Frederikssund VVS & Badeværelser ApS

4.5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Frederikssund VVS & Badeværelser ApS

Frederikssund VVS & Badeværelser ApS

Hos Frederikssund VVS & Badeværelser ApS brænder vi for at levere holdbare VVS-løsninger til glade kunder. Ved roret står Jacob Jørgensen, som er autoriseret VVS-installatør. Firmaet har adresse i Frederikssund, men betjener alle kunder på strækningen mellem Køge og Helsingør. Vores VVS’ere har erfaring med at udføre opgaver for både private, erhverv og boligforeninger, og vi kan sagtens overtales til at køre lidt længere for den rigtige opgave.

Mange år i branchen

Selvom Frederikssund VVS & Badeværelser blev etableret i maj 2017, skal du ikke være bange for at blive mødt af uerfarne håndværkere. Jacob Jørgensen har selv 20 års erfaring fra branchen, mens de to svende tilsammen har 15 års erfaring. Tidligere har Jacob også været ansvarshavende i et firma, der samarbejder med 3byggetilbud. Det var derfor oplagt at fortsætte samarbejdet i eget regi, da han netop kendte til systemet og forventningerne, når du som kunde vælger leverandør til dit byggeprojekt. Frederikssund VVS & Badeværelser har efterhånden udført alle former for VVS-arbejde, så uanset om du skal have skiftet en pakning eller renoveret et badeværelse, skal du ikke tøve med at tage kontakt.

Grundig tilbudsgivning og opfølgning

Hos Frederikssund VVS & Badeværelser mener vi, at kundeservicen begynder allerede før tilbuddet er fremlagt for kunden. Vi giver os altid god tid til at komme frem til det rigtige tilbud, så det både reflekterer opgavens omfang og dine krav og forventninger. På den måde undgår vi misforståelser, så du som kunde altid kan føle dig tryg gennem hele processen. Da byggeprocessen kan være omfattende, sørger vi også for at holde dig opdateret gennem hele processen, så du ikke mister overblikket på noget tidspunkt.

Søger du derfor ansvarsbevidste VVS’ere til din opgave, er du velkommen til at klikke på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale.

Kontakt os her
Jacob Jørgensen
Jacob Jørgensen Indehaver
30 33 ** **
[email protected]***.dk
Frederikssund VVS & Badeværelser ApS Store Rørbækvej 25 3600 Frederikssund
CVR: 38616129
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Frederikssund VVS & Badeværelser ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Frederikssund VVS & Badeværelser ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu