Rebellen Service

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Rebellen Service

Rebellen Service

Prisgaranti – Højt serviceniveau – Forsikring – Gratis tilbud

Rebellen Service holder til på Frederiksberg og yder alverdens renoveringsopgaver med over 13 års erfaring på bagen. Vi hjælper både erhvervskunder og private med alt fra montering af køkken til renovering af badeværelset.

Eksempler på opgaver:

  • Køkkener
  • Badeværelser
  • Malerarbejde
  • Gulvarbejde
  • Tagarbejde

Hvorfor Rebellen?

Hos Rebellen Service mener vi ikke, at det skal være dyrt, besværligt og uoverskueligt at få renoveret hjemmet. Som den rebel vi er, går vi derfor ind for, at alle skal kunne betale sig fra et nyt køkken eller et nymalet sommerhus. Derudover vægter vi det højt, at byggeprojektet ikke skal være besværligt, men derimod lige til. Med andre ord: Rebellen tilbyder byggeløsninger af højeste kvalitet til en rimelig pris.

Kvalitet og fleksibilitet

Rebellen Service sætter altid kunden først – netop derfor går vi op i at være fleksible og tilpasse os kundens behov og krav. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor nyder vi i samarbejde med kunden at finde frem til den bedste løsning, der både passer til kundens behov ønsker og vores faglige viden.

Indhent et uforpligtende og gratis tilbud

Går du med tanker om byggedrømme, der skal realiseres? Ring til os på telefonnummer: 52 19 51 41 eller brug kontaktknapperne her på siden, så tager vi en god og uforpligtende snak om dit næste byggeprojekt!

Kontakt os her
Mahmoud Ali Hassan Indehaver
52 19 ** **
[email protected]***.com
Rebellen Service Vesterbrogade 208 1800 Frederiksberg C
CVR: 31809401
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Rebellen Service senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Rebellen Service
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu