MALERFIRMAET PER LUNDQVIST ApS

Malerfirmaet Per Lundqvist udfører alle former for malerarbejde såsom: til- og fraflytningslejligheder, nybyggeri, facaderenoveringer m.m. Alt udføres med fokus på kvalitet, pris og fleksibilitet.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til MALERFIRMAET PER LUNDQVIST ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Malerfirmaet Per Lundqvist

Maler Per Lundqvist har i mere end 43 år udført maleropgaver i hele Hovedstadsområdet.

Malerfirmaet Per Lundqvist kan løse en bred vifte af maleropgaver. Både indendørs og udendørs og for både private, hos erhverv eller for boligforeninger. Arbejdsopgaverne spænder vidt – fra maling af vægge og lofter til genopfriskning af facader og træhuse. Har du et malerprojekt, der er lidt anderledes, så har iv også stor erfaring med specialløsninger. 

Hos Malerfirmaet Per Lundqvist er det helt centralt, at materialer er af højeste kvalitet og personalet til opgaven er udvalgt med omhu. Firmaet bestræber sig på altid at levere et resultat og et færdigt stykke arbejde, som lever op til dine forventninger.

Som din garanti er vi medlem af Danske Malermestres garantiordning.

Du er altid meget velkommen til at benytte vores faglige kompetencer, og modtage vejledning og hjælp til valg af produkter, farver og løsninger. Skal du bruge et uforpligtende tilbud på dit næste stykke malerarbejde, så er du også meget velkommen til at kontakte os på 40803363

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Garanti
Kontakt MALERFIRMAET PER LUNDQVIST ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du MALERFIRMAET PER LUNDQVIST ApS

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne MALERFIRMAET PER LUNDQVIST ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

MALERFIRMAET PER LUNDQVIST ApS

Malerfirmaet Per Lundqvist udfører alle former for malerarbejde såsom: til- og fraflytningslejligheder, nybyggeri, facaderenoveringer m.m. Alt udføres med fokus på kvalitet, pris og fleksibilitet.

Hovedkontor

Jordbærvangen 50
2765 Smørum

CVR: 31596610

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen