Frederikssund VVS & Badeværelser ApS

Mange års erfaring indenfor VVS-branchen gør, at vi er kompetente til at løse alle opgaver, store som små. Vi er specialiseret i vand- og varmeinstallationer samt badeværelser, hvor vi varetager totalentreprisen med alt fra A-Z. Ring for aftale.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Frederikssund VVS & Badeværelser ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Frederikssund VVS & Badeværelser ApS

Hos Frederikssund VVS & Badeværelser ApS brænder vi for at levere holdbare VVS-løsninger til glade kunder. Ved roret står Jacob Jørgensen, som er autoriseret VVS-installatør. Firmaet har adresse i Frederikssund, men betjener alle kunder på strækningen mellem Køge og Helsingør. Vores VVS’ere har erfaring med at udføre opgaver for både private, erhverv og boligforeninger, og vi kan sagtens overtales til at køre lidt længere for den rigtige opgave.

Mange år i branchen

Selvom Frederikssund VVS & Badeværelser blev etableret i maj 2017, skal du ikke være bange for at blive mødt af uerfarne håndværkere. Jacob Jørgensen har selv 20 års erfaring fra branchen, mens de to svende tilsammen har 15 års erfaring. Tidligere har Jacob også været ansvarshavende i et firma, der samarbejder med 3byggetilbud. Det var derfor oplagt at fortsætte samarbejdet i eget regi, da han netop kendte til systemet og forventningerne, når du som kunde vælger leverandør til dit byggeprojekt. Frederikssund VVS & Badeværelser har efterhånden udført alle former for VVS-arbejde, så uanset om du skal have skiftet en pakning eller renoveret et badeværelse, skal du ikke tøve med at tage kontakt.

Grundig tilbudsgivning og opfølgning

Hos Frederikssund VVS & Badeværelser mener vi, at kundeservicen begynder allerede før tilbuddet er fremlagt for kunden. Vi giver os altid god tid til at komme frem til det rigtige tilbud, så det både reflekterer opgavens omfang og dine krav og forventninger. På den måde undgår vi misforståelser, så du som kunde altid kan føle dig tryg gennem hele processen. Da byggeprocessen kan være omfattende, sørger vi også for at holde dig opdateret gennem hele processen, så du ikke mister overblikket på noget tidspunkt.

Søger du derfor ansvarsbevidste VVS’ere til din opgave, er du velkommen til at klikke på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Garanti
Kontakt Frederikssund VVS & Badeværelser ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Frederikssund VVS & Badeværelser ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Frederikssund VVS & Badeværelser ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Frederikssund VVS & Badeværelser ApS

Mange års erfaring indenfor VVS-branchen gør, at vi er kompetente til at løse alle opgaver, store som små. Vi er specialiseret i vand- og varmeinstallationer samt badeværelser, hvor vi varetager totalentreprisen med alt fra A-Z. Ring for aftale.

Hovedkontor

Store Rørbækvej 25
3600 Frederikssund

CVR: 38616129

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen