Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Vest:

maj 2022

MK Tømrer & Montage

Imødekommende kundeservice og høj kvalitet er den højeste prioritet hos Månedens Håndværker Vest for maj 2022.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

I maj 2022 er Månedens Håndværker Vest tømrerfirmaet MK Tømrer & Montage, der med Morten Kristensen i front har sin daglige gang i Aalborg. Herfra kan hele Nordjylland få glæde af MK Tømrer & Montages lange erfaring, store faglige ekspertise og nærværende kundepleje. Månedens Håndværker Vest løser al slags tømrerarbejde stort som småt såsom:

  • Bygningssnedkerarbejde
  • Døre og vinduer
  • Facadebeklædninger
  • Gulve
  • Køkkenmonteringer
  • Lofter
  • Renoveringer
  • Tagkonstruktioner
  • Tilbygninger
  • Træterrasser

MK Tømrer & Montage gør en stor dyd ud af at skabe gode kunderelationer gennem imødekommende og positiv dialog og naturligvis levere flotte resultater, hvilket de bestræber sig på ved alle opgaver. Det afspejler sig tydeligt i deres tilbagemeldinger, og det er derfor helt fortjent, at MK Tømrer & Montage løber med den flotte titel.

Frederik Schneider er konsulent for MK Tømrer & Montage hos 3byggetilbud.dk, og han er enormt tilfreds med udvælgelsen:

“Jeg er rigtig glad for mit samarbejde med Morten. Han er altid glad og energisk, og det er en fornøjelse at tale med ham. Samtidig smitter det, at han er så ambitiøs – jeg er sikker på, at Månedens Håndværker blot er én af de titler, MK Tømrer & Montage kommer til at modtage inde hos 3byggetilbud.dk. Mit indtryk er, at han er meget løsningsorienteret og går til enhver opgave med en indstilling om at finde den helt rette løsning for sine kunder – og det afspejler hans glade kunders tilbagemeldinger også. Jeg synes han fortjener alle sine stjerner og titlen som Månedens Håndværker Vest. Stort tillykke, Morten!”

Sådan anmelder kunderne MK Tømrer & Montage

98%

Kundetilfredshed

93%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. MK Tømrer & Montage er Månedens Håndværker Vest for maj 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.