der altid at give kunden så gnidningsfri en proces som muligt, hvorfor der er gjort en dyd ud af at kunne levere alle slags tilstandsrapporter. Netop derfor er der også sørget for muligheden for at tilkøbe en fotopakke, så man undgår at skulle skaffe en ekstern fotograf.

Opgaver Boligstand ApS varetager:

  • Tilstandsrapporter
  • Energimærke
  • El-eftersyn
  • Fotopakke

Som person er Jacob Hansen...

… Yderst detaljeorienteret, hvilket i høj grad kommer til udtryk gennem hans arbejde. Det afspejler sig naturligvis i selve gennemgangen af boligen, men ligeledes også i hans punktlighed. Alle aftaler bliver overholdt og ingen hjørner eller afkroge går hans øje forbi. Du kan derfor være helt rolig med Boligstand ApS på sagen.

Du kan forvente...

… En grundig og komplet gennemgang af din bolig, hvad enten det er et el-eftersyn, en energimærkning, en tilstandsrapport eller alle tre ting du har behov for. Gennemgangen er naturligvis retvisende og uvildig, samt indeholder forslag til de mest rentable forbedringer, baseret på mange års erfaring.

Skal din bolig have et eftersyn?

Så kontakt Boligstand ApS på 61 48 89 48 eller benyt kontaktknapperne her på siden for en uforpligtende snak.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Jacob Hansen
Jacob Hansen Indehaver
61 48 ** **
kontakt@***.dk
Boligstand ApS Nylandsalle 4 8700 Horsens
CVR: 41926074
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Boligstand ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Boligstand ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu