Trebbien Electric ApS

- er der en løs forbindelse, så skab en fast kontakt!

Hos Trebbien Electric ApS har vi over 25 års erfaring indenfor elinstallationsbranchen. Vi beskæftiger 25 kompetente og ansvarsbevidste medarbejdere, som altid er klar til at levere intelligente løsninger til både private, erhverv og boligforeninger. Vi er beliggende i Brøndby, men varetager opgaver i hele Storkøbenhavn.

Sikkerhed og kvalitet er vores varemærker

Vi sørger altid for, at vores løsninger lever op til sikkerhedsstyrelsens krav til autoriseret el-arbejde. Hos Trebbien Electric ApS stiller vi utroligt høje krav til os selv, da sikkerhed og kvalitet aldrig er noget, vi slækker på. Alle opgaver dokumenteres grundigt og vi sætter en ære i at gennemgå løsningerne, så de stemmer overens med vores slutkontrol.

Vi udfører intelligente installationer 

Hos Trebbien Electric ApS er vi altid opdaterede på den nyeste teknologi. På den måde sikrer vi, at vi har de fornødne kompetencer til at levere de smarteste løsninger til dig. Derfor har vi også specialiseret os i ’intelligente multimedie-løsninger’ som eksempelvis IHC-anlæg eller KNX-anlæg. Derudover kan I forvente nogle installatører, der holder fingeren på pulsen og bevarer det kølige overblik.  

Som din garanti er vi medlem af TEKNIQ

Vi er stolte medlemmer af TEKNIQ. For jer som kunder giver det en enorm tryghed og en garanti for det arbejde, som vi varetager og udfører. TEKNIQ er en blåstempling af kvalitet og ansvarsbevidsthed, hvilket er to kerneværdier, som vi er stolte af i Trebbien Electric ApS. Med os som jeres el-installatør, er I sikre på, jeres ejendom er i trygge hænder.

Klik på kontakt-knappen øverst, hvis I har brug for en kompetent el-installatører. Vi giver altid gerne et godt råd og et uforpligtende tilbud med på vejen.

Læs mere

Kontakt os her

Mads Marcell Seeman
Mads Marcell Seeman Indehaver
22 82 ** ** Vis nummer
22 82 38 71

Trebbien Electric ApS

abildager 13

2605 Brøndby

CVR: 34230102

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Trebbien Electric ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

100 opgaver vundet

Mindre el opgaver 2200 København N
3 dage siden
Diverse el arbejde 3300 Frederiksværk
4 dage siden
Udskiftning af el-tavle 3320 Skævinge
4 dage siden
Etablering af stikkontakter 3000 Helsingør
6 dage siden
Installation af udendørs stik 4070 Kirke Hyllinge
6 dage siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser
Vores prisniveau
725 kr./t.

Det synes kunderne om os

0
120 anmeldelser
trustpilot.dk 36 anmeldelser
0
google.com 21 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 63 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Flinke og dygtige mennesker, intet at udsætte på arbejdet, kan kun anbefales 👍

Allan Munkholm, 25 apr. 2024

super hurtigt og velkvalificeret, hele processen igennem.

Tommy P., 19 mar. 2024

Kom til tiden, udførte et flot stykke arbejde og gjorde pænt rent bagefter. Der var et enkelt problem med installationen undervejs som jeg påpegede, hvilket med det samme blev løst.

Ea U., 04 jan. 2024

Trebbiens behandling af mig, har været suveræn unik og helt fantastiks imødekommende. I forbindelse med genopsætning af havelampe på et nyt hegn fik jeg et tilbud (kr. 1.250) fra Trebbien. Min...
Trebbiens behandling af mig, har været suveræn unik og helt fantastiks imødekommende. I forbindelse med genopsætning af havelampe på et nyt hegn fik jeg et tilbud (kr. 1.250) fra Trebbien. Min udbudsbeskrivelse har (ubevidst) været forkert. Trebbien brugte tid at møde op og konstatere, at montering ikke umiddelbart var mulig. Men at man ville komme ugen efter og opsætte lamperne for kr. 2.500. Det viste sig, at opgaven var langt vanskeligere og for at udføre opgaven (incl. 2 mand og materialer) løb prisen op på kr. 6.583. Prisen er helt rimelig, men på grund af diverse misforståelser, sker nærværende misere. Trebbien udstedte straks en kreditnota på forskellen mellem kr. 6.583 og kr. 2.500. Trebbiens accept af at straks, at kreditere beløbet, viser at firmaet er et 100% "hædersfirma". Selvfølgelig har jeg det rigtigt dårligt med at Trebbien skal miste så mange penge på at udføre et stykke kvalitetsarbejde for mig. Jeg vil til enhver tid fremover entrere med Trebbien og anbefale mine klienter at gøre det samme. Mvh Relevant Revision v/ Morten Johannsen (tlf. 5050 3637). Endnu en gang en stor tak til Trebbien Eelctric ApS, v/ Mads Seeman.
Læs mere

Morten Johannsen, 03 aug. 2023

Kan ikke gøres bedre.

Morten J., 31 maj 2023

God forudgående dialog, stærk pris og et virkelig godt resultat, da en eltavle skulle flyttes. Vi er tilfredse.

Lasse Bilstrup, 12 maj 2023

Kom til tiden, udførte arbejdet godt og hurtigt, alt som aftalt. Rimelig pris. Helt igennem god oplevelse.

Merete Albrechtsen, 12 maj 2023

Venlig og professionel service, og rigtigt fint arbejde udført med at skifte kontakter. Kan anbefales, og vil selv bruge dem fremadrettet.

Michael Nielsen, 12 maj 2023

God pris. Ankom præcist på det aftalte tidpunkt.

Lars M., 24 apr. 2023

De kommer altid til aftalt tid, og har løst alle de opgaver jeg har haft i min gamle lejlighed.

Monika Thorvaldsen, 19 apr. 2023

Unfortunately I can only rate this company with one star. As they deserve “zero”. Unfortunately, a cable was cut from our house and we managed to talk to them and an electrician was sent. He sp...
Unfortunately I can only rate this company with one star. As they deserve “zero”. Unfortunately, a cable was cut from our house and we managed to talk to them and an electrician was sent. He spent 1 and 1/2 hour smoking and driving around to “pickup some stuff”. Once he fixed the problem - the company sent a bill of over 8 thousand Danish kroner claiming that we should also pay for his transportation home as it was outside working hours. In 37 years of life I have never seen such a ripoff. After receiving the bill, we spoke to the company and no agreement has been made and unfortunately we had to pay for it. However, I will never ever call you or recommend your service to anyone in this country. If you need an electrician - try someone else.
Læs mere

Bruno Schvidah, 20 dec. 2022

Højt serviceniveau, høj kvalitet og rimelige priser

Troels Aagaard Loua, 01 okt. 2022

Super service, skarp pris (billigere end forventet) og virkelig godt resultat da vi fik flyttet et el-skab!

Lasse Bilstrup, 14 sep. 2022

Meget hurtige til at kunne udføre opgaven (og, sørgeligt at skulle sige det, men i disse tider, at de overhovedet mødte op som aftalt). Derudover utroligt fleksible, da der stødte uforudsete op...
Meget hurtige til at kunne udføre opgaven (og, sørgeligt at skulle sige det, men i disse tider, at de overhovedet mødte op som aftalt). Derudover utroligt fleksible, da der stødte uforudsete opgaver/komplikationer til. Super service og sparring af elektrikeren Genti, der udførte opgaven. Bedste anbefalinger herfra!
Læs mere

Lars H., 25 aug. 2022

Fantastisk fin og hurtig betjening. Frederik rykkede ud med det samme for at hjælpe os med en sikringsboks, der var gået i stykker. Super god og kan varmt anbefales.

Bente, 17 maj 2022

Very professional electricians, who take the time to properly understand the job. Ask for Kenneth.

Jakob Hejrskov, 12 maj 2022

Professional and service minded electricians. They have helped us with two kitchens now and I am happy with both jobs and intend on using them again. Ask for Kenneth.

Jakob Hejrskov, 04 maj 2022

De får klart 1 stjerne. Når vi tænder vores udendørs lys så går alt lys i hele huset - derfor bestille vi Trebbien til at komme og lave det. Fredag morgen stod en af deres elektrikere og skul...
De får klart 1 stjerne. Når vi tænder vores udendørs lys så går alt lys i hele huset - derfor bestille vi Trebbien til at komme og lave det. Fredag morgen stod en af deres elektrikere og skulle lave det. Han kunne god ikke finde ud af det, sagde konstant han havde travlt for de skulle holde julefrokost kl 12 (i tiden hvor man ikke måtte holde julefrokost). Det endte med han gav op og sagde vi skulle ringe når uheldet skete, så var det meget nemmere at lave. Vi har efterfølgende ringet 2 gange og fået lovning på at en Mads ville ringe igen, men vi er aldrig blevet ringet op. Nu sidder vi med en regning på over 2.000 kr for ingenting.
Læs mere

Mikael Leth Andersen, 11 mar. 2022

Fantastisk service hele vejen rundt!

Katarina Hejrskov, 20 feb. 2022

Dygtige og fleksible

Pascal D., 22 nov. 2021

Fantastisk service fra start til slut

Majbritt Bøge, 16 nov. 2021

Trebbien lavede alt EL i vores lejlighed ifbm. køkkenrenovering. Pålidelige, nemme at koordinere med og generelt rigtig godt arbejde!

Sally, 18 okt. 2021

Veludført arbejde👍

Niels Hansen, 02 sep. 2021

Opgave udført som aftalt og til aftalt pris.

Anders K., 20 jul. 2021

Punktligt, professionelt og med yderst høj kvalitet. I stedet for blot at udskifte diverse dele kom de med alternative forslag som sparede mig som kunde for udgifter. Kan varmt anbefale Trebbien Elektric

Kim Kirkeby, 30 jun. 2021

Trebbien Electric did a fantastic job installing a wall charger for my electric car and some 240V electric sockets for outdoor use. The final results look good and are working perfectly proving tha...
Trebbien Electric did a fantastic job installing a wall charger for my electric car and some 240V electric sockets for outdoor use. The final results look good and are working perfectly proving that they professionals. They were there on time and finished just on time. I will not hesitate to ask for their help next time.
Læs mere

HDN, 16 jun. 2021

Vi er super tilfredse med den service der blev lagt for dagen af Trebbien - vi havde alvorlige problemer med vores el i køkkenet. Trebbien kom hurtigt efter vores henvendelse og dagen efter først besøg var vores problemerne løst. Stor ros - og tak til Claus der fixede det hele :-)

Bjørn Fatum, 12 maj 2021

Fantastisk service! Hurtige og virkelig gode. Fik dem anbefalet af en kollega og kan kun give de varmeste anbefalinger videre.

Izabella Råberg, 27 apr. 2021

Jeg kan varmt anbefale Trebbien Electric. De er super professionelle og leverer varen inkl. god sparring og rådgivning.

Søren Heron, 14 apr. 2021

Vi er super tilfredse med den service der blev lagt for dagen af Trebbien - vi havde alvorlige problemer med vores el i køkkenet. Trebbien kom hurtigt efter vores henvendelse og dagen efter først besøg var vores problemerne løst. Stor ros - og tak til Claus der fixede det hele :-)

Bjørn Fatum, 10 apr. 2021

Fint arbejde, aftaler overholdes. Dejligt.

Søren Mortensen, 26 mar. 2021

Godt arbejde, til tiden og den aftalte pris, samt god og præcis kommunikation.

Anders Kissmeyer, 09 mar. 2021

Lærlingen kom alene - og gik død i opgaven. Dagen efter kom mester selv og klarede det hele til ug; fin service!

Lars A., 30 okt. 2020

Rigtig godt firma som har styr på det, overholder aftaler og man ved fra start hvad opgaven vil koste.

Jane S., 02 jul. 2020

Trebbien har været virkeligt gode. De får 5 ud af 5 stjerner af mig :)

Mikael T., 08 jun. 2020

Kompetente og imødekommende. Virkelig tilfreds med det udførte arbejde (opsætning af ventilatorer i hele huset).

Peter Grandt, 12 maj 2020

Virkelig fint udført arbejde, en fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Jeg vil helt sikkert bruge firmaet igen.

Michael Strange, 12 maj 2020

Top god service, og super kompetent og professionelt udført arbejde!. Jeg kan varmt anbefale at bruge Trebbien Electric ApS, og vil klart bruge dem igen næste gang jeg får brug for en elektrikker.

Besar Asani, 12 maj 2020

Trebbien har været rigtig gode og en super fin service. Meget tilfreds og alle aftaler overholdt og god kvalitet.

Lene K., 31 mar. 2020

Fantastisk stykke arbejde! Meget pålidelige og god kommunikation

Felix J., 18 okt. 2019

Vi er meget tilfredse med arbejdet tak.

Peter M., 16 okt. 2019

Er fuldt tilfreds. Kom til tiden og holdt sig inden for overslaget.

Kim H., 17 apr. 2019

Det var en fornøjelse!

Mads C., 08 feb. 2019

Trebbien klarede opgaven til UG, og jeg vil gladeligt bruge dem igen :)

Gitte K., 17 jan. 2019

Ja, jeg fik en fremragende løsning af kompetente folk (til en rimelig pris) hos firmaet Trebbien Electric ApS - dem bruger jeg igen! Vh. Erik Lyngsø-Petersen

Erik L., 11 dec. 2018

Virkelig god firma og super serviceminded medarbejder. 10 ud af 10

., 18 okt. 2018

Rigtig fint lavet. Kom endda forbi senere for at tætne med silicone.

Jens A., 10 okt. 2018

God faglig kvalitet og til tiden. God dialog med lederen igennem forløbet. Behov for efterfølgende oprydning større end forventet. Var selvfølgelig forberedt på støv/rengøring, men havde ikk...
God faglig kvalitet og til tiden. God dialog med lederen igennem forløbet. Behov for efterfølgende oprydning større end forventet. Var selvfølgelig forberedt på støv/rengøring, men havde ikke regnet med selv at skulle fjerne talrige (til dels overfyldte) sække med byggeaffald samt udrullet gulvbeskyttelsesfilt. Måtte fylde min (ret store) stationcar til randen med dette meget støvende affald. Forsinkede vores planlagte indflytning med et døgn. Malertape til fasholdelse af gulvfilten trak fibre op af gulvbrædderne, da filt/tape skulle trækkes af.
Læs mere

Uffe W., 13 aug. 2018

Det var nemt at få en seriøs aftale i stand med Trebbien. Der gik ikke lang tid fra første samtale til elektrikeren havde udført opgaven. Jeg fik elektrikeren til at bestille den nye emhætte h...
Det var nemt at få en seriøs aftale i stand med Trebbien. Der gik ikke lang tid fra første samtale til elektrikeren havde udført opgaven. Jeg fik elektrikeren til at bestille den nye emhætte hjem og også det var nemt. Nu er det hele sat op, og alt fungerer som det skal. De folk jeg havde kontakt med, ikke mindst elektrikeren, der var ude for at udføre opgaven, var altid imødekommende. Jeg kan med glæde anbefale, at I forsat henviser til Trebbien, når nogen søger efter en elektriker.
Læs mere

Christer D., 05 okt. 2017

Fantastisk godt udført arbejde. Er virkelig tilfreds med resultatet. Pligtopfyldende firma med søde og rare medarbejdere.

Dorte W., 06 sep. 2017

Supergodt arbejde og hurtig respons & god dialog undervejs

Finn L., 07 aug. 2017

Flot arbejde og ryddede op ( fejede og støvsugede )efter at arbejdet var slut. Er meget tilfreds.

Gitte M., 17 jun. 2017

Trebbien har lavet inspektion af vores elinstallation, men er aldrig vendt tilbage med pris eller selve leverancen som er et bilag til forsikringsselskabet. Vi fik aldrig ringet tilbage til Boysen El og teknik da de kontaktede os sent i forløbet og vi havde lavet aftale med Trebbien.

Allan F., 22 feb. 2016

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Trebbien Electric ApS

Referencer

Trebbien Electric ApS har blandt andet udført opgaver for

El-installationer For boligforeninger og erhverv
El-arbejde For private boligejere
Send en forespørgsel til Trebbien Electric ApS