Elite håndværker

EM-EL ApS

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

EM-EL ApS

EM-EL ApS 

- For os er faglig stolthed en selvfølge

Hos EM-EL ApS har vi den faglige viden og kompetencerne til at løfte el-opgaver, store som små, for både private, erhverv, foreninger og institutioner. Så går du med ønsker om at renovere boligens el eller optimere elforbruget, er vi klar med gode råd og et konkurrencedygtigt tilbud. Vi har nemlig specialiseret os i energioptimering, hvilket gør os til eksperter i el-løsninger, der både giver besparelser, sikkerhed og komfort i boligen eller på kontoret. Vi løfter også mindre elopgaver, så som belysning, eltavler og stikkontakter. Hvad end din opgave er lille eller stor, så udfører vi den altid med fokus på kvalitet, og du er derfor sikret et professionelt resultat, når EM-EL er på sagen.

Vi er et alsidigt elektrikerfirma, der blandt andet tilbyder:

 • Belysning og boliginstallationer
 • Service- og vedligeholdelsesaftaler
 • Tavle- & HPFI-udskiftning
 • Dørtelefoner
 • Alarm og sikring
 • Antenneløsninger
 • Solcelleinstallationer
 • Energioptimering
 • Meget mere
 • Vi er beliggende i Storkøbenhavn og dækker hele Sjælland. Vi har også døgnservice, så ring på tlf.: 30 30 17 45, hvis du står overfor et akut problem.

  En aftale er en aftale

  Hos EM-EL er vi stolte af vores fag, hvilket afspejles i den service, vi leverer. Vi yder altid vores bedste og tilgår alle opgaver med stor faglighed. Tilfredse kunder er det vigtigste for os, og derfor prioriterer vi tiden til den gode kundeservice. En vigtig del af vores service er også, at du kan regne med os. Det betyder, at vi overholder vores aftaler og kommer til den aftalte tid. Du er derfor i trygge hænder, når EM-EL ApS er på elopgaven.

  Ønsker du gode råd eller et uforpligtende tilbud på bolig-, erhvervs- eller ejendomsinstallationerne, står vi til rådighed. Du kan trykke på kontakt-knappen her på siden eller ringe direkte til os på tlf.: 30 30 17 45. Vi ser frem til at sætte strøm til dine el-drømme!

  Vi udfører opgaver i brancherne:
  Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
  Ambassadør 2019
  Ambassadør 2020
  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver EM-EL ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

  Kontakt os her
  Emrah Yildirim Indehaver
  30 30 ** **
  [email protected]***.DK
  EM-EL ApS Kirkebakken 34 2605 Brøndby
  CVR: 38777726
  0.0
  0 anmeldelser
  Fordeling af stjerner
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Her finder du EM-EL ApS
  Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu