Få 3 tilbud
Sektion For håndværkere

Nemt, hurtigt, 3byggetilbud.dk

Hos 3byggetilbud.dk har vi skudt 2023 i gang med en stor markedsføringskampagne på både TV, radio og online. Budskabet er klart: En god håndværkeroplevelse starter altid med 3byggetilbud.dk. Og så er det både hurtigt og nemt at indsende en opgave. Se reklamefilmene, hør radiospottet og få viden om kampagnen her.

Fra januar 2023 og resten af 2023 bliver 3byggetilbud.dk og hermed 3byggetilbud.dks service og tilknyttede håndværkere markedsført på blandt andet TV2, Discovery og TV3s kanaler, NOVA, The Voice og Radio 100. En massiv markedsføringskampagne er nemlig blevet igangsat. I efteråret 2023 bliver kampagnen udvidet med en ny reklamefilm med nye scener. I 3byggetilbud.dks 23-årige historie er det den største kampagne nogensinde.

TV-reklame for 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dks reklamefilm kan findes i dit TV fra mandag d. 23. januar 2023 kan du på TV3, TV3 Sport, TV3 MAX, TV3 PULS, TV3+, Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Kanal 9, Discovery, Eurosport og NGC se 3byggetilbud.dks egen TV-reklame.

Budskabet er, at 3byggetilbud.dk er nemt og hurtigt, når du står med en bygge- og en renoveringsopgave. Og det er ligegyldigt, om det er taget, der skal skiftes, om det er tid til en alternativ energikilde eller om facaden skal renoveres. 3byggetilbud.dk kan benyttes af alle og er en effektiv, simpel måde at få tilbud på projektet fra udvalgte håndværkerfirmaer.

De fyldte chokolader

Fra marts 2023 kører en længere version af den oprindelige tv-reklame. Filmen er lidt længere end tv-reklamen og her er der bygget nogle flere lag på. Blandt andet er der en mand, som (med stærke referencer fra en ikonisk scene i Forrest Gump) fortæller, at valget af en håndværker er lidt ligesom en æske med fyldte chokolader: Du ved aldrig helt hvad du får. Derfor kan 3byggetilbud.dk hjælpe med tre nøje udvalgte håndværkere. Og så er det naturligvis nemt og hurtigt.

Ny reklamefilm: Det bedste tidspunkt at indhente tilbud på håndværkere

Fra 1. august 2023 bliver en ny version af 3byggetilbud.dks TV-reklame vist på Discoverys kanaler. Her er optaget nye scener og så er budskabet, at det bedste tidspunkt at indhente tilbud fra en håndværker lige nu.

Sponsoreret af 3byggetilbud.dk

Som et led i markedsføringskampagnen sponsorer 3byggetilbud.dk TV2-programmet ”Til Salg i 100 år”. Her ser to ejendomsmæglere og deres tilknyttede håndværkere nærmere på, hvad der skal til for at sælge huse, der har stået til salg i sammenlagt 100 år. 3byggetilbud.dks sponsorat bliver vist på TV2 samt i trailere på TV2 News, TV2 Zulu, TV2 Charlie, TV2 Sport og TV2 FRI.

Bonusinfo om kampagnen:

I reklamerne optræder der både medarbejdere fra 3byggetilbud.dk og så har nogle af vores gode, tilknyttede håndværkerfirmaer, Tømrermester RFA og Homie Håndværkerservice, været søde til at stille op til skuespillertjansen som håndværker.

Radiospots

Fra mandag d. 9. januar 2023 har 3byggetilbud.dk kan du også høre radiospots med 3byggetilbud.dk. Radiospotsene kan blandt andet høres på Radio 100, NOVA, The Voice, POP FM, Radio Soft og myRock. Du kan høre radiospottet her:

Hør radiospottet: Nemt, hurtigt, 3byggetilbud.dk

I radiospottet er budskabet, at en god håndværkeroplevelse altid starter med 3byggetilbud.dk. Og derfor hører du små, korte lydklip, der illustrerer situationer, hvor 3byggetilbud.dk er det oplagte valg.

Nyt radiospot: At finde den rette håndværker kan være svært, men ikke med 3byggetilbud.dk

Fra d. 7. august 2023 kan man igen høre et radiospot fra 3byggetilbud.dk på en lang række radiokanaler, men der vil være tale om et nyt radiospot. Radiospottet kan høres på blandt andet Radio 100, NOVA, The Voice, POP FM, Radio Soft og myRock. Du kan høre radiospottet lige her:

Hør radiospottet: Det bedste tidspunkt at indhente tilbud på håndværkere

I radiospottet er budskabet, at det bedste tidspunkt at indhente et håndværkertilbud på er lige nu. Og så er det selvfølgelig nemt og hurtigt, når du bruger 3byggetilbud.dk.

Hvordan er kampagnen blevet modtaget?

Målet med kampagnen er at markedsføre 3byggetilbud.dk. Endnu flere danskere skal vide, at de gratis kan sende deres bygge- eller renoveringsopgave til 3byggetilbud.dk, hvis de ønsker at få tilbud på opgaven fra 3byggetilbud.dks netværk af håndværkere. Det er nemt og hurtigt – og en service, der i øvrigt allerede er anvendt af mere end en halv million gange.

Reklamerne i TV og radio er først lige skudt igang, men har allerede betydet, at vi hos 3byggetilbud.dk modtager opgaver og nye henvendelser fra bygherrer, der via reklamerne har hørt om os for første gang.

Samtidig har de resulteret i flere besøgende på vores hjemmesider og så får vi også mange henvendelser fra håndværkere, der ønsker at vide mere om 3byggetilbud.dk.

Er du håndværker og ønsker du også at vide mere om 3byggetilbud.dk?

Bliv klogere på hvad og hvordan 3byggetilbud.dk fungerer for håndværkere

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *