Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: Passionen for grønne løsninger til haven er stor

april 2023

Havemanden Olsen

Månedens Håndværker i april 2023 skal selvfølgelig fejres – og i denne måned er det fuldt fortjent Havemanden Olsen, der får den flotte titel. Med stor faglig viden og ekspertise løfter de passionerede fagfolk hos Havemanden Olsen alle former for have- og tømrerarbejde – til stor glæde for kunderne.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Med mottoet ”Kort og godt, vi gør din have flot” leverer Havemanden Olsen gang på gang kvalitetsrige løsninger til kunder på hele Lolland, Falster og Syddanmark. Det erfarne firma står klar til at løfte alt inden for havearbejde, træfældning og brolægning samt en lang række små og større tømreropgaver, herunder lægning af trægulv, træterrasser, skift af vinduer m.m. Uanset opgavens karakter og størrelse sørger Havemanden Olsen for, at alle kunder får professionel løsning og en ekstraordinær god kundeservice.

Havemanden Olsen, der har adresse i Nykøbing, går højt op i at sikre alle kunder løsninger, der skaber værdi og glæde. Og om det er en lille plæneklip eller en større haverenovering, kunden har brug for, sørger Havemanden Olsen for, at arbejdet udføres med stor professionalisme – og altid med et smil på læben.

Kundetilfredsheden er firmaets højeste prioritet – og dette vidner, den feedback, vi hos 3byggetilbud.dk får, også om, for kundetilfredsheden er faktisk helt i top! Svarprocenten er også helt i den høje ende – og den flotte feedback, som Havemanden Olsen skovler ind, sikrer det erfarne firma titlen som Månedens Håndværker 2023.

Grønne fingre fra barns ben af

Indehaver Morten Flemming Olsen må siges at have grønne fingre – og mere erfaring end de fleste. Morten Olsen begyndte nemlig allerede som 13-årig at slå græs, og det var her, at drømmen om et havefirma startede. Siden da har firmaet Havemanden Olsen set dagens lys og vokset sig til et succesfuldt firma med 9 ansatte, der alle deler samme store passion for at gøre kunder glade.

Spørger man Morten Olsen om tilgangen til kunderne, er det den gode kommunikation og fair priser, der sikrer Havemanden Olsen glade kunder. Den erfarne anlægsgartner og brolægger forklarer kort og godt:

’’Jeg er hurtig om at kontakte mine kunder og lytter til dem. Jeg prøver altid at give den mest fair pris.’’

Morten Olsen, indehaver af Havemanden Olsen
Havemanden Olsen er bl.a. eksperter i:
  • Alt slags havearbejde
  • Træfældning
  • Brolægning
  • Træterrasser og hegn
  • Opbygningen af haven og større haverenoveringer
  • Tømrerarbejde – stort som småt

Passion for faget

Det er ikke kun en stor passion for tilfredse kunder, der får Havemanden Olsens kyndige ansatte til at tilgå alt arbejde med stort gåpåmod, men også en passion for faget. Det betyder også, at den faglige kasket hurtigt kommer på, så arbejdet udføres professionelt og efter alle kunstens regler.

Det sikrer kunden et resultat af høj kvalitet – naturligvis til en fair pris. Ønsket om at gøre et altid godt stykke arbejde er beundringsværdigt og den flotte arbejdsindsats, det grøn-fingrede firma yder, fortjener ros! Det er også derfor, at det er yderst fortjent, at Havemanden Olsen får titlen som Månedens Håndværker i april 2023.

Sådan bedømmer kunderne Havemanden Olsen

100%

Kundetilfredshed

93%

Svarprocent

Hver måned nominerer 3byggetilbud.dk tre virksomheder fra vores leverandørnetværk til Månedens Håndværker. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. De nominerede i april 2023 var firmaerne Tagrendexperten, Frost & Hald ApS og selvfølgelig vinderen Havemanden Olsen.

Knap 65.000 formidlede opgaver i 2022

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2022 formidlede vi knap 65.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.