MK Tømrer & Montage

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

MK Tømrer & Montage

MK Tømrer & Montage

– Seriøs og professionel

Søger du en kompetent og imødekommende tømrermester med håndværket i orden? Så kunne MK Tømrer & Montage meget vel være det rette valg for dig. Jeg, Morten Kristensen, er indehaver af virksomheden og med en række dygtige samarbejdspartnere dækker jeg hele Nordjylland med mindre og mellemstore tømreropgaver.

Eksempler på opgaver:

  • Terrasser
  • Lejlighedsrenoveringer
  • Køkkener
  • Tagopgaver
  • Udskiftning af vinduer og døre

Tryghed og tillid

Som bygherre skal du føle dig tryg og have tillid til, at MK Tømrer & Montage kan løfte projektet. En af grundstenene i vores service er nemlig at skabe en tryg og tillidsfuld kunderelation. Som indehaver sørger jeg derfor altid for at være imødekommende, lyttende og positiv i min dialog med dig som bygherre.

Håndværk som var det i egen baghave

For mig er det enormt vigtigt, at jeg kun tager de opgaver ind, som jeg ved, jeg kan løfte tilfredsstillende. Når jeg er på opgaven, bygger jeg nemlig som var det i egen baghave – det gør jeg for at være helt sikker på, at du får dine forventninger indfriet. Så kan jeg nemlig holde fyraften med ro i maven.

En uforpligtende snak?

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave? Tøv ikke med at kontakte mig på tlf. 2421 3665 eller brug kontaktknapperne her på siden – så tager vi en god snak om dine behov og ønsker. Jeg ser frem til at høre dig!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Morten Kristensen
Morten Kristensen Indehaver
24 21 ** **
bisp80@***.com
MK Tømrer & Montage Porthusgade 1, 1. 27. 9000 Aalborg
CVR: 42212334
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MK Tømrer & Montage senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du MK Tømrer & Montage
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu