Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Øst:

maj 2022

BM.Havepleje

I maj 2022 er den dygtige og miljøbevidste havemand kåret til titlen som Månedens Håndværker Øst.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

BM.Havepleje ejes og drives af Brian Mortensen, som tilbyder have- og anlægsarbejde rundt på hele Sjælland – og er Månedens Håndværker Øst for maj 2022. Uanset om opgaven er engangsservice eller en fast aftale, får man med BM.Havepleje en smilende og miljøbevidst fagmand, der udelukkende benytter batteridrevne maskiner og altid uden kemikalier. Månedens Håndværker Øst kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Plantning af blomster
  • Græsslåning
  • Hækkeklipning og beskæring af buske og træer
  • Lugning
  • Anlæg af græsplæne
  • Fældning af mindre træer
  • Fejning af belægninger samt ukrudt bekæmpelse i fuger
  • Bortkørsel af affald

Brian er en kompetent havemand med stor respekt for naturen, hvorfor løsningerne tilpasses, så de er mest skånsomme for både din have og miljøet. Derfor BM.Havepleje scorer helt naturligt højt på tilfredsheden hos kunderne, hvor omhyggelighed, venlighed og flotte resultater er at finde på listen over den ros, BM.Havepleje får for sit arbejde. Det er altså ganske velfortjent med titlen som Månedens Håndværker Øst.

BM.Haveplejes konsulent hos 3byggetilbud.dk er Mikkel Held, som sætter stor pris på samarbejdet:

“Brian og jeg har et godt samarbejde, der bærer præg af en tæt dialog og gensidig respekt. Ringer man til ham er der altid godt humør. Han er både menneskelig og imødekommende – kort sagt bare en rigtig fin fyr. Når han er ude hos kunderne er det altid med den rette løsning for øje, som ham og kunden finder frem til sammen. Brian og jeg har arbejdet målrettet mod titlen som Månedens Håndværker, og det er fedt, at det nu bærer frugt. Jeg synes, det er super godt gået! Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde – stort tillykke, Brian!”

Sådan anmelder kunderne BM.Havepleje

95%

Kundetilfredshed

92%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. BM.Havemand er Månedens Håndværker Øst for maj 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.