Ny carport – få 3 gratis tilbud og få bilen under tag

Få 3 tilbud på ny carport

Skal carporten være fritstående eller bygges til huset? Hvordan får du garagen/carporten til at matche husets stil? Få 3 tilbud og find den rette løsning til dine behov og ønsker.

 • Nemt – Indhent dit tilbud online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Firmaer fordelt i hele landet

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så nemt kan du få tilbud på en carport

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se mere om carporte

Med en carport holder bilen i tørvejr

En carport er en optimal mulighed for at få din bil ind at holde i tørvejr. Det er klart en meget bedre løsning, end bare at have den stående udenfor. For derved kan bilen bedre tørre op, så du undgår at den ruster nær så hurtigt, som hvis den stod udendørs. Samtidig slipper du for det meste for, at skulle skrabe is og sne af bilen om vinteren.

Har I flere biler i husstanden, kan du eventuelt overvej at bygge en dobbelt carport og er der brug for det, kan du eventuelt opføre et lille skur i tilknytning til carporten. Her kan der blive plads til cykler, plæneklipper og haveredskaber, samt måske et lille værksted.

Carport eller garage – hvad er forskellen?

Når du skal have bilen parkeret derhjemme, kan du vælge mellem enten at have den stående udenfor eller køre den ind i en carport eller en garage. De to konstruktioner er ikke bare en betegnelse for det samme, men adskiller sig på en væsentlig række punkter i selve bygningskonstruktionen.

En carport er en let konstruktion uden grundstykke, der består af et tag og en række stolper af træ eller stål, som holder taget oppe. Eventuelle sider i carporten og et eventuelt tilbygget skur er opført i træ.

En garage er opført oven på et grundstykke, oftest bygget sammen med huset eller andre bygninger. Garagen er for det meste muret op og isoleret på de tre sider og har en port eller låger for enden til at lukke for bilen. Taget er som regel udført i samme stil som de andre bygninger på grunden med tegl eller tagplader.

Carport eller garage – hvad skal jeg vælge?

Hvorvidt du vælger en carport eller en garage, er helt op til dig. Mange bilkyndige hævder dog, at carporten er sundere for bilen at stå parkeret i natten over, fordi bilen bedre kan tørre op på grund af den meget bedre luftgennemstrømning i carporten.

Du behøver ikke byggetilladelse til en carport

Vælger du at bygge en fritstående carport, slipper du for at skulle søge om byggetilladelse hos kommunen. Bor du i hus og holder carportens samlede areal sig på under 35 kvadratmeter, kan du umiddelbart opsætte carporten. Du skal dog stadig overholde alle gældende afstandskrav til skel og andre byggerier og du må i visse kommuner ikke allerede har opført andre skure eller carporte på grunden.

Overstiger arealet på carporten 35 kvadratmeter, men holder sig under 50, skal du anmelde byggeriet til kommunen. Hører du ikke noget inden for 14 dage, kan du efterfølgende opføre carporten uden yderligere tilladelser.

Kun hvis carporten er bygget sammen med andre bygninger eller overstiger et areal på 50 kvadratmeter, skal du søge byggetilladelse og afvente sagsbehandlingen i kommunen, inden du går i gang med at bygge. Husk også at tjekke, at du ikke overstiger byggeprocenten på din grund. Du finder de gældende værdier for byggeprocenten i dit lokalområde på din kommunes hjemmeside.

Skal jeg vælge carport som selvbyg eller bestille en håndværker?

Skal du opføre en carport, kan du finde forskellige tilbud på pakkeløsninger hos det lokale byggemarked, samt på forskellige af nettets online byggemarkeder, som du kan opføre som selvbyg. Sættet indeholder alle de materialer, du har brug for, undtagen cement og U-jern til funderingen af carporten. Der medfølger også en trin for trin vejledning, du kan opføre din nye carport efter.

Er du ikke så meget for at opføre din nye carport som selvbyg, kan du også finde mange tilbud på carporte, hvor opførelsen er inkluderet i prisen. De sælges oftest fra forskellige firmaer på nettet, ligesom mange lokale tømrermestre har sådanne pakkeløsninger, de kan opføre for dig. Her er materialer og selve opførelsen inkluderet i prisen.

Sådan finder du nemmest det bedste carport-tilbud fra en håndværker

Vælger du en håndværkerløsning, skal du som minimum indhente priser fra 3 forskellige tømrermestre. Vælger du et tilbud på nettet eller spørger du kun om et tilbud fra to forskellige, kan du ende med at stå og skulle vælge mellem de to dyreste tilbud på markedet.

Det er dog sin sag, at finde en håndværker, som har tid til at sætte ny carport op her og nu. De fleste har ordrebogen fuld, eller udfører slet ikke den slags opgaver.

Derfor er det meget nemmere, at bede om 3 tilbud på carporte gennem vores tilbudstjeneste her på siden. Så finder vi tre håndværkere i nærheden af dig, som er interesserede i at give dig en pris på opgaven. Derved kommer håndværkerne til dig, frem for at du skal lede efter dem selv.

Samtidig trækker du på vores indgående kendskab til de forskellige håndværkere. Vi samarbejder nemlig med en fast kreds af håndværkere over hele landet og tager altid de vurderinger med i overvejelserne, som andre brugere har givet håndværkerne.

Dermed er du sikker på, at du kun får tilbud fra de bedste håndværkere på din nye carport. Det havde du ikke haft vished for, hvis du selv havde ringet eller mailet rundt til håndværkerne.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud