Malerfirma Nordic Painthouse

- Sørger for den perfekte løsning!

Hos Malerfirma Nordic Painthouse sidder malerarbejdet altid i skabet første gang. Igennem 20 års erfaring har jeg, Martin Schmidt, opnået en høj professionalisme og leverer aldrig halve løsninger.

Med grundighed, brug af kvalitetsprodukter og fokus på høj faglighed giver Malerfirma Nordic Painthouse dig et malerarbejde, du vil være fuldt ud tilfreds med. Som et bevis på dette har Malerfirma Nordic Painthouse modtaget prisen som "Årets Maler 2021" fra Anmeld Håndværker.

Høj faglighed og indsigt i trends

Alle maleropgaver på Fyn, både enkle og omfattende, er velkomne hos Malerfirma Nordic Painthouse. Om nybyggeriet skal igennem en fuld malerentreprise, eller lejligheden blot skal friskes op med vægmaling i forskellige farver, står jeg klar til at varetage din opgave. 

Når nye trends byder sig på markedet, sørger jeg for at uddanne mig løbende. Jeg står derfor altid klar til at vejlede dig og har mulighed for at udføre præcist den type maleropgave, du ønsker.

Mine mange års erfaring byder blandt andet på kompetencer inden for:

  • Maling af lofter og vægge
  • Maling af indvendigt træværk
  • Fuldspartling og opsætning af filt
  • Design – og indfarvet spartel
  • Tapetsering
  • Facademaling og træbeskyttelse

Respekt for dit hjem og din tid

Malerfirma Nordic Painthouse værner om din tilfredshed med respekt for dit hjem og din tid. Mine kunder roser mig for min oprydning under og efter arbejdet, så du slipper for besværlig rengøring. Derudover forstår jeg vigtigheden i at overholde din tidsplan, og jeg udfører arbejdet inden for den aftalte tidsramme. 

Kommunikation er vejen til god service 

Førend Malerfirma Nordic Painthouse påbegynder en opgave, har jeg altid en god dialog med kunderne. Dine input og ønsker respekterer jeg, samtidig med at jeg kommer med forskellige løsningsforslag til projektet.

Herefter vil jeg kommunikere med dig igennem hele min arbejdsproces, så du ikke er i tvivl om, hvor langt projektet er, og hvad der bliver udført. Igennem god kommunikation mener jeg, at du får den bedste service, og det resultat du ønsker.

Søger du en dygtig og pålidelig maler?

Malerfirma Nordic Painthouse er parat til at hjælpe dig! Kontakt mig allerede i dag ved at trykke på kontaktknapperne eller ved at ringe til mig på 3031 9413. Jeg glæder mig til at afgive et uforpligtende tilbud på din opgave.

Læs mere

Kontakt os her

Martin Schmidt
Martin Schmidt Malermester
30 31 ** ** Vis nummer
30 31 94 13

Malerfirma Nordic Painthouse

Bøllemosegyden 131

5491 Blommenslyst

CVR: 40711112

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Malerfirma Nordic Painthouse senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Maling og spartling af lofter og vægge 5000 Odense C
3 uger siden
Maling af lejlighed (flügger) 5800 Nyborg
1 måned siden
Boligforening - Maling af hoveddør og opgang 5200 Odense V
1 måned siden
Maling af vægge 5250 Odense SV
1 måned siden
Maling af lejlighed ifm. fraflytning 5000 Odense C
1 måned siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
110 anmeldelser
google.com 3 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 94 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 13 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Fin og god udførelse af opgaven. Helt fra tilbud til betaling.

Lars Ehrenreich Møller, 18 maj 2024

De kom straks os på det arbejde der skulle udføres, gik meget hurtigt igang med at male.
Det arbejde de udfører et meget pænt.
Kan hel klart anbefale Nordic Painthouse.

Inger Schmidt, 02 maj 2024

Rigtig god kommunikation, og det udførte arbejde var yderst tilfredsstillende. Pris og Arbejde udført hang i den grad sammen.

Per Kolding Nielsen, 12 apr. 2024

Martin var yderst hjælpsom og hurtig til at besvare spørgsmål igennem hele forløbet. Selve opgaven blev løst hurtigere end forventet og med et meget professionelt resultat.
Vi er meget taknemmelige og vil klart anbefale Martin og hans team til alle der skal have malet.

L. Sejersen, 23 mar. 2024

Den var god!

Thomas Neldeberg-Nielsen, 17 mar. 2024

Efter Martins første besøg, fik vi ham til at komme igen, og igen var alt super godt. Vil klart anbefale Martin til maleropgaver.

John Rother, 28 feb. 2024

Fik tilbud, som blev levet op til og mere til. Fik malet bjælker, vindueskarme, paneler uden beregning. Alt i alt en god oplevelse. Altid ryddeligt efter de har været der. Meget behagelig person.

John Rother, 23 feb. 2024

Jeg brugte Nordic Painthouse til at færdiggøre en væg jeg selv havde påbegyndt at sætte i stand.
Martin var ude og se væggen inden tilbuddet og gav mig grundig vejledning i små ting, der sku...

Jeg brugte Nordic Painthouse til at færdiggøre en væg jeg selv havde påbegyndt at sætte i stand.
Martin var ude og se væggen inden tilbuddet og gav mig grundig vejledning i små ting, der skulle udbedres inden de kunne lave deres arbejde, da der bl.a. var et øget brandrisiko pga for lidt luft bag radiator.
De kom til aftalt tid og udførte det aftalte arbejde og leverede et resultat, der var langt over mine forventninger.
Jeg er så tilfreds og glad for at jeg brugte Nordic Painthouse.

Læs mere

Anne-Marie Alling, 22 feb. 2024

Jeg ønskede først at få malet 4 vægge.
Men da jeg kom ud i huset efter fået nøglen så jeg mere skulle gøres. Der havde jeg talt med maleren om de 4 vægge men han kom ud og så resten af hu...

Jeg ønskede først at få malet 4 vægge.
Men da jeg kom ud i huset efter fået nøglen så jeg mere skulle gøres. Der havde jeg talt med maleren om de 4 vægge men han kom ud og så resten af huset. Og det var ikke noget problem at lave det.
Vi fik lavet et nyt tilbud på hele huset end kun de 4 vægge og prisen var stadig rigtig god. Derefter blev det lavet på kun 3,5 dage. Og resultatet er suverænt. Det er så professionelt som jeg aldrig har set før. Så 1000 procent jeg anbefaler og jeg vil bruge igen en anden gang.

Læs mere

Camilla Rønnebæk Pedersen, 20 jan. 2024

Vi har anvendt Martin og Nordic Painthouse på tidligere maleropgaver i vores private bolig. De har leveret positivt på alle parametre hver gang!
Seneste opgave omfattede spartling og maling af v...

Vi har anvendt Martin og Nordic Painthouse på tidligere maleropgaver i vores private bolig. De har leveret positivt på alle parametre hver gang!
Seneste opgave omfattede spartling og maling af væg i entre (efter el-installatør havde fræset i væg og klargjort til belysning).
Den aftalte opgave blev udført tilfredsstillende, som altid. Men mest vigtigt at fremhæve ved udførelsen og som fortjener "5+" er, at vi havde nogle fod- og dørpaneler, som havde skrammer fra dagligt slid. Disse blev uopfordret genopfrisket af maleren, hvilket gjorde det samlede indtryk af arbejdet endnu bedre. Det er lige præcis denne oplevelse vi alle altid ønsker som kunde, og som Nordic Painthouse virkelig forstår at levere på en positiv og ydmyg facon. En klar anbefaling herfra.

Læs mere

Martin Sørensen, 23 dec. 2023

Venlig, punktlig og ordentlig. Rigtig pænt arbejde.

Randi Stidsen, 18 dec. 2023

Vanskelig opgave løst perfekt. Behageligt bekendtskab.

Jens Ole Toftdahl, 01 dec. 2023

I forbindelse med renovering af førstesalen på vores gård, har Nordic Painthouse spartlet, sat filt op og malet. Vi har været super glade for processen og er glade og tilfredse med resultatet. ...

I forbindelse med renovering af førstesalen på vores gård, har Nordic Painthouse spartlet, sat filt op og malet. Vi har været super glade for processen og er glade og tilfredse med resultatet. God kommunikation, god planlægning og tager hensyn til vores behov. Nordic Painthouse har også hjulpet os med samme opgave i stueplan, så vi var allerede bekendt med kvaliteten. Vi vil anbefale Nordic Painthouse!

Læs mere

Mette Toft Ravn, 11 nov. 2023

Alle aftaler overholdt. Flot udført arbejde. God kommunikation hele vejen igennem.

Martin Arnold, 11 nov. 2023

Høflig og korrekt, overholder aftaler

Jens T., 04 okt. 2023

Det har været en fornøjelse af bruge Nordic Painthouse. Der var en god, løbende kontakt omkring alt. Vi vil bruge maleren igen.

Ejerforeningen Hjallesevej 53, 12 sep. 2023

Alle aftaler overholdt. Flot udført arbejde. God kommunikation hele vejen igennem.

Martin A., 11 sep. 2023

Martin og TEAM overholdt alle aftaler, enda mere end hvad vi aftalte - tog selv initativ, til at male ekstra

Henrik & Alison, 18 aug. 2023

TILFØJET/OPDATERET: 23-07-2023
Martin har fra start udvist en enorm professionalisme, og et servicegen jeg ikke havde forventet fra en håndværker.
Vi fik tilbuddet igennem 3byggetilbud hvor vi f...

TILFØJET/OPDATERET: 23-07-2023
Martin har fra start udvist en enorm professionalisme, og et servicegen jeg ikke havde forventet fra en håndværker.
Vi fik tilbuddet igennem 3byggetilbud hvor vi fik 3 tilbud på vores opgave, Martin var ikke den billigste, vi kunne have sparet mere end 10.000 kr. ved at have valgt den billigste, men der var ingen tvivl. Martin havde styr på det hele og spurgte ind til, hvad vores løsninger var (huset var ikke klar til udførelse da han afgav tilbud) han kendte mange af dem, og roste også mange af vores løsninger, som affødte en virkelig god mavefornemmelse. Fordi han både viste os, at han har en forståelse for, hvad er det der bliver lavet, og hvordan han selv skal lave opgaven, og ligeledes den eneste som lavede et fuldstændig gennemsigtigt tilbud, hvor alt ned til mindste detalje var beskrevet i både udførelse og pris!

Martin har været helt utrolig serviceminded igennem hele forløbet, og der har været rigtig god kommunikation igennem hele forløbet, skriver man til Martin med spørgsmål, så får man et rigtig informativt svar tilbage, hvor selv folk helt uden erfaring som os kan forstå. Da hele opgaven var afsluttet, havde Martin sat alt overskudende maling, til hvis vi selv kommer til at lave nogle skrammer og skrev at, hvis der var noget så skulle vi blot skrive.
Der var nogle små ting som lige manglede et lille lag maling, og det skrev vi til ham fredag eftermiddag, hvor han var blevet færdig omkring 13 tiden. Martin svarer retur, at han kommer dagen efter (lørdag) kl 7 og laver det vi har skrevet. Der er ikke noget at sætte en finger på ift. Martins og hans folks arbejde de ting som skulle laves ekstra, var beskidte fingre vi selv havde fået sat på nogle af væggene, efter at de var malet 2 gange. Men da huset er blevet lavet i etaper er malerarbejdet også blevet lavet i etaper, hvorfor der egentlig har været næsten færdige rum som vi jo stadig har gået og arbejdet i. Så der har ikke noget med kvaliteten af arbejdet, som manglede!

Vi har ikke andet end roser til Martins service og i særdeleshed hans arbejde og ikke mindst hans 2 ansatte, der er flere som har set arbejdet og spurgt hvem vi har haft til at lave det. Vi henviser med stor fornøjelse til Martin og hans folk!

*** Det skal siges der er tale om et helt hus at opgaven er udført i, men kan ikke redigere billeder eller overskrift..***

--------------------------------------------------
OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 23-07-2023
Karakter: 5.00
Martin har fra start udvist en enorm professionalisme, og et servicegen jeg ikke havde forventet fra en håndværker.
Vi fik tilbuddet igennem 3byggetilbud hvor vi fik 3 tilbud på vores opgave, Martin var ikke den billigste, vi kunne have sparet mere end 10.000 kr. ved at have valgt den billigste, men der var ingen tvivl. Martin havde styr på det hele og spurgte ind til, hvad vores løsninger var (huset var ikke klar til udførelse da han afgav tilbud) han kendte mange af dem, og roste også mange af vores løsninger, som affødte en virkelig god mavefornemmelse. Fordi han både viste os, at han har en forståelse for, hvad er det der bliver lavet, og hvordan han selv skal lave opgaven, og ligeledes den eneste som lavede et fuldstændig gennemsigtigt tilbud, hvor alt ned til mindste detalje var beskrevet i både udførelse og pris!

Martin har været helt utrolig serviceminded igennem hele forløbet, og der har været rigtig god kommunikation igennem hele forløbet, skriver man til Martin med spørgsmål, så får man et rigtig informativt svar tilbage, hvor selv folk helt uden erfaring som os kan forstå. Da hele opgaven var afsluttet, havde Martin sat alt overskudende maling, til hvis vi selv kommer til at lave nogle skrammer og skrev at, hvis der var noget så skulle vi blot skrive.
Der var nogle små ting som lige manglede et lille lag maling, og det skrev vi til ham fredag eftermiddag, hvor han var blevet færdig omkring 13 tiden. Martin svarer retur, at han kommer dagen efter (lørdag) kl 7 og laver det vi har skrevet. Der er ikke noget at sætte en finger på ift. Martins og hans folks arbejde de ting som skulle laves ekstra, var beskidte fingre vi selv havde fået sat på nogle af væggene, efter at de var malet 2 gange. Men da huset er blevet lavet i etaper er malerarbejdet også blevet lavet i etaper, hvorfor der egentlig har været næsten færdige rum som vi jo stadig har gået og arbejdet i. Så der har ikke noget med kvaliteten af arbejdet, som manglede!

Vi har ikke andet end roser til Martins service og i særdeleshed hans arbejde og ikke mindst hans 2 ansatte, der er flere som har set arbejdet og spurgt hvem vi har haft til at lave det. Vi henviser med stor fornøjelse til Martin og hans folk!

Læs mere

Anders Baasch, 23 jul. 2023

Martin was very punctual and very conscientious about his work. I would absolutely recommend him and already have.

Diane Stevenson, 17 jul. 2023

Fin kommunikation, og hurtig respons. Villighed til at arbejdet foregik en lørdag, så ikke kontoret blev påvirket i dagligdagen.

PINGALA A/S, 12 jul. 2023

De varmeste anbefaler om at bruge Nordic Painthouse, hvis du ønsker kvalitetsarbejde med top service.
Martin svarer straks. Han har viden og erfaring, som ingen anden maler udviste, da jeg søgte ...

De varmeste anbefaler om at bruge Nordic Painthouse, hvis du ønsker kvalitetsarbejde med top service.
Martin svarer straks. Han har viden og erfaring, som ingen anden maler udviste, da jeg søgte udbud på opgaven. Martin så sågar ting som murerne ikke så - herunder fugtskade og sætningsskader. Jeg var fuldstændig tryg ved at lade Martin stå for opgaven - og hvor er jeg glad for at jeg gjorde dette. Jeg er krakilsk og må indrømme at malerarbejdet er snorlige - dertil er lagt fuge de rigtige steder og gamle malerfejl er fjernet. Malerarbejdet har desuden fået ros af tømreren som kommer i huset og som er selv er meget kvalitetsbevidst. Jeg vil til hver en tid benytte Martin igen og anbefaler alle andre at gøre det samme.
En kollega benyttede Martin en uge før mig og vi er begge enige om at vi er yderst tilfredse med deres malerarbejde.

Læs mere

Nadia Digemose, 18 jun. 2023

Fik altid en klar og grundig besked om forløb , forberedelse og tidshorisont som vi kunne regne med.
Martin var meget grundig med sit arbejde, så fuld tilfredshed.

Britta Amor, 06 jun. 2023

Let og ukompliceret aftale og koordination, superfint resultat og oprydning man ikke kan sætte en finger på. Jeg vil afgjort bruge virksomheden igen, både til erhverv og i min privatbolig.

Psykologviden v/Camilla Bechsgaard, 06 jun. 2023

Martin har fra start udvist en enorm professionalisme, og et servicegen jeg ikke havde forventet fra en håndværker. Vi fik tilbuddet igennem 3byggetilbud hvor vi fik 3 tilbud på vores opgave, Ma...
Martin har fra start udvist en enorm professionalisme, og et servicegen jeg ikke havde forventet fra en håndværker. Vi fik tilbuddet igennem 3byggetilbud hvor vi fik 3 tilbud på vores opgave, Martin var ikke den billigste, vi kunne have sparet mere end 10.000 kr. ved at have valgt den billigste, men der var ingen tvivl. Martin havde styr på det hele og spurgte ind til, hvad vores løsninger var (huset var ikke klar til udførelse da han afgav tilbud) han kendte mange af dem, og roste også mange af vores løsninger, som affødte en virkelig god mavefornemmelse. Fordi han både viste os, at han har en forståelse for, hvad er det der bliver lavet, og hvordan han selv skal lave opgaven, og ligeledes den eneste som lavede et fuldstændig gennemsigtigt tilbud, hvor alt ned til mindste detalje var beskrevet i både udførelse og pris! Martin har været helt utrolig serviceminded igennem hele forløbet, og der har været rigtig god kommunikation igennem hele forløbet, skriver man til Martin med spørgsmål, så får man et rigtig informativt svar tilbage, hvor selv folk helt uden erfaring som os kan forstå. Da hele opgaven var afsluttet, havde Martin sat alt overskudende maling, til hvis vi selv kommer til at lave nogle skrammer og skrev at, hvis der var noget så skulle vi blot skrive. Der var nogle små ting som lige manglede et lille lag maling, og det skrev vi til ham fredag eftermiddag, hvor han var blevet færdig omkring 13 tiden. Martin svarer retur, at han kommer dagen efter (lørdag) kl 7 og laver det vi har skrevet. Der er ikke noget at sætte en finger på ift. Martins og hans folks arbejde de ting som skulle laves ekstra, var beskidte fingre vi selv havde fået sat på nogle af væggene, efter at de var malet 2 gange. Men da huset er blevet lavet i etaper er malerarbejdet også blevet lavet i etaper, hvorfor der egentlig har været næsten færdige rum som vi jo stadig har gået og arbejdet i. Så der har ikke noget med kvaliteten af arbejdet, som manglede! Vi har ikke andet end roser til Martins service og i særdeleshed hans arbejde og ikke mindst hans 2 ansatte, der er flere som har set arbejdet og spurgt hvem vi har haft til at lave det. Vi henviser med stor fornøjelse til Martin og hans folk!
Læs mere

., 01 maj 2023

Der blevet lavet et meget flot tapetsere og malerarbejde Jeg er meget glad og tilfreds

Lillian P., 16 feb. 2023

Kan 100 % anbefales. Ordentlig håndværk, dyb professional. En virksomhed der kan holde på deres aftaler, utrolig servicemindede og hjælpsomme maler. Kan varm anbefales herfra.

Jolanta S., 15 nov. 2022

Resultatet af den håndværker vi valgte var super godt.

Nikas S., 28 jun. 2022

Han overholder aftaler, rart menneske og der var 2 skønhedsfejl, som jeg skrev til ham, og han kom igen om mandagen, og rettede de de skønhedsfejl.

Tony N., 09 maj 2022

Meget professionel udført, og alt blev udført som aftalt. Kan kun anbefale Nordic Painthouse.

Henning A., 19 jan. 2022

Meget tilfreds med Martins arbejde! Det er både grundigt og pænt. Tak for hjælpen.

Paul-Stefan Harder, 26 apr. 2020

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Malerfirma Nordic Painthouse

Send en forespørgsel til Malerfirma Nordic Painthouse