JJ El-Teknik ApS

– Seriøst el-arbejde til den private boligejer og erhverv

JJ El-Teknik ApS er et passioneret og stolt elektrikerfirma, der udfører autoriseret el-arbejde i København, Storkøbenhavn og i Nordsjælland. Vores tilgang til opgaven er altid professionel, og derfor gør vi en dyd ud af, at du som kunde inddrages i forløbet fra start til slut. Samtidig er vi ikke bange for at påtage os ekspertrollen, da vi har stor erfaring med el-installationer store som små. 

JJ El-Teknik ApS kan hjælpe dig med:

  • El-tavler og HPFI-relæ
  • Nye installationer eller renovering af gamle
  • El-tjek og serviceaftaler
  • Varmepumper
  • Ventilation

Kvalitet og service - hver gang

Hos JJ El-Teknik ApS vil vi gøre op den opfattelse, at det kan virke som et lotteri om du finder en seriøs elektriker til din opgave eller ej. Vi er nemlig kvalitetsbevidste hver gang – og det reflekteres også i vores tilfredse kundebase. Ligeledes ser vi det også som en selvfølge, at vi kommer til den aftalte tid og først takker pænt farvel, når arbejdet sidder lige i skabet.

Du får altid et udspecificeret tilbud

Grundig og god kommunikation er grundstenen, når du inviterer en håndværker på besøg. Det samme gør sig gældende for tilbudsgivningen. Vi ønsker nemlig at være transparante under hele forløbet. Derfor er vores tilbud også udspecificeret ned til det mindste komma. Du ved derfor altid, hvad tilbuddet indeholder og hvad det ikke indeholder, og ved præcist, hvad du kan forvente med JJ El-Teknik ApS på sagen.

Skal vi også hjælpe dig?

Har JJ El-Teknik ApS vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende dialog om dit næste el-projekt. Alt du skal gøre er at trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe på tlf.: 93 88 31 25, så vender vi hurtigt retur. Vi glæder os til at sætte strøm til dit projekt!

Læs mere

Kontakt os her

<?$res->viewProfile->contact->name; ?>
Jonas Koch Johnsen Indehaver
93 88 ** ** Vis nummer
93 88 31 25

JJ El-Teknik ApS

Fortvej 28C

2610 Rødovre

CVR: 41218258

Læs vores seneste anmeldelser

0
135 anmeldelser
google.com 8 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 113 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 14 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Jeg bestilte JJ El-teknik til at komme ud og fikse en opgave hos min svigermor.
Det drejede sig om at hun ikke kunne køre vaskemaskinen, tørretumbler og opvasker på samme tid.

Det er nu fikset o...

Jeg bestilte JJ El-teknik til at komme ud og fikse en opgave hos min svigermor.
Det drejede sig om at hun ikke kunne køre vaskemaskinen, tørretumbler og opvasker på samme tid.

Det er nu fikset og vi er super tilfredse.

Jeg anbefaler helt klar at man tager fat i JJ El-teknik hvis man skal bruge en dygtig og pålidelig elektriker

Læs mere

Julie Hansen, 18 jan, 2022

Total useriøst sted. Billederne fortæller alt. Jonas som er deres ansigt ud af til brænder mig af 2 gange med al verdenens historier og undskyldninger. Da jeg får fat i ham, begynder han at s...
Total useriøst sted. Billederne fortæller alt. Jonas som er deres ansigt ud af til brænder mig af 2 gange med al verdenens historier og undskyldninger. Da jeg får fat i ham, begynder han at skyde skylden på mig. Korte af det lange, som man ser på beskederne, sidder jeg og venter på et firma der ikke tager deres kunders tid seriøst.
Læs mere

Philippe Beyer, 13 jan, 2022

TILFØJET/OPDATERET: 12-01-2022
Jonas fra JJ El-teknik har hjulpet os med defekte lyskontakter i vores spisestue. Jonas har været super hjælpsom, og vi har fået god vejledning og forklaring på,...

TILFØJET/OPDATERET: 12-01-2022
Jonas fra JJ El-teknik har hjulpet os med defekte lyskontakter i vores spisestue. Jonas har været super hjælpsom, og vi har fået god vejledning og forklaring på, hvad problemet har været, undervejs :-)

--------------------------------------------------
OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 11-01-2022
Karakter: 2.20
Jonas fra JJ El-teknik kom ugen før jul og lavede kontakter i spisestue, men lampen over spisebordet virker stadig ikke og kan ikke slukkes. Vi er nødt til at skrue pæren løs, når vi skal slukke lyset. Vi købte en ny lysdæmper, som Jonas havde anbefalet, og installerede den, men det virker stadig ikke, og vi kan ikke få fat i Jonas, hverken på mail eller telefon. Det er nu den 11. januar, og vores problem er stadig ikke løst. Derfor denne sure anmeldelse

Læs mere

Pernille kjær Jessen, 11 jan, 2022

Super dialog og ordentlighed hele vejen igennem. Kan klart anbefales.

Morten Brøndal Lyngs, 08 jan, 2022

Kom til aftalt og udførte arbejdet rigtig pænt. Fakture lød på det halve af overslaget ,da det gik hurtigere end ventet

Martin Rasmussen, 08 jan, 2022

Felsökning och därefter byte av transformator

Anders Wahrer, 26 dec, 2021

Nemt, fleksibelt og hurtig

Jannik Hansen, 25 dec, 2021

I have recently purchased house at Brandholms Alle 24B 1tv, Rodøvre and I am new to Denmark, still learning Danish. The problem at my house is some of the lights suddenly stopped working and I am...

I have recently purchased house at Brandholms Alle 24B 1tv, Rodøvre and I am new to Denmark, still learning Danish. The problem at my house is some of the lights suddenly stopped working and I am not able to figure out the problem. I thought it is some phase problem but it was just neutral wire came off. The electrician was good and fixed the problem But it was just 10 minutes work and in that case the cost is too expensive. It is was hourly job then I can understand the cost but for 10 mintues of work 630 dkk is too much. So highly recommend you to charge customer depending on the work done and time spent to fix the problem. Hope I am able to explain the things I didn't like.

Læs mere

Monica Mundada, 21 dec, 2021

TILFØJET/OPDATERET: 22-12-2021
Jeg skriver en ny anmeldelse, da min tidligere ikke rigtig afspejler forløbet, og var skrevet efter en rigtig dårlig dag. Det syntes jeg ikke er fair over for Jona...

TILFØJET/OPDATERET: 22-12-2021
Jeg skriver en ny anmeldelse, da min tidligere ikke rigtig afspejler forløbet, og var skrevet efter en rigtig dårlig dag. Det syntes jeg ikke er fair over for Jonas. Så se venligst bort fra tidligere anmeldelse og læs følgende:

Jonas var der til aftalt tidspunkt og kommunikerede fint. Han undersøgte en masse omkring gulvvarmens styring, aktuatorer, kabler osv. for at undersøge, hvor fejlen lå. Flere forskellige ting blev afprøvet og da Jonas gik igen, fungerede gulvvarmen. Desværre sprang sikringen igen en times tid senere.
Her ringede jeg igen til Jonas, som gav råd og vejledning, og det endte med installering af en ny styring, som jeg selv installerede (selvom Jonas tilbød at komme og gøre det).
I processen forsøgte Jonas sågar at spare mig penge ved at se, om vi kunne fikse problemet på en måde, så vi ikke skulle bruge ny styring.

Jeg vil på det varmeste anbefale JJ El-Teknik og kontakter dem også som de første, når jeg får behov for elektrikerhjælp igen!

--------------------------------------------------
OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 19-12-2021
Karakter: 2.80
Elektrikeren var der til aftalt tidspunkt og kommunikerede fint.
Gjorde en masse ting, men løste ikke problemet. Da han tog afsted virkede det, men det stoppede med at virke hurtigt igen. Han henviste til vvs.
Ved opkald til vvs 'grinede' de, og det endte med at jeg selv baksede med elstyringen i gulvvarmen - og løste problemet.
650 kroner i princippet spildt.

Læs mere

Thomas Kann, 19 dec, 2021

En rigtig god oplevelse

Gitte Johnsen, 25 nov, 2021

God service, de kom til aftalt tid og leverede det lovede.

Jeg kan varmt anbefale JJ elteknik

Charlotte Reventlow, 17 nov, 2021

Overholder tider, giver rimelig pris.

Stina Busk , 17 nov, 2021

Stor lydhørhed og tilpas kommunikation. Effektiv opgaveudførsel.

E/F Dronning Olgas Vej 37, 17 nov, 2021

Kom til tuben hurtig og effektiv

Torben Rosenqvist, 01 nov, 2021

God, hurtig og tilstedeværende service jeg vil tiæ enhver tid gerne bruge Jonas og hans team igen. . Kan varmt anbefales

Majken Bramstrup, 23 okt, 2021

Jeg har benyttet mig af JJ El-Teknik ad flere omgange med stor tilfredshed. Jonas er klar i sin kommunikation, overholder aftaler og man føler sig I trygge hænder.

Jannick Diderichsen, 04 okt, 2021

det var en god oplevelse

Nøjsomhed Gods I/S,, 20 sep, 2021

Philip var en superfin elektriker - kan kun anbefales

Helle Damgaard Andersen, 20 sep, 2021

Let at lave aftaler

Stina Busk , 19 sep, 2021

Min mor fik hængt 3 loftslamper op og er meget tilfreds

Maria Suna Mygind, 15 sep, 2021

Udskift af tavlen

Aleksandrs Vdovins, 14 sep, 2021

Godt udført arbejde og god og ærlig mand.

Sebastian, 10 dec, 2020

Jeg er super tilfreds med arbejdet. Fik fjernet alt gammel el og fræset nyt. Super høflige og effektive drenge.

Casper, 05 nov, 2020

Kan varmt anbefale JJ El teknik er kvalitets bevidste og overholder de aftaler de indgår.

Demian Godske, 01 nov, 2020

Har kun ros til JJ-elteknik, som vi fandt gennem anbefalinger i netværket. Dygtige, fornuftige priser, svarer hurtigt ved henvendelse og kommer til tiden. JJ-elteknik bliver vores faste elektrikere!

Michelle Schmiegelow, 31 okt, 2020

Jeg har kun gode ting at skrive om JJ El- teknik. Det vi aftalte overholdte han. Jonas lånte en nøgle til lejligheden og låste sig selv ind og ud. Så det passede med at lave ting imens vi ikke var hjemme. Han går ikke hjem før alle opgaver var løst!

Christian Hechmann, 28 sep, 2020

Jeg kan på det varmeste anbefale JJ El-Teknik! Jonas og Michael kom som aftalt og etablerede strøm i vores viktualierum. Det tog dem ingen tid. Bagefter startede de et grundigt detektivarbejde fo...
Jeg kan på det varmeste anbefale JJ El-Teknik! Jonas og Michael kom som aftalt og etablerede strøm i vores viktualierum. Det tog dem ingen tid. Bagefter startede de et grundigt detektivarbejde for at få genetableret strøm til gulvvarme. Efter at have kravlet rundt i diverse skunkrum med pandelampe og maske, lykkedes det Jonas at finde fejlen og få genoprettet strøm, så det hele nu virker! Derudover fandt de også ud af, vi havde en skjult (ulovlig) installation, som vi nu kan gå videre med hos ejerskifteforsikringen. De er virkelig grundige og utrolig behagelige. Og så til en meget meget fair pris. Når vi skal have fikset den ulovlige installation, ringer jeg til dem igen - uden tvivl.
Læs mere

Helene Juncher Jensen, 24 sep, 2020

Jeg har fået erstattet gamle installationer, herunder stofledninger, samt lavet nye installationer i kælder og i garage. I den forbindelse skulle der etableres jordkontakt. Jeg fik god og hurtig service, og har kun rosende ord om JJ El-Teknik ApS.

Erik, 31 aug, 2020

Yderst tilfreds med firmaet JJ-Elteknik ApS. Kan stærk anbefale det til andre.

Boris, 18 aug, 2020

God kommunikation lige fra start, grundig og god pris. Følte at min opgave var vigtig, selvom den var lille.

Kim, 18 aug, 2020

Professionelt og smukt stykke arbejde, jeg har fået udført af Jonas og hans team. Top karakter herfra 😁👌

Morten, 18 aug, 2020

Opgaven blev løst hurtigt og effektivt til den aftalte pris, kan varmt anbefales =)

Carsten, 22 jul, 2020

Vi var meget tilfredse med JJ El-teknik.

anonym, 28 apr, 2020

Super professionel og service-minded løsning af min opgave. JJ El-Teknik har været yderst responsiv fra start til slut, og leveret gode løsninger på mine ønsker, helt efter bogen. Nu ved jeg hvem jeg skal have fat i, næste gang jeg skal have lavet el-arbejde.

Martin, 17 apr, 2020

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver JJ El-Teknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

4 dage siden
Renovering af el 2720 Vanløse
1 uge siden
El-arbejde i køkken 2450 København SV
1 uge siden
El-arbejde i hus 2770 Kastrup
1 uge siden
Udskiftning af eltavle m.m. 2300 København S
1 uge siden
Etablering af stik med jord 2820 Gentofte

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du JJ El-Teknik ApS