EM-EL: Mangelfuldt kendskab til el-lovgivningen kan give brændte naller

EM-EL: Mangelfuldt kendskab til el-lovgivningen giver brændte naller

Skrevet den 2. april 2019 af - Ingen kommentarer endnu

Månedens håndværker

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Månedens håndværker i april er elektrikeren Emrah Yildirim og indehaver af EM-EL. Med en flot svarprocent og en kundetilfredshed i top er vi hos 3byggetilbud.dk stolte over at kalde EM-EL vores samarbejdspartner. Han leverer gang på gang og er super dygtig til sit fag. Mød månedens håndværker og få hans bedste råd til el-opgaven.

Min faglige stolthed betyder alt for mig, og jeg ved, at jeg er god til mit arbejde. Jeg elsker det jeg laver, og kunderne bakker mig op. Indehaver Emrah Yildirim

EM-EL kører først når opgaven er løst

For månedens håndværker Emrah Yildirim fra EM-EL går arbejdsglæde hånd i hånd med det at brænde for sit fag. Emrah Yildirim er nemlig altid glad, når han sidder i firmabilen på vej til en ny kunde. Han elsker sit arbejde, møder altid glad ind på job og han kører på hele Sjælland.

“Mit firma er sat i verden for at løse udfordringer og problemer hos mine kunder. Jeg ser sådan på det, at hvis en kunde stiller mig et spørgsmål, og jeg ikke kan svare med samme, så vender jeg med garanti tilbage dagen efter. Min fornemmeste opgave er at hjælpe kunden i mål, og jeg kører ikke før opgaven er ordnet og løst,” siger Emrah Yildirim.

En aftale er en aftale

Og kunderne kan regne med, at EM-EL er et firma, de kan stole på. Indehaveren lader aldrig en kunde vente på sig, og hvis det sker, så ringer han og siger, at han lige bliver 10 minutter forsinket. Punktlighed og EM-EL’s ry er nemlig vigtig for Emrah Yildirim.

Mit firma er min baby, og jeg vil for alt i verden ikke have et dårligt ry i branchen. Derfor er min svarprocent i top, og jeg går ikke på kompromis med min kundetilfredshed. Det er alfa og omega for mig. Jeg er derfor til at stole på og mine kunder kan regne med mig.Emrah Yildirim

Undgå at få nallerne brændt – brug en autoriseret elinstallatør

Det fede ved at arbejde med el for Emrah Yildirim er at få tingene til at fungere og hjælpe kunderne på rette vej – også lovgivningsmæssigt:

“Jeg ser mange ulovlige installationer, når jeg ude. Det gør jeg fordi, at kunderne ikke kender lovgivningen og reglerne på området. Det er for eksempel, hvad de selv må lave og hvad de skal have en autorisereret el-installatør som mig til at lave. Jeg er 110 procent inde i lovgivningen. Derfor får du altid en løsning, som er lavet efter loven, og som du stolt kan vise frem til tjek, når du flytter eller hvis din lejlighed skal besigtiges,”

siger Emrah Yildirim.

Vi siger endnu en gang stort tillykke med titlen som månedens håndværker til Emrah Yildirim fra EM-EL.

 

Sådan anmelder kunderne EM-EL ApS

kundetilfredshed Kundetilfredsheden er bestemt af de karakterer, som bygherrer giver leverandøren efter opgaven er udført.
svarprocent Svarprocenten illustrerer hvor hurtig firmaet er til at tage kontakt til bygherre, når de har indsendt en opgave til 3byggetilbud.dk
Kommentarer er lukket.