Ren EL-Teknik ApS

- Kvalitet er godt arbejde udført til tiden!

Ren EL-Teknik ApS har base i Hellerup og kører gerne til opgaver i både Storkøbenhavn og Nordsjælland. Om du er privatkunde eller erhvervsdrivende, så løser vi alle slags el-opgaver - både store som små. 

Eksempler på opgaver Ren EL-Teknik ApS varetager:

  • El-service til private og erhverv
  • Udskiftning af el-tavler og målere
  • Udskiftning af dørtelefonanlæg
  • Renovering af lejligheder og huse 
  • Serviceaftaler og fejlfinding 
  • Lysstyring 

Kvalitetssikring er vores grundsten 

Hos Ren EL-Teknik ApS går vi meget op i at kvalitetssikre det arbejde, vi laver. Vi stræber altid efter at levere kvalitetshåndværk, der er udført efter faglige dyder. Ren EL-Teknik ApS fører altid opgaven helt til dørs, så du er sikret komplet resultat, inden vi forlader opgaven.

Værner om din tilfredshed

Om du skal have lavet en simpel udbedring eller en komplet el-renovering, sørger Ren EL-Teknik ApS altid for at levere en god service. Det er centralt for os at være kommunikative, så du ved, hvad opgaven indebærer, og hvornår den påbegyndes og afsluttes. Ren EL-Teknik ApS rådgiver altid med øje for dine ønsker, så du er 100 procent tilfreds hele vejen igennem. Desuden er vi altid opdateret på tidens trends. Derfor kan vi finde løsninger, der matcher dit behov - samtidig med at de er moderne og effektive.

Fokus på bæredygtighed

Vi mener hos Ren EL-Teknik ApS, at det er en sand vigtighed at tænke bæredygtighed ind, når vi udfører opgaver. Med virksomhedens centrale placering, har vi derfor indført at cykle ud til mindre el-opgaver i København. På den måde mindsker vi vores brændstofudledning, når lokale opgaver skal udføres.

Elektrikeren er på vej

Står du og har brug for hjælpen, så frygt ej, elektrikeren er på vej! Du skal blot give Ren EL-Teknik ApS et kald på tlf.: 3143 3964 eller brug kontaktknapperne her på siden, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Nicolai Alexander Skjershede
Nicolai Alexander Skjershede Indehaver
31 35 ** ** Vis nummer
31 35 08 09

Ren EL-Teknik ApS

Dr. Abildgaards Allé 14

1955 Frederiksberg

CVR: 43015087

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Ren EL-Teknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

150 opgaver vundet

Underføring af el-kabel 2605 Brøndby
4 dage siden
Etablering at ekstra gruppe i el-tavle m.m. 2300 København S
5 dage siden
Boligforening - Renovering af el-installationer 2300 København S
1 uge siden
Trækkes strøm til kolonihave 2820 Gentofte
1 uge siden
Reparation af strømstik 3500 Værløse
1 uge siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
182 anmeldelser
google.com 4 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 124 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 54 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Jeg driver en Tømrer og entreprise virksomhed og har i snart 2 år brugt ren-el som fast underleverandør på vores projekter.
Ren el er kort sagt det bedste elektriker firma jeg nogen sinde har arbejdet sammen med og jeg ønsker ikke at bruge andre firmaer.

Parlo Byg, 19 maj 2024

God kommunikation hele vejen igennem forløbet og professionelt udført arbejde. Der blev pænt ryddet op undervejs, så det efterfølgende arbejde var til at gå til.

Jonatan Debell, 19 maj 2024

Kom til aftalt tid og afsluttede samme dag så installationen virkede

Hans Christian Sørensen, 13 maj 2024

Jeg havde ødelagt en ledning inde i væggen ved at bore ind i den. Ren-El rykkede hurtigt ud og udbedrede skaden. Tilmed tog arbejdet kun 1 time. Fin kommunikation, godt og hurtigt arbejde.

Torben Jensen, 17 apr. 2024

Håndværkeren var hjælpsom og fandt gode løsninger.

Ole Henning Sørensen, 14 apr. 2024

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Nicolai for det fantastiske arbejde, han har udført. Jeg havde brug for hjælp til at løse et problem med manglende jordforbindelse i min ovn, og Ni...

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Nicolai for det fantastiske arbejde, han har udført. Jeg havde brug for hjælp til at løse et problem med manglende jordforbindelse i min ovn, og Nicolai var hurtig til at reagere og yde en fremragende service.
Fra det øjeblik jeg kontaktede dem, var Nicolai utroligt venlig og professionel. Han forstod straks situationen og gav mig tillid til, at problemet ville blive løst på den bedst mulige måde. Jeg er virkelig imponeret over den venlige og professionelle service, jeg modtog fra Nicolai. Jeg vil helt klart bruge dem igen i fremtiden. Tak for det fremragende arbejde!

Læs mere

Maja Elhaj, 12 apr. 2024

Professionelt arbejdet. Alt aftale er overholdt. Meget tilfreds med samarbejdet.

Anastasia Mourka, 07 apr. 2024

Hurtigt respons på henvendelse og håndværkere ankom til aftalt tid. De skiftet dæmperen og tjekkede at det hele virkede. Da de ene lampeudtag uheldigvis stoppede med at virke efter besøget, ry...

Hurtigt respons på henvendelse og håndværkere ankom til aftalt tid. De skiftet dæmperen og tjekkede at det hele virkede. Da de ene lampeudtag uheldigvis stoppede med at virke efter besøget, rykkede de hurtigt ud og fejl søgte, uden merpris på opgaven. Da fejlen var lokaliseret, kom de allerede ud dagen efter og fik skiftet lampeudtaget.

Læs mere

Kristian Madsen, 05 apr. 2024

Kontakter Ren EL for tilbud.
Alt er til tiden, samt perfekt arbejde.
Vi er meget tilfredse.

Per Olesen, 05 apr. 2024

Vi fik hjælp til at få installeret en ny el-tavle, nyt el i forbindelse med nyt køkken, samt etableret strøm til vaskemaskine.

Benedikte Plum Enemark, 05 apr. 2024

Et omfattende projekt, hvor bl.a. alle gamle el-installationer skulle skiftes. Vi er meget tilfredse med deres arbejde i vores hjem, de forstod og kunne imødekomme alle ønsker vi havde og mere ti...

Et omfattende projekt, hvor bl.a. alle gamle el-installationer skulle skiftes. Vi er meget tilfredse med deres arbejde i vores hjem, de forstod og kunne imødekomme alle ønsker vi havde og mere til, da de kom med løsninger og idéer vi ikke selv havde tænkt på. Ren El er professionelle, troværdige og venlige og ville klart kontakte dem i fremtiden, hvis vi får mere der skal laves. Vi kan kun anbefale Ren el!

Læs mere

Sara, 03 apr. 2024

Kan bestemt anbefale Ren El

Vibeke Krusell, 14 mar. 2024

Fik installeret spots i køkken og gang. Veludført arbejde. God kommunikation undervejs.

Ebbe Kristensen, 09 mar. 2024

Ringede til Ren El og fik fat i Nicolaj der var super flink og nem at snakke med. De kom hurtigt ud og fik lavet el tjekket i min lejlighed og det var en god oplevelse fra start til slut. 10/10 ville anbefale dem til andre.

Annika Gaardbye & Morten Ernstved, 23 feb. 2024

Fint arbejde, men overfakturering i begge regninger så hold øje ned dette!

Daniel L., 19 feb. 2024

God service og arbejde :)

Erika A., 19 feb. 2024

Hurtige og effektive. Venlige og hjælpsomme. Vi er rigtig glade for resultatet og vil helt sikkert bruge Ren El-Teknik igen!

Rasmus Bergholt, 17 feb. 2024

Sød og imødekommende medarbejdere.

LYNGBY AUTO CENTER LYNGBY ApS, 10 feb. 2024

Deres arbejde udføres i god kvalitet. Eltjekket fremstår lidt hurtigt i sin form, hvorfor dokumentet ikke har helt så stor værdi, som ønsket. Da jeg efterspurgte en forbedring blev dette ignor...

Deres arbejde udføres i god kvalitet. Eltjekket fremstår lidt hurtigt i sin form, hvorfor dokumentet ikke har helt så stor værdi, som ønsket. Da jeg efterspurgte en forbedring blev dette ignoreret. De har opsat automatiske lamper for os, de virker og de har prioriteret os, når vi har haft ønsker til finjustering. De mangler lidt ift. aftalestyring, hvorfor en aftale hurtigt optager en halv dag i kalenderen, da tiden skrider mm. De har efterladt en række ret store huller i væggene. Måske er det en selvfølgelig - i hvert fald blev det ikke kommenteret af virksomheden.

Læs mere

Christian, 10 feb. 2024

god rådgivning og flot arbejde.

Cecilie Brøkner, 31 jan. 2024

Jeg har aldrig oplevet en bedre service hos nogen håndværkere, end jeg oplevede hos Ren El. Der var ingen finger at sætte på noget - og jeg vil anbefale alle at bruge dem!

1 time efter, jeg hav...

Jeg har aldrig oplevet en bedre service hos nogen håndværkere, end jeg oplevede hos Ren El. Der var ingen finger at sætte på noget - og jeg vil anbefale alle at bruge dem!

1 time efter, jeg havde bedt om et uforpligtende tilbud, blev jeg ringet op, og elektrikeren kom ud allerede samme dag for at kigge på det hele. Han kom med et tilbud og projektet blev sat i gang. Hele vejen igennem var der suveræn kommunikation - hvor der blev talt i øjenhøjde og ikke ned til. Prisen og tiden holdt - og jeg er meget, meget glad for arbejdet, der her et år efter stadig virker uden problemer.

Læs mere

Anonym, 22 jan. 2024

Virkelig god kommunikation og fleksibilitet fra Ren Els side. Jeg blev godt taget i hånden og følte mig tryg undervejs.
Jeg ville gerne have været informeret en anelse bedre ang. afdækning inde...

Virkelig god kommunikation og fleksibilitet fra Ren Els side. Jeg blev godt taget i hånden og følte mig tryg undervejs.
Jeg ville gerne have været informeret en anelse bedre ang. afdækning inden opgaven, da det pap, jeg havde lagt ud ikke var tilstrækkeligt, og det gav ekstra arbejde i form af vask af gulv.

Læs mere

Victor Klaustrup Kirketerp, 22 jan. 2024

Super venlig og imødekommende!

Sebastian Kristensen, 21 jan. 2024

Hurtige og effektive. Venlige og hjælpsomme. Vi er rigtig glade for resultatet og vil helt sikkert bruge Ren El-Teknik igen!

Rasmus, 20 jan. 2024

Gamle vægudtag skulle udskiftes med nye og opboring af huller i betonvægge til disse. Opsætning af kabellister til netværkskabel.
Opmærkning af gruppetavle.
Fint arbejde men boring i beton støver!
Kan anbefales og benytter gerne RenEl en anden gang.

Henrik, 19 jan. 2024

Nicolaj var meget imødekommende og forklarede om, hvordan opgaven blev udført. Opgaven blev udført med faglig dygtighed og fuld tilfredshed.

Merete Hartmann, 17 jan. 2024

Arbejdet blev udført til UG. Det tog noget længere end beregnet, men resultatet er også meget tilfredsstillende. Vi følte os i gode hænder, og de forskellige løsningsforslag blev forklaret ud...
Arbejdet blev udført til UG. Det tog noget længere end beregnet, men resultatet er også meget tilfredsstillende. Vi følte os i gode hænder, og de forskellige løsningsforslag blev forklaret ud fra et fagligt perspektiv, hvor både plusser og minusser blev fremlagt. Prisen er også meget rimelig.
Læs mere

Peter Dalsgaard Jensen, 17 aug. 2023

Super godt arbejde. Kom som aftalt. Var lidt i tvivl om pris, for der blev givet et hurtig overslag - men opgaven udført perfekt!

Heidi T., 15 aug. 2023

Flot arbejde, men det blev noget pebret i ekstraarbejde - særligt henset til, at arbejdet "kun" tog ca. 5 timer, og at udskiftningen af tavle i forvejen var til en tilbudspris ca. 8.000 kroner ove...
Flot arbejde, men det blev noget pebret i ekstraarbejde - særligt henset til, at arbejdet "kun" tog ca. 5 timer, og at udskiftningen af tavle i forvejen var til en tilbudspris ca. 8.000 kroner over prisen på en standardudskiftning af en eltavle til en tavle, hvor der endda var transientbeskyttelse, som vi ikke fik
Læs mere

Mathias S., 02 aug. 2023

Virkelig godt arbejde og utrolig professionel tilgang. Elektrikerne var super dygtige og jeg fik virkelig meget arbejde for pengene. Vil helt klart bruge dem igen.

., 10 jul. 2023

Vi gav vores datter en stikkontakt i fødselsdagsgave🇩🇰. Ren El-Teknik kunne komme to dage efter jeg havde haft ringet, (andre havde 1-2 ugers ventetid). Og alt blev udført i topklasse til en helt ok pris. Tak for hjælpen Nicolai😊!

Vibeke Scheibel, 17 maj 2023

Har været fin tilfreds

Bertil A., 25 apr. 2023

Godt arbejde - hurtigt udført - dyr krympefleks og ledning

Michael S., 14 mar. 2023

Nicolai fra Ren EL-Teknik får mine største anbefalinger. Alt var i orden - fra første kontakt til afslutning af opgaven. Ham ringer jeg til igen.

jesper C., 08 mar. 2023

Super løsning og venlig og god service. Anbefales!!

Lars R., 07 feb. 2023

Hurtig tilbagemelding og god service

Tom K., 25 jan. 2023

Super oplevelse med Ren EL-Teknik! Har intet negativt at sige.

Sunniva M., 09 dec. 2022

Hurtig og effektiv. Fin pris

Anders M., 09 dec. 2022

Hurtige til at vende tilbage med tilbud, kom og klarede opgaven hurtigt, og elektrikeren var venlig og meget hjælpsom

Johanne J., 23 nov. 2022

Jeg endte med at få lavet opgaven selv, men de var meget flinke og forstående overfor mit valg.

Jonas T., 18 nov. 2022

Godt og hurtigt. Let kommunikation.

Jón C., 09 nov. 2022

Super service. Effektiv og behagelig at ha på besøg. Kan absolut anbefale.

Jostein W., 07 nov. 2022

Punktelige, hjælpsomme og effektive - kan varmt anbefale dem! Har sidenhen brugt dem til andre småopgaver!

Samantha K., 18 okt. 2022

God kommunikation inden. Punktlig og effektiv og meget venlig.

Tone T., 14 okt. 2022

Super god service, kvalitet og svarer dig hurtigt. Kommer helt klart til at bruge dem igen til næste projekt!

Gry R., 20 sep. 2022

El-teknik har været et helt igennem behageligt og professionelt bekendtskab med meget veludført og kompetent el-arbejde. Min kæreste og jeg er netop flyttet sammen i en ældre stuelejlighed og ...
El-teknik har været et helt igennem behageligt og professionelt bekendtskab med meget veludført og kompetent el-arbejde. Min kæreste og jeg er netop flyttet sammen i en ældre stuelejlighed og skulle i den forbindelse have pillet gamle el-installationer ned, fræsset nyt el ind og sat en ny hovedmåler op. Den løbende dialog og rådgivning har været helt på plads og upåklagelig. Vi kan helt sikkert anbefale El-teknik :)
Læs mere

Mia R., 12 jul. 2022

Super professionel. Overkom alle udfordringerne og var meget sød og venlig. Bestemt ikke sidste gang vi bruger REN-EL

Nicolaj H., 05 jul. 2022

jeg kan oplyse, at opgaven er fuldført, og jeg er meget tilfreds. De er meget behagelige og er gode til at forklare, og det hele fungerer fint. Jeg har efterfølgende brugt dem til en anden opgave, fordi jeg havde tillid til dem. Også den er udført til min fulde tilfredshed.

Anne M., 20 apr. 2022

Nicolaj er behagelig og kompetent til en fair pris.

Kenneth N., 07 apr. 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Ren EL-Teknik ApS

Send en forespørgsel til Ren EL-Teknik ApS