LJBYG ApS

Vi er en tømrer- & snedkervirksomhed, der udfører alt inden for vores fag. Vi samler gerne alle faggrupper i jeres bygge- og renoveringsprojekt i en hovedentreprise med det ansvar, og den byggestyring det indebærer. Kvalitetssikring af projektet garanterer vi hver gang.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til LJBYG ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

LJBYG ApS

- Det gode håndværk er vores byggesten

LJBYG ApS er meget mere end et almindeligt tømrerfirma. For os handler det om at sikre det gode håndværk i en branche, som vi brænder for. Derfor vægter vi altid en dybdegående og personlig kundekontakt højt, så vi grundigt får afstemt forventninger og ønsker inden opgavestart. Alt sammen fordi, vi ønsker at levere løsninger, som stemmer overens med vores egne ambitioner om kvalitet og kundens krav til projektet.

LJBYG ApS tilbyder blandt andet:

 • Tagrenovering og udskift
 • Etablering af 1 sal
 • Tilbygninger
 • Isolering (indblæsning)
 • Kvalitetssikret resultater
 • Kompetent service med et smil
 • LJBYG ApS dækker Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor vi løfter tømreropgaver, store som små, for både private, erhverv, institutioner og foreninger. Vi samarbejde med underleverandører fra andre brancher - VVS, el, murer og maler - og løfter derfor også større totalentrepriser med ansvaret for en professionel byggestyring.

  Tømrerblod i årene

  Da LJBYG ApS blev stiftet for knap ti år siden var det af en tømrermester med tømrerblod i årerne - han er nemlig den tredje generation af tømrermestre i sin familie. Det er derfor med stor passion for faget, at vi udfører vores tømrerarbejde. Fundamentet for det gode håndværk er lagt fra start, og ses tydeligt i det arbejde vi udfører. Vi samler på glade bygherre og vægter den gode service højt. Du er derfor garanteret en god kundeoplevelse, hvad end det drejer sig om en mindre renovering eller en større tagudskiftning.

  Hvis du ønsker et konkurrencedygtigt tilbud på din næste tømreropgave, så kontakt os i dag. Vi deler også gerne ud af vores faglighed med gode råd og vejledning. Ring til os på tlf.: 51238651 eller tryk på kontakt-knappen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig godt i mål med dine byggedrømme!

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Kontakt LJBYG ApS for et uforpligtende tilbud

  Her finder du LJBYG ApS

  Hovedkontor

  Sådan anmelder kunderne LJBYG ApS

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  LJBYG ApS

  Vi er en tømrer- & snedkervirksomhed, der udfører alt inden for vores fag. Vi samler gerne alle faggrupper i jeres bygge- og renoveringsprojekt i en hovedentreprise med det ansvar, og den byggestyring det indebærer. Kvalitetssikring af projektet garanterer vi hver gang.

  Hovedkontor

  Lindebjergvej 5 L
  3670 Veksø Sjælland

  CVR: 32887732

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen