Holmbergs Tømrerfirma ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Holmbergs Tømrerfirma ApS

Holmbergs Tømrerfirma ApS

Holmbergs Tømrerfirma ApS kan løse alle former for tømreropgaver. Vi er beliggende i Slagelse og servicerer hele Sjælland. I modsætning til mange andre håndværkere tilbyder vi at arbejde i weekender. Vi vil gerne gøre jeres byggeprojekt så nemt som muligt for dig som bygherre.

Arbejdsopgaverne spænder vidt – fra opsætning af en udendørs terrasse, udskiftning af døre og vinduer til opsætning af skillevægge eller montering af køkkener.

Ingen opgave er for lille

Hos Holmbergs Tømrerfirma ApS sætter vi en ære i, at kunden er tilfreds både før, under og efter projektet. Vi lægger stor vægt på den åbne dialog og tillid. Herudover bestræber vi os altid på at levere et kvalitetsresultat og et færdigt stykke arbejde, som lever op til dine ønsker og forventninger.

Vi tilbyder også en rentefri afdragsordning på opgaver op til 10.000 kroner, hvis dit barn ved et uheld eksempelvis er kommet til at ødelægge en dør i huset eller lavet et hul i skillevæggen.

Du er altid meget velkommen til at benytte vores faglige kompetencer, modtage gode råd eller få et uforpligtende tilbud på dit kommende byggeprojekt på 41270406 eller holmbergs-toemrerfirma@live.dk.

Kontakt os her
Philip Chris Holmberg Indehaver
41 27 ** **
holmbergs-toemrerfirma@***.dk
Holmbergs Tømrerfirma ApS Fårdrupvej 6 4200 Slagelse
CVR: 38763350
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Holmbergs Tømrerfirma ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Holmbergs Tømrerfirma ApS
Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?