EM-EL ApS

Med god erfaring og fokus på kvalitet udfører Em-El ApS arbejde på hele Sjælland. Opgaver, store som små, tilgås med et grundkoncept om professionalisme og punktlighed. Alt sammen til den rigtige pris. Ring for et uforpligtende tilbud. 

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til EM-EL ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

EM-EL ApS

- For os er faglig stolthed en selvfølge

Hos EM-EL ApS har vi den faglige viden og kompetencerne til at løfte el-opgaver, store som små, for både private, erhverv, foreninger og institutioner. Så går du med ønsker om at renovere boligens el eller optimere elforbruget, er vi klar med gode råd og et konkurrencedygtigt tilbud. Vi har nemlig specialiseret os i energioptimering, hvilket gør os til eksperter i el-løsninger, der både giver besparelser, sikkerhed og komfort i boligen eller på kontoret. Vi løfter også mindre elopgaver, så som belysning, eltavler og stikkontakter. Hvad end din opgave er lille eller stor, så udfører vi den altid med fokus på kvalitet, og du er derfor sikret et professionelt resultat, når EM-EL er på sagen.

Vi er et alsidigt elektrikerfirma, der blandt andet tilbyder:

 • Belysning og boliginstallationer
 • Service- og vedligeholdelsesaftaler
 • Tavle- & HPFI-udskiftning
 • Dørtelefoner
 • Alarm og sikring
 • Antenneløsninger
 • Solcelleinstallationer
 • Energioptimering
 • Meget mere
 • Vi er beliggende i Storkøbenhavn og dækker hele Sjælland. Vi har også døgnservice, så ring på tlf.: 30 30 17 45, hvis du står overfor et akut problem.

  En aftale er en aftale

  Hos EM-EL er vi stolte af vores fag, hvilket afspejles i den service, vi leverer. Vi yder altid vores bedste og tilgår alle opgaver med stor faglighed. Tilfredse kunder er det vigtigste for os, og derfor prioriterer vi tiden til den gode kundeservice. En vigtig del af vores service er også, at du kan regne med os. Det betyder, at vi overholder vores aftaler og kommer til den aftalte tid. Du er derfor i trygge hænder, når EM-EL ApS er på elopgaven.

  Ønsker du gode råd eller et uforpligtende tilbud på bolig-, erhvervs- eller ejendomsinstallationerne, står vi til rådighed. Du kan trykke på kontakt-knappen her på siden eller ringe direkte til os på tlf.: 30 30 17 45. Vi ser frem til at sætte strøm til dine el-drømme!

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Kontakt EM-EL ApS for et uforpligtende tilbud

  Her finder du EM-EL ApS

  Hovedkontor

  Sådan anmelder kunderne EM-EL ApS

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  EM-EL ApS

  Med god erfaring og fokus på kvalitet udfører Em-El ApS arbejde på hele Sjælland. Opgaver, store som små, tilgås med et grundkoncept om professionalisme og punktlighed. Alt sammen til den rigtige pris. Ring for et uforpligtende tilbud. 

  Hovedkontor

  Kirkebakken 34
  2605 Brøndby

  CVR: 38777726

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen