MK VVS & Teknik ApS

- Autoriseret VVS-installatør

MK VVS & Teknik ApS har base i Otterup og kører ud til alverdens VVS-opgaver på store dele af Fyn, og gerne hele Fyn efter aftale. Vi hjælper både i de private hjem og hos de store virksomheder – intet er for stort eller småt.

Eksempler på opgaver:

  • Klassisk VVS-arbejde
  • Husrenoveringer
  • Badeværelser 
  • Udskiftning af vandrør 

Specialister i badeværelser

Med flere års erfaring i bagagen tør vi hos MK VVS & Teknik ApS godt kalde os specialister i badeværelsesrenoveringer. Vi har flere loyale samarbejdspartnere, der gør det muligt for os at tilbyde en allround-løsning af højeste kvalitet. Høj faglig stolthed er nemlig en del af vores DNA, derfor er kvaliteten altid i top.

Med vores dygtige samarbejdspartnere sikrer vi, at kunden ikke skal røre en finger. Vi står nemlig for alt lige fra tilbudsgivningen til det endelige resultat.

Alle kunder er lige vigtige

For MK VVS & Teknik ApS er det alfa og omega, at kunden føler sig set og hørt. Derfor går vi meget op i, at alle kunder skal føle sig lige vigtige. Kort fortalt: Et sprunget vandrør er lige så vigtigt som en badeværelsesrenovering hos MK VVS & Teknik ApS.

Indhent et uforpligtende tilbud

Trænger badeværelset til en overhaling? Eller står du med et andet VVS-projekt? Giv os et kald på tlf.: 3131 9120 eller brug kontaktknapperne her på siden, så giver vi et uforpligtende tilbud, hvor der tydeligt står, hvad du betaler for. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Læs mere

Kontakt os her

Claus Kjellstrøm
Claus Kjellstrøm Indehaver
31 31 ** ** Vis nummer
31 31 91 20

MK VVS & Teknik ApS

Aggershusvej 11a

5450 Otterup

CVR: 41490470

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MK VVS & Teknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

150 opgaver vundet

Udskiftning af skotrende 5800 Nyborg
5 dage siden
Flytning af blandingsbatteri 5000 Odense C
6 dage siden
Tilslutning af fjernvarme 5792 Årslev
1 uge siden
Renovering badeværelse samt etablering tagkvist 5000 Odense C
1 uge siden
VVS arbejde i køkken 5220 Odense SØ
1 uge siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
59 anmeldelser
google.com 3 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 56 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

God service og hurtig betjening. Meget dygtig medarbejder.

U P, 17 jan. 2024

De var punktlige og var hurtige til at finde tid. Da der opstod en fejl var de ret hurtige til at rette den også. De er nok ikke i den billige ende og der kom også en ekstraregning på, men det virker rigtig godt nu og processen/kommunikationen var god.

Rasmus G., 01 nov. 2023

Dygtige og venlige fagmænd. De leveret et flot resultat og var gode til at kommunikere. Dem vil jeg klart benytte mig af igen.

Jonas K., 20 jul. 2023

Virkelig godt arbejde, trådte til med kort varsel. Vi kunne ikke være mere tilfredse.

Mads R., 17 jul. 2023

Problemet løst som aftalt.

Octavian B., 23 maj 2023

Hurtig kontakt og hurtig til at udarbejde et tilbud. Meget fleksibel i forhold til planlægning og udførelse, hvilket var meget behjælpeligt i vores bygge-kaos-

Astrid-Marie R., 09 mar. 2023

* * * * * 😊👍💯 Vi har fået skiftet radiatorer i vores hus. Vi har været meget tilfredse med arbejdet. Firmaet har ydet rigtig god service og medarbejderne var meget dygtige.

Muhammad U., 01 feb. 2023

Kan varmt anbefales, venlige håndværkere, pænt arbejde, overholdt aftaler.

Lars M., 09 jan. 2023

Imødekommende hjælpsom - og fik klaret problemet på kort tid - Kan varmt anbefales …!

Kent L., 21 okt. 2022

Vi har fået renoveret badeværelse, her har MK VVS stået for vvs delen. Vi er yderst tilfreds med deres arbejde og kan varmt anbefale dem.

Claus Willemar Ehlers, 17 jun. 2022

Meget imødekommende håndværkere der kom som aftalt. Fint arbejde

Alice A., 23 feb. 2022

MK vvs & Teknik ApS De som første vvs firma kontaktede mig på vores forespørgsel om hjælp.. MK vvs og deres medarbejer Kenneth S Mølborg ringede straks og fik en snak om hus problemet.. De k...
MK vvs & Teknik ApS De som første vvs firma kontaktede mig på vores forespørgsel om hjælp.. MK vvs og deres medarbejer Kenneth S Mølborg ringede straks og fik en snak om hus problemet.. De kom hurtigt og vurderede vores klikkelyde på radiatorene og havde en stærk fornemmelse af at kunne løse dette… Hold op hvor skal Kenneth og MK vvs have total ros for deres måde systematisk at finde årsagen og iøvrigt blive til dette var fundet og udbedret.. Kan ikke få armene ned af tak for hjælp.. Herfra mine virkelige varme anbefalinger om at kontakte MK vvs firmaet hvis i skal have dygtige vvs i huset.. Takker og er bare glad.🙏🏻 Mvh Dorte B Hansen
Læs mere

Dorte B., 14 feb. 2022

Meget tilfreds med demontering og bortskaffelse af opvaskemaskine.

Jørgen N., 07 dec. 2021

Rigtig dygtig håndværker der kom og han overholdt aftalen. Der gik lidt tid med at få mester ud, men herefter gik det godt

Berit R., 02 dec. 2021

Fagligt pænt udført arbejde Hensynsfulde og venlige medarbejdere. hilsen Preben

Preben J., 28 okt. 2021

Vi er meget tilfredse med det arbejde MK VVS & TEKNIK har udført. Behagelige medarbejdere der var gode til samarbejde - såvel internt som med andre håndværkere. Det er et flot resultat og til den aftalt pris. Vi vil klart anbefale at bruge dette firma.

Frank M., 26 okt. 2021

MK VVS & Teknik har været meget nemme at samarbejde med! De overholder de aftaler der bliver lavet, kommer til tiden og er nemme at få fat i hvis der er behov for det. Dog har der været lidt ud...
MK VVS & Teknik har været meget nemme at samarbejde med! De overholder de aftaler der bliver lavet, kommer til tiden og er nemme at få fat i hvis der er behov for det. Dog har der været lidt udfordringer med de partnere MK har haft med i projektet. Den murer som var tilknyttet har været svær at have en god kontakt med, og ofte dukkede han op en eller to dage efter aftale. Muren lovede ligeledes at der ville blive lavet fuger mellem jul og nytår, da de ikke kunne nå det inden jul. Det blev først gjort mandagen efter nytår. Det havde været rart med lidt med kommunikation mellem muren og os.
Læs mere

Nana B., 04 okt. 2021

De var der til tiden og udførte arbejdet fult ud tilfreds stillende og til den aftalte pris.

Per L., 17 maj 2021

MEGET TILFREDS Jeg har sendt denne mail til leverandøren: Hej Claus Det var en fornøjelse at ha’ besøg af en håndværker, der kommer til aftalt tid, udfører sin opgave til UG med kryds*&sla...
MEGET TILFREDS Jeg har sendt denne mail til leverandøren: Hej Claus Det var en fornøjelse at ha’ besøg af en håndværker, der kommer til aftalt tid, udfører sin opgave til UG med kryds*&slange, og (ikke mindst) sørger for, at der er pænt og ryddeligt når opgaven er fuldført. Vi er MEGET tilfredse med udførelsen og vil gerne rose din montør for et rigtigt godt stykke arbejde og god kommunikation. Også ros til tømreren i øvrigt.  Mvh Vilhelm og Kisser.
Læs mere

Vilhelm H., 01 mar. 2021

Supergode og kompetente. Har været meget fleksible i vores projekt ift. tid.

Lasse K., 26 feb. 2021

Det var god og hurtig service. Alle aftaler blev overholdt. Kan kun anbefale MK VVS & Teknik.

Bo E., 26 feb. 2021

Hurtigt tilbud på opgave. Håndværker præcis til aftalt tid og udførte hurtigt og professionelt opgaven.

Torben J., 23 feb. 2021

Godt firma med priser, der passer til opgaverne. Møder til tiden. Venlige og imødekommende. Veludført arbejde og rum afleveres ryddelige igen. Firmaet kan klart anbefales. Jeg fik skiftet 7 radiatorer i problemer.

Ole N., 22 jan. 2021

Absolut tilfredsstillende

Hanne H., 06 jan. 2021

Fint tilfreds 😊

Annette P., 04 jan. 2021

Super god oplevelse VVS&Teknik er hurtige til at svare, god rådgivning, og meget fin udførelse af opgave. Kan klart anbefale dem.

Mette S., 07 dec. 2020

Jeg kan varmt anbefale firmaet. God service og fint prisniveau.

Sophie E., 04 dec. 2020

Meget god service , hurtig kontakt og aftale med udførelse. Super proffesionel håndværker.

Jette J., 03 dec. 2020

Jeg har været fuld tilfreds med den opgave der blev undført

Laila W., 17 nov. 2020

MK VVS & Teknik har udført opgaven til fuld tilfredshed. God pris og god sparring ikke kun omkring selve opgaven men også en potentiel kommende opgave.

Inge R., 03 nov. 2020

Nemt og hurtig service

Annita H., 19 okt. 2020

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du MK VVS & Teknik ApS

Send en forespørgsel til MK VVS & Teknik ApS