Få 3 tilbud
Sektion For håndværkere

NYHED: Samle alle dine online kundeanmeldelser ét sted

Ja du læste rigtigt. Med 3byggetilbud.dks unikke bedømmelsesmodul kan du samle dine kundeanmeldelser ét sted. Det gælder dine anmeldelser fra 3byggetilbud.dk, Anmeld Håndværker, Google og Trustpilot. Se modulet her, og få svar på, hvorfor online anmeldelser er afgørende for dit håndværkerfirma.

Der er intet nyt under solen i, at kunders anmeldelser er alfa og omega for dig som håndværker. Det gør online kundeanmeldelser til et vigtigt element for at vinde bygge- eller renoveringsopgaven. Og vi har lavet et nyt bedømmelsesmodul, der samler alle dine anmeldelser ét sted.

Se det nydesignede bedømmelsesmodul lige her:


Eksempel på en plusprofil med et bedømmelsesmodul

Kontakt din konsulent, hvis du vil høre mere om et bedømmelsesmodul på din plusprofil. Har du ikke en plusprofil endnu? Så læs 12 gode råd til plusprofilen her – og ring til din personlige konsulent allerede nu.

Det siger tallene:

86%

læser online anmeldelser inden de vælger et lokalt firma

91%

af 18-34-årige stoler på online anmeldelser lige så meget som på personlige anbefalinger

68%

af kunderne har mere lyst til at bruge et lokalt firma, hvis personen har positive anmeldelser.

*Tallene stammer fra en stor undersøgelse lavet af GatherUp

Vi samler alle dine kundeanmeldelser

Det er ikke nogen nyhed, at forbrugere laver research på internettet inden de handler. Det gælder også inden de vælger en håndværker. På den måde kan de danne sig et overblik over håndværkerens arbejde inden tilbuddet underskrives. Du har måske en profil på Anmeld Håndværker eller indhenter vurderinger af dit arbejde via Google, men hvorfor ikke samle alle dine anmeldelser ét sted?

Bedømmelsesmodulet samler dine anmeldelser fra:

  • 3byggetilbud.dk
  • Anmeld Håndværker
  • Trustpilot
  • Google

Modulet tilkøbes til din personlige plusprofil for et engangsbeløb på 10.500 kroner – og er en god investering, hvis du lytter til statistikkerne.

Vi bruger både stjerner og skrevne anmeldelser

Undersøgelser viser, at 73 procent af alle forbrugere vægter de skrevne anmeldelser fra andre brugere højere end antal stjerner. Derfor indeholder vores bedømmelsesmodul både stjerner og de anmeldelser, som kunderne har skrevet om dit firma.

Skab et kvalificeret billede af dit firma

Vil du også give bygherrerne en ekstra tryghed ved at vælge dit firma, og skabe et kvalificeret billede af, hvem du er som håndværker? Så er bedømmelsesmodulet en god investering. Du kan se eksempler på andre firmaer, der er glade indehavere af et bedømmelsesmodul på deres plusprofil her:

Ønsker du dig også et bedømmelsesmodul?

Så ring direkte til din konsulent i dag eller smid en kommentar i kommentarfeltet nedenfor, så får du hurtigt glæde af dine online anmeldelser. Har du nogle opklarende spørgsmål, så tøv heller ikke med at kontakte os.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *