Grave-Eksperten ApS

– Kundeoplevelsen og kvalitetsresultaterne i højsædet

Hos Grave-Eksperten ApS er vi mere end bare eksperter i udendørsløsninger. Vi er nemlig et firma, der går en ekstra mil for vores kunder og altid prioriterer tiden til en grundig rådgivning og løbende dialog. Vi påtager os gerne rådgiver-kasketten og kommer med vores faglige vurdering af opgaven, så du sikres det bedste resultat.

Grave-Eksperten ApS udfører blandt andet:

  • Flisearbejde
  • Etablering af græsplaner
  • Maskinkørsel
  • Udgravning

Fra adressen i Lundby kører vi en time ud, men kommer også gerne til Lolland og Møn for at hjælpe dig!

Solide og holdbare løsninger

Du er i trygge og professionelle hænder, når Grave-Eksperten ApS er firmaet på opgaven. Vi ved, hvilke løsninger der fungerer bedst for den enkelte og rådgiver gerne i forskellige materialevalg. Vores erfaring er, at man som kunde nogle gange kan miste overblikket, og derfor gennemgår vi altid opgaven fra A-Å og spørger ind til dine behov. På den måde får du en løsning, hvor vi tænker funktionalitet ind og et resultat, der også er fremtidssikkert.

Har du eksempelvis planer om at have krukker eller et drivhus på fliseterrassen, kan vi lave et underlag, der passer til det ønskede. Det betyder også, at du kun betaler for det arbejde, der giver mening og ikke skal have omlagt en masse fliser på længere sigt.

Står du og skal sælge boligen hjælper vi også gerne med at opgradere udearealerne billigst muligt, så du styrker førstehåndsindtrykket og dermed salgsprocessen.

Vender hurtigt retur

Det er en selvfølge, at du hurtigt får fulgt op på opgaven hos Grave-Eksperten ApS. Skal vi også hjælpe dig? Tøv ikke med at trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ved at ringe direkte til vores indehaver Michael Jannek Lykke Larsen på telefon: 2826 0385. Vi glæder os til at høre fra dig!   

Læs mere

Kontakt os her

Michael Jannek Lykke Larsen
Michael Jannek Lykke Larsen Indehaver
28 26 ** ** Vis nummer
28 26 03 85

Grave-Eksperten ApS

Overdrevsvej 1

4750 Lundby

CVR: 41943874

Læs vores seneste anmeldelser

0
41 anmeldelser
trustpilot.dk 28 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 13 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Han lavede et stykke prima arbejde for os envgræsplæne

erik otto pedersen, 12 apr, 2023

Har fået fældet træer og etableret bede i haven, og det hele har været i tæt samarbejde med Michael. Og lige fra tilbud til projektet var færdigt, har Michael været hjælpsom og lydhør over for vores ønsker og behov. Så kun varme anbefalinger herfra.

Jesper Bøgh, 05 apr, 2023

Godt og professionel arbejde med rydning af vores forhave for trærødder m.m. efterlader et pænt stykke arbejde. Kan varmt anbefales

Erik Jakobsen, 31 mar, 2023

Godt og flot arbejde. Nu flyver mine skraldespande ingen steder. Vil til hver en tid anbefale Graveexperten.

Inge Gylling, 16 mar, 2023

Super godt arbejde, fin kommunikation under hele forløbet. Kan varmt anbefales

Rosa, 10 mar, 2023

Grave-Eksperten kom for at besigtige opgaven. Han var imødekommende, lyttende til mine ideer og ønsker. Derudover var han meget kreativ i forhold til at kommen med ændringsforslag som ville giv...
Grave-Eksperten kom for at besigtige opgaven. Han var imødekommende, lyttende til mine ideer og ønsker. Derudover var han meget kreativ i forhold til at kommen med ændringsforslag som ville give mig meget mere udnytte af området. Han overholdt tidsplanen og sjældent har jeg oplevet en håndværker arbejde så hårdt og målrettet. Ingen unødvendige pauser og altid glad og smilende. Det er et FANTASTISK stykke arbejde der er udført. Der blev ryddet så flot op efter både jord og grus. Det er ikke sidste gang jeg kontakter GRAVE-EKSPERTEN.
Læs mere

Bente Nisbeth, 06 mar, 2023

Professionel og dygtig. Overholder aftaler og aftalt pris. Har benyttet graveeksperten flere gang til forskellige typer opgaver. Fuld tilfredshed og 100 % anbefaling herfra.

Helle, 10 jan, 2023

Jeg fik i Oktober måned 2022 lavet parkerings plads foran min ejendom, hvor der førhen havde været et overbegroet bed. Michael kom og gav et tilbud på fjernelse af bed samt ny anlæggelse af ny...
Jeg fik i Oktober måned 2022 lavet parkerings plads foran min ejendom, hvor der førhen havde været et overbegroet bed. Michael kom og gav et tilbud på fjernelse af bed samt ny anlæggelse af nyt parkeringsplads . Meget flot arbejde, rydder pænt op efter sig og holder en aftale ; Ligeledes meget fair i prisen for hans flotte arbejde. Kan klart anbefales !
Læs mere

Michael, 09 jan, 2023

Hurtigt, effektivt, solidt arbejde og økonomisk attraktivt

Morten Corneliussen, 04 dec, 2022

Michal har igen lavet et fantastisk stykke arbejde præcis som ønsket og lavet og endda billiger en tilbudet tak michal

erik otto pedersen, 29 nov, 2022

God service fra Michael. Har fældet et ahorntræ på vores sommerhus grund, flot arbejde og oprydning derefter. Kan varmt anbefales.

Bruno Larsen, 24 nov, 2022

Vi giver 5 ⭐️ til Grave-Eksperten - Michael - for veludført arbejde. Vi har fået fjernet beplantning, jord, gamle fliser, samt lagt ny fliseterrasse på 40 m2. Opsat komposithegn. Vi giver Michael vores bedste anbefaling. Birgitte og Søren

Birgitte Hougaard, 16 nov, 2022

Fantastisk, Superfint, Hurtigt & økonomisk attraktivt

Morten C., 10 nov, 2022

5 stjerner for Michaels arbejde. Effektiv og professionelt flot udført.

Inge Gylling, 11 okt, 2022

Super service! Michael er super flink og professionelt. Vi har hyret Grave Experten for to opgaver. Etablering af Græsplæne, stople sætning og terren justering. Opgaverne blev løst effektiv og med god kvalitet. Kan varmt anbefæle Grave-Eksperten.

Raimund Erken, 07 okt, 2022

Grave-Eksperten ved Michael har udført arbejdet til perfektion. Michael arbejder struktureret og overholder tid og aftale. Vi giver Michael vores bedste anbefaling.

Birgitte H., 16 sep, 2022

Kan kun anbefale Grave eksperten.

Inge G., 09 aug, 2022

Etablering af terrasser, flisegang og indkørsel omkring nybyg hus, Grave-Eksperten (Michael) klarede denne opgave til perfektion. Med god vejledning, prissætning og punktlighed er vi mere end til...
Etablering af terrasser, flisegang og indkørsel omkring nybyg hus, Grave-Eksperten (Michael) klarede denne opgave til perfektion. Med god vejledning, prissætning og punktlighed er vi mere end tilfredse med resultatet! Bestemt ikke sidste gang Michael får lov at realiserer vores drømme 🤩 Stor stor anbefaling!!
Læs mere

Julie Karoline Sandau, 16 jul, 2022

Michal er en en profesonel og rart meneske og han holder hvad han lover.perfet arbejde

Erik, 16 jun, 2022

Behagelig person og kan stole på det han siger, med tider og tilbud. Frede

Fam. Hemmingsen, 23 maj, 2022

Lægningen af fliser og såning af græs i forbindelse med nybyggeri. Super fin dialog og idé udveksling ved tilbudsgivning. Han overholdt alle aftaler og vi havde en god dialog hele vejen igennem projektet. Kan kun varmt anbefale Michael.

Jon, 13 dec, 2021

Graveeksperten leverer altid det super flot udført arbejde, overholder nøje aftaler & fair priser. Den bedste anbefaling herfra 🌟🌟🌟🌟🌟🤗 ( etablering af haveanlæg & indkørsel )

Lisbeth, 28 nov, 2021

Super fint arbejde.

Michael S., 26 nov, 2021

Rydning/fræsning af grund. Hurtig besigtigelse og afgivelse af tilbud. Fair pris - og 3 dage senere var opgaven udført ! Bruger gerne Grave-Eksperten igen og kan varmt anbefale firmaet 🚜 !

T.Rasmussen, 23 nov, 2021

Vi fik lagt fliser på terrassen og i indkørslen. Vi havde hele vejen fra start til slut et godt samarbejde og en god kommunikation om hvad der skulle ske og hvornår. En mand, som er venlig og god til sit arbejde.

Jon F., 15 sep, 2021

Alt super!

gunhild I., 04 maj, 2021

1 klasses arbejde alt er klappet som pris ,aftale og tid

Michael J., 05 jan, 2021

Godt stabilt arbejde til tiden.

Allan P., 15 dec, 2020

Han var utrolig dygtig

Kim M., 21 okt, 2020

Fint arbejde og fin pris - jeg er en glad kunde.

Steffen L., 08 sep, 2020

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Grave-Eksperten ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

1 uge siden
Renovering af indkørsel og etablering af terrasse 4000 Roskilde
4 uger siden
Udgravning til pool 4800 Nykøbing F
4 uger siden
Lægning af fliser 4654 Faxe Ladeplads
1 måned siden
Lægning af indkørsel og støttemur 4700 Næstved
1 måned siden
Udvidelse af fliseterrasse 4720 Præstø
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Grave-Eksperten ApS