Trebbien Electric ApS

Hos Trebbien Electric ApS har vi mange års erfaring inden for el-branchen. Vi kan som elektrikere og el-installatører således varetage alle former for el-arbejde. Giv os et kald for et uforpligtende tilbud.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Trebbien Electric ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Trebbien Electric ApS

- er der en løs forbindelse, så skab en fast kontakt!

Hos Trebbien Electric ApS har vi over 25 års erfaring indenfor elinstallationsbranchen. Vi beskæftiger 15 kompetente og ansvarsbevidste medarbejdere, som altid er klar til at levere intelligente løsninger til både private, erhverv og boligforeninger. Vi er beliggende i Brøndby, men varetager opgaver i hele Storkøbenhavn.

Sikkerhed og kvalitet er vores varemærker

Vi sørger altid for, at vores løsninger lever op til sikkerhedsstyrelsens krav til autoriseret el-arbejde. Hos Trebbien Electric ApS stiller vi utroligt høje krav til os selv, da sikkerhed og kvalitet aldrig er noget, vi slækker på. Alle opgaver dokumenteres grundigt og vi sætter en ære i at gennemgå løsningerne, så de stemmer overens med vores slutkontrol.

Vi udfører intelligente installationer

Hos Trebbien Electric ApS er vi altid opdaterede på den nyeste teknologi. På den måde sikrer vi, at vi har de fornødne kompetencer til at levere de smarteste løsninger til dig. Derfor har vi også specialiseret os i ’intelligente multimedie-løsninger’ som eksempelvis IHC-anlæg eller KNX-anlæg. Derudover kan I forvente nogle installatører, der holder fingeren på pulsen og bevarer det kølige overblik.

Som din garanti er vi medlem af TEKNIQ

Vi er stolte medlemmer af TEKNIQ. For jer som kunder giver det en enorm tryghed og en garanti for det arbejde, som vi varetager og udfører. TEKNIQ er en blåstempling af kvalitet og ansvarsbevidsthed, hvilket er to kerneværdier, som vi er stolte af i Trebbien Electric ApS. Med os som jeres el-installatør, er I sikre på, jeres ejendom er i trygge hænder.

Klik på kontakt-knappen øverst, hvis I har brug for en kompetent el-installatører. Vi giver altid gerne et godt råd og et uforpligtende tilbud med på vejen.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Garanti

Referencer

Trebbien Electric ApS har blandt andet udført opgaver for:

  • El-installationer
    For boligforeninger og erhverv
  • El-arbejde
    For private boligejere
Kontakt Trebbien Electric ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Trebbien Electric ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Trebbien Electric ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Trebbien Electric ApS

Hos Trebbien Electric ApS har vi mange års erfaring inden for el-branchen. Vi kan som elektrikere og el-installatører således varetage alle former for el-arbejde. Giv os et kald for et uforpligtende tilbud.

Hovedkontor

Abildager 13
2650 Brøndby

CVR: 34230102

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen