Få 3 tilbud
Sektion For håndværkere

Julekalender 2018

På 3byggetilbud.dk er vi i julehumør og vil gerne sprede lidt julestemning. Derfor har vi lavet en digital julekalender med nogle af de dygtige håndværkere, som vi har med i vores netværk. Hver formiddag til og med d. 24. december åbner vi en “låge” med et billede af det valgte håndværkerfirma og fortæller lidt om, hvorfor firmaet er med i julekalenderen.

I Danmark har vi rigtig mange dygtige håndværkere, der udfører arbejde og leverer service til bygherrernes store tilfredshed. Det kan vi mærke hos 3byggetilbud.dk, hvor vi får meget flot feedback på hovedparten af de opgaver, som vores håndværkere udfører. På en skala fra 1 til 5 stjerner har håndværkerene hos 3byggetilbud.dk i 2018 i gennemsnit fået 4,47 stjerner på opgaver de har udført. Her op til jul har vi håndplukket 24 af vores samarbejdspartnere og fremhævet det gode arbejde, de udfører ved at medtage dem i vores digitale julekalender.

1. December

Malerfirmaet Per Lundqvist

Årets julekalender starter ud med en af vores mest erfarne håndværkere. Bag den 1. låge finder du nemlig
Malerfirmaet Per Lundqvist
, som er en rigtig (jule)stjerne herinde. Firmaet har været med i hele 12 år og møder altid bygherrerne med et varmt smil og kvalitetsmalerpenslen i hånden.

Firmaets julefact: Hos Malerfirmaet Per Lundqvist er det en juletradition, at firmaet tager en weekend ud af kalenderen i december. Her tager medarbejdere og deres ægtefæller på tur i både ind- og udland, hvor den gode julestemning dyrkes og sammenholdet styrkes.


2. december

MK Murer ApS

Bag kalderens 2. låge finder du selvfølgelig MK Murer ApS. Firmabilen er pyntet med rensdyrgevir, når Kim Pedersen her i december kører ud til bygherrerne i Aalborg og omegn. Som en ægte nissemand indfrier han murerønsker, store som små, og spreder god julestemning med sin sans for godt håndværk og en god kundeservice.

Firmaets kundetilfredshed på 94 % taler for sig selv – MK Murer ApS fortjener i den grad en plads i årets julekalender.


3. december

Cahba

Gulvfirmaet Cahba er naturligvis også at finde i 3byggetilbud.dks julekalender. Cahba kan bringe juleglæden frem hos de fleste med deres positive tilgang til gulvopgaverne. Ligesom de travle nisser har de dygtige gulvmænd hos Cahba også travlt her i december. De mange boligejere skal nemlig have deres gulve klar og knivskarpe til julens sammenkomster.

En glad bygherre skriver om Cahba:
”Et meget professionelt firma, kompetent rådgivning, gennemsigtighed og ærlighed.” Derfor er Cahba at finde bag låge nummer 3.


4. december

FOM BYG

Bag den 4. låge gemmer tømrerfirmaet FOM BYG sig. FOM BYG udfører tømrerarbejde i hele Hovedstadsområdet – og altid med kvalitet og kundeservice i højsædet. Selvom indehaveren Frederik ikke er den mest julede selv, så er der ingen vej uden om, for det er hans kollegaer. Firmabilen bliver pyntet op med guirlander og nisselandskab i vinduet, og så er der indført et ”nissehuepåbud” i bilen. Spotter du derfor en bil, hvor dygtige tømrersvende er iført nissehuer og et stort julesmil, så er det nok FOM BYG, der kører forbi.

Vi sender en varm julehilsen afsted til FOM BYG, som med deres gode arbejde selvfølgelig fortjener en plads i årets julekalender.


5. december

Sky-Work A/S

Er det en fugl? Er det et fly? Eller er det firmaet Sky-Work A/S, der er i gang med renoveringsopgaver i højden?

Der er en stor chance for, at det er den sidste mulighed, da Sky-Work A/S er eksperter i erhvervsklatring. De udfører nemlig både tømrer-, murer- og maleropgaver i højden. De er så dygtige, at selv julemanden efterligner deres rebteknik – og så spreder de altid god julestemning med deres høje humør.

For selvom kravlenisserne hos Sky-Work A/S ikke har fødderne solidt plantet på jorden under arbejdet, når de stadig til tops i kundetilfredsheden blandt bygherrerne. Derfor er Sky-Work A/S selvfølgelig også at finde i 3byggetilbud.dks julekalender.


6. december

Diana VVS ApS

Diana VVS ApS er den slags VVS’er, som du ønsker dig at få i julegave. Firmaet har nemlig sans for både god kundekontakt og solidt håndværk. En anmeldelse fra en glad bygherre lyder:

“Hurtig respons, dygtigt håndværk, fair pris og en meget behagelig person. Jeg vil helt sikkert anbefale Diana VVS til andre”. Anmeldelsen taler for sig selv og derfor er Diana VVS ApS selvfølgelig at finde i 3byggetilbud.dks julekalender.


7. december

Aarstidernes Haveservice

Bag låge nummer 7 befinder Aarstidernes Haveservice sig. Julemusikken spilles i firmabilen og det emmer af god julestemning, når Aarstidernes Haveservice kører ud på haveopgaverne – grå som grønne. Er sneen ikke allerede faldet, så hjælper firmaet dig gerne i mål med den sidste haveservice inden det nye år. Du skal bare sige til. Hos 3byggetilbud.dk ønsker vi de grønne nissemænd hos Aarstidernes Haveservice en glædelig jul.


8. december

Skraldebilen ApS

I december skal en masse danskere hjælpes af med deres storskrald. Dét glæder firmaet Skraldebilen ApS sig til at hjælpe med. Med et ægte julesmil på læberne afhenter de effektive medarbejdere hos Skraldebilen ApS nemlig både storskrald, byggeaffald og gamle møbler i de danske hjem. Derudover glæder medarbejderne sig selvfølgelig også til den årlige julefrokost. Vi giver fem store (jule)stjerner til Skraldebilen ApS, som selvfølgelig er at finde bag låge nummer 8.

Fun-fact: Mottoet hos Skraldebilen ApS lyder: ”Your skrald my world”.


9. december

Jysk Tagpapdækning Ivs

Jysk Tagpapdækning Ivs har travlt her i december. De skal nemlig klargøre og sikre de jyske hustage til julemandens ankomst. Selvom firmaet har travlt, så dyrker de stadig den gode julestemning. Faktisk er de så gode til at sprede godt humør, at de har en kundetilfredshed på hele 100 procent. Det fortjener naturligvis en plads bag låge nummer 9.


10. december

AG-Multihåndværk

I dag skal vi åbne låge nummer 10. Her finder du AG-Multihåndværk, som hjælper et hav af glade bygherrer godt i mål med deres byggedrømme. Indehaveren Allan er nemlig en multihåndværker, som løfter byggeopgaver uanset, hvilken gren af byggebranchen, den måtte høre under. Og han gør det godt – det nordjyske firma har en kundetilfredshedsscore hos 3byggetilbud.dk, som er helt i top.

Julefact: Når AG-Multihåndværk kører ud på byggeopgaver her i december, er det med god julestemning og selvfølgelig julemusikken, der spilles på Radio Soft på anlægget.


11. december

Malerfirmaet NS ApS

I den bedste juleånd hjælper Malerfirmaet NS ApS bygherrerne godt i mål med deres malerdrømme. Med et glimt i øjet trækker de nemlig i malertøjet og gør boligen juleklar. Med en kundetilfredshed på 100 procent og en svarprocent på 93 er Malerfirmaet NS ApS et stort hit blandt de glade bygherrer, og herinde er vi også fans. Derfor fortjener Malerfirmaet NS ApS selvfølgelig en plads bag låge nummer 11.


12. december

Holmbergs Tømrerfirma ApS

Halvvejs igennem julemåneden bag låge nummer 12 gemmer sig en sand (jule)stjerne og firmaet hedder Holmbergs Tømrerfirma ApS. Julefrokosten er allerede afholdt med stor tilfredshed hos det kvalitetsbevidste tømrerfirma. Resten af december skal derfor gå med at dele ud af den gode julestemning, imens årets sidste tømreropgaver løses. Godt humør og et stort smil er i det hele taget en selvfølge, når Holmbergs Tømrerfirma ApS er på opgaven. Derfor er de naturligvis at finde i vores julekalender.


13. december

Trebbien Electric ApS

Bag dagens låge befinder Trebbien Electric ApS sig. I ægte Santa Lucia-stil bærer firmaet nemlig lyset frem i de danske hjem, hvor de udfører elinstallationer, store som små. Med mere end 25 års erfaring er de dygtige (watt)nisser hos Trebbien Electric ApS yderst erfarne og topprofessionelle i deres arbejde og blev også kåret til årets håndværker hos 3byggetilbud.dk i 2018.

Med Trebbien Electric ApS kom julelyset og derfor er de selvfølgelig at finde bag låge nummer 13.

Julefact: Firmaet fejrer for alvor den gode julestemning på den årlige julefrokost, hvor der er mødepligt for samtlige af firmaets medarbejdere.


14. december

J&J Kloak og Belægning ApS

Når rotterne hopper og danser, svinser og svanser, så er det J&J Kloak og Belægning ApS, som du skal have fat i. Firmaet er nemlig specialister i rottespærring og kloakreparationer, som de udfører til UG.

Til sammen har firmaets to kloakmestre mere end 12 års erfaring med kloakarbejde, men da J&J Kloak og Belægning ApS er et nyere firma, skal juletraditionerne for alvor først stadfæstes i år. Derfor sender vi mange glade juletanker afsted til det dygtige kloakfirma, som er at finde bag den 14. julelåge.


15. december

Madsbøll Haver V/Jacob Madsbøll Steffensen

Bag den 15. låge gemmer Madsbøll Haver V/Jacob Madsbøll Steffensen sig. Julemåneden er den måned, hvor Madsbøll Haver for alvor kan stoppe en smule op, trække vejret og nyde godt af julestemningen. Firmaet har nemlig travlt året rundt med at levere holdbare løsninger til haven.

Men en kold december betyder en lille pause i havearbejdet. Titter sneen frem fra en frisk decemberhimmel, står det erfarne firma dog klar med maskiner og salt til at gøre de danske veje trygge igen.


16. December

Nordsjælland Microcement

Låge nummer 16 gemmer på gulveksperterne fra Nordsjælland Microcement. Hvis julemanden kunne bære microcement i sin julesæk, så ville mange boligejere blive umådelige glade for deres julegave. Med sit unikke design, farve og stil, så er microcement nemlig blevet en populær gulvtype i de danske hjem. Derfor har de travlt hos Nordsjælland Microcement, men selvfølgelig aldrig for travlt til at sætte kunderne i centrum og sprede den gode julestemning.

Glædelig jul til Nordsjælland Microcement fra os!


17. december

Køie El & Teknik

Højt fra træets grønne top stråler juleglansen. Det kan vi takke Køie El & Teknik for. Med over 30 års erfaring i el-branchen bringer de nemlig lys i både gader og hjem. Firmaet sætter altid kunderne først og så er de ekstremt dygtige til deres job.

Med en uge til jul ønsker vi derfor Køie El & Teknik en god julefest, mens vi åbner låge nummer 17.


18. december

TKH-Byg

På loftet sidder tømrernisserne fra TKH-Byg – og de er formenligt i fuld gang med at reparere både bjælker og gulv. TKH-Byg er nemlig specialister i tømrerløsninger fra A-Z og samtidig er de vilde med julen.

Firmabilen er pyntet med rensdyrgevir og det summer af god julestemning, når de erfarne tømrere kører ud på byggeopgaverne. Derfor er TKH-Byg selvfølgelig også at finde i vores julekalender bag låge nummer 18.


19. december

Frederikssund VVS & Badeværelser ApS

Er dit juleønske et nyt badeværelse? Så læs med bag dagens låge. Her finder du nemlig Frederikssund VVS & Badeværelser ApS, som brænder for at levere holdbare VVS-løsninger til glade kunder.

Det kimer til julefest blandt de erfarne VVS’ere, som her i december har travlt med at få de sidste opgaver løst inden årsskiftet. Vi ønsker derfor en god arbejdslyst og glædelig jul til Frederikssund VVS & Badeværelser ApS.


20. december

Malerfirmaet VMB ApS

Med fire dage tilbage til juleaften åbner vi låge nummer 20. Her finder du det kompetente Malerfirmaet VMB ApS, som gerne sætter kulør på julen.

Hvad end boligen skal males grå, sort, blå, rød eller hvid som stjerneskær – er Malerfirmaet VMB ApS nemlig de rette til opgaven. Firmaets penselstrøg er nemlig en sand julegave i sig selv.


21. december

Colex ApS

I dag skal lågen med tallet 21 åbnes. Julen handler om omtanke og gode intentioner. Værdier som begge er at finde hos firmaet Colex ApS. Med tanke på miljøet og fremtidens klima valgte firmaets indehaver Erik nemlig at specialisere sig i solceller. Og med mottoet ’harmonisk opsætning’ ønsker han at sikre den gode balance mellem besparelser og miljøvenlige løsninger i de danske hjem.

En grøn juletanke, som selvfølgelig fortjener en plads i vores julekalender.


22. december

NVD – Næstved Vinduer & Døre

Med to dage til juleaften åbner vi låge nummer 22 i vores julekalender. Her kan du møde NVD – Næstved Vinduer & Døre, som har mere end 20 års erfaring i branchen. Som en fast juletradition samles medarbejderne den sidste dag inden juleferie og klargør lageret til endnu et travlt år. Når alt er pakket og klart holder de en velfortjent julefrost, så de for alvor kan fejre året, der gik.

Så god jul til alle de stjernegode medarbejdere hos NVD – Næstved Vinduer & Døre.


23. december

Fjordland Kloak & Anlæg IVS

I morgen er det juleaften. Nu’ der ikke længe til. Imens vi venter åbner vi låge nummer 23. Her gemmer Fjordland Kloak & Anlæg IVS sig. Et kvalitetsbevidst kloak- og anlægsfirma, der altid er klar med en god løsning og en ligeså god service. Et godt råd fra firmaet lyder, at du skal huske at sikre boligen mod vinterens våde vejr. Når sneen smelter og regnskyl bryder frem kan boligens kælder og stueetage nemlig undgå en vandskade med en højvandsikring.

Vi siger tak for rådet og glædelig jul til Fjordland Kloak & Anlæg IVS.


24. december

LJBYG ApS

Juleaftensdag er kommet og bag kalenderens sidste låge finder vi tømrerfirmaet LJBYG ApS. Som mange juletraditioner er passionen for tømrerarbejdet gået i arv fra generation til generation. Da LJBYG ApS blev stiftet for knap ti år siden var indehaveren Lasse nemlig den tredje generation af tømrermestre i familien. Og som i et ægte juleeventyr er slutningen selvfølgelig lykkelig. Lasse er nemlig både ekstremt dygtig og glad for sit erhverv – og så er han et hit blandt bygherrerne.

Med denne låge slutter julekalendereventyret også på 3byggetilbud. Vi ønsker LJBYG ApS og alle andre en rigtig glædelig jul!

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *