JJ El-Teknik ApS

– Seriøst el-arbejde til den private boligejer og erhverv

JJ El-Teknik ApS er et passioneret og stolt elektrikerfirma, der udfører autoriseret el-arbejde i København, Storkøbenhavn og i Nordsjælland. Vores tilgang til opgaven er altid professionel, og derfor gør vi en dyd ud af, at du som kunde inddrages i forløbet fra start til slut. Samtidig er vi ikke bange for at påtage os ekspertrollen, da vi har stor erfaring med el-installationer store som små. 

JJ El-Teknik ApS kan hjælpe dig med:

  • El-tavler og HPFI-relæ
  • Nye installationer eller renovering af gamle
  • El-tjek og serviceaftaler
  • Varmepumper
  • Ventilation

Kvalitet og service - hver gang

Hos JJ El-Teknik ApS vil vi gøre op den opfattelse, at det kan virke som et lotteri om du finder en seriøs elektriker til din opgave eller ej. Vi er nemlig kvalitetsbevidste hver gang – og det reflekteres også i vores tilfredse kundebase. Ligeledes ser vi det også som en selvfølge, at vi kommer til den aftalte tid og først takker pænt farvel, når arbejdet sidder lige i skabet.

Du får altid et udspecificeret tilbud

Grundig og god kommunikation er grundstenen, når du inviterer en håndværker på besøg. Det samme gør sig gældende for tilbudsgivningen. Vi ønsker nemlig at være transparante under hele forløbet. Derfor er vores tilbud også udspecificeret ned til det mindste komma. Du ved derfor altid, hvad tilbuddet indeholder og hvad det ikke indeholder, og ved præcist, hvad du kan forvente med JJ El-Teknik ApS på sagen.

Skal vi også hjælpe dig?

Har JJ El-Teknik ApS vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende dialog om dit næste el-projekt. Alt du skal gøre er at trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe på tlf.: 93 88 31 25, så vender vi hurtigt retur. Vi glæder os til at sætte strøm til dit projekt!

Læs mere

Kontakt os her

Jonas Koch Johnsen
Jonas Koch Johnsen Indehaver
93 88 ** ** Vis nummer
93 88 31 25

JJ El-Teknik ApS

Slotsherrensvej 234 3

2610 Rødovre

CVR: 41218258

Læs vores seneste anmeldelser

0
178 anmeldelser
google.com 13 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 148 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 17 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Vi har været meget tilfredse med JJ EL-Teknik. Der skete lidt fejl undervejs, det gør der i byggeprocessen. Det vigtigste har været at JJ El-Teknik har været gode til at kommunikere og vi har sammen fundet frem til gode løsninger.

Lasse Ryberg Hansen, 13 sep, 2022

God kommunikation, meget fleksible og hurtige til at komme og udføre arbejdet, der var med høj kvalitet. Kan 100 % anbefale.

Rune Wilkens, 09 sep, 2022

Vi brugte JJ El-Teknik da vores andelsforening skulle have lavet noget el-arbejde i vores hobbyrum/arbejdsrum i kælderen. Jonas og Co. har udført arbejdet, der bl.a. bestod i at føre og montere ...

Vi brugte JJ El-Teknik da vores andelsforening skulle have lavet noget el-arbejde i vores hobbyrum/arbejdsrum i kælderen. Jonas og Co. har udført arbejdet, der bl.a. bestod i at føre og montere nye stikudtag flere steder i kælderrummet, helt perfekt. Vores oplevelse er, at Jonas og hans kolleger fra JJ El-Teknik er ærlige, dygtige og kommunikative elektrikere, der udfører virkelig godt el-arbejde og yder god kundeservice. Kan varmt anbefales.

Læs mere

A/B RO-AKS, 01 sep, 2022

Høj kvaltet og pålidelig service

Marianne Ullerichs, 22 aug, 2022

Jeg har været meget tilfreds med JJ El-teknik Aps arbejde. Altid nemme at komme i kontakt med. Gode til at rådgive og vejlede omkring løsninger. Søde og venlige gutter der gør deres arbejde ordentligt og rydder op efter sig. Kan varmt anbefale JJ El-teknik Aps.

Mads Tranberg, 18 aug, 2022

Meget seriøs og kompetent - venligt professionel i fremtoning og adfærd. Vil helt sikkert henvende mig til JJ El-Teknik næste gang jeg har brug for en elektriker.

Mads Ingholt, 28 jul, 2022

Kompetent og ordentlig service

Pernille Størling, 28 jul, 2022

Vi er meget tilfredse med JJ El-teknik igennem hele processen. Lige fra første dialog og besigtelse af opgave til det udførte arbejde. Vi kan klart anbefale JJ El-teknik.

John Christiansen, 26 jul, 2022

Lave et pænt stykke arbejde der fungere fint. Meget kunde venlige og levede op til det aftalte og prisen. Efterlader arbejdet opryddet og fint.

carsten jensen, 18 jul, 2022

Jonas og Claus har løst opgaven efter aftale og hjalp os også med nogle problemer, vi havde med el lavet af tidligere ejers elektriker. Som altid har vi følt os i gode hænder og fået god rådgivning undervejs.

Birgitte Sloth, 18 jul, 2022

Very good work fast clean and good pris

Vincent Leclercq, 16 jul, 2022

Alt i alt en super fin oplevelse , og rigtig go' kvalitet i udførelsen.

Marianne Ullerichs, 15 jul, 2022

Vi aftalte at skifte el tavlen som var 60'er og tidligere årgang. Skiftet skete til tiden og nu har vi en hel ny tavle med moderne sikringskontakter.

Steven Harrod, 03 jul, 2022

God og meget reel vejledning i opstart af el-arbejde.
Meget dedikerede håndværkere der vil kunden det bedste

Jens Christian Madsen, 01 jul, 2022

Installering af spotlys i loftet i gangen i min lejlighed.

Mattias Raae Gedde, 22 jun, 2022

JJ El Teknik lavede al elarbejde i forbindelse med lejlighedsrenovering og gjorde det hurtigt og effektivt. Alle aftaler blev overholdt fra tilbudsgivningen til der var lys i lamperne. Jonas var ikke bange for at komme med værdifuldt input til processen.

Henrik, 16 jun, 2022

Udskiftning af alt el i stue, værelse og entré i 2-værelses lejlighed. Jeg fik flere tilbud på opgaven og valgte JJ El-Teknik fordi jeg fik en meget professionel og informativ gennemgang af mul...

Udskiftning af alt el i stue, værelse og entré i 2-værelses lejlighed. Jeg fik flere tilbud på opgaven og valgte JJ El-Teknik fordi jeg fik en meget professionel og informativ gennemgang af muligheder og begrænsninger, hvor det var tydeligt at sikkerhed var prioriteret. Derfor valgte jeg JJ El-Teknik, på trods af at jeg fik tilbud fra andre firmaer, som lå under den pris jeg fik opgaven udført for. Jeg vil anbefale JJ El-Teknik fremadrettet i mit netværk.

Læs mere

Ilja Nordberg-Rasmussen, 12 jun, 2022

Vi havde nød behøv for reparation af anlæg som gik i stykker

Steven Harrod, 22 maj, 2022

TILFØJET/OPDATERET: 17-05-2022
Pragmatisk og hurtigt.

--------------------------------------------------
OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 17-05-2022
Karakter: 3.80
...

Robin Aagaard, 17 maj, 2022

Charlie og Claus løste opgaven som aftalt og fandt fine løsninger på de udfordringer der var undervejs, så som vanligt en fornøjelse

Birgitte Sloth, 15 maj, 2022

Super flink og god komm. fra start til slut - prisen holder.

Sander Holst, 15 maj, 2022

Vi fik udført udskiftning af lyskilder og installationer i forbindelse med renovering af vores hus. JJ El-teknik anbefalede de rigtige løsninger og udførte arbejdet professionelt og ordentligt s...
Vi fik udført udskiftning af lyskilder og installationer i forbindelse med renovering af vores hus. JJ El-teknik anbefalede de rigtige løsninger og udførte arbejdet professionelt og ordentligt samt levede op til alle aftaler. Så en rigtig fin proces og et fint resultat. Vi kan varmt anbefale JJ El-teknik!
Læs mere

Bjarne Ponikowski, 13 maj, 2022

Vi har fået et rigtig godt indtryk af firmaet, som lavede flere forskellige elinstallationer for os både inden og uden på huset. De har fremstået professionelle og dygtige i forhold til alt det arbejde de har lavet hos os.

Alex Brauer, 12 maj, 2022

I forbindelse med at jeg skulle have sat 2 loftslamper op kom Jonas fra JJ El-Teknik ApS. Jonas var yderst professionel og dygtig. Jeg vil til enhver tid anbefale firmaet til andre!

Kit Rümenapp, 07 maj, 2022

Jeg har samarbejdet med JJ El-Teknik ApS i mere end to år, og jeg har kun positive ting at sige om firmaet. Jeg samarbejder med mange virksomheder, og JJ El-Teknik ApS er klart en af de mest professionelle virksomheder i mit netværk! Jeg kan klart anbefale at gøre brug af dem.

Frederik Schneider, 04 maj, 2022

Jonas er super dygtig til det han laver og samtidig nem at snakke med. Han overholder aftaler og lavede et godt stykke arbejde hos mig.

Lykke Vang, 03 maj, 2022

Godt udført arbejde og god og ærlig mand.

Sebastian, 10 dec, 2020

Jeg er super tilfreds med arbejdet. Fik fjernet alt gammel el og fræset nyt. Super høflige og effektive drenge.

Casper, 05 nov, 2020

Jeg har fået erstattet gamle installationer, herunder stofledninger, samt lavet nye installationer i kælder og i garage. I den forbindelse skulle der etableres jordkontakt. Jeg fik god og hurtig service, og har kun rosende ord om JJ El-Teknik ApS.

Erik, 31 aug, 2020

Yderst tilfreds med firmaet JJ-Elteknik ApS. Kan stærk anbefale det til andre.

anonym, 18 aug, 2020

God kommunikation lige fra start, grundig og god pris. Følte at min opgave var vigtig, selvom den var lille.

Kim, 18 aug, 2020

Professionelt og smukt stykke arbejde, jeg har fået udført af Jonas og hans team. Top karakter herfra 😁👌

Morten, 18 aug, 2020

Opgaven blev løst hurtigt og effektivt til den aftalte pris, kan varmt anbefales =)

Carsten, 22 jul, 2020

Vi var meget tilfredse med JJ El-teknik.

anonym, 28 apr, 2020

Super professionel og service-minded løsning af min opgave. JJ El-Teknik har været yderst responsiv fra start til slut, og leveret gode løsninger på mine ønsker, helt efter bogen. Nu ved jeg hvem jeg skal have fat i, næste gang jeg skal have lavet el-arbejde.

Martin, 17 apr, 2020

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver JJ El-Teknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

3 uger siden
Udskiftning af dørtelefon 2720 Vanløse
3 uger siden
Boligforening - Udskiftning af lys i opgangen 1665 København V
1 måned siden
Elarbejde ved villa 3460 Birkerød
1 måned siden
Optimering af el 1263 København K
1 måned siden
Udskiftning af eltavle 3500 Værløse
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du JJ El-Teknik ApS