MurermesterA ApS

Står du overfor et spændende projekt i dit nuværende hjem, eller skal du have bygget dit kommende drømmehjem? Så kan MurermesterA ApS hjælpe, uanset mureropgavens størrelse. Med kompetent hånd løser vi alt fra nybyg og tilbyg til flisearbejde og microcement til al slags reparationsarbejde med garanti for flot kvalitetshåndværk.

Kvalitet med flot finish 

Hos MurermesterA ApS har vi stor faglig stolthed for vores fag og går meget op i, at tingene gøres ordentligt. Vi bruger derfor hellere to timer ekstra for at sørge for, at alt er præcis, som det skal være i første omgang – det bliver nemlig altid flottest, hvis det er lavet ordentligt fra start. Desuden roses vi ofte for flotte løsninger og finish. Kort sagt kan du være helt sikker på, at når du har MurermesterA ApS på opgaven, så får du en kvalitetshåndværker med faglig stolthed.

Du er med hele vejen igennem

Ifølge os er kundekommunikation noget af det allervigtigste. Det er nemlig vigtigt, at du som kunde altid føler dig inddraget i processen. Med andre ord kan du føle dig helt tryg ved, at vi overholder alle aftaler omkring resultat og tidsfrister – og hvis noget skulle ændre sig, tager vi kontakt til dig med det samme. Vi vægter nemlig den nærværende dialog højt. 

Skal MurermesterA ApS hjælpe dig med dit projekt? 

Ønsker du at få en rådgivende snak, hvor vi kan diskutere dit kommende projekt? Så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak – og hvis du ønsker det, giver vi gerne et tilbud. Benyt kontaktknapperne her på siden eller ring på 52 40 82 66. 

Vi ser frem til samarbejdet.

Læs mere

Kontakt os her

Amir Sabet Indehaver
52 40 ** ** Vis nummer
52 40 82 66

MurermesterA ApS

Vinkelvej 8

4200 Slagelse

CVR: 44126559

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MurermesterA ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Montering af vægfliser 4700 Næstved
5 dage siden
Etablering af vindueshuller i ydervæg 2750 Ballerup
6 dage siden
Udskiftning af fliser og møbel på badeværelse 4300 Holbæk
1 uge siden
Montering af fliser 4360 Kirke Eskilstrup
2 uger siden
Støbning af betongulv 4160 Herlufmagle
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du MurermesterA ApS

Send en forespørgsel til MurermesterA ApS