Gulv & Malerexpressen ApS

Vi er hos Gulv & Malerexpressen ApS altid garant for et godt resultat og en god dialog. Vi holder til i Herlev med vores 13 ansatte, og alle vores topprofessionelle gulvmænd og malere rykker ud over hele Sjælland og hjælper vores kunder i mål med diverse opgaver. Vi udformer løsninger for både private, foreninger og erhverv, og vores kompetencer dækker blandt andet over:

  • Udskiftning af gulve
  • Gulvafslibning
  • Terrasser
  • Andre gulvtyper
  • Indendørs maling og malerarbejde
  • Udendørs maling og malerarbejde

Kundeservice og arbejdsomhed

Vi får ofte ros for vores kundeorienterede tilgang. Vi sørger altid for at reagere hurtigt på vores kunders henvendelser, og vi er som regel hurtige til at rykke ud til vores kunder efter der skabt kontakt. Derudover er vores håndværkere arbejdsomme, og sørger altid for at følge en arbejdsopgave helt til døren, så der aldrig er nogle løse ender.

Løsningsorienteret tilgang

Vi søger altid at finde den optimale løsning til vores kunder, uanset hvad opgaven byder på. Vi er aldrig firkantede i vores tilgang til opgaverne, og hvis der er noget der kræver en ekstra hånd eller ekstra rådgivning, går vi gerne det ekstra stykke, for at sikre at vores kunder får en god oplevelse og et godt resultat.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i en pålidelig håndværker, der tager det ekstra skridt for at opnå dit drømmeresultat, så skal du ikke tøve med at kontakte os hos Gulv & Malerexpressen ApS. Vi sidder klar på telefonen 42429685 eller på kontaktknapper her på siden, og vi glæder os meget til at høre om dit projekt.

Læs mere

Kontakt os her

Susanne Nielsen Indehaver
42 42 ** ** Vis nummer
42 42 96 85

Gulv & Malerexpressen ApS

Lidsøvej 39

2730 Herlev

CVR: 39294648

Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Gulv & Malerexpressen ApS

Send en forespørgsel til Gulv & Malerexpressen ApS