JJ El-Teknik ApS

– Seriøst el-arbejde til den private boligejer og erhverv

JJ El-Teknik ApS er et passioneret og stolt elektrikerfirma, der udfører autoriseret el-arbejde i København, Storkøbenhavn og i Nordsjælland. Vores tilgang til opgaven er altid professionel, og derfor gør vi en dyd ud af, at du som kunde inddrages i forløbet fra start til slut. Samtidig er vi ikke bange for at påtage os ekspertrollen, da vi har stor erfaring med el-installationer store som små. 

JJ El-Teknik ApS kan hjælpe dig med:

  • El-tavler og HPFI-relæ
  • Nye installationer eller renovering af gamle
  • El-tjek og serviceaftaler
  • Varmepumper
  • Ventilation

Kvalitet og service - hver gang

Hos JJ El-Teknik ApS vil vi gøre op den opfattelse, at det kan virke som et lotteri om du finder en seriøs elektriker til din opgave eller ej. Vi er nemlig kvalitetsbevidste hver gang – og det reflekteres også i vores tilfredse kundebase. Ligeledes ser vi det også som en selvfølge, at vi kommer til den aftalte tid og først takker pænt farvel, når arbejdet sidder lige i skabet.

Du får altid et udspecificeret tilbud

Grundig og god kommunikation er grundstenen, når du inviterer en håndværker på besøg. Det samme gør sig gældende for tilbudsgivningen. Vi ønsker nemlig at være transparante under hele forløbet. Derfor er vores tilbud også udspecificeret ned til det mindste komma. Du ved derfor altid, hvad tilbuddet indeholder og hvad det ikke indeholder, og ved præcist, hvad du kan forvente med JJ El-Teknik ApS på sagen.

Skal vi også hjælpe dig?

Har JJ El-Teknik ApS vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende dialog om dit næste el-projekt. Alt du skal gøre er at trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe på tlf.: 93 88 31 25, så vender vi hurtigt retur. Vi glæder os til at sætte strøm til dit projekt!

Læs mere

Kontakt os her

Jonas Koch Johnsen
Jonas Koch Johnsen Indehaver
93 88 ** ** Vis nummer
93 88 31 25

JJ El-Teknik ApS

Slotsherrensvej 234 3

2610 Rødovre

CVR: 41218258

Læs vores seneste anmeldelser

0
189 anmeldelser
google.com 13 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 159 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 17 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Jonas og Co. har installeret nye loftslamper samt udskiftet gamle stikkontakter og afbrydere til nye i vores andelsboligforenings kælderrum. Super veludført arbejde, alt som aftalt og virker perf...

Jonas og Co. har installeret nye loftslamper samt udskiftet gamle stikkontakter og afbrydere til nye i vores andelsboligforenings kælderrum. Super veludført arbejde, alt som aftalt og virker perfekt. Jonas og Co. er venlige og kompetente elektrikere som jeg til enhver tid vil anbefale.

/Nicolai Narvestad

Læs mere

A/B RO-AKS, 07 jan, 2023

Vi har været super glade for JJ EL-teknik. De har løst alle de forskellige opgaver, som de er blevet bedt om til stor tilfredshed. Alle priser, aftaler og opgaver er løst som de skulle.
Vi vil g...

Vi har været super glade for JJ EL-teknik. De har løst alle de forskellige opgaver, som de er blevet bedt om til stor tilfredshed. Alle priser, aftaler og opgaver er løst som de skulle.
Vi vil gerne anbefale og bruger JJ EL-teknik igen. Som prikken reddede de jule, med installation af komfur d. 23. december med kort varsel.

Læs mere

Nikolaj Hoysholdt, 04 jan, 2023

Rigtig god oplevelse at bruge JJ El-Teknik til al vores el-arbejde ifm renovering af køkken og etablering af ny el efter nedrivning af to bærende vægge. Fik også opsat nedsænkede lofter, hvilk...

Rigtig god oplevelse at bruge JJ El-Teknik til al vores el-arbejde ifm renovering af køkken og etablering af ny el efter nedrivning af to bærende vægge. Fik også opsat nedsænkede lofter, hvilket vi fik et samlet tilbud på. Prisen fra tilbuddet blev overholdt. God kommunikation og let at komme i kontakt med fra start til slut samt super service også. Al arbejdet er udført efter aftale, og som vi gerne vil have det. Både ift el og nedsænkede lofter. Både Jonas og hans ansatte har alle være rare at samarbejde med :-) Kan klart anbefales at bruge JJ El-Teknik til et større renoveringsprojekt og at have dem med fra start til slut.

Læs mere

Sophie Blancheflor Kristensen sophiekristensen@msn.com, 27 dec, 2022

Godt arbejde.

NM VVS ApS, 26 dec, 2022

Generel opdatering af el i køkkenet, samt tilslutning af ovn.

Ilja Nordberg-Rasmussen, 21 dec, 2022

Det var lavet godt og samarbejdet var godt. Intet at pege fingre af

Leif Hemmingsen, 19 dec, 2022

Fik tilbud fra JJ el teknik, som kom ud og kiggede på opgaven, og var lydhør over for mine ønsker omkring resultatet.
Opgaven er klaret til UG, og jeg ville helt sikkert bruge dem igen til EL opgaver.

Vivi Marcussen, 17 dec, 2022

JJ El-Teknik har stået for al el-arbejde i forbindelse med en energirenovering som vi udførte for Frederiksberg kommune på en stor skole, hvor mere end 500 gamle armaturer blev udskiftet til nye...

JJ El-Teknik har stået for al el-arbejde i forbindelse med en energirenovering som vi udførte for Frederiksberg kommune på en stor skole, hvor mere end 500 gamle armaturer blev udskiftet til nye LED armaturer, og der samtidig blev installeret dagslysregulering.
Installatøren, og de ansatte som har arbejdet på projektet, har under hele forløbet været pålidlige, engageret og pligtopfyldende. Der er blevet taget stort hensyn til at arbejdet er blevet udført, så det ikke har være til gene for skolens elever eller de ansatte.
Der er blevet udført de opgaver som var aftalt, indenfor tidsrammen (faktisk hurtigere), og med et flot resultat.
Under hele processen er der løbende blevet ryddet op og affald kørt bort.
Da vi påtog os opgaven som totalentreprenør, vidste vi godt at vi var meget afhængige af hvordan JJ El-Teknik forvaltede deres monteringsarbejde.
Det var et sats fra vores side, da det var første gang at vi samarbejdede med JJ El-Teknik, hvor de arbejdede som underentreprenører.
Projektet, som har løbet over 3 måneder, er netop afsluttet uden anmærkninger, og med ros fra bygherre.
Vores succes i dette projekt hviler på det arbejde som Jonas og hans folk har udført.
Vi giver derfor med glæde vores bedste anbefalinger til JJ El-Teknik.

Frans Toft
Projektleder
Luminex A/S

Læs mere

Luminex A/S, 10 dec, 2022

Godt indledende møde, hvor der blev lyttet til mine ønsker og i rigtig god dialog kommet med gode råd til løsninger og udseende. Flinke håndværkere, der arbejdede hurtigt og i god dialog med ...

Godt indledende møde, hvor der blev lyttet til mine ønsker og i rigtig god dialog kommet med gode råd til løsninger og udseende. Flinke håndværkere, der arbejdede hurtigt og i god dialog med mig. Slutresultatet pænt og efter aftale. Håndværkerne ryddede altid godt op efter sig selv og var hjælpsomme med, at mit gamle komfur var sat til under renoveringen, indtil det nye komfur blev installeret og sat til.

Læs mere

Michael Schou Jensen, 07 dec, 2022

Udskiftning af alle strømkabler og opsætning af nye kontakter

Jan Kjaersgaard hrkjaersgaard@gmail.com, 31 okt, 2022

Da der skulle slukke for strømmen en en del rækkehuse, aftale vi at jeg skulle varsle naboer om strømafbrydelse JJ -el teknik viste præcis hvilke naboer der ville blive berørt. Ved udførelses...

Da der skulle slukke for strømmen en en del rækkehuse, aftale vi at jeg skulle varsle naboer om strømafbrydelse JJ -el teknik viste præcis hvilke naboer der ville blive berørt. Ved udførelsesdagen mødte håndværkerne op til aftalt tid - og hos de naboer hvor der var lys bankede de lige på for at sikre sig, at de naboerne der var hjemme, var klar over at der ville blive slukket for strømmen. Arbejdet blev udført hurtigt og præcist og der var ryddet op og fejet ved arbejdets afslutning.
Fik en SMS ,da de var færdige, med et kort resume over det udførte.
Arbejdet var estimeret til en dag, men de var hurtigt færdig og der blev således kun faktureret for præcist de forbrugte timer.

Læs mere

Gert Dalin Larsen, 22 okt, 2022

Vi har været meget tilfredse med JJ EL-Teknik. Der skete lidt fejl undervejs, det gør der i byggeprocessen. Det vigtigste har været at JJ El-Teknik har været gode til at kommunikere og vi har sammen fundet frem til gode løsninger.

Lasse Ryberg Hansen, 13 sep, 2022

God kommunikation, meget fleksible og hurtige til at komme og udføre arbejdet, der var med høj kvalitet. Kan 100 % anbefale.

Rune Wilkens, 09 sep, 2022

Vi brugte JJ El-Teknik da vores andelsforening skulle have lavet noget el-arbejde i vores hobbyrum/arbejdsrum i kælderen. Jonas og Co. har udført arbejdet, der bl.a. bestod i at føre og montere ...

Vi brugte JJ El-Teknik da vores andelsforening skulle have lavet noget el-arbejde i vores hobbyrum/arbejdsrum i kælderen. Jonas og Co. har udført arbejdet, der bl.a. bestod i at føre og montere nye stikudtag flere steder i kælderrummet, helt perfekt. Vores oplevelse er, at Jonas og hans kolleger fra JJ El-Teknik er ærlige, dygtige og kommunikative elektrikere, der udfører virkelig godt el-arbejde og yder god kundeservice. Kan varmt anbefales.

Læs mere

A/B RO-AKS, 01 sep, 2022

Høj kvaltet og pålidelig service

Marianne Ullerichs, 22 aug, 2022

Jeg har været meget tilfreds med JJ El-teknik Aps arbejde. Altid nemme at komme i kontakt med. Gode til at rådgive og vejlede omkring løsninger. Søde og venlige gutter der gør deres arbejde ordentligt og rydder op efter sig. Kan varmt anbefale JJ El-teknik Aps.

Mads Tranberg, 18 aug, 2022

Meget seriøs og kompetent - venligt professionel i fremtoning og adfærd. Vil helt sikkert henvende mig til JJ El-Teknik næste gang jeg har brug for en elektriker.

Mads Ingholt, 28 jul, 2022

Kompetent og ordentlig service

Pernille Størling, 28 jul, 2022

Vi er meget tilfredse med JJ El-teknik igennem hele processen. Lige fra første dialog og besigtelse af opgave til det udførte arbejde. Vi kan klart anbefale JJ El-teknik.

John Christiansen, 26 jul, 2022

Lave et pænt stykke arbejde der fungere fint. Meget kunde venlige og levede op til det aftalte og prisen. Efterlader arbejdet opryddet og fint.

carsten jensen, 18 jul, 2022

JJ El Teknik lavede al elarbejde i forbindelse med lejlighedsrenovering og gjorde det hurtigt og effektivt. Alle aftaler blev overholdt fra tilbudsgivningen til der var lys i lamperne. Jonas var ikke bange for at komme med værdifuldt input til processen.

Henrik, 16 jun, 2022

Vi fik udført udskiftning af lyskilder og installationer i forbindelse med renovering af vores hus. JJ El-teknik anbefalede de rigtige løsninger og udførte arbejdet professionelt og ordentligt s...
Vi fik udført udskiftning af lyskilder og installationer i forbindelse med renovering af vores hus. JJ El-teknik anbefalede de rigtige løsninger og udførte arbejdet professionelt og ordentligt samt levede op til alle aftaler. Så en rigtig fin proces og et fint resultat. Vi kan varmt anbefale JJ El-teknik!
Læs mere

Bjarne Ponikowski, 13 maj, 2022

Vi har fået et rigtig godt indtryk af firmaet, som lavede flere forskellige elinstallationer for os både inden og uden på huset. De har fremstået professionelle og dygtige i forhold til alt det arbejde de har lavet hos os.

Alex Brauer, 12 maj, 2022

I forbindelse med at jeg skulle have sat 2 loftslamper op kom Jonas fra JJ El-Teknik ApS. Jonas var yderst professionel og dygtig. Jeg vil til enhver tid anbefale firmaet til andre!

Kit Rümenapp, 07 maj, 2022

Jeg har samarbejdet med JJ El-Teknik ApS i mere end to år, og jeg har kun positive ting at sige om firmaet. Jeg samarbejder med mange virksomheder, og JJ El-Teknik ApS er klart en af de mest professionelle virksomheder i mit netværk! Jeg kan klart anbefale at gøre brug af dem.

Frederik Schneider, 04 maj, 2022

Jonas er super dygtig til det han laver og samtidig nem at snakke med. Han overholder aftaler og lavede et godt stykke arbejde hos mig.

Lykke Vang, 03 maj, 2022

Godt udført arbejde og god og ærlig mand.

Sebastian, 10 dec, 2020

Jeg er super tilfreds med arbejdet. Fik fjernet alt gammel el og fræset nyt. Super høflige og effektive drenge.

Casper, 05 nov, 2020

Jeg har fået erstattet gamle installationer, herunder stofledninger, samt lavet nye installationer i kælder og i garage. I den forbindelse skulle der etableres jordkontakt. Jeg fik god og hurtig service, og har kun rosende ord om JJ El-Teknik ApS.

Erik, 31 aug, 2020

Yderst tilfreds med firmaet JJ-Elteknik ApS. Kan stærk anbefale det til andre.

anonym, 18 aug, 2020

God kommunikation lige fra start, grundig og god pris. Følte at min opgave var vigtig, selvom den var lille.

Kim, 18 aug, 2020

Professionelt og smukt stykke arbejde, jeg har fået udført af Jonas og hans team. Top karakter herfra 😁👌

Morten, 18 aug, 2020

Opgaven blev løst hurtigt og effektivt til den aftalte pris, kan varmt anbefales =)

Carsten, 22 jul, 2020

Vi var meget tilfredse med JJ El-teknik.

anonym, 28 apr, 2020

Super professionel og service-minded løsning af min opgave. JJ El-Teknik har været yderst responsiv fra start til slut, og leveret gode løsninger på mine ønsker, helt efter bogen. Nu ved jeg hvem jeg skal have fat i, næste gang jeg skal have lavet el-arbejde.

Martin, 17 apr, 2020

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver JJ El-Teknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

5 dage siden
Fræsning af el 2900 Hellerup
1 uge siden
Etablering af el-tavle 2720 Vanløse
1 uge siden
Klargøre el i kolonihavehus 2630 Taastrup
1 uge siden
Udskiftning af el-tavle 2740 Skovlunde
3 uger siden
Udskiftning af udendørs lamper 2670 Greve
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du JJ El-Teknik ApS