Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: Effektivt og professionelt tømrerarbejde er vejen frem

juni 2023

Tømrermester Martin Frederiksen ApS

Månedens Håndværker for juni 2023 er en sand mester inden for tømrerbranchen – og så forstår han sig på at sikre en altid høj kundetilfredshed. Derfor er det fuldt fortjent, at det er Tømrermester Martin Frederiksen ApS, der i juni 2023 er Månedens Håndværker.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

En lyst til at sikre kunden en så optimal løsning som mulig, faglig ekspertise og et øje for en god dialog er Tømrermester Martin Frederiksen ApS’ tilgang til sit arbejde. Den dygtige tømrermester, Martin Frederiksen, er ekspert i tømrerbranchen og står klar til at løfte alt mellem himmel og jord inden for sit fag for kunder på hele Sjælland. Fra sin adresse i Slagelse kører Martin Frederiksen rundt og varetager alt fra skift af vinduer og døre til tagentrepriser og tilbygninger.

Om det er Hr. og Fru. Jensen, der skal bygge ny tilbygning eller en hel boligforening, der skal skifte vinduer og døre, kan Tømrermester Martin Frederiksen ApS hjælpe. Og ser man på den feedback, vi modtager hos 3byggetilbud.dk, gør den dygtige tømrermester sit arbejde til UG.

Tømrermester Martin Frederiksen ApS har intet mindre end 100 procent i svarprocent og kundetilfredshed hos 3byggetilbud.dk – og det vidner om, at vi har at gøre med en tømrermester, der forstår sig på at tage kontakten til sine kunder og levere resultater af høj kvalitet.

Månedens Håndværker juni 2023 er bl.a. behjælpelig med:

  • Træterrasser
  • Vinduer & døre
  • Tagentrepriser
  • Isolering af loft
  • Tilbygninger
  • Al slags tømrerarbejde for private, erhverv og boligforeninger

Effektiv, men professionel

Tømrermester Martin Frederiksen ApS er effektiv, og der er ingen slinger i valsen. Lige fra en sag tikker ind i indbakken, går der ikke lang tid, før tømrermesteren kontakter kunden. Og ønsker kunden et tilbud, får denne også hurtigt det.

Det er dog ikke kun i tilbudsprocessen, at Martin Frederiksen er hurtig. For når han og resten af hans hold er på arbejde er koordinering, kommunikation og planlægning effektiv, men selvfølgelig professionel – altid. Spørger man Martin Frederiksen, får han også stor ros for tilgangen til sit arbejde og kunder.

Alfa og omega er at kunden er glad

Den dygtige tømrer har et skarpt øje for at skabe løsninger, der gør kunden glad – det vidner et væld af femstjernede anmeldelser om. Spørger man den erfarne tømrer, bestræber han også altid efter at skabe resultater, der skaber glade kunder.

Og vejen til en glad kunde, har Tømrermester Martin Frederiksen ApS derfor også helt styr på: hurtig kontakttagen, god dialog og resultater af høj kaliber.

Uanset om det er et lille, stort eller større tømrerprojekt, du har brug for hjælp til, sørger Martin Frederiksen for, at du får en løsning, der oser af høj faglig ekspertise. Og har du spørgsmål før eller under udførslen af dit byggeprojekt, tager han dem selvfølgelig gerne med dig.

Sådan bedømmer kunderne Tømrermester Martin Frederiksen ApS

100%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned nominerer 3byggetilbud.dk tre virksomheder fra vores leverandørnetværk til Månedens Håndværker. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. De nominerede i juni 2023 var firmaerne Malerfirmaet Gøtze ApS, Ibsø El Og Teknik og Tømrermester Martin Frederiksen ApS.

Knap 65.000 formidlede opgaver i 2022

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2022 formidlede vi knap 65.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.