Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: Vi tager os tiden til alle kunder

marts 2023

Hjortsø Hus & Have

For tredje gang i år kårer 3byggetilbud.dk Månedens Håndværker og i marts 2023 går den flotte titel til Hjortsø Hus & Have. Og det er yderst fortjent, at den veletablerede virksomhed får titlen, for resultaterne Hjortsø Hus & have leverer er exceptionelle gode – det samme kan siges om tilgangen til kunderne.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Opskriften på glade kunder er der helt styr på hos Hjortsø Hus & Have. En professionel tilgang til arbejdet, faglig ekspertise at trække på, et resultat af topklasse og et drys af sublim kundeservice er en selvfølge hos Hjortsø Hus & Have – og det er da også derfor, at det erfarne firma løber med titlen som Månedens Håndværker i marts 2023. 

Hjortsø Hus & Have er et autoriseret kloakmesterfirma, der er specialiseret i alt slags kloakarbejde for private. Den helt store passion er dog LAR – det står for lokal afledning af regnvand. Men det stopper ikke her for rygsækken er fuld af erfaring og kompetencer inden for bl.a. rottebekæmpelse, etablering af faskiner og skybrudssikring.

Titlen som Månedens Håndværker i marts 2023 er yderst velfortjent. For med en svarprocent på 97 % og en kundetilfredshed på 100 % har vi at gøre med et firma, der kan sit kram. Ikke nok med at det kyndige kloakfirma formår at levere de kvalitetsresultater, som kunderne ønsker, leverer de også en kundeservice, der ikke er en finger at sætte på.

At tage sig tid til kunden er alpha omega

Du kan trygt lade Hjortsø Hus & Have stå for dit kloakarbejde – du får en ordentlig og gennemtænkt løsning, og også en autoriseret kloakmester på sagen, der samarbejder med dig for at finde en løsning, der passer til lige præcis din boligs behov. Hertil er der tale om et firma, der tager sig tiden til alle de spørgsmål, du har. Og det, at man som professionel tager sig tiden til kunderne, er også en af de ting, som Thomas Niels Lovman Hjortsø, ejer af Hjortsø Hus & Have, roses for af tidligere kunder:

”Jeg får meget ros for, at jeg giver mig god tid til at forklare kunden, hvad de skal have lavet og hvorfor, så de får en forståelse for, hvad der skal udføres.”

Hjortsø Hus & Have er bl.a. eksperter i:
  • Alt slags kloakarbejde
  • Faskiner
  • Rottespærre
  • TV – inspektion
  • Sandfangsbrønd

Hurtig, professionel behandling

Har du Hjortsø Hus & Have som samarbejdspartner, kan du stole trygt på, at du fra første til sidste kontakt får en hurtig, professionel behandling. Derfor er sjusk, mangel på kontakt og den dyreste løsning også fremmed for kloakfirmaet.

”Jeg er hurtig om at kontakte mine kunder, og kunderne er altid tilfredse med tilbuddene. Jeg følger altid op på mine opgaver”, fortæller Thomas Niels Lovman Hjortsø. Og med sin autorisation i hus, kan firmaet stå for alt fra projektering til endelig godkendelse af alt, som skal udføres af en autoriseret kloakmester.

Så søger du en et kyndigt kloakfirma, der kan hjælpe med vand i kælderen som følge af kloakproblemer, rottebekæmpelse og -sikring, højvandslukke eller afledning af regnvand, så er Hjortsø Hus & Have det helt rette firma at kontakte.

Der skal endnu en gang lyde et stort tillykke til Hjortsø Hus & Have, der er intet mindre end en fornøjelse at have som samarbejdspartner her hos 3byggetilbud.dk.

Sådan bedømmer kunderne Hjortsø Hus & Have

100%

Kundetilfredshed

97%

Svarprocent

Hver måned nominerer 3byggetilbud.dk tre virksomheder fra vores leverandørnetværk til Månedens Håndværker. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. De nominerede i marts 2023 var firmaerne HOLM EL – TEKNIK ApS, Sønderhede anlægsservice og selvfølgelig vinderen Hjortsø Hus & Have.

Knap 65.000 formidlede opgaver i 2022

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2022 formidlede vi knap 65.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.