LJBYG ApS

4.5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

LJBYG ApS

LJBYG ApS 

- Det gode håndværk er vores byggesten 

LJBYG ApS er meget mere end et almindeligt tømrerfirma. For os handler det om at sikre det gode håndværk i en branche, som vi brænder for. Derfor vægter vi altid en dybdegående og personlig kundekontakt højt, så vi grundigt får afstemt forventninger og ønsker inden opgavestart. Alt sammen fordi, vi ønsker at levere løsninger, som stemmer overens med vores egne ambitioner om kvalitet og kundens krav til projektet.

LJBYG ApS tilbyder blandt andet:

 • Tagrenovering og udskift
 • Etablering af 1 sal
 • Tilbygninger
 • Isolering (indblæsning)
 • Kvalitetssikret resultater
 • Kompetent service med et smil
 • LJBYG ApS dækker Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor vi løfter tømreropgaver, store som små, for både private, erhverv, institutioner og foreninger. Vi samarbejde med underleverandører fra andre brancher - VVS, el, murer og maler - og løfter derfor også større totalentrepriser med ansvaret for en professionel byggestyring.

  Tømrerblod i årene 

  Da LJBYG ApS blev stiftet for knap ti år siden var det af en tømrermester med tømrerblod i årerne - han er nemlig den tredje generation af tømrermestre i sin familie. Det er derfor med stor passion for faget, at vi udfører vores tømrerarbejde. Fundamentet for det gode håndværk er lagt fra start, og ses tydeligt i det arbejde vi udfører. Vi samler på glade bygherre og vægter den gode service højt. Du er derfor garanteret en god kundeoplevelse, hvad end det drejer sig om en mindre renovering eller en større tagudskiftning.

  Hvis du ønsker et konkurrencedygtigt tilbud på din næste tømreropgave, så kontakt os i dag. Vi deler også gerne ud af vores faglighed med gode råd og vejledning. Ring til os på tlf.: 51238651 eller tryk på kontakt-knappen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig godt i mål med dine byggedrømme!

  Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
  Ambassadør 2018
  Ambassadør 2019
  Ambassadør 2020
  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver LJBYG ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

  Kontakt os her
  Lasse Jensen
  Lasse Jensen Indehaver
  51 23 ** **
  [email protected]***.dk
  LJBYG ApS Lindebjergvej 5 l. 3670 Veksø Sjælland
  CVR: 32887732
  0.0
  0 anmeldelser
  Fordeling af stjerner
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Her finder du LJBYG ApS
  Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu