JJ El-Teknik ApS

– Seriøst el-arbejde til den private boligejer og erhverv

JJ El-Teknik ApS er et passioneret og stolt elektrikerfirma, der udfører autoriseret el-arbejde i København, Storkøbenhavn og i Nordsjælland. Vores tilgang til opgaven er altid professionel, og derfor gør vi en dyd ud af, at du som kunde inddrages i forløbet fra start til slut. Samtidig er vi ikke bange for at påtage os ekspertrollen, da vi har stor erfaring med el-installationer store som små. 

JJ El-Teknik ApS kan hjælpe dig med:

  • El-tavler og HPFI-relæ
  • Nye installationer eller renovering af gamle
  • El-tjek og serviceaftaler
  • Varmepumper
  • Ventilation

Kvalitet og service - hver gang

Hos JJ El-Teknik ApS vil vi gøre op den opfattelse, at det kan virke som et lotteri om du finder en seriøs elektriker til din opgave eller ej. Vi er nemlig kvalitetsbevidste hver gang – og det reflekteres også i vores tilfredse kundebase. Ligeledes ser vi det også som en selvfølge, at vi kommer til den aftalte tid og først takker pænt farvel, når arbejdet sidder lige i skabet.

Du får altid et udspecificeret tilbud

Grundig og god kommunikation er grundstenen, når du inviterer en håndværker på besøg. Det samme gør sig gældende for tilbudsgivningen. Vi ønsker nemlig at være transparante under hele forløbet. Derfor er vores tilbud også udspecificeret ned til det mindste komma. Du ved derfor altid, hvad tilbuddet indeholder og hvad det ikke indeholder, og ved præcist, hvad du kan forvente med JJ El-Teknik ApS på sagen.

Skal vi også hjælpe dig?

Har JJ El-Teknik ApS vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende dialog om dit næste el-projekt. Alt du skal gøre er at trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe på tlf.: 93 88 31 25, så vender vi hurtigt retur. Vi glæder os til at sætte strøm til dit projekt!

Læs mere

Kontakt os her

<?$res->viewProfile->contact->name; ?>
Jonas Koch Johnsen Indehaver
93 88 ** ** Vis nummer
93 88 31 25

JJ El-Teknik ApS

Slotsherrensvej 234 3

2610 Rødovre

CVR: 41218258

Læs vores seneste anmeldelser

0
165 anmeldelser
google.com 13 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 135 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 17 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

God og meget reel vejledning i opstart af el-arbejde.
Meget dedikerede håndværkere der vil kunden det bedste

Jens Christian Madsen, 01 jul, 2022

Installering af spotlys i loftet i gangen i min lejlighed.

Mattias Raae Gedde, 22 jun, 2022

JJ El Teknik lavede al elarbejde i forbindelse med lejlighedsrenovering og gjorde det hurtigt og effektivt. Alle aftaler blev overholdt fra tilbudsgivningen til der var lys i lamperne. Jonas var ikke bange for at komme med værdifuldt input til processen.

Henrik, 16 jun, 2022

Udskiftning af alt el i stue, værelse og entré i 2-værelses lejlighed. Jeg fik flere tilbud på opgaven og valgte JJ El-Teknik fordi jeg fik en meget professionel og informativ gennemgang af mul...

Udskiftning af alt el i stue, værelse og entré i 2-værelses lejlighed. Jeg fik flere tilbud på opgaven og valgte JJ El-Teknik fordi jeg fik en meget professionel og informativ gennemgang af muligheder og begrænsninger, hvor det var tydeligt at sikkerhed var prioriteret. Derfor valgte jeg JJ El-Teknik, på trods af at jeg fik tilbud fra andre firmaer, som lå under den pris jeg fik opgaven udført for. Jeg vil anbefale JJ El-Teknik fremadrettet i mit netværk.

Læs mere

Ilja Nordberg-Rasmussen, 12 jun, 2022

Vi havde nød behøv for reparation af anlæg som gik i stykker

Steven Harrod, 22 maj, 2022

TILFØJET/OPDATERET: 17-05-2022
Pragmatisk og hurtigt.

--------------------------------------------------
OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 17-05-2022
Karakter: 3.80
...

Robin Aagaard, 17 maj, 2022

Charlie og Claus løste opgaven som aftalt og fandt fine løsninger på de udfordringer der var undervejs, så som vanligt en fornøjelse

Birgitte Sloth, 15 maj, 2022

Super flink og god komm. fra start til slut - prisen holder.

Sander Holst, 15 maj, 2022

JJ El-teknik er en suveræn samarbejds-og-sparringspartner når det kommer til udførsel af el-arbejde. Som murermester sætter jeg høje krav til mine underentreprenører og her skuffer Jonas og hans team bestemt ikke. Største anbefaling herfra.

NC Murerfirma, 14 maj, 2022

Vi fik udført udskiftning af lyskilder og installationer i forbindelse med renovering af vores hus. JJ El-teknik anbefalede de rigtige løsninger og udførte arbejdet professionelt og ordentligt s...
Vi fik udført udskiftning af lyskilder og installationer i forbindelse med renovering af vores hus. JJ El-teknik anbefalede de rigtige løsninger og udførte arbejdet professionelt og ordentligt samt levede op til alle aftaler. Så en rigtig fin proces og et fint resultat. Vi kan varmt anbefale JJ El-teknik!
Læs mere

Bjarne Ponikowski, 13 maj, 2022

Vi har fået et rigtig godt indtryk af firmaet, som lavede flere forskellige elinstallationer for os både inden og uden på huset. De har fremstået professionelle og dygtige i forhold til alt det arbejde de har lavet hos os.

Alex Brauer, 12 maj, 2022

Rigtig god service - kæmpe anbefaling

Sara Sonne, 09 maj, 2022

Jonas kom og afgav et tilbud på total udskiftning af alt el i min lejlighed 60m2 samt inføring af 380V. Dvs alt el blev fræset ind i væggene, nye kontakter over alt, spot i gang og køkken (ne...

Jonas kom og afgav et tilbud på total udskiftning af alt el i min lejlighed 60m2 samt inføring af 380V. Dvs alt el blev fræset ind i væggene, nye kontakter over alt, spot i gang og køkken (nedsænket loft), ny el tavle, samt tilslutning af køleskab, ovn, vaskemaske, opvaskemaske og Induktion. Der var en forståelse med det samme af opgavens omfang, mit behov for kommunikation og fleksibilit i forhold til samarbejde med andre håndværker. Vi havde en god sparing og kommunikation undervejs. Jonas og hans team overholdte alle aftaler, kom med gode ideer og løsninger samt sørgede for alt så pænt og ordenlig ud når de var færdige. Jeg har allerede og vil til en hver tid anbefale Jonas og hans team til andre,

Læs mere

Kittie Rasmussen, 09 maj, 2022

JJ-Elteknik anbefalede de rigtige løsninger, og udførte arbejderne kompetent og professionelt. Skønt at arbejde med håndværkere, som altid levede op til vores aftaler.

Vi kan varmt anbefale JJ-Elteknik!

Bjarne Ponikowski, 07 maj, 2022

I forbindelse med at jeg skulle have sat 2 loftslamper op kom Jonas fra JJ El-Teknik ApS. Jonas var yderst professionel og dygtig. Jeg vil til enhver tid anbefale firmaet til andre!

Kit Rümenapp, 07 maj, 2022

I forbindelse med at jeg skulle have sat 2 loftslamper op, havde jeg fornøjelsen at have besøg af Jonas fra JJ El-Teknik ApS! Jonas var yderst professionel og dygtig. Jeg kan kun anbefale firmaet!

Kit Rümenapp, 07 maj, 2022

Jeg har samarbejdet med JJ El-Teknik ApS i mere end to år, og jeg har kun positive ting at sige om firmaet. Jeg samarbejder med mange virksomheder, og JJ El-Teknik ApS er klart en af de mest professionelle virksomheder i mit netværk! Jeg kan klart anbefale at gøre brug af dem.

Frederik Schneider, 04 maj, 2022

Venlig og effektiv. Grundig udført arbejde.

Mette chravach Larsen, 04 maj, 2022

Dygtige folk, svarer hurtigt ved henvendelse og kommer til tiden. Og fantastisk resultat.

Jack Jensen, 03 maj, 2022

Jonas er super dygtig til det han laver og samtidig nem at snakke med. Han overholder aftaler og lavede et godt stykke arbejde hos mig.

Lykke Vang, 03 maj, 2022

God rådgivning under udførelse af arbejdet.

Peter Thybo Kudsk, 23 mar, 2022

Jeg fik rigtig god sparring undervejs mht. placering af lamper/spots og der blev arbejdet med respekt for mit hjem der lige havde fået nye gulve og nymalede vægge og lofter. Derudover var han meget sympatisk.

Christina Boesen, 23 mar, 2022

Godt og behageligt udført. Hej udfordringer løst med et smil.

Børge Wedel Müller, 23 mar, 2022

Meget flinke og dygtige medarbejdere, overholder aftaler, en rigtig god oplevelse.

Stina Busk, 14 mar, 2022

Alle aftaler overholdt og super fleksible.

Morten Winter, 01 mar, 2022

Holder det man aftaler

Lorik Sinani, 26 feb, 2022

Godt udført arbejde og god og ærlig mand.

Sebastian, 10 dec, 2020

Jeg er super tilfreds med arbejdet. Fik fjernet alt gammel el og fræset nyt. Super høflige og effektive drenge.

Casper, 05 nov, 2020

Jeg har fået erstattet gamle installationer, herunder stofledninger, samt lavet nye installationer i kælder og i garage. I den forbindelse skulle der etableres jordkontakt. Jeg fik god og hurtig service, og har kun rosende ord om JJ El-Teknik ApS.

Erik, 31 aug, 2020

Yderst tilfreds med firmaet JJ-Elteknik ApS. Kan stærk anbefale det til andre.

Boris, 18 aug, 2020

God kommunikation lige fra start, grundig og god pris. Følte at min opgave var vigtig, selvom den var lille.

Kim, 18 aug, 2020

Professionelt og smukt stykke arbejde, jeg har fået udført af Jonas og hans team. Top karakter herfra 😁👌

Morten, 18 aug, 2020

Opgaven blev løst hurtigt og effektivt til den aftalte pris, kan varmt anbefales =)

Carsten, 22 jul, 2020

Vi var meget tilfredse med JJ El-teknik.

anonym, 28 apr, 2020

Super professionel og service-minded løsning af min opgave. JJ El-Teknik har været yderst responsiv fra start til slut, og leveret gode løsninger på mine ønsker, helt efter bogen. Nu ved jeg hvem jeg skal have fat i, næste gang jeg skal have lavet el-arbejde.

Martin, 17 apr, 2020

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver JJ El-Teknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

1 uge siden
Diverse el-opgaver 2900 Hellerup
2 uger siden
Udskiftning af el-installationer i køkken 2200 København N
2 uger siden
Boligforening - Opsætning af brandalarmer m.m. 1669 København V
1 måned siden
Offentlig - Etablering af spotbelysning i kirke 2900 Hellerup
1 måned siden
Flytning af strømudtag og stikkontakter 1307 København
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du JJ El-Teknik ApS