MK Tømrer & Montage

– Seriøs og professionel

Søger du en kompetent og imødekommende tømrermester med håndværket i orden? Så kunne MK Tømrer & Montage meget vel være det rette valg for dig. Jeg, Morten Kristensen, er indehaver af virksomheden og med en række dygtige samarbejdspartnere dækker jeg hele Nordjylland med mindre og mellemstore tømreropgaver.

Eksempler på opgaver:

  • Terrasser
  • Lejlighedsrenoveringer
  • Køkkener
  • Tagopgaver
  • Udskiftning af vinduer og døre 

Tryghed og tillid

Som bygherre skal du føle dig tryg og have tillid til, at MK Tømrer & Montage kan løfte projektet. En af grundstenene i vores service er nemlig at skabe en tryg og tillidsfuld kunderelation. Som indehaver sørger jeg derfor altid for at være imødekommende, lyttende og positiv i min dialog med dig som bygherre.

Håndværk som var det i egen baghave

For mig er det enormt vigtigt, at jeg kun tager de opgaver ind, som jeg ved, jeg kan løfte tilfredsstillende. Når jeg er på opgaven, bygger jeg nemlig som var det i egen baghave – det gør jeg for at være helt sikker på, at du får dine forventninger indfriet. Så kan jeg nemlig holde fyraften med ro i maven.

En uforpligtende snak?

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave? Tøv ikke med at kontakte mig på tlf. 2421 3665 eller brug kontaktknapperne her på siden – så tager vi en god snak om dine behov og ønsker. Jeg ser frem til at høre dig!

Læs mere

Kontakt os her

Morten Kristensen
Morten Kristensen Indehaver
24 21 ** ** Vis nummer
24 21 36 65

MK Tømrer & Montage

Højvangsvej 8

9574 Bælum

CVR: 42212334

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MK Tømrer & Montage senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Renovering af værelser 9510 Arden
3 dage siden
Udskiftning af tag 9370 Hals
1 uge siden
Udskiftning af træværk på træudhæng 9270 Klarup
2 uger siden
Tagentreprise 9560 Hadsund
2 uger siden
Udskiftning af vinduer og døre 9260 Gistrup
2 uger siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
23 anmeldelser
3byggetilbud.dk 23 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Hurtigt udført arbejde. God til at forklare opgavens omfang.

Mads O., 25 jul, 2023

alt gik som planlagt stor ros til mk tømrer & montage

Jess V., 20 jun, 2023

Efterisolering af loft er udført lørdag d. 07/10-2023 af tømrer Morten Kristensen og hustru (? ikke tømrer). Rockwoolen var indkøbt af undertegnede og lå allerede i pakker på loftet. Tilbu...
Efterisolering af loft er udført lørdag d. 07/10-2023 af tømrer Morten Kristensen og hustru (? ikke tømrer). Rockwoolen var indkøbt af undertegnede og lå allerede i pakker på loftet. Tilbuddet fra Morten Kristensen lød på kr. 14.217,50 (tilbuddet er tidligere sendt til jer). Da jeg bad om en udspecificeret regning, skrev Morten Kristensen sådan: "Hej. Umiddelbart udspecificerer jeg ikke mine tilbud. Summen vil give det samme! Jeg har sat 15 timer af til arbejdet." Morten Kristensen og hustru udførte efterisoleringen fra kl. 11.25-14.15 incl. en kort pause, altså langt under de 15 timer. Jeg ved godt, at der også tilgår kørsel og forudgående indkøb af vindspærrer*. *Vindspærrer, som efter anbefaling af Morten skulle opsættes, kunne dog alligevel ikke opsættes pga. pladsforholdene, hvorfor jeg ikke skal betale for dette, iflg. Morten Kristensen. Fremsendt faktura lød i stedet på kr. 10.250. Fakturaen er betalt d. 09/10-2023. Efterisoleringen er sikkert udført, som den skal (jeg er ikke fagmand), men jeg helt uforstående over den uforholdsmæssige høje timepris, da Morten Kristensen og hustruen var her i ca. 3 timer x 2 pers. Så derfor er min vurdering kun på de 2 stjerner.
Læs mere

Lise A., 26 apr, 2023

Dygtig håndværker han er bare noget dyr 15000 og lidt til . Skal havde 4 døre mere oven på 3 glasdøre og en uden nå jeg er færdig neden under så vil jeg finde en der billiget . Men fint stykke arbejde

Gitte S., 21 okt, 2022

Yderst professionelt firma, hurtig respons og udførelse af opgave. Ryder pænt op efter sig.

Lars J., 05 jul, 2022

Hvad der er aftalt bliver ikke lavet - Det han piller ned laves heller ikke færdig

Tommy R., 25 maj, 2022

Opgaven løst hurtigt og flot til en god pris.

Susanne K., 26 apr, 2022

Uovertruffen arbejde udført. Yderst fleksibel og kvalitets bevidst håndværk. Alle aftaler overholdt. (fået skiftet tag) Kan varmt anbefales!

Lasse H., 25 apr, 2022

Udførsel god. Kommunikation og information knap så god.

Anders D., 19 apr, 2022

God dialog. Vel udført arbejde.

Bårdur S., 13 apr, 2022

Morten har været super punktlig og arbejdssom. Han har været hurtig, fleksibel og effektiv. Og har altid overholdt alle aftaler. Anbefaling herfra 👍

Nicklas J., 23 mar, 2022

MK Tømrer & Montage er gået over alle forventninger lige fra start til slut. Morten forstår hvad kundeservice er og fra start blev vi positiv overrasket over hans ekspertise. Vi er så glade for...
MK Tømrer & Montage er gået over alle forventninger lige fra start til slut. Morten forstår hvad kundeservice er og fra start blev vi positiv overrasket over hans ekspertise. Vi er så glade for at han fik opgaven og vi vil herfra give ham stort kredit for at udføre opgaven til UG samt hurtigt. 🥇🏆🤝 Stort tak.
Læs mere

Søren P., 28 feb, 2022

God service, flinke flok og flot resultat

Henrik P., 31 jan, 2022

Meget tilfredse med resultatet af vores nye gulv. God rådgivning og service. Vi vil helt sikkert anbefale til andre og ikke sidste gang vi benytter os af dette firma.

Henrik K., 06 okt, 2021

Hold jer væk. Jeg ville helst give 0 stjerner. MK Tømrer & Montage har lagt et tag på mit sommerhus, hvor både det kosmetiske og byggetekniske er af en standard ingen kan være tjent med. Han...
Hold jer væk. Jeg ville helst give 0 stjerner. MK Tømrer & Montage har lagt et tag på mit sommerhus, hvor både det kosmetiske og byggetekniske er af en standard ingen kan være tjent med. Han er ikke medlem af Byggeriets Ankenævn og nægter at lave fejl, som de påpeger. Han har dog “rettet” fejl et par gange, men hver gang går det stærkt og er ukorrekt.
Læs mere

Allan G., 01 okt, 2021

Imødekommende, punktlige, effektive.

Dennis C., 01 sep, 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du MK Tømrer & Montage

Send en forespørgsel til MK Tømrer & Montage