Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: De kvalitetsrige resultater og god kundeservice går hånd i hånd

maj 2023

Berner Anlæg V/ Michael Berner

Månedens Håndværker i maj 2023 er fuldt fortjent Berner Anlæg V/ Michael Berner. Det erfarne firma, der er ekspert i bl.a. belægning og træfældning, yder en altid beundringsværdig indsats og leverer gang på gang resultater, der får smilene frem hos alle kunder.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Hos Berner Anlæg V/ Michael Berner er et grundigt og gennemført stykke arbejde en selvfølge. Alt arbejde er udført til UG – første gang.  Det skyldes bl.a. en stor passion for faget og faglig ekspertise, som tages i brug, når det dygtige firma går til værks. Det erfarne firma er ekspert i især belægning og træfældning, men også støttemure m.m.

Titlen som Månedens Håndværker i maj 2023 får Berner Anlæg V/ Michael Berner for sit flotte arbejde, der skaber stor tilfredshed hos alle kunder – og for at opnå intet mindre end 100 procent i kundetilfredshed og svarprocent.

Brolægnings- og træfældningsfirmaet har adresse i Solbjerg, men kører rundt og får smilene frem hos kunder fra hele Midtjylland.

Månedens Håndværker maj 2023 er bl.a. behjælpelig med:

  • Træfældning
  • Støttemure
  • Indkørsler
  • Terrasser
  • Trapper

Et godt håndværk – altid

Kvalitet er en kerneværdi hos det dygtige firma, der sikrer alle kunder et godt håndværk, der emmer af faglig ekspertise og passion. Manden i spidsen, Michael Berner, etablerede sit firma med missionen om at levere et resultat af høj, faglig kvalitet til alle kunder. Derfor er tilgangen til alt arbejde, som de ansatte går i kast med, også perfektionistisk – og der kæles for de fine detaljer, så resultatet spiller 110%.

Jeg tager altid kontakt til kunden. Det jeg laver ser godt ud, og jeg har aldrig prøvet at skulle ud til en opgave igen. Hos mig får kunden et sikkert håndværk, der holder i mange år.

Michael Berner

Det er et håndværk at lægge fliser, og dét håndværk har Michael Berner og kompagni helt styr på. Med den faglige kasket på formår det erfarne firma at lægge snorlige fliser og anden belægning, der står skarpt i mange år frem. Den faglige kasket kommer naturligvis også på, når der er gang i træfældningen, så det sker på professionel og sikker vis – og så resultatet imødekommer kundens ønsker og behov.

Sjusk er mildt sagt fremmed for Berner Anlæg V/ Michael Berner, der i den grad værner om det gode håndværk.

Tiptop kundeservice er en selvfølge

Hos Berner Anlæg V/ Michael Berner er ikke kun resultatet af høj kvalitet, men også den kundeservice, de dygtige ansatte yder. Den gode dialog er i fokus, og fra allerførste kontakt kan kunden mærke, at Michael Berner og kompagni brænder for sit fag. Hertil mødes kunder altid af søde, høflige håndværkere, der har god energi og et smil på læben.

Faktisk er det så vigtigt for firmaet, at alt er i orden, at de tilbyder kunder, at de op til seks måneder efter udført arbejde, kan kontakte det dygtige firma, såfremt vind og vejr har ført til en løs sten eller to. Så sørger Berner Anlæg V/ Michael Berner for at rette op på fejlen – selvfølgelig uden omkostninger for kunden. Det må siges at være tiptop kundeservice.

Så søger du et professionelt firma, der med stor faglig viden og erfaring kan løfte dit belægnings- eller træfældningsarbejde, kan du trygt kontakte Berner Anlæg V/ Michael Berner.

Der skal lyde et rigtig stort tillykke til Berner Anlæg V/ Michael Berner med titlen som Månedens Håndværker i maj 2023 og for et fantastisk samarbejde.

Sådan bedømmer kunderne Berner Anlæg V/ Michael Berner

100%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned nominerer 3byggetilbud.dk tre virksomheder fra vores leverandørnetværk til Månedens Håndværker. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. De nominerede i maj 2023 var firmaerne Malerfirma Nordic Painthouse, Adsbøll Service A/S og naturligvis vinderen Berner Anlæg V/ Michael Berner.

Knap 65.000 formidlede opgaver i 2022

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2022 formidlede vi knap 65.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.