Gulv & Malerexpressen ApS

Vi er hos Gulv & Malerexpressen ApS altid garant for et godt resultat og en god dialog. Vi holder til i Herlev med vores 13 ansatte, og alle vores topprofessionelle gulvmænd og malere rykker ud over hele Sjælland og hjælper vores kunder i mål med diverse opgaver. Vi udformer løsninger for både private, foreninger og erhverv, og vores kompetencer dækker blandt andet over:

  • Udskiftning af gulve
  • Gulvafslibning
  • Terrasser
  • Andre gulvtyper
  • Indendørs maling og malerarbejde
  • Udendørs maling og malerarbejde

Kundeservice og arbejdsomhed

Vi får ofte ros for vores kundeorienterede tilgang. Vi sørger altid for at reagere hurtigt på vores kunders henvendelser, og vi er som regel hurtige til at rykke ud til vores kunder efter der skabt kontakt. Derudover er vores håndværkere arbejdsomme, og sørger altid for at følge en arbejdsopgave helt til døren, så der aldrig er nogle løse ender.

Løsningsorienteret tilgang

Vi søger altid at finde den optimale løsning til vores kunder, uanset hvad opgaven byder på. Vi er aldrig firkantede i vores tilgang til opgaverne, og hvis der er noget der kræver en ekstra hånd eller ekstra rådgivning, går vi gerne det ekstra stykke, for at sikre at vores kunder får en god oplevelse og et godt resultat.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i en pålidelig håndværker, der tager det ekstra skridt for at opnå dit drømmeresultat, så skal du ikke tøve med at kontakte os hos Gulv & Malerexpressen ApS. Vi sidder klar på telefonen 42429685 eller på kontaktknapper her på siden, og vi glæder os meget til at høre om dit projekt.

Læs mere

Kontakt os her

Susanne Nielsen Indehaver
42 42 ** ** Vis nummer
42 42 96 85

Gulv & Malerexpressen ApS

Lidsøvej 39

2730 Herlev

CVR: 39294648

Læs vores seneste anmeldelser

0
20 anmeldelser
google.com 12 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 7 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Romanske håndværkere. Heldigdage i alt maling. Brug af forkert maling på alle overflader. Blev aldrig færdig. bad om penge konstant. De kom som aftalt men alt de gjorde var dårligt

Victor Frederiksen., 16 apr, 2022

Firmaet kom til tiden og udførte arbejdet inden for den planlagte tid. Vi må desværre sige, at malerarbejdet af træværk og radiatorer ikke lever op til vores forventning til standarden for professionelt udført malerarbejde.

Henrik, 02 jan, 2022

fint arbejde og til tiden :-)

allan, 14 maj, 2021

Jeg er meget tilfreds med virksomhedens arbejde, jeg vil anbefale det til alle.

strahinja banovic, 02 apr, 2021

Super oplevelse. Det er virkelig professionelt udført arbejde. De kom til tiden og kommunikationen på mail og telefon fungerede perfekt, både med hensyn til tidsplan, rådgivning osv.. Vil helt sikkert bruge dem en anden gang og kan varmt anbefales.

Britt Møller Jensen, 06 okt, 2020

Elendig service. De kom ikke til aftalt tid og ringede 5 min før de skulle være her. For at spørge om de måtte komme 2 timer senere. Nej det kunne de ikke når anden tid var aftalt og jeg skull...
Elendig service. De kom ikke til aftalt tid og ringede 5 min før de skulle være her. For at spørge om de måtte komme 2 timer senere. Nej det kunne de ikke når anden tid var aftalt og jeg skulle på arbejde. Aftaler med ham at han skal komme om 25 min. Der går desværre 45 min før han kommer. Vi aftalte at han skulle ringe når han var færdig. Så jeg kunne se arbejdet og få mine nøgler. Men de ringer aldrig. Jeg kommer hjem senere på dagen til en ulåst lejlighed. Jeg ringer til dem dagen efter for at høre hvad der er sket og om de er færdige. Da jeg ringer, så siger damen at de er færdige. Da jeg spøger efter mine nøgler, spørger hun straks om jeg har betalt regningen. Det virker som de vil holde mine nøgler tilbage hvis der ikke bliver betalt. (hvilket er ulovligt) Det ender med at jeg må kører ud til firmaet og hente nøglen. De kan overhovedet ikke anbefales.
Læs mere

Mark Kofoed, 24 aug, 2020

Til vores fulde tilfredshed.

Kirsten, 04 aug, 2020

Gulv Express kan IKKE anbefales. Deres arbejde er fyldt med fejl og mangler, og de har desværre forårsaget skade på vores gulv flere steder. Vi har forsøgt at indgå i dialog uden held, og vi i...

Gulv Express kan IKKE anbefales. Deres arbejde er fyldt med fejl og mangler, og de har desværre forårsaget skade på vores gulv flere steder. Vi har forsøgt at indgå i dialog uden held, og vi inddrog derfor en tredje til at vurdere deres arbejde, nedenstående er listen over de mange fejl, de har fundet.
1. Ridser på gulve fra stor maskine, ikke slebet ordenlig, heler ikke fjernet alt gammel lak
2. Forkert, skoldet og ujævn lakering af gulve, lakken kan fjernes bare med at køre hånd over lak ( fordi de forsøgte at udbedre lakering med lud på toppen for at skjule fejl ), overfladet i lakering ser ud som appelsin hud.
3. lak løber ned på dørtin og ikke lakeret ensrette, samt meget rug dørtin.
4. Maser hår i lakken
5. Ikke støvsuget efter mellemslibning, tusindvis af sorte sten som fader af nets.
6. Dørtin og gulve ikke ordenlig mellemslebet snavs i lak ses, igen ikke støvsuget ordenlig.
7. Alt det som er under lakken kan vi ikke fjerne med en mellemslibning.
8. Alle hjørner er skrabet og meget rug og gammel lak ses.
9. Sort skade på gulvet under lakken kan vi ikke fjerne.
10. Ridser efter kant sliber ses over alt.
11. Fordybninger efter stor maskine i kanten ses.

Læs mere

Liv i Dali, 26 jun, 2020

Gulv Express kan IKKE anbefales. Deres arbejde er fyldt med fejl og mangler, og de har desværre forårsaget skade på vores gulv flere steder. Vi har forsøgt at indgå i dialog uden held, og vi i...
Gulv Express kan IKKE anbefales. Deres arbejde er fyldt med fejl og mangler, og de har desværre forårsaget skade på vores gulv flere steder. Vi har forsøgt at indgå i dialog uden held, og vi inddrog derfor en tredje til at vurdere deres arbejde, nedenstående er listen over de mange fejl, de har fundet. 1. Ridser på gulve fra stor maskine, ikke slebet ordentlig, heller ikke fjernet alt gammel lak 2. Forkert, skoldet og ujævn lakering af gulve, lakken kan fjernes bare med at køre hånd over lak ( fordi de forsøgte at udbedre lakering med lud på toppen for at skjule fejl ), overfladet i lakering ser ud som appelsin hud. 3. lak løber ned på dørtin og ikke lakeret ensrette, samt meget rug dørtin. 4. Maser hår i lakken 5. Ikke støvsuget efter mellemslibning, tusindvis af sorte sten som fader af nets. 6. Dørtin og gulve ikke ordenlig mellemslebet snavs i lak ses, igen ikke støvsuget ordenlig. 7. Alt det som er under lakken kan vi ikke fjerne med en mellemslibning. 8. Alle hjørner er skrabet og meget rug og gammel lak ses. 9. Sort skade på gulvet under lakken kan vi ikke fjerne. 10. Ridser efter kant sliber ses over alt. 11. Fordybninger efter stor maskine i kanten ses.
Læs mere

Liv I Dali, 26 jun, 2020

Hej, vi er gennem jer blevet kontaktet af en virksomhed til at slibe og lakere vores gulve. Da vi har haft en rigtig daarlig oplevelse, vil vi anbefale jer, at ikke samarbejder med denne virksomhed...
Hej, vi er gennem jer blevet kontaktet af en virksomhed til at slibe og lakere vores gulve. Da vi har haft en rigtig daarlig oplevelse, vil vi anbefale jer, at ikke samarbejder med denne virksomhed, saaledes at andre ikke kommer ud i samme situation. Eftersom resultatet af deres arbejde var fyldt med fejl og mangler, har vi forseogt at indgaa i en dialog med dem, hvilket desvaerre er mislykkedes. Saa vi har foelt os noedsaget til at gaa videre og har faaet en anden virksomhed ud, som har udarbejdet en fejl og mangel liste. Her er hvad de har skrevet: . 1.Ridser på gulve fra stor maskine, ikke slibet ordenlig, heler ikke fjernet alt gammel lak 2. Forkert, skoldet og ujævn lakering af gulve, lakken kan fjernes bare med at køre hånd over lak ( fordi de forsøgte at udbedre lakering med lud på toppen for at skjule fejl ), overfladet i lakering ser ud som appelsin hud. 3. lak løber ned på dørtin og ikke lakeret ensrette, samt meget rug dørtin. 4. Maser hår i lakken 5. Ikke støvsuget efter mellemslibning, tusindvis af sorte sten som fader af nets. 6. Dørtin og gulve ikke ordenlig mellemslibet snavs i lak ses, igen ikke støvsuget ordenlig. 7. Alt det som er under lakken kan vi ikke fjerne med en mellemslibning. 8. Alle hjørner er skrabet og meget rug og gammel lak ses. 9. Sort skade på gulvet under lakken kan vi ikke fjerne. 10. ridser efter kant sliber ses over alt. 11. fordybninger efter stor maskine i kanten ses. Det er en utrolig beklagelig situation, og vi staar med store omkostninger grundet deres daarlige arbejde. Hvis i oensker billeder eller yderligere dokumentaiton er i velkommen til at kontakte mig.
Læs mere

Liv, 25 jun, 2020

Fint arbejde og gode løsninger de fik foreslået til os. MEN! De må gerne have bedre kommunikation med kunden, da det er pissesurt at have spildt flere timer til forberedning (og at få det på p...
Fint arbejde og gode løsninger de fik foreslået til os. MEN! De må gerne have bedre kommunikation med kunden, da det er pissesurt at have spildt flere timer til forberedning (og at få det på plads igen) som var fuldstændig ligemeget. Både halvvejs og i slutningen af projektet kunne aftaler ikke lade sig at gøre, selvom vi havde påmindt dem om det flere gange, og det var aldrig afvist. Og forskellige størrelser og farver på skruer i overgangslister.... hmm? Ellers fint.
Læs mere

Hrefna, 22 jun, 2020

Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Gulv & Malerexpressen ApS