Ravnzen ApS

Vi er hos Ravnzen ApS en tomandsvirksomhed, der har stor ekspertise og kundeservice i højsædet. Vi holder til i Herlev, men kører ud med vores kvalitetsrige løsninger i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Om end dit næste projekt er i en privat bolig, andelsboligforening eller i erhvervskontekst, så sidder vi klar med alverdens løsninger til både hus og have. Dette indebærer blandt andet: 

  • Haveservice
  • Træfældning
  • Opsætning af hegn
  • Service på hegn og stakit 

Erfaring og kvalitet følges ad 

Med mange års erfaring fra håndværksfaget, kan du være sikker på at det er et kvalitetsrigt resultat vi finder frem, når du får besøg af Ravnzen ApS. Vores mange års erfaring har nemlig givet os kompetencerne til altid at være detalje- og finesseorienterede, når vi kredser om vores projekter. 

Specialister i hegnsarbejde

Vi har inden for de seneste år specialiseret os i opsætning af hegn og har hjulpet et hav af danskere med flotte hegnsløsninger. Ligegyldigt om dit hegn skal være af rafter, paneler, lægter eller noget helt fjerde, så er vi de rette til opgaven. 

Kundedialogen i højsædet

For os er kundeoplevelsen alfa og omega. Derfor kan du som kunde altid være sikker på, at du bliver taget i hånden fra første spadestik, og at dine behov bliver prioriteret allerhøjest. Derudover er vi en pålidelig håndværker, og vi mener at en aftale er en aftale. Du kan derfor være sikker på at vi kommer til tiden, og at projektet er færdigt til aftalt tid.

Vi glæder os til at høre fra dig

Så hvis du er interesseret i en håndværker, der har stor erfaring og prioriterer kundedialogen højt, så skal du ikke tøve med at kontakte Ravnzen ApS. Vi sidder klar til en uforpligtende snak på telefonen 2849 9794 eller på kontaktknapperne her på siden, og vi glæder os til at høre fra dig. 

Læs mere

Kontakt os her

Peter Ravnemose Danielsen Indehaver
28 49 ** ** Vis nummer
28 49 97 94

Ravnzen ApS

Rørløkken 93

2730 Herlev

CVR: 42690945

Læs vores seneste anmeldelser

0
49 anmeldelser
trustpilot.dk 16 anmeldelser
0
google.com 5 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 28 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Bedre kan det ikke gøres. Verdens flotteste hegn til verdens mindste pris. Ravnzen holdt fra start til slut hvad de lovede med bl.a. tidsplan og pris for entreprisen. Skal jeg fremover have lavet...
Bedre kan det ikke gøres. Verdens flotteste hegn til verdens mindste pris. Ravnzen holdt fra start til slut hvad de lovede med bl.a. tidsplan og pris for entreprisen. Skal jeg fremover have lavet tilsvarende ting eller lignende vil jeg altid først spørge om Ravnzen har tid og lyst til at tage opgaven.
Læs mere

Morten Johannsen, 29 maj, 2023

Fantastisk service samt kommer til tiden!! Intet at komme efter! 👌

Iskender Winther, 19 maj, 2023

Jeg fik fjernet gammel hegn og hæk, samt plantet ny hæk. Fra første kontakt har jeg fået hurtig og venlig skriftlig svar. Det givne tilbud er overholdt til punkt og prikke. Der blev udført god...
Jeg fik fjernet gammel hegn og hæk, samt plantet ny hæk. Fra første kontakt har jeg fået hurtig og venlig skriftlig svar. Det givne tilbud er overholdt til punkt og prikke. Der blev udført godt arbejde med stor faglig stolthed. Det blev udført af to meget venlige og positive mennesker. Jeg er meget glad for resultat og proces.
Læs mere

Sara Rosendahl, 26 apr, 2023

Vi havde en fantastisk oplevelse og kan varmt anbefale dette firma. Opgaven blev leveret hurtigt til den aftalte standard, vi havde en erstatningshæk og et trådhegn rundt om vores baghave. Peter ...
Vi havde en fantastisk oplevelse og kan varmt anbefale dette firma. Opgaven blev leveret hurtigt til den aftalte standard, vi havde en erstatningshæk og et trådhegn rundt om vores baghave. Peter var meget hurtig til at kommunikere og også fleksibel over for mine ændringer af den oprindelige opgave.
Læs mere

Joe K, 28 nov, 2022

Fortorv & Service har udskiftet vores raftehegn på 25 løbende meter mod vores nabo. Vi oplevede en professionel service i alle faser af opgaven: hurtig tilbudsgivning, professionel kommunikation ...
Fortorv & Service har udskiftet vores raftehegn på 25 løbende meter mod vores nabo. Vi oplevede en professionel service i alle faser af opgaven: hurtig tilbudsgivning, professionel kommunikation om aftale af opgaven og hurtig/flot udførsel af opgaven. Prismæssigt var Fortorv & Service lidt dyrere end de billigste på markedet for udskiftning af raftehegn, men den lille merpris var godt givet ud. Vi har været meget tilfredse med løsning af opgaven og vi vil benytte samme firma næste gang der er behov.
Læs mere

Georg Morsing, 18 okt, 2022

Et forrygende godt firma. Korrekt og fin pris, arbejdet udført perfekt, kom til tiden og arbejdede energisk, spurgte mig jævnligt under arbejdets udførelse, om det blev udført efter mit ønske ...
Et forrygende godt firma. Korrekt og fin pris, arbejdet udført perfekt, kom til tiden og arbejdede energisk, spurgte mig jævnligt under arbejdets udførelse, om det blev udført efter mit ønske og forventning. Ryddede fint op efter afsluttet arbejde. Et firma som jeg varmt kan anbefale og håber, at 3byggetilbud altid vil have i tankerne som et af de 3 mulige ved fremtidige licitationer. Venlig hilsen Benny Andersen, Greve.
Læs mere

benny A., 11 okt, 2022

Vi havde en fantastisk oplevelse og kan varmt anbefale dette firma. Opgaven blev leveret hurtigt til den aftalte standard, vi havde en erstatningshæk og et trådhegn rundt om vores baghave. Peter ...
Vi havde en fantastisk oplevelse og kan varmt anbefale dette firma. Opgaven blev leveret hurtigt til den aftalte standard, vi havde en erstatningshæk og et trådhegn rundt om vores baghave. Peter var meget hurtig til at kommunikere og også fleksibel over for mine ændringer af den oprindelige opgave.
Læs mere

Joe K., 11 okt, 2022

Services: Lawn mowing & maintenance, Fencing installationPositive: Professionalism, Punctuality, Quality, Value

Jens Dalby, 20 sep, 2022

Jeg fik klippet min kæmpe hæk ned til ca det halve. De to søde og mega venlige unge mand udførte et flot stykke arbejde. Jeg er yderst tilfreds og vil helt sikkert bruge firmaet igen en anden gang. Super venlige, nem kommunikation og klare aftaler. Tak

Ingrid Sørensen, 31 aug, 2022

Fint arbejde og god pris

Karen-lis Rygaard, 20 maj, 2022

Meget tilfreds. Skal helt sikker bruge dem igen.

Red Makak, 20 maj, 2022

Godt og veludført arbejde. Vi har fået beskåret et træ. Renset, imprægneret,nyt fugesand samt etableret et buet hjørnebed med sorte granitskærver på terrassen. Super flot arbejde. Kun de varmeste anbefalinger herfra;-)

Katja Schønbech, 20 maj, 2022

En helt igennem positiv oplevelse at få dette firma til at løse denne opgave -et langt raftehegn 25 m langt Meget omhyggeligt og præcist og solidt. Vi er ovenud tilfredse med det færdige resultat og glæder os over det hver dag.

Ida Trier, 23 apr, 2022

Vi kan varmt anbefale dette firma.Rigtig flot arbejde.

Annette B., 04 mar, 2022

Verdens bedste havemænd. Vores have trængte til en meget grundig makeover med beskæring af to træer, flere buske, hæk-klipning, fældning af mindre træer. Fortov & Service lavede et fantastis...
Verdens bedste havemænd. Vores have trængte til en meget grundig makeover med beskæring af to træer, flere buske, hæk-klipning, fældning af mindre træer. Fortov & Service lavede et fantastisk flot stykke arbejde til en særdeles rimelig pris! Vi er stort tilfredse. Super venlige, servicemindede, punktlige og effektive! Det kan vidst ikke gøres bedre.
Læs mere

Mette Lise Bengaard, 27 jan, 2022

Lidt for dyrt , hvis prisen var sat lidt mere med havde været ok, men det var akut , så var nød til og betale prisen

Marie R., 16 dec, 2021

Frenragende arbejde og god service. kan klart anbafale.

Asker P., 23 nov, 2021

One of the best handymen experiences I have had in a long time. Nice guys, quick to respond, transparent in their proposals, reliable. I'll definitely work with them again.

Peter, 22 nov, 2021

Virkelig god service, flink medarbejdere, skarpe priser. Stærkt!

Wasiem H., 18 nov, 2021

Kan varmt anbefale Fortov & Service. Skulle have fjernet/afmonteret en opvaskemaskine og indsat et skab i mit køkken. - Rigtig god service. - Overholder aftaler. - Laver et flot stykke arbejde. - God pris. - Lette at kommunikere med. Er meget tilfreds!!

Olsen, 15 okt, 2021

God kontakt, flink medarbejder og god professionel vejledning og service

Liza P., 15 okt, 2021

Godt stykke arbejde. Overholdt tidsplan. Jeg har nu en meget flot græsplæne.

Carina J., 17 sep, 2021

Det var en fornøjelse st f udført opgaven af Fortov og service Firmaet sendte en mand til at se opgaven inden udførelsen Det andet firma kom ikke og vurderede opgaven gav en pris ud fra min besk...
Det var en fornøjelse st f udført opgaven af Fortov og service Firmaet sendte en mand til at se opgaven inden udførelsen Det andet firma kom ikke og vurderede opgaven gav en pris ud fra min beskrivelse selvom jeg havde gjort opmærksom på at de opgivne mål Måtte tages med forbehold Prisen var meget højere Jeres firma gav en rigtig god service
Læs mere

Ann S., 08 sep, 2021

Klar anbefaling! Vi skulle have beskåret en stor hæk og Peter udførte et rigtig flot stykke arbejde efter vores ønsker. Pris og tidspunkter overholdt og god kommunikation med Peter. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen en anden gang!

Thomas, 05 sep, 2021

Har fået udført klipning af min hæk, og resultatet var fint. Peter er en flink ung mand, og er utrolig nem at have med at gøre. Jeg vil ikke tøve med at bruge ham igen.

M. E. Christiansen, 04 sep, 2021

Godt og veludført arbejde. Vi har fået beskåret et træ. Renset, imprægneret,nyt fugesand samt etableret et buet hjørnebed med sorte granitskærver. Vil til en hver tid benytte firmaet igen:-)

Katja S., 12 aug, 2021

Kunne ikke være mere tilfreds. God kommunikation hele vejen igennem og samvittighedsfuld udførsel af arbejdet. Skal helt sikkert bruge dem igen, næste gang jeg har en opgave.

red, 22 jul, 2021

Super service - både til pris og til tiden.

Peter Larsen, 10 jul, 2021

Yderst kompetent arbejde hele vejen igennem. Vi havde et hegn som skulle monteres på et besværligt sted. Peter og co. var utroligt omhyggelige med arbejdet og meget lydhøre overfor vores ønsker. Kan klart anbefales.

Joachim B., 06 jul, 2021

Alt som aftalt. Effektivt og hurtigt. Førsteklasses arbejde. Kan næppe blive bedre.

Hans Jørgen, 15 maj, 2021

Har været rigtig godt tilfreds med arbejdet.

Lise N., 23 mar, 2021

Alsidig, Ihærdig og dygtig. Vi vil til en hver tid anbefale Peter.

Peter Larsen, 06 mar, 2021

Vi har flere opgaver med Fortov & Service!

Peter L., 01 feb, 2021

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Ravnzen ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

3 dage siden
Opsætning af hegn 2900 Hellerup
2 uger siden
Montering af hegn 2690 Karlslunde
3 uger siden
Udskiftning af hegn 2820 Gentofte
3 uger siden
Opsætning af raftehegn 2970 Hørsholm
3 uger siden
Træfældning og haveservice 2620 Albertslund
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Ravnzen ApS