Rebellen Service

Prisgaranti – Højt serviceniveau – Forsikring – Gratis tilbud

Rebellen Service holder til på Frederiksberg og yder alverdens renoveringsopgaver med over 13 års erfaring på bagen. Vi hjælper både erhvervskunder og private med alt fra montering af køkken til renovering af badeværelset.

Eksempler på opgaver:

  • Køkkener 
  • Badeværelser
  • Malerarbejde 
  • Gulvarbejde
  • Tagarbejde

Hvorfor Rebellen? 

Hos Rebellen Service mener vi ikke, at det skal være dyrt, besværligt og uoverskueligt at få renoveret hjemmet. Som den rebel vi er, går vi derfor ind for, at alle skal kunne betale sig fra et nyt køkken eller et nymalet sommerhus. Derudover vægter vi det højt, at byggeprojektet ikke skal være besværligt, men derimod lige til. Med andre ord: Rebellen tilbyder byggeløsninger af højeste kvalitet til en rimelig pris.

Kvalitet og fleksibilitet

Rebellen Service sætter altid kunden først – netop derfor går vi op i at være fleksible og tilpasse os kundens behov og krav. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor nyder vi i samarbejde med kunden at finde frem til den bedste løsning, der både passer til kundens behov ønsker og vores faglige viden.

Indhent et uforpligtende og gratis tilbud

Går du med tanker om byggedrømme, der skal realiseres? Ring til os på telefonnummer: 61 10 09 99 eller brug kontaktknapperne her på siden, så tager vi en god og uforpligtende snak om dit næste byggeprojekt!

Læs mere

Kontakt os her

Mahmoud Ali Hassan
Mahmoud Ali Hassan Indehaver
61 10 ** ** Vis nummer
61 10 09 99

Rebellen

Vesterbrogade 208

1800 Frederiksberg C

CVR: 31809401

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Rebellen senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Etablering af badeværelse 2605 Brøndby
5 dage siden
Maling af rækkehuse 2860 Søborg
1 uge siden
Boligforening - Mindre renovering af badeværelse 2860 Søborg
1 uge siden
Opførelse af tilbygning 2620 Albertslund
1 uge siden
Renovering af lejlighed 2500 København
1 uge siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
25 anmeldelser
trustpilot.dk 10 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 14 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Jeg kan ikke anbefale at bruge Rebellen. Hassan sagde flere gange, at han ville vende tilbage, da vi virkelig ønskede at få lavet vores badeværelse. Han kom forbi og virkede interesseret i at hj...
Jeg kan ikke anbefale at bruge Rebellen. Hassan sagde flere gange, at han ville vende tilbage, da vi virkelig ønskede at få lavet vores badeværelse. Han kom forbi og virkede interesseret i at hjælpe os, men det var næsten umuligt at få fat i ham, fordi han sjældent tog telefonen. Da jeg endelig fik fat i ham, gentog han gang på gang, at han ville komme tilbage med et tilbud inden for få dage, fordi han virkelig gerne ville udføre projektet. Nu er der gået 3-4 uger, og han er stadig ikke vendt tilbage. Jeg vil virkelig ikke anbefale dem.
Læs mere

Vanessa, 01 mar. 2024

Rebellen Service har lavet et virkelig flot badeværelse for os. Hassan været meget hjælpsom gennem hele processen, og han har været god til at komme med gode ideer og løsninger. Jeg kan klart anbefale Rebellen, og vil selv bruge dem til mit næste byggeprojekt.

Josephine Haumann, 29 okt. 2023

Med produktet for øje har Rebellen leveret et rigtig flot nyt badeværelse. Rigtig flot finish og åben kommunikation hen ad vejen. Rebellen både lyttede til vores ønsker samt rådgav for at fin...

Med produktet for øje har Rebellen leveret et rigtig flot nyt badeværelse. Rigtig flot finish og åben kommunikation hen ad vejen. Rebellen både lyttede til vores ønsker samt rådgav for at finde den bedste løsning. Håndværkerne er vildt søde og respekterede altid hjemmet. Jeg vil klart foreslå Rebellen til andre.

Læs mere

Coronapaladset - HANS, 11 apr. 2023

Vi er meget tilfredse med vores ny renoveret kælder og er meget glade for at vi valgte Rebellen til opgaven.

John C., 02 feb. 2023

Stue og køkken: Nyt gulv & gulvvarme. Og væk med radiatorer og rør. Og isolere en indermur. Professionelt og meget flot finish. Trak en del ud både med tilbud og endelig udførelse - de blev...
Stue og køkken: Nyt gulv & gulvvarme. Og væk med radiatorer og rør. Og isolere en indermur. Professionelt og meget flot finish. Trak en del ud både med tilbud og endelig udførelse - de blev ramt af sygdom, ferie og materialemangel - det endte med næsten 3 måneder fra de tog fat. Og som med de fleste håndværkere, så ved man kun ca. hver anden gang på forhånd, hvilke dage de kommer... Nogle af håndværkerne talte dårligt dansk - god kommunikation med projektleder Hassan. Kom med super forslag til bedre løsninger undervejs.
Læs mere

Mads Jensen, 07 jan. 2023

Rebellen renoverede vores badeværelse i foråret 2022. Vi har været meget tilfredse med både proces og resultat. Ikke mindst fordi vi oplevede Hassan som en ansvarlig og grundig projektleder. Derudover har de en særskilt administration (v/ Vedrana), som også bidrog til en god proces.

Daniel Bue Madsen, 13 aug. 2022

Rebellen har bygget et cykelskur i vores andelsforening. Resultatet er blevet rigtigt godt, og samarbejdet med Hassan og hans hold har været rigtigt behageligt. Hassan er meget opmærksom og fandt...
Rebellen har bygget et cykelskur i vores andelsforening. Resultatet er blevet rigtigt godt, og samarbejdet med Hassan og hans hold har været rigtigt behageligt. Hassan er meget opmærksom og fandt småting på vores eksisterende skure, der kunne forbedres hvilket de ligeledes udførte flot. Vi var i vores andelsforening meget tilfredse med hele processen og jeg kan varmt anbefale rebellen.
Læs mere

Elisabeth Landwehr, 03 jun. 2022

Hurtigt og flot udført arbejde

Steen A., 20 apr. 2022

Resultatet er blevet rigtig fint, der var små misforståelser under vejs som blev rette så alt blev super. Kan godt anbefales

Heidi Hansen, 10 mar. 2022

Vi kan anbefale Rebellen Service, der har sikret både et godt forløb og et flot stykke udført arbejde på vores badeværelse. Specielt Hassans opmærksomhed, engagement og kommunikation sikrede ...
Vi kan anbefale Rebellen Service, der har sikret både et godt forløb og et flot stykke udført arbejde på vores badeværelse. Specielt Hassans opmærksomhed, engagement og kommunikation sikrede en god oplevelse. Under arbejdet gjorde teamet os også opmærksomme på tidligere fejl, som vi fik udbedret.
Læs mere

C Christensen, 26 feb. 2022

Jeg kan varmt anbefale Rebellen Service. De går op i at lave et flot stykke arbejde og tager sig tid til at lave et flot finish. Jeg fik sat et køkken op af dem og det står knivskarpt 😁😁

Eva Kirchhoff, 25 jan. 2022

Køkkenrenovering i Coronatid! Ikke det nemmeste, men gutterne klarede det flot. Fik gode råd med på vejen også. Det er nu et par måneder siden og jeg er megaglad for resultatet.

Amira M, 24 jan. 2022

Gør dig selv en tjeneste og hold dig langt, langt væk fra dette firma. Din opgave bliver IKKE udført.

Anne, 30 jul. 2021

Han reddede mig fra det umanerligt grimme og uprofessionelle arbejde som Oxholdm byg havde lavet. Jeg har skrevet en lang anmeldelse af Oxholm byg, men da jeg så valgte nej til "er din byggeopga...
Han reddede mig fra det umanerligt grimme og uprofessionelle arbejde som Oxholdm byg havde lavet. Jeg har skrevet en lang anmeldelse af Oxholm byg, men da jeg så valgte nej til "er din byggeopgave afsluttet" slettede den hele min beskrivelse. Jeg vil gerne sende en anmeldelse, men kan ikke tikke af i "ja" til at de fuldførte. For det blev Rebellen der rettede op på det Oxholm Byg havde lavet vildt grimt. Jeg har indsendt billeder til jer.
Læs mere

Dorte E., 01 mar. 2021

Fint udført arbejde, nem kommunikation.

Ida J., 25 feb. 2021

Hurtig udførsel af Hassan & co

Allan M., 18 feb. 2021

Rebellen løste opgaven utrolig fint og var igennem hele processen meget venlige og hjælpsomme

Claus H., 09 feb. 2021

Vi fik supergod service, hurtigt og professionel udførelse af arbejdet og en rigtig god pris. Vil varmt anbefale Rebellen Service.

Sophie P., 11 jan. 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Rebellen

Send en forespørgsel til Rebellen