Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: Vi bruger gerne en time ekstra for at sikre den gode løsning

juli 2023

Pro Gulvafslibning A/S

Professionelle gulvløsninger, der bunder i faglig dygtighed, er en smal sag for Pro Gulvafslibning A/S, der fuldt fortjent er Månedens Håndværker i juli 2023. Hos Pro Gulvafslibning A/S får alle kunder skræddersyede løsninger – og kigger man på den feedback, vi får hos 3byggetilbud.dk, er det helt sikkert, at den dygtige virksomhed forstår sig på sit fag.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Pro Gulvafslibning A/S er ekspert i afslibning og efterbehandling af stort set alt i træ: fra det gamle trægulv i boligen til træterrassen udenfor. Kyndig vejledning og råd, der bunder i stor faglig dygtighed, er en del af pakken, når du hyrer Pro Gulvafslibning A/S til at stå for dit slibearbejde – og den efterfølgende efterbehandling. Virksomhedens ansatte, der tilsammen har 30 års erfaring i afslibning og efterbehandling, baserer alle løsninger på faglig viden om træsort og -type, så dit gulv får en så flot finish som mulig.

Pro Gulvafslibning A/S hjælper kunder fra hele Jylland, og kører gerne længere efter aftale. Den dygtige virksomhed forstår sig på flotte løsninger, der gør en verden til forskel. Det afslører den feedback, vi får fra kunder af virksomheden – for Pro Gulvafslibning A/S har en tårnhøj kundetilfredshed. Den er faktisk på 100 procent. Det samme er svarprocenten. Det er rigtig flot, og derfor også fuldt fortjent, at titlen som Månedens Håndværker for juli 2023 går til Pro Gulvafslibning A/S.

Pro Gulvafslibning A/S sliber bl.a.:
  • Trægulv
  • Træterrasser
  • Træflader, såsom køkkenbords- og spisebordsflader
Hertil tilbyder Pro Gulvafslibning A/S disse efterbehandlinger:
  • Sæbebehandling
  • Ludbehandling
  • Oliebehandling
  • En kombination af flere behandlinger

Pro Gulvafslibning A/S har knækket koden til høj kundetilfredshed

Sjusk er et fremmed land for Pro Gulvafslibning A/S, der tager sig tiden til at sikre kunden det flotte resultat, vedkommende nu drømmer om. Virksomhedens ansatte går højt op i detaljer, og kæler for de små finesser, der tilsammen gør en stor forskel.

Hertil har Pro Gulvafslibning A/S fokus på, at der er en god dialog kunden og virksomhed imellem – lige fra starten af. Du kan derfor forvente hurtig kontakttagen fra fagfolk, der går højt op i at lytte til dine ønsker og behov – men også op i, at du får den rette vejledning til en så optimal løsning som mulig, der bunder i stor faglig viden.

Desuden får du en gulvslibervirksomhed på sagen, der har stor respekt for dig og din bolig. De benytter derfor kun maskiner, der støvreducerer. Det betyder, at der ikke kommer støv rundt i hele din bolig, men det betyder også, at de ansatte arbejder i et så sundt og støvfrit miljø som muligt.

Vi svarer altid kunderne tilbage og gør vores arbejde ordentligt. Vi retter altid op på tingene, såfremt kunden ikke er tilfreds. Vi går meget op i detaljer og vil hellere bruge en time ekstra på arbejdet

Niels Viggo Christiansen, Pro Gulvafslibning A/S

Kort sagt har den dygtige gulvslibervirksomhed knækket koden til høj kundetilfredshed.

Professionel vejledning, løsning og behandling

Skal dit gulv skinne på ny, er Månedens Håndværker i juli 2023 et trygt valg. Du får professionel vejledning, løsning og behandling – alt det, du kunne tænke dig, i én gulvslibervirksomhed. Alle træflader, virksomheden arbejder på, får en korrekt og kærlig behandling, der efterlader et flot resultat, der holder mange år frem.

Endnu engang skal der lyde et stort tillykke til Pro Gulvafslibning A/S, der i den grad har fortjent den flotte titel som Månedens Håndværker i juli 2023.

Sådan bedømmer kunderne Pro Gulvafslibning A/S

100%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned nominerer 3byggetilbud.dk tre virksomheder fra vores leverandørnetværk til Månedens Håndværker. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. De nominerede i juli 2023 var Nørgaards, Malerfirma R. Henriksen og selvfølgelig vinderen Pro Gulvafslibning A/S.

Knap 65.000 formidlede opgaver i 2022

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2022 formidlede vi knap 65.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.850 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.