EM-EL ApS 

- For os er faglig stolthed en selvfølge

Hos EM-EL ApS har vi den faglige viden og kompetencerne til at løfte el-opgaver, store som små, for både private, erhverv, foreninger og institutioner. Så går du med ønsker om at renovere boligens el eller optimere elforbruget, er vi klar med gode råd og et konkurrencedygtigt tilbud. Vi har nemlig specialiseret os i energioptimering, hvilket gør os til eksperter i el-løsninger, der både giver besparelser, sikkerhed og komfort i boligen eller på kontoret. Vi løfter også mindre elopgaver, så som belysning, eltavler og stikkontakter. Hvad end din opgave er lille eller stor, så udfører vi den altid med fokus på kvalitet, og du er derfor sikret et professionelt resultat, når EM-EL er på sagen.

Vi er et alsidigt elektrikerfirma, der blandt andet tilbyder:

 • Belysning og boliginstallationer
 • Service- og vedligeholdelsesaftaler
 • Tavle- & HPFI-udskiftning
 • Dørtelefoner
 • Alarm og sikring
 • Antenneløsninger
 • Solcelleinstallationer
 • Energioptimering
 • Meget mere
 • Vi er beliggende i Storkøbenhavn og dækker hele Sjælland. Vi har også døgnservice, så ring på tlf.: 30 30 17 45, hvis du står overfor et akut problem.

  En aftale er en aftale

  Hos EM-EL er vi stolte af vores fag, hvilket afspejles i den service, vi leverer. Vi yder altid vores bedste og tilgår alle opgaver med stor faglighed. Tilfredse kunder er det vigtigste for os, og derfor prioriterer vi tiden til den gode kundeservice. En vigtig del af vores service er også, at du kan regne med os. Det betyder, at vi overholder vores aftaler og kommer til den aftalte tid. Du er derfor i trygge hænder, når EM-EL ApS er på elopgaven.

  Ønsker du gode råd eller et uforpligtende tilbud på bolig-, erhvervs- eller ejendomsinstallationerne, står vi til rådighed. Du kan trykke på kontakt-knappen her på siden eller ringe direkte til os på tlf.: 30 30 17 45. Vi ser frem til at sætte strøm til dine el-drømme!

  Læs mere

  Kontakt os her

  Emrah Yildirim Indehaver
  30 30 ** ** Vis nummer
  30 30 17 45

  EM-EL ApS

  Kirkebakken 34

  2605 Brøndby

  CVR: 38777726

  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver EM-EL ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

  50 opgaver vundet

  Erhverv - Samling af ledninger m. 3400 Hillerød
  1 uge siden
  Etablering af stikkontakt i skur 2630 Taastrup
  1 uge siden
  Erhverv - Renovering af el i udestue 2880 Bagsværd
  1 uge siden
  Fræsning af kabel m.m. 2100 København Ø
  1 uge siden
  Etablering af stikkontakt 2150 København
  2 uger siden
  Vi udfører opgaver i brancherne:
  Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

  Det synes kunderne om os

  0
  39 anmeldelser
  3byggetilbud.dk 39 anmeldelser
  0
  Fordeling af stjerner
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%

  Det synes kunderne om os

  Meget venlig og rykkede hurtigt ud. Alt var som det skulle være. Stor anbefaling herfra.

  Mark A., 20 nov, 2023

  Godt arbejde til den aftalte pris. Emrah var fleksibel og nem at aftale med.

  Sebastian B., 09 okt, 2023

  Arbejdet fuldført i går til fuld tilfredshed. Hurtig tilbagemelding og venlig og fin betjening

  Kirsten L., 25 sep, 2023

  Super service :)

  Jesper J., 15 sep, 2023

  Emrah er en utrolig sympatisk og dygtig elektriker. Kommer som aftalt, og levere et super godt stykke arbejde. Så hvis vi en anden gang skal bruge en dygtig elektriker, så ved vi hvem, vi skal ringe til.

  Ulla R., 11 sep, 2023

  Lynhurtig hjælp!

  Cecilie S., 18 aug, 2023

  Der var tydeligt og personlig kommunikation mere EM-EL, opgaven blev udført til tiden, til det afgivne tilbuds beløb, der blev ryddet pænt op og arbejdet blev udført professionelt og meget omhy...
  Der var tydeligt og personlig kommunikation mere EM-EL, opgaven blev udført til tiden, til det afgivne tilbuds beløb, der blev ryddet pænt op og arbejdet blev udført professionelt og meget omhyggeligt. Desuden opdagede elektrikeren 2 stik kontakter som skulle udskiftes pga risiko for kortslutning. 10/10 fra os.
  Læs mere

  Kristian N., 16 aug, 2023

  Ud af de 3 udvalgte elektrikere til opgaven valgte jeg EM-EL grundet den mere personlige tilgang. De var ret hurtigt ude og se på opgaven i person hvilket skabte en god følelse af engagement, bå...
  Ud af de 3 udvalgte elektrikere til opgaven valgte jeg EM-EL grundet den mere personlige tilgang. De var ret hurtigt ude og se på opgaven i person hvilket skabte en god følelse af engagement, både ifht. at få et tilbud som svarede mere nøjagtigt til opgavens omfang, men især også at møde kunden ansigt til ansigt, trods opgavens ellers beskedne natur. De var meget effektive og lavede et rigtig godt stykke arbejde. Vil bestemt overveje dem næste gang jeg skal ha lavet noget el.
  Læs mere

  Ask C., 05 jun, 2023

  Glade, venlige og respektfulde. Udførte opgaven hurtigt og bedre end min egen plan. Tog sig tid til at give en nysgerrig kat et nus, når han kom forbi. Alt virker perfekt, kan varmt anbefale dem.

  Lise E., 17 maj, 2023

  Alt iorden Hurtig respons Veludført arbejde Behageligt bekendtskab Pris som aftalt

  Peter V., 21 mar, 2023

  Kan kun anbefales, bedste service og kvalitets produkter samt fantastisk arbejde! 5/5 stjerner herfra

  Rivan J., 12 maj, 2022

  Perfekt! Varmeste anbefalinger!

  JVL A., 06 sep, 2019

  Opgaven er afsluttet og vi er super tilfredse med EM-EL ApS. Positiv og effektiv løsning af opgave, præcist som aftalt. Mange tak for hjælpen.

  ., 21 dec, 2018

  Anbefaler varmt EM-EL. Hurtigt og fin service ??

  Hjørdis M., 02 nov, 2018

  Jeg var meget tilfreds med hjælpen

  Jens S., 31 okt, 2018

  Mine varmeste anbefalinger af EM El som har hjulpet os i forbindelse med køkkenrenovering. Emrah Yildirim er seriøs, pligtopfyldende og han er fantastisk til at overholde aftaler - kommer til tid...
  Mine varmeste anbefalinger af EM El som har hjulpet os i forbindelse med køkkenrenovering. Emrah Yildirim er seriøs, pligtopfyldende og han er fantastisk til at overholde aftaler - kommer til tiden og ringer når han har lovet at ringe. Tilbuddet fik vi 1½ dag efter han havde været og kigge på opgaven. Alt i alt en positiv oplevelse; vi håber mange andre må få samme oplevelse med EM El som vi har haft.
  Læs mere

  Hanne L., 24 okt, 2018

  Em-el var hurtige til at give tilbud. Tilbudet var godt og de virkede meget kompetente ?? opgaven blev afviklet på bedst mulig måde.. Jeg er en meget tilfreds kunde..

  Ruben ., 29 aug, 2018

  Godt arbejde

  Andreas K., 09 aug, 2018

  1) Stor ros til 3byggetilbud.dk som overholder på fineste vis køreplanen "Status på din byggeopgave" og som derudover er meget positive at kommunikere med. 2) Kontakt med leverandørerne; Opgave...
  1) Stor ros til 3byggetilbud.dk som overholder på fineste vis køreplanen "Status på din byggeopgave" og som derudover er meget positive at kommunikere med. 2) Kontakt med leverandørerne; Opgaven blev sendt til 3byggetilbud den 1. marts, den 2. marts ringede EM-EL/Emrah samt SA EL-service/Sivan til mig for at aftale møde. Havde møde med Emrah den 5. marts og Sivan den 6. marts. Den 6. marts modtog jeg en mail fra Trebbien/Mads som skriftligt gav mig et tilbud, svarede retur at jeg ønskede et møde med firmaet, fik svar på at mødet kunne finde sted den 28. marts. Jeg svarede retur og valgte firmaet fra. 2) Valgt firma; Jeg valgte EM-EL/Emrah som leverandør, og har bestemt ikke fortrudt det. Emrah var rigtig god til at lytte til mine behov og derefter komme med nogle rigtige fine og mulige løsninger til opgaverne. Emrah fremstår som en meget troværdig og faglig dygtig håndværker som derudover yder en særdeles fin service bl.a. med hensyn til overholdelse af aftaler/tidspunkter. Jeg vil i den grad anbefale EM-EL/Emrah til min vennekreds m.fl.
  Læs mere

  Lisbeth F., 02 mar, 2018

  Alt helt perfekt, hurtigt, og venlig betjening

  Susanne P., 24 jan, 2018

  EM-EL kan jeg på det varmeste anbefale. Han er professionel og hurtigt til at svare på indtalt besked, samt til at give tilbud. 5 stjerner af 5 mulige. Mvh Peter

  Peter D., 20 nov, 2017

  EM-el er hurtige og meget serviceorienterede.

  Klaus F., 09 okt, 2017

  Super god service og meget omhyggelig

  Birthe N., 09 okt, 2017

  Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

  Kontakt os her

  Her finder du EM-EL ApS

  Send en forespørgsel til EM-EL ApS