Få 3 tilbud
Sektion For håndværkere

Nemt, hurtigt, 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk sparker 2024 i gang med en gigantisk reklameoffensiv og et rekordstort budget. I 3byggetilbud.dks 24-årige historie er det den største markedsføringskampagne på TV, radio og online nogensinde. Budskabet er tydeligt: En god håndværkeroplevelse starter altid med 3byggetilbud.dk. Og så er det både hurtigt og nemt at indsende en opgave. Se reklamefilmene, hør radiospottet og få viden om kampagnen her.

3byggetilbud.dk har i 2024 igangsat en massiv markedsføringskampagne med et rekordstort budget. Markedsføringsindsatsen omfatter både TV, radio og online medier og betyder, at 3byggetilbud.dks service og tilknyttede håndværkervirksomheder markedsføres på blandt andet TV2, The Voice, Radio 100, og Discovery. Markedsføringskampagnen, der har et historisk stort budget, er en reaktion på den generelle nedgang i byggebranchen og sigter mod at tiltrække flere byggelystne danskere til 3byggetilbud.dk.

TV-reklame for 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dks reklamefilm kan findes i dit TV fra d. 8. januar 2024 til d. 28. januar 2024 på TV2 og igen på Discoverys kanaler fra d. 19. februar 2024 til d. 10 marts 2024. Herunder kan du se 3byggetilbud.dks TV-reklame.

Budskabet er, at 3byggetilbud.dk er nemt og hurtigt, når du står med en bygge- og en renoveringsopgave. Og det er ligegyldigt, om det er taget, der skal skiftes, om det er tid til en alternativ energikilde eller om facaden skal renoveres. 3byggetilbud.dk kan benyttes af alle og er en effektiv, simpel måde at få tilbud på projektet fra udvalgte håndværkerfirmaer.

Bonusinfo om kampagnen:

I reklamerne optræder der både medarbejdere fra 3byggetilbud.dk og så har nogle af vores gode, tilknyttede håndværkerfirmaer, såsom Tømrermester RFA, været søde til at stille op til skuespillertjansen som håndværker.

Sponsoreret af 3byggetilbud.dk

Som et led i markedsføringskampagnen sponsorerer 3byggetilbud.dk det populære TV2-program “3 X Beliggenhed” i perioden d. 18. januar 2024 til d. 11. april 2024. I programmet, der er et af TV2’s største, hjælper eksperterne Christian og Sara boligsøgende danskere med at finde drømmeboligen. 3byggetilbud.dks sponsorat bliver vist på TV2 samt på TV2 Play. Du kan se sponsoratet nedenfor.

3byggetilbud.dk i biograferne

I hele februar 2024 kan du i udvalgte biografer landet over se 3byggetilbud.dks længere version af den oprindelige tv-reklame. Filmen er som sagt lidt længere end tv-reklamen og her er der bygget nogle flere lag på. Blandt andet er der en mand, som (med stærke referencer fra en ikonisk scene i Forrest Gump) fortæller, at valget af en håndværker er lidt ligesom en æske med fyldte chokolader: Du ved aldrig helt hvad du får. Derfor kan 3byggetilbud.dk hjælpe med tre nøje udvalgte håndværkere. Og så er det naturligvis nemt og hurtigt.

Reklamefilmen kan ses i disse biografer:

 • Nordisk Film Biografer Esbjerg 
 • Nordisk Film Biografer Kolding
 • CinemaxX København
 • Nordisk Film Biografer Falkoner
 • Nordisk Film Biografer Palads 
 • Nordisk Film Biografer Lyngby 
 • Vue Rosengård Odense
 • Bio Silkeborg 
 • Nordisk Film Biografer Tåstrup 
 • CinemaxX Aarhus
 • Nordisk Film Biografer Fields 
 • Nordisk Film Biografer Aalborg City Syd 
 • Kino Ro ́s Torv Roskilde 
 • BIG BIO Herlev 

Radiospots

I hele 2024 kan du på NOVA høre 3byggetilbud.dks radiospot, når du lytter til vejret. Et led i markedsføringsindsatsen er nemlig et sponsorat af vejret på NOVA, som altså kører hver dag i hele 2024. Du kan høre radiospottet her:

Hør radiospottet: Sponsorat af vejret på NOVA

I radiospottet er budskabet, at en god håndværkeroplevelse altid starter med 3byggetilbud.dk.

Men det stopper ikke her, for 3byggetilbud.dk kører også radiospots på populære radiostationer som Radio 100, NOVA, The Voice og Pop FM i perioden 15. januar 2024 til 11. februar 2024 – og igen fra d. 26. februar 2024 til d. 24. marts 2024. Radiospottet kan du høre nedenfor.

Hør radiospottet: Nemt, hurtigt, 3byggetilbud.dk

Også i radiospottet her er budskabet, at en god håndværkeroplevelse altid starter med 3byggetilbud.dk. Og derfor hører du små, korte lydklip, der illustrerer situationer, hvor 3byggetilbud.dk er det oplagte valg.

Fortsætter markedsføringsindsatsen fra 2023

Også i 2023 satte vi alle sejl til for at markedsføre 3byggetilbud.dk og 3byggetilbud.dks tilknyttede håndværkervirksomheder, men i 2024 skruer vi altså op på knapperne og skyder et rekordstort budget i indsatsen.

I 2023 kunne du blandt andet se vores TV-reklame på TV3, TV3 Sport, TV3 MAX, TV3 PULS, TV3+, Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Kanal 9, Discovery, Eurosport og NGC og høre vores radiospot på Radio 100, NOVA, The Voice, POP FM. Nedenfor kan du se og høre nogle af markedsføringstiltagene fra 2023.

Radiospot: At finde den rette håndværker kan være svært, men ikke med 3byggetilbud.dk

Fra d. 7. august 2023 kunne man høre et radiospot fra 3byggetilbud.dk på en lang række radiokanaler, herunder Radio 100, NOVA, The Voice, POP FM, Radio Soft og myRock. Du kan høre radiospottet lige her:

Hør radiospottet: Det bedste tidspunkt at indhente tilbud på håndværkere

I radiospottet er budskabet, at det bedste tidspunkt at indhente et håndværkertilbud på er lige nu. Og så er det selvfølgelig nemt og hurtigt, når du bruger 3byggetilbud.dk.

Sponsoreret af 3byggetilbud.dk

Som et led i markedsføringskampagnen 2023 sponsorerede 3byggetilbud.dk TV2-programmet “Til salg i 100 år”. I programmet så to ejendomsmæglere og deres tilknyttede håndværkere nærmere på, hvad der skal til for at sælge huse, der har stået til salg i sammenlagt 100 år. 3byggetilbud.dks sponsorat blev vist på TV2 samt i trailere på TV2 News, TV2 Zulu, TV2 Charlie, TV2 Sport og TV2 FRI.

Ny reklamefilm: Det bedste tidspunkt at indhente tilbud på håndværkere

Fra 1. august 2023 blev en ny version af 3byggetilbud.dks TV-reklame vist på Discoverys kanaler. Her blev optaget nye scener og så er budskabet, at det bedste tidspunkt at indhente tilbud fra en håndværker lige nu.

Hvordan er kampagnen blevet modtaget?

Målet med kampagnen er at markedsføre 3byggetilbud.dk. Endnu flere danskere skal vide, at de gratis kan sende deres bygge- eller renoveringsopgave til 3byggetilbud.dk, hvis de ønsker at få tilbud på opgaven fra 3byggetilbud.dks netværk af håndværkere. Det er nemt og hurtigt – og en service, der i øvrigt allerede er anvendt af mere end en halv million gange.

Vi kunne tydeligt mærke i 2023 effekten af reklamerne. Kort efter at reklamerne blev vist for første gang i TV og radio modtog vi hos 3byggetilbud.dk opgaver og nye henvendelser fra bygherrer, der via reklamerne havde hørt om os for første gang. Markedsføringskampagen har samme mål i 2024: At tiltrække flere renoveringsivrige danskere til 3byggetilbud.dk.

Samtidig har reklamerne resulteret i flere besøgende på vores hjemmesider og så får vi også mange henvendelser fra håndværkere, der ønsker at vide mere om 3byggetilbud.dk.

Er du håndværker og ønsker du også at vide mere om 3byggetilbud.dk?

Bliv klogere på hvad og hvordan 3byggetilbud.dk fungerer for håndværkere

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *